Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω παλι power θα βαλω... κοιτα ποσο βαθια ειναι τα αυλακια... πολυ λαστιχο να χαλασεις....![]()
![]()
![]()
![]()
STH BROXH TI PAIZEI ME AUTO TO LASTIXAKI (O 8EOS NA TO KANEI...). GIATI BA8IA EINAI TA AULAKIA, ALLA EINAI KAI LIGA!![]()
εγω παλι power θα βαλω... κοιτα ποσο βαθια ειναι τα αυλακια... πολυ λαστιχο να χαλασεις....![]()
![]()
![]()
![]()
STH BROXH TI PAIZEI ME AUTO TO LASTIXAKI (O 8EOS NA TO KANEI...). GIATI BA8IA EINAI TA AULAKIA, ALLA EINAI KAI LIGA!![]()
NAI ALLA META STO AR8RO, LEEI OTI DEN 8A PARAX8OUN KAI KATASKEUASTIKAN MONO GIA TO CBR1000 (FTOU FTOU MAKRIA)Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
να σας πω και κατι που ισως δeν ξερετε???
το bt014 δεν θα βγαινει πλεον και αντικαταστιται απο το bt015!!!!!
και στην ελληνικη σελιδα του νετ δεν εχει το bt014!!http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44739
ρε βαλτε μισελεν .... δεν φανταζεστε τι κρυβει ....
απλα θελω να προσθεσω σε ολα αυτα που λετε , με την πρωτη ευκαιρια σας να αλλαξετε τα μαμησια ελαστικα γιατι εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα μεχρι να φτασουν στα χερια σας ... καποιοι λενε οτι ειναι και β διαλογης .... συνεπως η πρωτη αλλαγη ελαστικων να ειναι μπρος πισω και απο εκει και περα αναλογα με την χρηση που κανετε στη μηχανη θα αλλαζετε μια το μπροστα και μια το πισω , ή μια και δυο ...και για καποιον που κανει πατηλικια συνεχως ισως να θελει και μια τρεις ... εχω αλλαξει τα μαμα μετα απο 9000 χλμ και εβαλα τα μισελεν παιλοτ παουερ ... τα ιδια εβαλε και ο ιντις αφου πρωτα ειχε δοκιμασει τα κορσα ... σωστα γιωργο ???? τωρα για τα μπριτζεστον ξερω στα σιγουρα οτι εχουν πιο σκληρη γομα που αυτο συμαινει οτι θελουν περισσοτερη προσπαθεια στο ζεσταμα απο οτι τα μισελεν ... επισης αυτο σημαινει οτι τα μισελεν εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης γιατι τρωγονται πιο ευκολα , εχουν πιο μαλακη γομα . οπως καταλαβαινετε η επιλογη ειναι δικια σας . να ξερετε επισης οτι ΚΑΝΕΝΑ λαστιχο δεν σας κραταει σε βρεγμενο δρομο της πολης .....![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Παντως μετα απο 5000χλμ μαλλον το αντιθετο εχω καταλαβει με την σκληροτητα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ρε βαλτε μισελεν .... δεν φανταζεστε τι κρυβει ....
απλα θελω να προσθεσω σε ολα αυτα που λετε , με την πρωτη ευκαιρια σας να αλλαξετε τα μαμησια ελαστικα γιατι εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα μεχρι να φτασουν στα χερια σας ... καποιοι λενε οτι ειναι και β διαλογης .... συνεπως η πρωτη αλλαγη ελαστικων να ειναι μπρος πισω και απο εκει και περα αναλογα με την χρηση που κανετε στη μηχανη θα αλλαζετε μια το μπροστα και μια το πισω , ή μια και δυο ...και για καποιον που κανει πατηλικια συνεχως ισως να θελει και μια τρεις ... εχω αλλαξει τα μαμα μετα απο 9000 χλμ και εβαλα τα μισελεν παιλοτ παουερ ... τα ιδια εβαλε και ο ιντις αφου πρωτα ειχε δοκιμασει τα κορσα ... σωστα γιωργο ???? τωρα για τα μπριτζεστον ξερω στα σιγουρα οτι εχουν πιο σκληρη γομα που αυτο συμαινει οτι θελουν περισσοτερη προσπαθεια στο ζεσταμα απο οτι τα μισελεν ... επισης αυτο σημαινει οτι τα μισελεν εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης γιατι τρωγονται πιο ευκολα , εχουν πιο μαλακη γομα . οπως καταλαβαινετε η επιλογη ειναι δικια σας . να ξερετε επισης οτι ΚΑΝΕΝΑ λαστιχο δεν σας κραταει σε βρεγμενο δρομο της πολης .....![]()
![]()
καλα ντε ... δεν σε ειπαμε και καμπουρη ,αλλα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παντως μετα απο 5000χλμ μαλλον το αντιθετο εχω καταλαβει με την σκληροτητα!
τα χειροτερα λαστιχα εχεις .... δεν υπαρχουν χειροτερα .... σε διαγωνισμο του σκιπ τα κερδισες ???? καλυτερα να πηγαινεις με την ζαντα .... πετα τα και βαλε σολες απο παπουτσια ......ή καλυτερα σολες απο σαγιοναρες ........να περναει και το δαχτυλακι απεξω .....
να μαθεις ........ :rotflmao::rotflmao:
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Α ρε ΚΟΥΛΟΝΤΑΚΟΤΕΣ!!
Εσεις ειστε μεσα στην ζεστασια και την θαλπορη του σπιτιου σας, ενω εγω εχω βγαλει τα λαστιχα εχω τριψει τις ζαντες και μπαινω φετες στα μπερμπ απο χιονι στην Πεντελη!
Παει τεζα το Zs!!!
Εισαι ασχετος!!!
Σε διαγωνισμο του Ariel τα κερδισα τα λαστιχα και μου τα εδωσε ο Αρναουτογλου ο ιδιος!!!
ΝΑ!!!
![]()
να αλλαξεις και το μπροστινο για πολλους λογους ψαξε στο φορουμ σχετικα θεματα
Λοιπόν, μετά από πολύ μελέτη..![]()
![]()
ΕΠΕΙΔΗ το μπροστά έχει ακόμα ψωμί (ΒΤ019) μαμά
ΕΠΕΙΔΗ δεν με παίρνει να δώσω λεφτα για να αλλάξω και τα 2
ΕΠΕΙΔΗ έχω το Ζ1000
ΕΠΕΙΔΗ από ότι συμφωνείτε το ΒΤ014 έχει διαφορετική
κορώνα από το ΒΤ012
ΚΑΤΕΛΗΞΑ (και το δηλώνω αυτό εεε) να βάλω πάλι το ΒΤ012 μέχρι
να έρθει η ώρα τους ώστε να μεταγραφώ στην Michelin
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ζαλίστηκα, μπερδεύτηκα, άσε που κάθησα και διάβασα ένα σωρό πράγματα)
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Λοιπόν, μετά από πολύ μελέτη..![]()
![]()
ΕΠΕΙΔΗ το μπροστά έχει ακόμα ψωμί (ΒΤ019) μαμά
ΕΠΕΙΔΗ δεν με παίρνει να δώσω λεφτα για να αλλάξω και τα 2
ΕΠΕΙΔΗ έχω το Ζ1000
ΕΠΕΙΔΗ από ότι συμφωνείτε το ΒΤ014 έχει διαφορετική
κορώνα από το ΒΤ012
ΚΑΤΕΛΗΞΑ (και το δηλώνω αυτό εεε) να βάλω πάλι το ΒΤ012 μέχρι
να έρθει η ώρα τους ώστε να μεταγραφώ στην Michelin
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ζαλίστηκα, μπερδεύτηκα, άσε που κάθησα και διάβασα ένα σωρό πράγματα)
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω το ιδιο εχω κανει αλλα εχω αλλαξει ειδη δυο πισω και ενα μπροστινο και τωρα θα βαλω τα michelin!!!!!