Marilaki comes back again..
πες τα κοριτσι μου!!!
Συγνωμη για το σπαμ αλλα δεν κρατιεμαι, με τον Λα μπαμια (Καρελη) τι εγινε τελικα??
πες τα κοριτσι μου!!!
Συγνωμη για το σπαμ αλλα δεν κρατιεμαι, με τον Λα μπαμια (Καρελη) τι εγινε τελικα??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
eno diavaza ta sxolia s vlepo se kapoia fasi auto me ti kori s...gt???dn mporo na se krino xereis sigoura kalitera apla fainetai san diakrisi.....
Nαι οντως σε αυτο το θεμα κανω διακριση...
me tn kareli??tpt dn egine...pou ta thimase omos.....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
πες τα κοριτσι μου!!!
fantazomai pantos pos tha aisthanetai i kori s...na thelei na exei mixanaki k na mi mporei....eidika an exei k o adelfos tis!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Nαι οντως σε αυτο το θεμα κανω διακριση...
fantazomai pantos pos tha aisthanetai i kori s...na thelei na exei mixanaki k na mi mporei....eidika an exei k o adelfos tis!
Εχει συμβηβαστει γιατι εχω φροντισει να την <<προσγειωσω>>...![]()
![]()
![]()
Γιατι να ξερεις οταν γυναικα εχει μηχανη μπορει να <<κερδιζει>>(ετσι νομιζει) σε μαγκια αλλα χανει σε θυληκοτητα...
Και τα ξερω απο πρωτο χερι...
Παλια(αλλα πολυ παλια) ειχαμε μια κοπελια με μηχανη στην παρεα
η οποια ηταν και αυτη του στιλ οι γυναικες
δεν εχουν καμια διαφορα με τους αντρες κλπ κλπ κλπ...
Αφου λοιπον αυτο ηθελεαρχισαμε να την αντιμετωπιζουμε σαν αντρα...Της φερομασταν σα να 'ναι αντρας και την βαζαμε να κανει πραγματα που κανουν οι αντρες αλλα δεν κανουν οι γυναικες...
Και δεν της αρεσε καθολου και στο τελος τα μαζεψε και εφυγε και ειπε κιολας ΤΗΝ ατακα...Ειμαι γυναικα και δεν πρεπει να φαιρεσται ετσι μπροστα μου....![]()
![]()
![]()
(τοτε για τι ισοτητα μηλαμε,μονο εκει που την συμφερει--βεβαια παροτι ημασταν μικροι ποτε δεν της μιλησαμε προστυχα ηη αλλα βρομερα; υπονοουμενα...).
Το ξερω οτι τωρα θα πεσουν πολυ πανω μου,ειδικα οι γυναικες του φορουμ...
Αλλα ειναι θεμα που σηκωνει πολυ κουβεντα και δεν προκειτε να κατσω να γραφω για κατι που συζηταω εδω και 30 χρονια...
Παντως να ξερεται εσεις οι γυναικες οτι μην δινεται την δικαιολογια οτι αντρες και γυναικες ειναι ισοι γιατι αυτη ειναι μια δικαιολογια-μπαλαντερ που την χρεισιμοποιειται οπου και οποτε θελετε...
Και το οτι λεω οτι δεν μου αρεσει να βλεπω γυναικες να οδηγανε μοτο δεν σημαινει οτι ειμαι μισογυνης...Αλλα το 99.9% των γυναικων που περνουν μοτο
το κανουν καθαρα απο κομπλεξ κατωτεροτητας...Νομιζουν οτι γινονται πιο<<αξιες>>οταν περνουν μοτο γιατι κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ενας χωρος ανδροκρατουμενος...και θεωρουν οτι περνοντας μια μοτο επιβεβαιωνουν τα περι ισοτητας...
Γιατι μη μου πειτε οτι μερικες βλαμενες που ειναι μεχρι 28 χρονων και πανε και περνουν Κ5 ειναι οδηγαρες και μπορουν να το κουμανταρουν και δεν το παιρνουν καθαρα απο κομλεξ...
Ελπιζω ολο το παραπανω να μην φανει σαν ρατσισμος προς τις γυναικες(γιατι μου αρεσουν και πολυ μαλιστα)αλλα σαν μια αποψη...Απλα πιστευω πως ο καθενας εχει τον χωρο του και σε αυτον ανηκει,γιατι οταν φευγει απ'αυτον διαταρασσονται ισοροπιες....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Εχει συμβηβαστει γιατι εχω φροντισει να την <<προσγειωσω>>...![]()
![]()
![]()
Γιατι να ξερεις οταν γυναικα εχει μηχανη μπορει να <<κερδιζει>>(ετσι νομιζει) σε μαγκια αλλα χανει σε θυληκοτητα...
Και τα ξερω απο πρωτο χερι...
Παλια(αλλα πολυ παλια) ειχαμε μια κοπελια με μηχανη στην παρεα
η οποια ηταν και αυτη του στιλ οι γυναικες
δεν εχουν καμια διαφορα με τους αντρες κλπ κλπ κλπ...
Αφου λοιπον αυτο ηθελεαρχισαμε να την αντιμετωπιζουμε σαν αντρα...Της φερομασταν σα να 'ναι αντρας και την βαζαμε να κανει πραγματα που κανουν οι αντρες αλλα δεν κανουν οι γυναικες...
Και δεν της αρεσε καθολου και στο τελος τα μαζεψε και εφυγε και ειπε κιολας ΤΗΝ ατακα...Ειμαι γυναικα και δεν πρεπει να φαιρεσται ετσι μπροστα μου....![]()
![]()
![]()
(τοτε για τι ισοτητα μηλαμε,μονο εκει που την συμφερει--βεβαια παροτι ημασταν μικροι ποτε δεν της μιλησαμε προστυχα ηη αλλα βρομερα; υπονοουμενα...).
Το ξερω οτι τωρα θα πεσουν πολυ πανω μου,ειδικα οι γυναικες του φορουμ...
Αλλα ειναι θεμα που σηκωνει πολυ κουβεντα και δεν προκειτε να κατσω να γραφω για κατι που συζηταω εδω και 30 χρονια...
Παντως να ξερεται εσεις οι γυναικες οτι μην δινεται την δικαιολογια οτι αντρες και γυναικες ειναι ισοι γιατι αυτη ειναι μια δικαιολογια-μπαλαντερ που την χρεισιμοποιειται οπου και οποτε θελετε...
Και το οτι λεω οτι δεν μου αρεσει να βλεπω γυναικες να οδηγανε μοτο δεν σημαινει οτι ειμαι μισογυνης...Αλλα το 99.9% των γυναικων που περνουν μοτο
το κανουν καθαρα απο κομπλεξ κατωτεροτητας...Νομιζουν οτι γινονται πιο<<αξιες>>οταν περνουν μοτο γιατι κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ενας χωρος ανδροκρατουμενος...και θεωρουν οτι περνοντας μια μοτο επιβεβαιωνουν τα περι ισοτητας...
Γιατι μη μου πειτε οτι μερικες βλαμενες που ειναι μεχρι 28 χρονων και πανε και περνουν Κ5 ειναι οδηγαρες και μπορουν να το κουμανταρουν και δεν το παιρνουν καθαρα απο κομλεξ...
Ελπιζω ολο το παραπανω να μην φανει σαν ρατσισμος προς τις γυναικες(γιατι μου αρεσουν και πολυ μαλιστα)αλλα σαν μια αποψη...Απλα πιστευω πως ο καθενας εχει τον χωρο του και σε αυτον ανηκει,γιατι οταν φευγει απ'αυτον διαταρασσονται ισοροπιες....
![]()
dn fainetai san ratsismos pros tis ginaikes....opos to les einai san mia apopsi..tin opoia dn ginetai kapoios na stin allaksei!
auto pisteueis...
epetrepsou omos na s po oti to 99.9% tn ginaikon dn pairnoun mixani apo thema katoterotitas!!dn ginetai dld na tis goustaroun??se kamia periptosi dn s leo oti oles einai odigares k dn to kanoun apo komplex alla fainesai pli apolios se auto!
tora to thema tis isotitas...
kathe ginaika einai isi me kathe antra.....mporei na min exoun ises dinatotites se kapoies periptoseis alla oxi oti dn einai ises...einai diaforetikes....
kathe ginaika einai isi me kathe antra.....mporei na min exoun ises dinatotites se kapoies periptoseis alla oxi oti dn einai ises...einai diaforetikes....
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα...
Οι γυναικες το ειναι <<ισες>> μονο στις χαλαρες καταστασεις...
Οταν ομως ερθουν τα δυσκολα γινονται γυναικες...
Και θα σου δωσω και ενα παραδειγμα...
Ηταν μια που πεταχτηκε απο στοπ και τρακαρε ενα φιλο μου...
Το ωραιο ηταν οτι βγηκε και τσαμπουκαλεμενη![]()
![]()
...
Ο φιλος μου ομως την εγραψε στα @@ και πηρε αμεσως την τροχαια...
Και μολις ηρθε ο Ζητας το επαιζε γυναικα(κλαψουρισματα κλπ κλπ κλπ)...
εγω παιδια ειμαι 20 χρονων και πριν λιγους μηνες το να εχω δικια μου μηχανη ηταν το πιο τρελο μου ονειρο μιας και ο πατερασ μου ειναι ο πιο υπερπροστατευτικος πατερας του κοσμου και δεν θα καταλαβει ποτε του οτι μεγαλωνουμε... αφου καταφερα τον πατερα μου να μου παρει μηχανη (φυσικα οχι μεγαλη,η πρωτη μου ειναι) μπορουν ολοι να τους καταφερουν! φυσικα ολα γιναν επειτα απο σοβαρη συζητηση και αφου ειπα στον πατερα μου πως τη μηχανη μου τη θελω για εργαλειο και οχι για να κανω τον ακροβατη! χρονια οδηγουσα κ με αυτον απο πισω μου κ εβλεπε πως οδηγω με το μυαλο στο κεφαλι μου..! γιατι οπως μου εμαθε,με το να οδηγω σαν καγκουρας,δε βαζω μονο σε κινδυνο τον εαυτο μου αλλα και τους αλλους γυρω μου που δεν φταινε σε τιποτα... ο δρομος δεν ειναι δικος μου..! (θα'θελα ομως)![]()
απλα κι εσεισ οι πατεραδες,μην ειστε παντα τοσο αρνητικοι... υπηρξατε κι εσεις παιδια και ζητουσατε ακριβως τα ιδια πραγματα! κ τα παιδια σας καμια φορα ειναι πιο ωριμα απ'οσο νομιζεται...![]()
![]()
We never get enough...
Οσο για τις γυναικες οδηγους δεν είναι ολοι τοσο αδικοι που τις κραζουνε… επιστημινικες ερευνες εχουν αποδειξει ότι η γυναικα δεν εχει την ιδια αντιληψη του χωρου με τον αντρα,ουτε βεβαια τα ιδια αντανακλαστικα (πραγματα που χρειαζονται στο τιμονι…) … δε φταινε όμως αυτές οι κακομοιρες, είναι στη φυση τους..!
Προσωπικα χαιρομαι και καμαρωνω μια (καλη) γυναικα οδηγο (ειδικα μοτοσυκλετας)! Μην ειμαστε αδικοι,υπαρχουν κ τετοιες…
καλα να περνατε ολοι!![]()
We never get enough...
Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
Οσο για τις γυναικες οδηγους δεν είναι ολοι τοσο αδικοι που τις κραζουνε… επιστημινικες ερευνες εχουν αποδειξει ότι η γυναικα δεν εχει την ιδια αντιληψη του χωρου με τον αντρα,ουτε βεβαια τα ιδια αντανακλαστικα (πραγματα που χρειαζονται στο τιμονι…) … δε φταινε όμως αυτές οι κακομοιρες, είναι στη φυση τους..!
Προσωπικα χαιρομαι και καμαρωνω μια (καλη) γυναικα οδηγο (ειδικα μοτοσυκλετας)! Μην ειμαστε αδικοι,υπαρχουν κ τετοιες…
καλα να περνατε ολοι!![]()
τι το ηθελες αυτο τωρα?
![]()
![]()
για πιασε και εσυ μερικα και κοιτα τι θα γινει μολις το διαβασουν!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Επειδή το θέμα πάει να γυρίσει ας το επαναφέρω. Έχω μια κόρη 2,5 ετών και περιμένω να γίνει 4 ετών για να μπορέσει να καβαλήσει mini adventure.
Αρχισα να οδηγάω στα 22 κρυφά από τους γονείς μου(έμενα μαζί τους, ακόμα) και έβγαλα δίπλωμα στα 30 όταν με γράψανε . Το καταλαβαίνω ακόμη και τώρα ότι υπάρχουν πολλά που δεν κάνω σωστά.
Το βασικό είναι να δώσουμε στα παιδιά μας (ανεξαρτήτως φύλου) σωστές βάσεις σε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε και να σταθούμε δίπλα τους στις επιλογές τους (ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε).
Από επιστημονικής άποψης τώρα: Η οδήγηση μοτοσυκλέτας απαιτεί συναρμοστικές ικανότητες (προσανατολισμός, ταχύτητα αντίδρασης, ισορροπία κ.τ.λ.). Η κατάλληλη ηλικία προπόνησης και ανάππτυξης αυτών των ικανοτήτων είναι η παιδική και η προεφηβική, αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον (πιστα).
Το μεγάλο πρόβλημα είναι να πείσω την γυναίκα μου που είναι δικηγόρος και αχολείται με ατυχήματα. Το ερώτημα λοιπόν είναι όχι αν αφήνεις την κόρη σου αλλά πως πείθεις την γυναίκα σου.
caesarsk να σου ζησει φιλε μου, πολυ ομορφο κοριτσακι και μηχανοβια
![]()
![]()