idi..
ερωτήσεις...
1) Σου άρεσε χθες δηλαδή αυτό που είδες;... κλωτσατε γιατί μας φεύγουν;
2) Ακόμα και γροθιά να έτρωγε ο Τσιρίλο, δεν νοείται επαγγελματίας παίκτης , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, να κάνει αυτό που έκανε... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... για αυτό και έφαγε κόκκινη ο Στολτίδης και δεν μίλησε... η μήπως το καβάλημα του Ιβιτς ήταν καλύτερο απο την αγκωνιά του Ριβάλντο;
3) Αν ο Ντέμης δεν έχει ευθύνη , μαζί με τον Σάντος , για τους παίκτες που παίζουν , ποιός έχει; ( Ο ένας στο οικονομικό και ο άλλος στην τακτική πλευρά) Εγώ;... Δεν είπα να φύγει... αλλά να θέτει σωστά τα πράγματα και να μην βγαίνει να λεει θα πάρουμε το ντέρμπυ 3-1 μέσα στο Καραισκάκη και ο Σάντος να λέει οτι είμαστε αρκετά καλόί για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και μετά να τα γυρνάει.
4) Ποτέ δεν είπα , αν με παρακολουθείς , οτι θέλω κούπες και λοιπά... ΑΠΑΙΤΩ όμως, απο την στιγμή που η ΑΕΚ είναι ομάδα (ΠΑΕ) και δίνει θέαμα σαν προιόν , σαν πελάτης της (όπως είμαστε όλοι μας , για τις ομάδες μας) να παίρνω αυτό που πληρώνω ή υποτίθεται οτι θα πλήρωνα αν είχα εισητήριο να πήγαινα... ή μήπως νομίζεις οτι θα έχει πολύ κόσμο μετά απο αυτό το θέαμα; (πρόσεχε δεν λέω την ήττα ή το σκορ... αλλά το θέαμα)...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ουτε πορωμένοι... και το 10-20-25 που δίνουμε , το δίνουμε για ευχαρίστηση και διασκέδαση... αν δεν μας κάνει... όπως χθες... θα σταματήσουμε να το δίνουμε.
Αν είσαι μαγαζάτορας τώρα και δείς αυτό το πράγμα , δεν πρέπει να επέμβεις κάπως; Αν έχεις ενα μπακάλικο, καλό είναι να ονειρεύεσαι να το κάνεις ΑΒ, αλλά θα πρέπει πέρα απο το κτίριο να έχεις και τα απαραίτητα προιόντα... αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , θες να μου πείς οτι τα έχει;
Gandalf