Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: Έρευνα: Πως μιλάτε στο κινητό σας?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πολυ ωραια υπαρχει και το αλλο σεναριο ομως.

Πηγαινεις με την μοτοσυκλιετα σου προς το ταδε μερος , αφου εχεις πηξει απο την δουλεια και

χαλαρωνεις ξυνοντας σε καθε στροφη που βρισκεις,ξαφνικα χτυαπαει το
    τηλεφωνο,χαλαρωνεις,κοβεις ρυθμο ενω το αφηνεις και χτυπαει και αν ο συνομιλητης σου περιμενει καλως,τους λες απλα σε 7' η σε 15' θα ειμαι εκει ......................και ξαναπιανεις τον ρυθμο σου.

Για καποιους ανθρωπους που εχεις αναγκη και θελεις να ξερειςαν ειναι καλα αρκει και ενα [FONT=times new roman]ειμαι οκ![/FONT] .

Δεν ειμαι κατα,ουτε υπερ απλα οταν το χρειαζομαι το χρησιμοποιω χωρις να αλλαζω την οδηγικη μου συμπεριφορα.

Afro ποιος θα νικηση αραγες?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Δλδ πρέπει να αρχίσουν οι μπάτσοι να γράφουν για να σταματήσεις να μιλάς..;;

Ανέβα σε μια μηχανή να δεις τι ωραίο που είναι να σε πλησιάζει επικίνδυνα ένα αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός μιλάει στο κινητό..Ξέρεις τι γλύκα είναι όσο σε πλησιάζει ο απρόσεχτος ηλίθιος που μιλάει στο κινητό εσύ να το βλέπεις σαν ένα ράντζο ορθοπαιδικής..;;

Συγγνωμη....αλλα οταν λεω 'ψαχουλευω'...εσεις τι καταλαβαινετε? Ψαχουλευω επειδη προφανως ΔΕΝ μπορω να κοιταξω μεσα στην τσαντα γιατι , προφανως, οδηγω ( και τον σκεφτομαι..ασχετο).

Οσο για το κατα ποσο βοηθα το αν γραφουν οι μπατσοι οι οχι...παιδια..Ελλαδα μενω..οχι στο Παρισι. Το 1/3 των κατοχων μηχανης στην πολη μου ΦΟΡΑ κρανος μονο οταν βγαινει απο την πολη γιατι μεσα στην πολη κανεις δεν γραφει για κρανος (τα υπολοιπο 2/3 απλα ΔΕΝ φορουν ποτε). Ουτε το 1/3 των οδηγων ΙΧ δεν φορα ζωνη γιατι μεσα στην πολη δεν σε σταματα ΚΑΝΕΙΣ για ζωνη ( παροτι γινονται περιστασιακα - δες 4-5 το χρονο- μπλοκα). Οι ελαχιστοι οδηγοι που ειναι ζωσμενοι ειναι οι καμμενοι στο παρελθον για ελλειψη ζωνης .

Ολως παραδοξως ( ισως ειναι βιτσιο μου) οταν μιλω στο κινητο ΔΕΝ κλεινω τα ματια μου οποτε δεν καταλαβαινω το γιατι δεν θα σε δω μπροστα μου λαμπρο. Η μηπως παιρνω τα (ανυπαρκτα στον Νομο μου) φαναρια αμπαριζα οταν μιλω? Μηπως το κινητο με ενοχλει στα ματια και δεν βλεπω τα στοπ ( τα ιδια στοπ που ανευ κινητου βλεπω)? Ναι, ισως δεν εχω χρηση και των 2 μου χεριων για να κανω τις μανουβρες που πρεπει να κανω για να ΑΠΟΦΥΓΩ το πανηλιθιο πιτσιρικι που με προσπερνα απο οπου γουσταρει κι αγαπα, με κοβει οπου γουσταρει κι αγαπα απλα γιατι....ετσι γουσταρει κι αγαπα.

Απ την αλλη..ουτε οταν καπνιζω, πινω καφε, αλλαζω CD, κατεβαζω παραθυρο εχω χρηση και των δυο χεριων. Οποτε..μαλλον θα πρεπει να σταματησω να οδηγω και να ζητω απο το προαναφερθεν πιτσιρικα να με πεταξει ( μεταφορικα και μη) στο κεντρο.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Ολως παραδοξως ( ισως ειναι βιτσιο μου) οταν μιλω στο κινητο ΔΕΝ κλεινω τα ματια μου οποτε δεν καταλαβαινω το γιατι δεν θα σε δω μπροστα μου λαμπρο. Η μηπως παιρνω τα (ανυπαρκτα στον Νομο μου) φαναρια αμπαριζα οταν μιλω? Μηπως το κινητο με ενοχλει στα ματια και δεν βλεπω τα στοπ ( τα ιδια στοπ που ανευ κινητου βλεπω)? Ναι, ισως δεν εχω χρηση και των 2 μου χεριων για να κανω τις μανουβρες που πρεπει να κανω για να ΑΠΟΦΥΓΩ το πανηλιθιο πιτσιρικι που με προσπερνα απο οπου γουσταρει κι αγαπα, με κοβει οπου γουσταρει κι αγαπα απλα γιατι....ετσι γουσταρει κι αγαπα.
    Τώρα να σου απαντήσω ή να σου πω να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες..;;

Αλλά θα σου απαντήσω μπας και καταλάβεις..Αν οδηγούσες μηχανάκι θα καταλαβαινες πόσο επικίνδυνο είναι και δεν θα χρειαζόταν να στα πω αυτά..Ακόμα και όταν ψαχουλεύεις χωρίς να κοιτάξεις στρέφεις μέρος της προσοχής σου..Κοπέλα εδώ στην περιοχή τραυματίστηκε σοβαρά ψάχνοντας στην τσάντα της..Και όταν μιλάς στο κινητό ακόμα χειρότερα..Εκτός από το οτι έχεις το ένα χέρι στο τιμόνι,σου αποσπά μεγάλο μέρος της προσοχής..Δεν το καταλαβαίνεις αυτό..;;!Ναι και στοπ μπορεί να μην προσέξεις,και φανάρι και μηχανάκι που έρχεται..Και για όσους δεν φορούν ζώνη ή κράνος δεν με πολυενδιαφέρρει,τα δικά τους μούτρα θα φάνε,αυτός όμως που μιλάει στο κινητό είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους άλλους..Αν δεν κάνω λάθος έχεις ζήσει στο εξωτερικό,εκεί η ομιλία στο κινητό αντιμετωπίζεται ως αθώα και ότι 'δεν απασχολει τα μάτια' όπως τη θεωρείς εσύ..;;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Πώς παρκάρετε την καλή σας;
    από Thoreevos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2014, 12:36
  2. Πως να αλλάξετε λάστιχο στο Bmw σας!
    από sapila racing στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 15:52
  3. Πώς ξαναβγαίνει στο δρόμο?
    από Τουλουμπας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 17:58
  4. καλοκαιράκι!! εσεις πώς κουβαλάτε τα μπανιερά σας ?
    από island στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 14:56
  5. πως μπαινω στο chat???????????help!!!
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 01:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF