Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
patra gia panta!!!![]()
![]()
χαιρομαι που εφυγες απο πατρα με καλες αναμνησεις!!!!!!!
patra gia panta!!!![]()
![]()
χαιρομαι που εφυγες απο πατρα με καλες αναμνησεις!!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
file den ksero an eisai patrinos i apo alli poli alla i patra einai idaniki gia foitites kai prosferei polla oraia pragma
den anafero sugkekrimena giati tha grapso kana sentoni
gia douleia exei problima alla orismena kala tis patras den ta briskeis stin athina
5 xronia perasan poli omorga alla kai poli grigora!!!
file den ksero an eisai patrinos i apo alli poli alla i patra einai idaniki gia foitites kai prosferei polla oraia pragma
den anafero sugkekrimena giati tha grapso kana sentoni
gia douleia exei problima alla orismena kala tis patras den ta briskeis stin athina
5 xronia perasan poli omorga alla kai poli grigora!!!
απο πατρα ειμαι και θα ειμαι οπως φαινεται!!!!!
ναι οντως ετσι ειναι .....ειναι πολυ ωραια πολη.......κανε ενα ποστ στην ενοτητα ''αναζητησεις-σκεψεις-προβληματισμοι'' να δουμε πως περασες και γενικα τις εντυπωσεις σου στην πατρα!!!!
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
sostos, kali idea
tha bro xrono kai tha grapso
pantos exo polla kala na thimitho
elpizo na exei meli apo patra to forum na ta poume
sostos, kali idea
tha bro xrono kai tha grapso
pantos exo polla kala na thimitho
elpizo na exei meli apo patra to forum na ta poume
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
για κοιτα εδω να δεις ποσοι ειμαστε!!!!ααα ειχαμε και 2-3 απουσιες!!!!
nai eida to thread auto
mia xara groupaki
foitites? patrinoi?
apo douleies pos tin paleuete sti patra?
sto kommati tis texnologias pantos uparxei problima!
...μεράααααααα
Τι κάνουμε; Καλά;
koutroulis εγώ είμαι από Πολυτεχνείο Πάτρα. 5 χρόνια Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, ορκίστηκα τον Νοέμβρη και πλέον μεταπτυχιακό στο ΣΕΣΕ (πάλι στους Μηχανικούς Η/Υ).
Στα χθεσινά τώρα... Μάγκες όσοι αγαπούσατε χθες χάσατε... Αρχικά ήμουν εγώ κι ο Σωτήρης αλλά σιγά σιγά μαζωχτήκαμε σαν τις μέλισσες. Σε κάποια φάση είμασταν εγώ, ο Πρόεδρας, ο Βασίλης, ο Μπάμπης (φίλος Βασίλη), ο Θόδωρος, ο Γιάννης και ο Γιώργος (ταρίφας). Ξέχασα κανέναν; Μάλλον όχι...
Τσιπουράκι (χωρίς γλυκάνισο), κρασάκι και ουζάκι τα πιοτά, ένα χοιρινό "από άλλο πλανήτη" και κάτι άλλα μεζεκλίκια που ήταν γ@μώ και πολλή πολλή κουβέντα και γέλιο!
Τα κλου της βραδιάς:
Ξέρουν ή όχι οι βόρειοι που ζητούν τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο; Κι αν δεν ξέρουν (κατά Πρόεδρα) τότε γιατί ο Μπίλης (που είναι από Πάτρα και ξέρει) ζήτησε το ίδιο;
Τελικά πόσο έμεινε εκείνη η (άσχημη) κοπέλα στο WC; Πάνω ή κάτω από 5';
Το TRX έχει λιγότερους κραδασμούς από το Z750;
Όντως θα κάψει ο Σωτήρης το TRX αν κάνει Πάτρα-Κομοτηνή σε περισσότερο από 5 ώρες;;;
Η μορφή της βραδιάς ο κύριος από το πίσω τραπέζι, ο οποίος είχε πρόβλημα ομιλίας και μιλούσε με μηχανική φωνή, μέσω ενός μηχανισμού. Σαν ρομπότ ακουγότανε.
Αυτά. Φώτος δεν έχω γιατί δεν έχω ψηφιακή. Αλλά θυμάμαι 2-3 φωτογραφικές, οπότε εν ευθέτω χρόνω θα ποσταριστούν κι αυτές.
PS: Το χοιρινό ήταν "από άλλο πλανήτη" τελικά!!!![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
PS: Το χοιρινό ήταν "από άλλο πλανήτη" τελικά!!! :Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
...μεράααααααα
Τι κάνουμε; Καλά;
koutroulis εγώ είμαι από Πολυτεχνείο Πάτρα. 5 χρόνια Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, ορκίστηκα τον Νοέμβρη και πλέον μεταπτυχιακό στο ΣΕΣΕ (πάλι στους Μηχανικούς Η/Υ).
Στα χθεσινά τώρα... Μάγκες όσοι αγαπούσατε χθες χάσατε... Αρχικά ήμουν εγώ κι ο Σωτήρης αλλά σιγά σιγά μαζωχτήκαμε σαν τις μέλισσες. Σε κάποια φάση είμασταν εγώ, ο Πρόεδρας, ο Βασίλης, ο Μπάμπης (φίλος Βασίλη), ο Θόδωρος, ο Γιάννης και ο Γιώργος (ταρίφας). Ξέχασα κανέναν; Μάλλον όχι...
Τσιπουράκι (χωρίς γλυκάνισο), κρασάκι και ουζάκι τα πιοτά, ένα χοιρινό "από άλλο πλανήτη" και κάτι άλλα μεζεκλίκια που ήταν γ@μώ και πολλή πολλή κουβέντα και γέλιο!
Τα κλου της βραδιάς:
Ξέρουν ή όχι οι βόρειοι που ζητούν τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο; Κι αν δεν ξέρουν (κατά Πρόεδρα) τότε γιατί ο Μπίλης (που είναι από Πάτρα και ξέρει) ζήτησε το ίδιο;
Τελικά πόσο έμεινε εκείνη η (άσχημη) κοπέλα στο WC; Πάνω ή κάτω από 5';
Το TRX έχει λιγότερους κραδασμούς από το Z750;
Όντως θα κάψει ο Σωτήρης το TRX αν κάνει Πάτρα-Κομοτηνή σε περισσότερο από 5 ώρες;;;
Η μορφή της βραδιάς ο κύριος από το πίσω τραπέζι, ο οποίος είχε πρόβλημα ομιλίας και μιλούσε με μηχανική φωνή, μέσω ενός μηχανισμού. Σαν ρομπότ ακουγότανε.
Αυτά. Φώτος δεν έχω γιατί δεν έχω ψηφιακή. Αλλά θυμάμαι 2-3 φωτογραφικές, οπότε εν ευθέτω χρόνω θα ποσταριστούν κι αυτές.
PS: Το χοιρινό ήταν "από άλλο πλανήτη" τελικά!!!![]()
αφου δεβ αφησες τιποτα ρε καμενε ψωμι χοιρινο και βουρ στη σαλτσα εκανες μακρωβουτια μαζι με το σωτηρη..ου ναμου χαθητε..
πιος ηταν εκεινος που μου ελεγε πιες ρε δεν πειραζει...αν το βρω θα τον γαμ@@@@ στη δουλεια ημουν κομματια...
παω να καψω τα ουζα τωρα..
1
2
3
πανω
κατω
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Φωτο δεν υπάρχουν από την ουζοκατάνιξη για να δούμε και εμείς οι ξενητεμένοι ???
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ωχ!!!!για να μην εχουν ποσταρει ακομα σκεψου τι μπορει να εγινε!!!!!
ευτηχως που δεν πηγα!!!!!!
αστα να πανε ....
σπιτι κατα της δυο ...... δεν θυμαμε πως... αλλα πολυ σουπερ.......
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
.. και αλλοι στο κινητο........(wolfman13)
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ