Καλα ε η στοφα στο κεντρο του μαγαζιου ειναι κλασικη:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Κατεβαίνουμε αρχές με μέσα Δεκέμβρη όσο πιο πολύ κρύο κάνει τόσο καλύτερο είναι το βραστό![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καλα ε η στοφα στο κεντρο του μαγαζιου ειναι κλασικη:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Κατεβαίνουμε αρχές με μέσα Δεκέμβρη όσο πιο πολύ κρύο κάνει τόσο καλύτερο είναι το βραστό![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Τρώμε βλέπω στην κεντρική πλατεία ε?![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
ιερό προσκύνημα θα το 'λεγα![]()
![]()
για να τα πουμε την επομενη φορα![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Παρουσιάζομαι στην Πελοπονησιακή αναφορά καθυστεριμένος , αλλά είμαι εδώ . Πυργιώτης απ'τον Αγ.Ιωάννη (στο δρόμο προς Κατάκολο) , αλλά δυστυχώς μόνιμος κάτοικος Αθήνας (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη) . Κακόβατος , το καλύτερο ψάρι![]()
![]()
![]()
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
Περναω καθημερινα απο τον Αγ. Ιωαννη για να παω για καφε στο Κατακολο.....το οποιο Κατακολο εχει αλλαξει παρα πολυ....εγω ελειπα απο την πατριδα περιπου 19 χρονια !!!! Τωρα γυρισα πισω και πιστευω θα αραξω......θα γυρισω ολη την Πελοποννησο με τις ομορφιες της.......Αρχικά δημιουργήθηκε από bamboozler
Παρουσιάζομαι στην Πελοπονησιακή αναφορά καθυστεριμένος , αλλά είμαι εδώ . Πυργιώτης απ'τον Αγ.Ιωάννη (στο δρόμο προς Κατάκολο) , αλλά δυστυχώς μόνιμος κάτοικος Αθήνας (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη) . Κακόβατος , το καλύτερο ψάρι![]()
![]()
![]()
Ναι γνωστός και ως Μπάμπης βελανίδηςΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Ο δρυιδης στον Αστερίξ
εχει καμιά σχέση ή μπαααα????
:rotflmao:
![]()
Να παραθέσω και ενα ποιηματάκι σχετικό που μου ήρθε τώρα (matmat επιρροές)
.
.
.
.
Ανέβηκα εις τον δρυ να κόψω βελανίδια (αναγκαστικά γιατί αλλιώς δεν κάνει ρίμα)
Και ήρθε ένα σκυλόψαρο και μου δάγκασε τα φρύδια (λέξη μπαλαντέρ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ναι γνωστός και ως Μπάμπης βελανίδης
Και ήρθε ένα σκυλόψαρο και μου δάγκασε τα φρύδια (λέξη μπαλαντέρ)
Ρε κανας mod να καθαρίσει τα spamm?
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ναι γνωστός και ως Μπάμπης βελανίδης
.
.
.
.
Και ήρθε ένα σκυλόψαρο και μου δάγκασε τα φρύδια (λέξη μπαλαντέρ):rotflmao: :rotflmao:
Τι ειπε ρε το ατομο
ΧΑΧΑχαχαχαχαχαχα....![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Λιλιλιλιλιιλιιλλλλιι!!!
κάτω απο το αυλάκι μαλλλί γυαλλλί
και παντελόνννι LLLee.![]()
Μαλλον δεν σου κάνω,μιας και πέφτω αρκετά μακριά, αλλά γράψε μια Στυμφαλία
σε μένα.
el_Hymador για πες χωριό.
Κορινθια : Ασσος
Αργολιδα : Ν.Κιος
Στυμφαλια , Γκουρα , Φενεο κ.τ.λ τα ΄χω φαει με το κουταλι . οποτε κοντοχωριανοι ειμαστε!!!![]()
Λοιπον απ' οτι βλεπω μαζευομαστε πολλοι....πρεπει στο αμεσο μελλον να διοργανωσουμε μια συναντηση....Πελοποννησιακη και οποιος θελει ας ερθει....το που θα γινει το κανονιζουμε καθως και το ποτε....αν ειστε συμφωνοι το κανονιζουμε.....πειτε προτασεις για την συναντηση...π.χ. μονοημερη ή διημερη..κ.λ.π.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW1150
Λοιπον απ' οτι βλεπω μαζευομαστε πολλοι....πρεπει στο αμεσο μελλον να διοργανωσουμε μια συναντηση....Πελοποννησιακη και οποιος θελει ας ερθει....το που θα γινει το κανονιζουμε καθως και το ποτε....αν ειστε συμφωνοι το κανονιζουμε.....πειτε προτασεις για την συναντηση...π.χ. μονοημερη ή διημερη..κ.λ.π.
και ειναι και αλλοι αλλα πρεπει να βαλω τις φωνες για να απαντησουν, και ποναει και ο λαιμος μου
για την βολτα - εκδρομη- συναντηση ........μεσα![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Θα το κανονισουμε να εισαι σιγουρος ....εστω μονοημερο για καφε και κανα κοψιδι.....κατσε να περασει λιγο ο χειμωνας και εδω θα ειμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
και ειναι και αλλοι αλλα πρεπει να βαλω τις φωνες για να απαντησουν, και ποναει και ο λαιμος μου
για την βολτα - εκδρομη- συναντηση ........μεσα![]()
![]()