Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
και τους γύρω σου![]()
κάτι που συνήθως αφήνουμε στο έλεος...
και τους γύρω σου![]()
κάτι που συνήθως αφήνουμε στο έλεος...
το α το αΑρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
Α) Ο μπόγιας
Β) Η Αστυνομία
Γ) Ο Πατέρας τους
Δ) Κανείς
Ε) Δεν Ξέρω Δεν Απαντώ
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεε... το βου το βου!
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Πως το ειπαμε...?οτι ειναι προεκταση τινος???Οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι λενε....Αλλα τωρα πια γιναμε ολοι γληγοροι και στριφτεροι...Ελεος!!!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
κάνε παράθεση ρε πανουργιά , ξεκάρφωτο διαβάζεται αυτό που έγραψες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Πως το ειπαμε...?οτι ειναι προεκταση τινος???Οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι λενε....Αλλα τωρα πια γιναμε ολοι γληγοροι και στριφτεροι...Ελεος!!!!![]()
και στους φρήγορους και στριφτερούς γιατί βάζεις και τον εαυτό σου; :rotflmao:
το ΣΤΥΛ ΜΟΤΑΡΝΤ(που αναφερερθηκαν μερικοι..) ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??
Η ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ?![]()
Παναγια μου οχι, τι ξερω εγω απο πιστες και στριψιματα....Ρε Σταυρο περαν της πλακας, τι να συζητησουμε οταν ακουγοντε ατακες "θα σας δειξω πως να στριβετε"...Και ο Μπουστας να εισαι κρατας λιγο χαμηλο τονο ετσι για να μην γελανε ολοι μαζι σου...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το ΣΤΥΛ ΜΟΤΑΡΝΤ(που αναφερερθηκαν μερικοι..) ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??
Αυριο με τον κηδεμόνα σου!!!!
Ακούς εκεί να μην ξέρεις το ΣΤΥΛ ΜΟΤΑΡΝΤ....
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Εγώ στη θέση σου, και για την δική σου ασφάλεια, θα ψήφιζα το Ε....Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
το α το α
εεε... το βου το βου!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τί το θές τώρα΄εσύ το σμ; αφού έμπλεξες με τα γυμνά!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ή σοβαρολογούσες για την ανταλλαγη με 950 sm ;![]()
Σημασία δεν έχει αν πας τάπα ή τα αφήνεις όλα κάτω,αλλά κατά πόσο τα κάνεις σωστά χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο εσένα και τους γύρω σου
![]()
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
ρε ΟΔΗΓΑΡΕΣ!!!!
1)ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!!
2)ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΟΥΝ!!!!
3)ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ρε ΟΔΗΓΑΡΕΣ!!!!
1)ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!!
2)ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΟΥΝ!!!!
3)ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ!!!!!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΥ
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ετσι ειναι απο εδω και περα μονο φωτο με σταθμευμενες μηχανες και εμας να πινουμε καφε![]()
![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ