Σελίδα 4 από 25 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 369

Θέμα: Σκέψεις.....

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Copy paste δεν ξέρω, αν λάβεις υπόψιν τα διπλάσια άλογα και αντίστοιχα ροπή, μια διαφορά θα την έχει!
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Εμένα με αρέσει κ.bowler ,με το τετράγωνο μασκακι είναι
    μπιμπελό.
    when life gets complicated... i ride.

Νέο μέλος Το avatar του/της PSHLOUKOS
    Μιλάμε για μηχανή οπότε η λογική και η πρακτικότητα περνάνε σε δεύτερη μοίρα κατα την γνώμη ΜΟΥ.

Κι εγώ πήρα μηχανάκι που δεν γουσταρα με βάση την λογική και την πρακτικότητα και πλέον δεν έχω καν όρεξη για βόλτα και ολη μέρα είμαι στο car.gr, οπότε ποιο το νόημα.

Πάρε αυτό που γουστάρεις και θα σε σηκώνει απο τον καναπέ και θα σου βάζει το κλειδί στο χέρι.
    Το αν αξίζει με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή και το τι αλλο θα μπορούσες να πάρεις με τα ίδια λεφτά τα θεωρώ ανούσια.

Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις να σκας τα δουλεμένα σου λεφτά, να παίρνεις ένα μηχανάκι και να σκάει δίπλα σου στο φανάρι αυτό που γούσταρες και να ζηλεύεις τον διπλανό.

Όταν κάνεις λίστα με τους λόγους που βγάζει νόημα να κρατήσεις τη μηχανή σου νομίζω έχει ήδη έρθει η ώρα για αλλαγή.

Υ.Γ.: Μιλάμε για μηχανή για καύλα και όχι για εργαλείο.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ενώ το predator που έχεις σφύζει από ομορφιά...
    Εννοείται!

Και παν'απ'όλα δεν είναι ΓιαπωΡνέζικο μια κοψιά με όλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled1.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	463611

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PSHLOUKOS Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για μηχανή οπότε η λογική και η πρακτικότητα περνάνε σε δεύτερη μοίρα κατα την γνώμη ΜΟΥ.

Κι εγώ πήρα μηχανάκι που δεν γουσταρα με βάση την λογική και την πρακτικότητα και πλέον δεν έχω καν όρεξη για βόλτα και ολη μέρα είμαι στο car.gr, οπότε ποιο το νόημα.

Πάρε αυτό που γουστάρεις και θα σε σηκώνει απο τον καναπέ και θα σου βάζει το κλειδί στο χέρι.
    Το αν αξίζει με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή και το τι αλλο θα μπορούσες να πάρεις με τα ίδια λεφτά τα θεωρώ ανούσια.

Δεν έχει νόημα να πηγαίνεις να σκας τα δουλεμένα σου λεφτά, να παίρνεις ένα μηχανάκι και να σκάει δίπλα σου στο φανάρι αυτό που γούσταρες και να ζηλεύεις τον διπλανό.

Όταν κάνεις λίστα με τους λόγους που βγάζει νόημα να κρατήσεις τη μηχανή σου νομίζω έχει ήδη έρθει η ώρα για αλλαγή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Την γνώμη μου στην είπα προηγουμένως.Για μένα ούτε σαν ομορφιά,ούτε σαν αναβάθμιση αξίζει στα λεφτά που θαρθει,εν σχέσει με αυτό που έχεις.Βεβαια περί ορέξεως σουτζουκοπιττα.Αν μουλεγες άλλη κατηγορία μηχανής όπως μια Τούρινγκ,Σπορτ Τούρινγκ,η μεγάλη τύπου adventure τότε ίσως ναι.Αλλα από γυμνό να πας σε γυμνό , και μάλιστα copy paste του δικού σου , δεν θα πήγαινα.Αν όμως σ' αρέσει και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι το βράδυ τότε προχωρά ,σε θέλει όλη η χώρα.
    Καλορίζικο.
    Αυτό που λες είναι τουλάχιστον αστείο.
    Δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε κανένα επίπεδο.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PSHLOUKOS Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Έτσι ακριβώς....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

hercooligan Το avatar του/της doctoras

Όνομα:	Screenshot from 2025-07-10 22-10-27.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	35,6 KB 
ID:	463614
    και τα 2 κουκλάκια ζωγραφιστά είναι ασυζητητι και καλορίζικα, αλλά είναι sport naked - retro look

όπως όλα αυτά σχετικά με την κατηγορία που προτείνουν τα παλικάρια παραπάνω

εγώ το πάω αλλού... κάτι να ρολάρει, δικύλινδρο, να έχει φουσκωμένες χαμηλομεσαίες, αγχολυτικό, με αργά γεωμετρικά χαρακτηριστικά, και επειδή μας είχες πει παλαιότερα για το street twin λέω όπα έδεσε..αλλά τελικά μάλλον είμαι μονος ενδιαφερόμενος σε αυτές τις κατηγορίες

*MHO ενα γενικότερο προσωπικό σχόλιο, για να γίνεις ρετρο, δεν αρκεί μονο ενα στρογγυλο φανάρι και μερικές αισθητικές πινελιές, χρειάζεται και η μηχανολογία να το εξομοιώσει για να έρθεις λίγο εκεί κοντά αισθησιακά στην μηχανή του χρόνου

you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εάν αυτό που σχεδιάζεις να πάρεις σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις, εξίσου με αυτό που έχεις με γειά.
    Βόλτες και εκδρομές δεν βλέπω πρόβλημα σε κάτι μεγαλύτερο, αντίθετα.
    Μένει το commuting, αλλά εφόσον παίζει σύνταξη και να αργήσεις λίγο στην κίνηση δεν τρέχει και τίποτα.
    Προσωπικά δεν θα το σκεπτόμουν.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εάν αυτό που σχεδιάζεις να πάρεις σε εξυπηρετεί σε αυτά που κάνεις, εξίσου με αυτό που έχεις με γειά.
    Βόλτες και εκδρομές δεν βλέπω πρόβλημα σε κάτι μεγαλύτερο, αντίθετα.
    Μένει το commuting, αλλά εφόσον παίζει σύνταξη και να αργήσεις λίγο στην κίνηση δεν τρέχει και τίποτα.
    Προσωπικά δεν θα το σκεπτόμουν.

Ακριβώς όπως τα είπες είναι, αργόσχολος μέχρι πετάνει που λέει μια ψυχή δω μέσα.....
    Όλα θα εξαρτηθούν άμα τη έλευση του μοντέλου, τα τεστ δεν τα πολυπαίρνω σοβαρά, να το δω από κοντά, να το καβαλήσω και κυρίως που θα κυμανθεί η τιμολόγησή τους.
    Άμα επιβεβαιωθούν οι πιο πάνω Κασσάνδρες ( τους) περί 12+ χιλιάρικα, θα κοιτάξω αλλού....που; θα το δούμε τότε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Είδες;;προσφέρω γέλιο στο φόρουμ.κατι είναι κι αυτό.Τα υπόλοιπα νομίζω ότι τα ανελυσα.Για οποιον κατάλαβε.Στο κάτω κάτω δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσει κάποιος.Ο αγοραστής θα αποφασίσει στο τέλος.Μακαρι να πάρει την σωστή για αυτόν απόφαση.Οπως και ναχει ,ναναι καλοφαγωτο,που λένε και στο χωριό μου.
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 11/07/2025 στις 09:58.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς όπως τα είπες είναι, αργόσχολος μέχρι πετάνει που λέει μια ψυχή δω μέσα.....
    Όλα θα εξαρτηθούν άμα τη έλευση του μοντέλου, τα τεστ δεν τα πολυπαίρνω σοβαρά, να το δω από κοντά, να το καβαλήσω και κυρίως που θα κυμανθεί η τιμολόγησή τους.
    Άμα επιβεβαιωθούν οι πιο πάνω Κασσάνδρες ( τους) περί 12+ χιλιάρικα, θα κοιτάξω αλλού....που; θα το δούμε τότε....
    Πάντως για τη χρήση σου θα έπαιρνα κάτι τουριστικότερο (και θα πάρω, απλά έχω καιρό μέχρι τα 67 αν φτάσω). Ωραία η καύλα και η ομορφιά αλλά θα σε περιορίσει στη χρήση που πρέπει να κάνεις (μεγάλες άνετες βόλτες).

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος

Όνομα:	Screenshot from 2025-07-10 22-10-27.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	35,6 KB 
ID:	463614
    και τα 2 κουκλάκια ζωγραφιστά είναι ασυζητητι και καλορίζικα, αλλά είναι sport naked - retro look

όπως όλα αυτά σχετικά με την κατηγορία που προτείνουν τα παλικάρια παραπάνω

εγώ το πάω αλλού... κάτι να ρολάρει, δικύλινδρο, να έχει φουσκωμένες χαμηλομεσαίες, αγχολυτικό, με αργά γεωμετρικά χαρακτηριστικά, και επειδή μας είχες πει παλαιότερα για το street twin λέω όπα έδεσε..αλλά τελικά μάλλον είμαι μονος ενδιαφερόμενος σε αυτές τις κατηγορίες

*MHO ενα γενικότερο προσωπικό σχόλιο, για να γίνεις ρετρο, δεν αρκεί μονο ενα στρογγυλο φανάρι και μερικές αισθητικές πινελιές, χρειάζεται και η μηχανολογία να το εξομοιώσει για να έρθεις λίγο εκεί κοντά αισθησιακά στην μηχανή του χρόνου

Τέλειo είναι!

Ειδικά για το Μήτσο! Θα βάλει και μια μπαγκαζιέρα πίσω και γινεί υπέροχο

Μήτσε άντε πάρε κανα σκούτερ ή μείνε με το κινέζικο έκτρωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η λογική λέει ΟΧΙ.

Το συναισθημα εδώ περιορίζεται μόνο στο "μου αρέσει πολυ". Για μένα δεν ειναι αρκετό. Είναι σημαντικό δε λέω, αλλά όχι αρκετό.
    Θα πηγαινεις πιο γρήγορα; Όχι.
    Πιο μακρυα; Όχι.
    Θα το φορτώνεις περισσότερο; Όχι.
    Θα κάνεις κάτι παραπάνω; Όχι.

Γενικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια όμορφη μηχανή. Ότι κάνεις με το βοτζ θα κάνεις και με το σουζουκι αλλά με περισσότερη βενζίνη. Και αυτό θα το καταλάβεις όταν περάσει η χαρά της ικανοποίησης ότι πήρες κάτι ομορφο, γιατί κατά τα άλλα ένα ακόμη μηχανακι της σειράς είναι.
    Γιατί αντικειμενικά τώρα, μπορεί να είναι οικονομικά τα μηχανακια αλλά άλλο 500 κυβικα και άλλο 800. Όταν κάνεις χλμ η διαφορά στην κατανάλωση φαίνεται κι εσυ θέλεις να κάνεις πολλές βόλτες και μαλιστα εντός λεκανοπεδίου.

Τώρα αν τρώγεσαι με τα ρουχα σου (που μεταξύ μας, τρώγεσαι λίγο) πάνε πάρτο. Το καλό εδώ είναι ότι ακόμα και αν το μετανοιώσεις, μπορείς να το δώσεις με την όποια χασούρα και να ξαναπάρεις κουτα το βοτζ (ή ό,τι άλλο πιο κοντά στις αναγκες σου σε αυτά τα χρήματα). Οποτε μικρό το κακό και θα ήταν ίσως ο μόνος λόγος να προχωρήσεις στην αναβάθμιση γιατί.....έτσι.

Αποψή μου να πας να το χαζέψεις σε καμια βιτρίνα, άντε να το κάνεις κι ενα test ride. Μετά γύρνα στο μηχανακι σου και κανε βόλτα, σε 5 λεπτά θα το έχεις ξεχάσει. Το ότι έχεις 5 φραγκα μαζεμένα τώρα δεν σημαινει ότι ειναι καλή ιδέα να τα ακουμπήσεις σε ένα καινουργιο μηχανακι όταν εισαι ικανοποιημένος από αυτό που ήδη έχεις.

Θα έλεγα να επιμεινεις στο βρακάκι και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κανένα καλό μτχ. Αυτό μάλιστα, είναι όνειρο και αξίζει καλύτερα να το παρεις μτχ γιατί όντως θα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει σαν εμπειρια.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Η λογική λέει ΟΧΙ.

Το συναισθημα εδώ περιορίζεται μόνο στο "μου αρέσει πολυ". Για μένα δεν ειναι αρκετό. Είναι σημαντικό δε λέω, αλλά όχι αρκετό.
    Θα πηγαινεις πιο γρήγορα; Όχι.
    Πιο μακρυα; Όχι.
    Θα το φορτώνεις περισσότερο; Όχι.
    Θα κάνεις κάτι παραπάνω; Όχι.

Γενικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια όμορφη μηχανή. Ότι κάνεις με το βοτζ θα κάνεις και με το σουζουκι αλλά με περισσότερη βενζίνη. Και αυτό θα το καταλάβεις όταν περάσει η χαρά της ικανοποίησης ότι πήρες κάτι ομορφο, γιατί κατά τα άλλα ένα ακόμη μηχανακι της σειράς είναι.
    Γιατί αντικειμενικά τώρα, μπορεί να είναι οικονομικά τα μηχανακια αλλά άλλο 500 κυβικα και άλλο 800. Όταν κάνεις χλμ η διαφορά στην κατανάλωση φαίνεται κι εσυ θέλεις να κάνεις πολλές βόλτες και μαλιστα εντός λεκανοπεδίου.

Τώρα αν τρώγεσαι με τα ρουχα σου (που μεταξύ μας, τρώγεσαι λίγο) πάνε πάρτο. Το καλό εδώ είναι ότι ακόμα και αν το μετανοιώσεις, μπορείς να το δώσεις με την όποια χασούρα και να ξαναπάρεις κουτα το βοτζ (ή ό,τι άλλο πιο κοντά στις αναγκες σου σε αυτά τα χρήματα). Οποτε μικρό το κακό και θα ήταν ίσως ο μόνος λόγος να προχωρήσεις στην αναβάθμιση γιατί.....έτσι.

Αποψή μου να πας να το χαζέψεις σε καμια βιτρίνα, άντε να το κάνεις κι ενα test ride. Μετά γύρνα στο μηχανακι σου και κανε βόλτα, σε 5 λεπτά θα το έχεις ξεχάσει. Το ότι έχεις 5 φραγκα μαζεμένα τώρα δεν σημαινει ότι ειναι καλή ιδέα να τα ακουμπήσεις σε ένα καινουργιο μηχανακι όταν εισαι ικανοποιημένος από αυτό που ήδη έχεις.

Θα έλεγα να επιμεινεις στο βρακάκι και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κανένα καλό μτχ. Αυτό μάλιστα, είναι όνειρο και αξίζει καλύτερα να το παρεις μτχ γιατί όντως θα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει σαν εμπειρια.

Ποιος είπε ότι... Δεν τρέχω;
    Επειδή ο Κινέζος με περιορίζει;
    Με το στράντα τα 160 ήταν πασατέμπος...
    Άδικο σε κάποια σημεία δεν έχεις, το δέχομαι.
    Από την άλλη, να έδινα μισό νεφρό (που λέει ο λόγος) για κάτι με μόλις 15 ίππους επιπλέον και τελική όση και ο Κινέζος που έχω μου φάνηκε κάπως, να πω την αλήθεια.
    Χαλαρές βόλτες κάνω κυρίως, ναι, αλλά του π00στη, θέλω όταν είμαι στα ντουζένια μου (ουκ ολίγες φορές αυτό...) να έχω ρε αδερφέ την δυνατότητα να "παίξω"...
    Τεσπα, θα δείξει λίαν συντόμως.

@Χάρη, ουστ ρε, είπε ο γάιδαρος (predator) τον πετεινό (AC) Κεφάλα...
    Και για να μην χαλάω την παράδοση, πάρε 2

Σελίδα 4 από 25 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει
    από PALADIN στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 13:24
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων