Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Φίλε costas81 η καλή σου εθεάθη σήμερα έξω από την κύρια είσοδο του Village στο Ρεντι (τι διάολο δικιά σου θα ήταν εκτός αν ο έμπορος από όπου την πήρες τις πουλάει κλωνοποιημένες).
Περίμενα αρκετά λεπτά περιμένοντας την παρέα μου (έλεγα να την σκουντήσω μάλιστα μήπως είχε συναγερμό και ερχόσουνα τρέχοντας να τα λέγαμε!) οπότε την χάζεψα αρκετά και ομολογώ ότι μου αρέσει πάρα πολύ το χρωματάτσι! Καλορίζικη και από μένα και καλοτάξιδη λοιπόν και πάλι!
Παρατηρήσεις:
α) Μέσα στην βρώμα την έχεις!
β) Έχε υπόψιν σου ότι εκεί που πάρκαρες δεν επιτρέπετε (δεν είναι τυχαίο το ότι δεν υπάρχουν άλλα μηχανάκια γύρω) και όση ώρα την γυρόφερνα ήρθε ένας σεκουριτάς και με ρώτησε αν είναι δικιά μου γιατί ενοχλεί (εκτός φυσικά αν δουλεύεις εκεί και είναι φίλος σου και απλά ήθελε να τσεκάρει).
Φιλαράκι σε ευχαριστώ για το ενδοιαφερον αλλά δεν ηταν η δικιά μου!
Πρώτον δεν θα την αφηνα οπως να ταν και ειδικα στο village που εχω ακουσει να χανονται και μερικα μηχανακια!
Το δικο μου το stromaki δεν εχει ουτε κοκο σκονης πανω!Το χω μεσα σε πηλωτη και ουτε ο ηλιος ουτε η βροχουλα την βλεπει κουκλα την εχω!
Οποτε αν δεις κανενα stromaki να λαμπει κουνα το και θα κατεβω να γνωριστουμε!Στανταρ θα το ακουσω παιζει και τηλε-ειδοποιηση!
Σε ευχαριστω για ολα τα καλα σου λογια για το χρωμα κλπ!
Ρε στρομαδες κανονιστε να παμε για ενα καφε μια εκδρομουλα να γνωριστουμε και να τα πουμε!