Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 95

Θέμα: V-strom 650 2025 ξεστοκαρισμα

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Τελικά σταματάει το μοντελο, τελευταία κομμάτια και όποιος προλάβει,δεν έβγαλα άκρη.
    Ναι

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Τελικά σταματάει το μοντελο, τελευταία κομμάτια και όποιος προλάβει,δεν έβγαλα άκρη.
    Προσωρινά.

Όπως έδειξε η σουζι, χρειάζεται χρόνο για να εξελίξει και να προσαρμόσει την νέα οδηγία στα μοτέρ της.
    Μπορεί να επιστρέψει καλύτερος και με περισσότερα cc

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Κουβέντα κάμουμε , αλλά δεν υπήρξε αναδιπλωση.Ειμαι σταθερός στην άποψη μου.

Μέλος Το avatar του/της runner
    Λογω Euro5+ για την ωρα σταματαει το μοντελο, αρα ειναι τελος της σειρας. Θα μπορουν να πωλουνται τα φετινα εισαγωμενα μοντελα εως και του χρονου αλλα δεν θα μπορουν να εισαχθουν νεα του χρονου.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Το V-Strom 800 τι ειναι ρε σεις? Kawasaki?
    Σαν 650 κινητηρας και το παλιο κουστουμι, τελος.
    Οτι εμεινε παρτε το ξεπουλαμε!!

Καλα για συγκριση με κινεζικα απλα κλαιω...
    Ride(s) the wind of change...

Μέλος Το avatar του/της runner
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Το V-Strom 800 τι ειναι ρε σεις? Kawasaki?
    Σαν 650 κινητηρας και το παλιο κουστουμι, τελος.
    ...

Εεεε νταξει διαφορετικο μηχανακι αυτο. Αλλαξαν αρκετα πραγματα, παει ο V2, αλλες αναρτησεις, φρενα κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Το 2006 βρε

11.000 ειπε το παιδι και οσο για τα after market η πλειοψηφια βαζει την αξιοπιστη και πιο οικονομικη givi. Δεν καταλαβαινω τι προσφερει το σχολιο για τις τιμες του επισημου site της suzuki στα after market περαν των εντυπωσεων.
    Δες με μεγαλύτερη προσοχή το ,βίντεο.Το παιδί είπε,στην αρχή 11000 ,και αμέσως προσθετει "αν βάλουμε και το τριβαλιτσο πάει 12000 Και......."
    Βέβαια θα μου πεις μην βάλεις τριβαλιτσο.
    Οκ,αλλά δεν έχω δει μέχρι τωρά γιαπωνεζικη εταιρία να κάνει έστω και μια προσφορά για τριβαλιτσο όπως π.χ όταν πηρά εγώ το voge,η στο qjsvt650 ,η στο benelli 700trk πρόσφατα η benelli που το έγινε σχεδόν τσαμπα.
    Αν μπεις στο site της σουζουκι και δεις τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ αξεσουαρ θα δεις ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές π.χ πίσω βαλίτσα 35 λιτρων 605 ευρώ.Απο χρυσαφι θα'ναι.
    Μαξιλάρακι βαλίτσας 100 ευρώ.
    Με χρυσόσκόνη θαναι γεμισμενο.
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σετ του εργοστάσιακου τριβαλιτσου,(βάσεις πίσω και πλαινων βαλιτσων και οι τρεις βαλίτσες) 2500 ευρώ σχεδόν.
    Βέβαια τα αφτερ μαρκετ του εμποριου έχουν την μισή και λιγωτερο τιμή.
    Όμως οι σύγκριση γίνεται με τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ που έχει η κάθε εταιρία
    Π.χ,όταν αγόραζα το voge 500ds ,με το κλειδί στο χέρι,έδωσα 6500 ,ενώ το αντιστοιχα χοντα cb 500x , αν το αγόραζα με τα ΙΔΙΑ που είχε το voge επανω,θα εδινα 42% παραπάνω χρηματα..
    Δεν τα είχα να τα δώσω,και πηρά αυτό που πηρά
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
    Και φυσικά τις υποστηριζει.
    Δεν βλέπω κάτι κακό.
    Αλλωστε έχω αναφερθει εκτενως στο αντιστοιχα θρεντ εδώ στο φόρουμ για το voge 500 ds (ψαχτο και θα το βρεις), σε βαθμό που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος εδώ μέσα,είτε για κινέζικο είτε για άλλης προέλευσης μηχανή.(Απ' όσο έχω δει απ' το 2006 που είμαι στο φόρουμ.) Μπορεί να κάμω και λάθος.
    Καλές αγορες λοιπόν και ορθια χιλιόμετρα για ολους.
    Κι αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που έχει αγοράσει η θα αγοράσει το μηχανακι,ας μας γράψει εντυπωσεις.
    Με υποθεσεις και αφορισμους δεν γίνεται τίποτα .
    Μόνο με γεγονότα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Το 2006 βρε

11.000 ειπε το παιδι και οσο για τα after market η πλειοψηφια βαζει την αξιοπιστη και πιο οικονομικη givi. Δεν καταλαβαινω τι προσφερει το σχολιο για τις τιμες του επισημου site της suzuki στα after market περαν των εντυπωσεων.
    Πως αλλιώς θα υποστηρίξει την γνώμη του ο patsavour? Πετώντας 12.000 αντι 11.000 και δείχνοντας γνησια αξεσουαρ αντι όπως λες givi. Δεν του βγαίνει αλλιώς

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Που είπα κάτι τέτοιο;
    Το 2009 ήταν και είπα ότι διαβάζοντας αυτό (αλλά και άλλα) με απέτρεψαν και πήρα το aprilia strada.
    Δηλαδή το οτι απο ενα συμβάν εσύ δε πήρες vstrom γιατι φοβήθηκες και το βάζεις σαν δείγμα στη συζήτηση τι να υποθέσουμε? Εδω λέμε αν αξίζει να το παρει κάποιος και με αυτο δειχνεις πως όχι δεν αξίζει.
    Άρα τι μένει...το αξιόπιστο svt qj που οπως λεει ο πατσαβουρ είναι καλύτερο και ας φοράει ενα κλώνος του vstrom

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Πως αλλιώς θα υποστηρίξει την γνώμη του ο patsavour? Πετώντας 12.000 αντι 11.000 και δείχνοντας γνησια αξεσουαρ αντι όπως λες givi. Δεν του βγαίνει αλλιώς
    Νομίζω ότι ήμουν σαφης και κατατοπιστικος.Βεβαια ο καθένας ότι μπορεί και θέλει,καταλαβαίνει.
    Αν όμως έχεις να παραθεσεις και συ κάτι απ' την εμπειρία σου,ευπροσδεκτο,για να υποστεις και συ την καλόπίστη κριτική,όπως μόλις τωρά έκαμες και συ
    Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα,αν γνωρίζεις την γνωστή αρχαιοελληνικη έκφραση.

Παλαιό μέλος
    Το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι δεν υπαρχει αντικαταστατης για το 650. Το 800 ειναι πολυ καλο μηχανακι αλλα δεν εχει ακομα την αιγλη του πρωτου στρομ. Αυτες οι μοτοσυκλετες θελουν μεγαλη μουρη και ας λεει οτι θελει το ημερολογιο. Θελουν σελα για 4 ατομα και ας κάθονται δυο. Δεν μπορω να παρω μηχανη τωρα και δεν θελω κιολας αλλα αν το πρώτο στρομ εβγαινε σε ενα limited run ακριβως οπως εβγαινε τοτε θα το επαιρνα. Δεν εχω οδηγησει τιποτα που να κανει την δουλεια τοσο καλα αν και περιμενα πως πλέον θα ειχαμε πολυ καλυτερες μοτοσυκλετες στην αγορα.

Το 800 μόνο κατ' όνομα είναι v-strom, καθ' ότι
    1) ΔΕΝ είναι V, αλλά δικυλινδρο εν σειρά.
    2) έχει σαφως πιο χωματινο χαρακτήρα .
    Απλώς το όνομασε έτσι η σουζουκι για λόγους μαρκετινγκ.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    2) έχει σαφως πιο χωματινο χαρακτήρα
    Η έκδοση DE. Το απλό μια χαρά ασφάλτινο είναι.

Μέλος
    Νομίζω ότι ήμουν σαφης και κατατοπιστικος.Βεβαια ο καθένας ότι μπορεί και θέλει,καταλαβαίνει.
    Αν όμως έχεις να παραθεσεις και συ κάτι απ' την εμπειρία σου,ευπροσδεκτο,για να υποστεις και συ την καλόπίστη κριτική,όπως μόλις τωρά έκαμες και συ
    Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα,αν γνωρίζεις την γνωστή αρχαιοελληνικη έκφραση.
    Δεν ειχα ούτε εχω vstrom και δε το βλέπω να αγοράζω.
    Όμως το να παρουσιάζεις ενα κλώνο καλύτερο απο το γνησιο που εχει πανω απο 20ετια αποδείξει την αξιοπιστία του με 100δες χιλιάδες χλμ θα δέχεσαι τη κριτική.
    Προσωπικά αν κάποιος θελει μηχανή για πολλααααα χρόνια το vstrom ειναι μονόδρομος.
    Με τα υπόλοιπα κανεις δε βάζει χέρι στη φωτιά αφού ακόμα δεν έχουν περάσει ουτε τα 100.000 χλμ

Αυτά και τελος απο μένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

Δεν τα είχα να τα δώσω,και πηρά αυτό που πηρά
    .
    Αυτο ειναι ολο το ζουμι της κουβεντας.

Εσενα σου βγηκε γιατι οταν περιμενες 3 μηνες ανταλλακτικο δεν ειχε ακινητοποιηθει η μηχανη σου. Αν ησουν ομως χωρις μηχανη περιμενοντας δεν θα σου ειχε βγει.

Στην θεση σου θα ειχα προτιμησει το 500Χ κι ας εβαζα αργοτερα τα αξεσουαρ που ηθελα. Γιατι θα την χρησιμοποιουσα καθε μερα στην δουλεια μου και τα ΜΜΜ δεν βολευουν οποτε δεν θα ρισκαριζα ακινητοποιηση για καποιο ανταλλακτικο.

Πες με κολλημενο αλλα αν μιλαμε για αγορα μοτο και 10 χρονια κατοχης της, το ονομα της Suzuki μετραει πολλες φορες περισσοτερο απο καθε Voge, QJ, κλπ τσιντσαντσον μαρκες

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V-strom 650
    από mitsos75 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 15:37
  3. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  4. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  5. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF