Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: R1250R 2019-

Hill assist..
    Μάλιστα.
    Θα είδαν αυτούς που πάνε να στρίψουν σε φουρκέτες στα πάσα που τους παίρνει ο κατήφορος και τρώνε στατικές

Καλά ταξίδια με το εργαλείο Στέφανε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Hill assist..
    Μάλιστα.
    Θα είδαν αυτούς που πάνε να στρίψουν σε φουρκέτες στα πάσα που τους παίρνει ο κατήφορος και τρώνε στατικές

Καλά ταξίδια με το εργαλείο Στέφανε!
    Φίλε τι έγραψες τώρα....
    Αυτή είναι μια φάση που στον εσωτερικό διάλογο που κάνω με τον εαυτό μου την κοροϊδεύω. Σε ανοιχτή γενική συζήτηση προφανώς και οφειλώ να σεβαστώ τις επιλογές κάθε ανθρώπου. Εγώ πάντως έχω πάψει από χρόνια να υπερφορτώνω μοτοσυκλέτες. Για μένα η μοτοσυκλέτα πρέπει να παραμένει ευχάριστη στην οδήγηση ακόμη και στα ταξίδια για διακοπές. Αν ήθελα να διεκπεραιώνω απλά χιλιόμετρα και να κουβαλάω το σπιτικό μαζί μου θα το έκανα με το αυτοκίνητο (όπως και το κάνω αν χρειάζεται). Η άρνηση χρήσης του αυτοκινήτου μοιάζει σα κόμπλεξ από πολλούς δικυκλιστές. Έβλεπα έναν Έλληνα Youtuber με πανάκριβη Ιταλική μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και την είχε φορτώσει με περισσότερα πράγματα από όσα μπορείς να βάλεις σε μικρό αυτοκίνητο και ταξίδευε και μονοκάβαλος... οι δυο πλαϊνές του μπαγκαζιέρες χωράγαν περισσότερα από όσα χωράνε τέσσερις δικές μου (που το tankbag και tailbag τα έχω μισογεμάτα).
    Ο λόγος που πέφτουν όλοι αυτοί οι τύποι στα πάσα -ειτε κατηφορικά είτε ανηφορικά- είναι το βάρος, τίποτα άλλο.
    Προσωπικά δε θα ήταν ζητούμενο για μένα μια μοτοσυκλέτα να έχει Hill Assist, από τη στιγμή που το έχει όμως ευπρόσδεκτο είναι. Σε εμένα ας πούμε το γκαράζ βρίσκεται σε ανηφόρα και κάθε φορά έπρεπε να σβήνω μοτοσυκλέτα να βάζω ταχύτητα ώστε να ελευθερώσω χέρι να πατήσω το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Τώρα έγινε πιο εύκολο.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το cruise είναι ωραίο γκατζετακι, εξοικειωμένος από του αυτοκινήτου, είναι μια λειτουργία να σε βγάλει από την πρίζα στον αυτοκινητόδρομο, με οφέλη χαλαρή οδήγηση στα όρια του δρόμου, αποφυγή προστίμου ταχύτητας και παράλληλα πετυχαίνεις οικονομικά καυσίμου με τα ρέστα σουβλάκια

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    χιλ ασίστ έχω και στο βανάκι το πετρέλαιο λέμε.
    α μωρρρη προπέλεν...
    μαθτε μπαλιτσα ρε πλεμπαιοι που μου είστε ακόμα γκάζι φρένο να πούμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Εγώ απλά λέω στη γυναίκα μου να κρατήσει κόντρα στη σχάρα του σφούχτερ.
    Τελικά ήταν καλή επιλογή (η γυναίκα).

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δε θα ήταν ζητούμενο για μένα μια μοτοσυκλέτα να έχει Hill Assist, από τη στιγμή που το έχει όμως ευπρόσδεκτο είναι. Σε εμένα ας πούμε το γκαράζ βρίσκεται σε ανηφόρα και κάθε φορά έπρεπε να σβήνω μοτοσυκλέτα να βάζω ταχύτητα ώστε να ελευθερώσω χέρι να πατήσω το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Τώρα έγινε πιο εύκολο.
    Στέφανε γιατί έπρεπε να σβήσεις τη μηχανή και να βάλεις ταχύτητα?
    Αν όπως ήσουν στην ανηφόρα πατούσες φρένο με το δεξί σου ποδι δε θα ελευθέρωνες χέρι?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Εγώ απλά λέω στη γυναίκα μου να κρατήσει κόντρα στη σχάρα του σφούχτερ.
    Τελικά ήταν καλή επιλογή (η γυναίκα).
    Hill asist και πράσινα άλογα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Αν όπως ήσουν στην ανηφόρα πατούσες φρένο με το δεξί σου ποδι δε θα ελευθέρωνες χέρι?

Την ίδια απορία είχα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Γιατί ενώ είναι ανηφόρα σριβείς αριστερά προς τη γκαραζόπορτα και έχεις δυο ανηφόρες τώρα (μία εμπρός και μια στο πλάι). Κράτα εσύ bmw 240 κιλών με το ένα πόδι στο φρένο, με το άλλο σε ημιόρθια θέση και ανασήκωσε το κωλαράκι σου για να βγάλεις από τη τσέπη του παντελονιού το χειριστήριο... ζογκλέρ! Πάντως δε θα ήταν ποτέ αιτία αγοράς ένα hill assist, απλά αφού υπάρχει να μην το χρησιμοποιήσεις; Ευπρόσδεκτο είναι.
    Στο WR λόγω του ύψους του γίνεται πιο εύκολα η δουλειά (είμαι καθιστός αλλά είμαι όρθιος).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Hill asist και πράσινα άλογα....

Την ίδια απορία είχα....
    Εσύ συχνά έχεις κοινές απορίες με άλλους.....

Μέλος
    Γιατί ενώ είναι ανηφόρα σριβείς αριστερά προς τη γκαραζόπορτα και έχεις δυο ανηφόρες τώρα (μία εμπρός και μια στο πλάι). Κράτα εσύ bmw 240 κιλών με το ένα πόδι στο φρένο, με το άλλο σε ημιόρθια θέση και ανασήκωσε το κωλαράκι σου για να βγάλεις από τη τσέπη του παντελονιού το χειριστήριο... ζογκλέρ! Πάντως δε θα ήταν ποτέ αιτία αγοράς ένα hill assist, απλά αφού υπάρχει να μην το χρησιμοποιήσεις; Ευπρόσδεκτο είναι.
    Στο WR λόγω του ύψους του γίνεται πιο εύκολα η δουλειά (είμαι καθιστός αλλά είμαι όρθιος).
    Κατάλαβα πως το λες...
    Θα μπορούσες απλα να έχεις το κλειδί του γκαράζ σε μπροστινή τσέπη ή στο tangbag του τεποζίτου και οχι στη κωλοτσεπη....ωστε να μην έμπαινες σε αυτή τη διαδικασία ζογκλερ κάθε φορα. Να μη κάνεις δλδ τη ζωη σου πιο δύσκολη (σβήσε βαλε ταχύτητα αναψε κλπ).
    Όχι ότι είμαι καμιά οδηγάρα αλλα έχω σταματήσει σε ανηφόρα διπλός με τα κιλά να ξεπερνάνε κατά πολύ τα 300 κιλα

Moderator

Εξ ου, να βγάλεις από το....κωλαράκι σου το χειριστήριο της πόρτας και να το βάλεις στα κλειδιά, δεν παίζει;
    Εγώ το έχω ως μπρελόκ με το κλειδί της μηχανής. Ανοίγω εν κινήσει την πόρτα και μπαίνω κατευθείαν μεσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Εγώ συμφωνώ με την τακτική του Στέφανου εξ αρχής πάντως γιατί έχω ανάλογη εμπειρία!

Μιλάμε για επαναλαμβανόμενο ακροβατικό και μία φορά να γίνει η στραβή θα έχουμε κλάματα.

Καλύτερα αργά και μεθοδικά!

Να διευκρινίσω πως δεν έχω τα κλειδιά στη κωλότσεπη αλλά στην εμπρός δεξιά. Αν όμως δεν ανασηκώσεις κωλαράκι να τεντωθεί το σώμα δεν χωράει το χέρι στη τσέπη.

@Nikos77, πριν από 2-3 χρόνια έχοντας τα κλειδιά στη μπροστινή τσέπη αφήνοντας το χειριστήριο της γκαραζόπορτας μόνο να κρέμεται εκτός τσέπης (ενώ το υπόλοιπο μπρελόκ με άλλα κλειδιά ήταν εντός τσέπης) τα έχασα.... και μαζί με αυτά "πέταξαν" και 200 ευρώ σε έξοδα αντικατάστασης κλειδαριών. Μαθαίνουμε γιατί παθαίνουμε.

Δημήτρη, από το 1988 ποτέ δεν έχω μπρελοκ σε κλειδιά μοτοσυκλέτας, ποτέ δεν έχω άλλα κλειδιά μαζί με το κλειδί μοτοσυκλέτας, το κλειδί της μοτοσυκλέτας βρίκεται πάντα μόνο του τοποθετημένο στη κλειδαριά της μοτοσυκλέτας... σαν την καλαμιά στο κάμπο ένα πράγμα. Ευτυχώς πλέον τυπικό κλειδί έχει μόνο το WR250R, τα άλλα δυο είναι keyless.

Αν και είναι λίγο αστείο ότι έχουμε ανοίξει συζήτηση για αυτό το θέμα να πω πως οι συνήθειες κάθε ανθρώπου είναι ατομικές και οι συνθήκες διαφορετικές. Ο καθένας όπως βολεύεται.

Moderator

Αν και είναι λίγο αστείο ότι έχουμε ανοίξει συζήτηση για αυτό το θέμα να πω πως οι συνήθειες κάθε ανθρώπου είναι ατομικές και οι συνθήκες διαφορετικές. Ο καθένας όπως βολεύεται.

Το αυτό.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι η υγεία του κοντρόλ όταν κάθεσαι σε καρέκλα, ας πούμε, διότι, ως γνωστόν, το τρως όλο το φαι σου.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Το αυτό.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι η υγεία του κοντρόλ όταν κάθεσαι σε καρέκλα, ας πούμε, διότι, ως γνωστόν, το τρως όλο το φαι σου.....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. BMW R1250R και R1250RS 2019
    από lleonidas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2022, 18:43
  2. ΚΤΜ 690Ε-690SMC 2019
    από Λευκάδιος στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2020, 11:34
  3. Honda CRF 450L 2019
    από ggs στο forum Honda