Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: 3-0 +9

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    idi..

ερωτήσεις...

1) Σου άρεσε χθες δηλαδή αυτό που είδες;... κλωτσατε γιατί μας φεύγουν;
    2) Ακόμα και γροθιά να έτρωγε ο Τσιρίλο, δεν νοείται επαγγελματίας παίκτης , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, να κάνει αυτό που έκανε... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... για αυτό και έφαγε κόκκινη ο Στολτίδης και δεν μίλησε... η μήπως το καβάλημα του Ιβιτς ήταν καλύτερο απο την αγκωνιά του Ριβάλντο;
    3) Αν ο Ντέμης δεν έχει ευθύνη , μαζί με τον Σάντος , για τους παίκτες που παίζουν , ποιός έχει; ( Ο ένας στο οικονομικό και ο άλλος στην τακτική πλευρά) Εγώ;... Δεν είπα να φύγει... αλλά να θέτει σωστά τα πράγματα και να μην βγαίνει να λεει θα πάρουμε το ντέρμπυ 3-1 μέσα στο Καραισκάκη και ο Σάντος να λέει οτι είμαστε αρκετά καλόί για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και μετά να τα γυρνάει.
    4) Ποτέ δεν είπα , αν με παρακολουθείς , οτι θέλω κούπες και λοιπά... ΑΠΑΙΤΩ όμως, απο την στιγμή που η ΑΕΚ είναι ομάδα (ΠΑΕ) και δίνει θέαμα σαν προιόν , σαν πελάτης της (όπως είμαστε όλοι μας , για τις ομάδες μας) να παίρνω αυτό που πληρώνω ή υποτίθεται οτι θα πλήρωνα αν είχα εισητήριο να πήγαινα... ή μήπως νομίζεις οτι θα έχει πολύ κόσμο μετά απο αυτό το θέαμα; (πρόσεχε δεν λέω την ήττα ή το σκορ... αλλά το θέαμα)...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ουτε πορωμένοι... και το 10-20-25 που δίνουμε , το δίνουμε για ευχαρίστηση και διασκέδαση... αν δεν μας κάνει... όπως χθες... θα σταματήσουμε να το δίνουμε.
    Αν είσαι μαγαζάτορας τώρα και δείς αυτό το πράγμα , δεν πρέπει να επέμβεις κάπως; Αν έχεις ενα μπακάλικο, καλό είναι να ονειρεύεσαι να το κάνεις ΑΒ, αλλά θα πρέπει πέρα απο το κτίριο να έχεις και τα απαραίτητα προιόντα... αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , θες να μου πείς οτι τα έχει;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re Gandalf mas trelenoun oi gauroi min mas treleneis kai esy.

O Tsirilo meta tin agonia pou efage apothise me ton omo ton Rivaldo kai aftos epese kato les kai efage sfera. Kamia sxesi me ton Soltidi.

Xathike ena mats, den einai anagi na zitiseis euthines apo kanenan, sto telos fernoun to logariasmo.

Gipedo ego kai fantazome oi perisoteroi AEKTZIDES den pame gia to theama, pame giati to exoume anagi giati to niothoume kai giati to goustaroume.

gipedo pas gia diaskedasi ...ara theama....mpala pao na do... tipota parapano.... allios pios o logos?

to ti ekane o tsirilo , fanike stin othoni, me sxolio apo tin ERASPORT , kathos apo ton Alpha akougontai malakies....

kai me to auti na to ekane , einai kinisi - xtipima ektos fasis , ara kai kokkini.... akoma kai ftisimo na erixne , to idio kanei...

toulaxiston stin europi pou theloume na pame...auto dinoun...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    gipedo pas gia diaskedasi ...ara theama....mpala pao na do... tipota parapano.... allios pios o logos?

Gandalf

Ama itan na pigeneis gipedo gia to theama tote ta ellinika gipeda tha itan pio adeia apoti einai. Sou eipa gipedo pao gia na do tin AEK kai mono, auto exo anagi, tora an paixtei kai mpala akoma kalytera.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    idi..

ερωτήσεις...

1) Σου άρεσε χθες δηλαδή αυτό που είδες;... κλωτσατε γιατί μας φεύγουν;
    2) Ακόμα και γροθιά να έτρωγε ο Τσιρίλο, δεν νοείται επαγγελματίας παίκτης , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, να κάνει αυτό που έκανε... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... για αυτό και έφαγε κόκκινη ο Στολτίδης και δεν μίλησε... η μήπως το καβάλημα του Ιβιτς ήταν καλύτερο απο την αγκωνιά του Ριβάλντο;
    3) Αν ο Ντέμης δεν έχει ευθύνη , μαζί με τον Σάντος , για τους παίκτες που παίζουν , ποιός έχει; ( Ο ένας στο οικονομικό και ο άλλος στην τακτική πλευρά) Εγώ;... Δεν είπα να φύγει... αλλά να θέτει σωστά τα πράγματα και να μην βγαίνει να λεει θα πάρουμε το ντέρμπυ 3-1 μέσα στο Καραισκάκη και ο Σάντος να λέει οτι είμαστε αρκετά καλόί για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και μετά να τα γυρνάει.
    4) Ποτέ δεν είπα , αν με παρακολουθείς , οτι θέλω κούπες και λοιπά... ΑΠΑΙΤΩ όμως, απο την στιγμή που η ΑΕΚ είναι ομάδα (ΠΑΕ) και δίνει θέαμα σαν προιόν , σαν πελάτης της (όπως είμαστε όλοι μας , για τις ομάδες μας) να παίρνω αυτό που πληρώνω ή υποτίθεται οτι θα πλήρωνα αν είχα εισητήριο να πήγαινα... ή μήπως νομίζεις οτι θα έχει πολύ κόσμο μετά απο αυτό το θέαμα; (πρόσεχε δεν λέω την ήττα ή το σκορ... αλλά το θέαμα)...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ουτε πορωμένοι... και το 10-20-25 που δίνουμε , το δίνουμε για ευχαρίστηση και διασκέδαση... αν δεν μας κάνει... όπως χθες... θα σταματήσουμε να το δίνουμε.
    Αν είσαι μαγαζάτορας τώρα και δείς αυτό το πράγμα , δεν πρέπει να επέμβεις κάπως; Αν έχεις ενα μπακάλικο, καλό είναι να ονειρεύεσαι να το κάνεις ΑΒ, αλλά θα πρέπει πέρα απο το κτίριο να έχεις και τα απαραίτητα προιόντα... αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , θες να μου πείς οτι τα έχει;

Gandalf
    \

1. οχι το θεαμα δε μου αρεσε καθολου.... αλλα σιγα τις κλωτσιες! απλα αυτοι πεφτουν συνεχεια κατω με το παραμικρο...
    2. δε ξερω με ποια λογικη τα γραφεις αυτα.... δε ξερω... εισαι πολυ στεναχωριμενος ή εισαι φανατικος οπαδος του ribo...και λες πραγματα ασύνδετα... ο τσιριλο εφαγε αγκωνια και ΕΣΠΡΩΞΕ τον rivaldo ... καμια σχεση μετο ΦΑΟΥΛ του ιβιτσ και την ΑΓΚΩΝΙΑ του στολτιδη... δε ξερω τι αλλο ναπω
    3.καλα ειπανε οτι παμε για νικη! ειμαστε η ΑΕΚ και η ΑΕΚ παει παντα για τη ΝΙΚΗ!
    το αν τη πηραμε η οχι αυτο δεν εχει σχεση με το στοχο που ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ γι ατην ΑΕΚ ασχετα με τον αντιπαλο και την αγωνιστικη κατασταση
    4. το καλυτερο που μπορεις κανεις σε αυτες τις συνθηκες ειναι αυτο που εχει κανει ο Ντεμης... ο Ντεμης ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ! ο Ντεμης εχει κανει οτι ειναι δυνατον να σωθει η ομαδα και βαδιζει συμφωνα με το πλανο
    εσυ απαιτείς τι? να υποχρεωσει ο Ντεμης το Κατσουρανη να παιξει μπαλα στο ντερμπυ??? αυτο δεν ειναι δικια του δουλεια... καποιοι αλλοι δε σεβονται τις φανελες και τα συμβολαια…. και αυτοι οταν θα φτασει η ωρα (γιατι τωρα οχι μονο δε χαθηκε τιποτα αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα πο οτι νομιζες εσυ και ολοι στην αρχη της περιοδου) θα δουμε τι θα γινει…. Τα δικαστιρια θα στηθου στο τελος! Δεν ειμαστε κορνεδακιδες…

ουτε εγω ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα βλεπω που παει το πραμα...

βγαινει ο καθε πικραμενος (μη το παρεις προσωπικά... πολλοι ειναι...)και τα χωνει στο Ντεμη γιατι δε εκανε την υπερομαδα σε 2 χρονια ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και εχοντας βαλει μια ταξη στην ομαδα μετα από 10 ετιες μπουρδελοκαταστασης...

εσυ μπορει να ονειρευεσαι να ερθει ενας μεγιστανας και να κανει 10 μεταγραφες αλλα εγω ξερω οτι αυτο το σεναριο ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και βλεπω την πραγματικοτητα καταματα

ο Ντεμης ειναι ο αρχηγος και ηγετης και παντα αυτα που λεει και κανει με εκφραζουν...

αμα δε σου αρεσει εχεις το δικαίωμα να μη συμμετέχεις στα σχεδια του, αλλα δε θα σε αφησω να κανεις κατι που θα φερει την ΑΕΚ πισω.... ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ υπαρχει και ΜΟΝΟ αυτον πιστευω

οποιος τον ακουμπαει γινετε εχθρος μου...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Τρως και σφαιρα αμα λαχει;
    Keep on rocking in a free world !!!

$py, φίλε μου....

σεβαστή η άποψη σου και αποδεκτή... αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει ... τα γήπεδα ΄στην Ελλάδα είναι άδεια... 2-3000 απο μερικούς οπαδούς, δεν θεωρούνται κόσμος...όσο άσχημα και να ακούγεται αυτό.

Ακόμα και στους κόκκινους, όταν παίζουν με ομάδες χαμηλού δυναμικού, δεν γεμίζει το Καραισκάκη.

idi,

αν μιλούσα για πρώτη φορά μαζί σου, θα νόμιζα οτι είσαι στην μισθοδοσία του Ντέμη...ειλικρινά...

Ο Ντέμης είναι ενας επαγγελματίας πρόεδρος... το έχει δηλώσει μόνος του. Ναι εντάξει , έχει κάτι με την ΑΕΚ, αλλά όταν βγαίνει και λέει οτι αν δεν πάρει τα διαρκείας του χρόνου, τα παρατάει !!! (δηλώσεις του Σεπτεμβρίου) δεν καταλαβαίνω, γιατί εγώ θα πρέπει να ποροθώ μαζί του...

έχει δίκιο για το γήπεδο, έχει δίκιο για την οργάνωση... Δεν έχει δίκιο όμως όταν λέει οτι είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε το παιχνίδι χθες... γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... κακά τα ψέματα....

Στην φάση τώρα , του Ριβάλντο.. δεν καταλαβαίνετε κάτι... ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ , ακριβώς για την διαιτησία , σαν αδικημένοι και μας κακοφαίνεται οταν μας λένε την αλήθεια... τι γράφει στο βιβλιαράκι του κανονισμού;

Κάθε κίνηση - χτύπημα , όποια μορφής , προς παίκτη απο άλλον παίκτη , εκτός φάσης , αδικαιολόγητη , τιμωρήται με κόκκινη κάρτα. Τι σημασία έχει αν είναι με αγκώνα, με ώμο , με την μύτη ή το αυτί;.... Είναι κόκκινη;....Σαφώς και είναι....

Είπαμε η διαιτησία ήταν κακή χθές... απλά δεν της έφυγε απο τα χέρια το παιχνίδι.. πάλι καλά δηλαδή που εμείς δεν βλεπόμασταν ... αλλιώς θα είχαμε θύματα σήμερα...

Είχα την τύχη , να είμαι με διαρκείας απο το 1992 -1994 που ήρθαν οι συνεχείς τίτλοι και ο "βάτραχος" που λες, ήταν εκείνος (παρέα με κάποια κόλπα παρασκηνίου απο κάποιους, να μην τα ξεχνάμε) έδωσαν ΔΙΚΑΙΑ στην ΑΕΚ αυτά που πήρε. Εκείνο θυμάμαι εγώ.. Οχι τις μαλακίες του Τροχανά, που κατέστρεψαν μετά την ΑΕΚ... σε συνδιασμό με τον εγωισμό του Σέρβου...

Ποιά είναι η διαφορά τώρα , των παικτών τότε , με αυτούς σήμερα;

Μήπως είχε τότε κάποιον παίκτη κλάσης με τα τότε δεδομένα;...
    Να θυμίσω οτι Τσιάρτας, Κασσάπης , και η μετέποιτα γεννιά της ΑΕΚ, ήταν παιδαρέλια τότε... οτι είναι και σήμερα οι περισσότεροι της ΑΕΚ, με την διαφορά όμως οτι τώρα έχουν και Λυμπερόπουλο, Κατσουράνη , Έμμερσον...παίκτες έμπειρους..
    ΄
    Να επαναλάβω εδώ για μια ακόμη φορά... τα πενταετή πλάνα είναι πολύ καλά, αν υπάρχει πρόοδος .... είδες εσύ πρόοδο για την ΑΕΚ αυτή την χρονιά;

Ειδικά αυτό το τελευταίο διάστημα μετράει 2 ήττες με βαρύ σκορ απο Ηρακλή και ΟΣΦΠ, μια ισοπαλία στο κύπελο και μια μόνο νίκη με άγχος απέναντι στην Λάρισσα...
    Πέρισσυ με την ίδια ή χειρότερη αν θες ομάδα, έπαιζε καλύτερη μπάλα... και το ξέρεις αυτό... μπορεί χωρίς εμπειρία, αλλά με τσαγανό και δύναμη...
    Για αυτό και είχε κόσμο... για αυτό και είχε 40-50000 θεατές μέσα...
    Για αυτό και έδινα εγώ (και ξέρω και αρκετούς άλλους) 40-50 ευρώ , για να μπούμε μέσα, μιας και τα άλλα είχαν τελειώσει... Για να δώ να παίζουν παιδιά , που θέλανε να παίξουν... να ματώνουν την φανέλα, και να κάνουν το 110% απο οτι μπορούν...

έστω και αν στο τέλος , δεν πήραμε τίποτα... Είχε προκαλέσει σεβασμό πέρισυ η ΑΕΚ... να μην σου πώ φόβο... σε όλους...

Το έχει χάσει φέτος όμως ρε idi. Και κάπου εκεί , έχασε και το πάθος της...

Η ΑΕΚ δεν γυρνάει πίσω απο κανέναν...σωστά... αλλά μπορεί να χάσει οτι κέρδισε τόσα χρόνια αν συνεχίσει έτσι , με αυτή την νοοτροπία... μακάρι να βγώ ψεύτης...

Gandalf

ναι ηταν κοκκινη... στον ribo επιμενω!

και φετος εχουμε περισσοτερους βαθμους απο περσυ! για κοιτα το....

και ναι καλα κανει και λεει οτι να νικησει στο καραισκακι γιατι ειπαμε...

και ναι δεν ειμαι τσατσος του νικολαιδη απλα οταν υπαρχει μονο ενας και αλλος κανενας... τι να λεμε... να ζουμε με ελπιδες? ο Ντεμης ειναι αυτος που υπαρχει τα αλλα ειναι στη φαντασια ολων οσων απλα ελπιζουν στους μεγιστανες που δεν υπηρχαν και δε θα υπαρξουν ποτε....

δε θα τσακωθω μαζι σου ουτε με κανενα αλλα μιας και ειμαι απο αυτους που βλεπουν και λιγο πισω δε θα αφησω να γυρισουμε εκει! αυτο ειναι ολο!

Fetos exoume 9 vathmous parapano se sxesi me persi.

Oso gia ta ypoloipa, Kyriaki gipedo Gandalf na ta poume oloi apo konta

Σιγά μην τσακωθούμε και για την μπάλα τώρα... εποικοδομητικός διάλογος λέγεται....χεχεχεχε...

Απλά τοποθετεί ο καθένας την άποψη του..

και αν μιλάς για θέατρο... άσε τον Ριβάλντο που το έχει κάνει δύο φορές όλες και όλες... μια με την Τουρκία το 2002 , και μια εχθές...

Για δές και τον Οκκά που όπου δεί μαλακό γρασσίδι και νιώσει την "αύρα" κανενός αμυντικού, ξαπλώνει φαρδύς πλατύς , λές και έχει χυμάρει απο σανίδα πειρατικού πλοίου... Θυμίσου στο ΄6 που κάνει ενα χορευτικό (αλα!!!) και πέφτει μπροστά απο τον αμυντικό της ΑΕΚ. Πάλι καλά που το πήρε και χαμπάρι οτι δεν τον έδινε κανείς αυτό , και δεν διαμαρτυρήθηκε κιόλας.

ή μήπως τον Τζόρτζεβιτς με τα κλασσικά "κρυφά" χτυπήματα , που πατάει τον Τσάνκο και μετά κάνει την πάπια, και λέει δεν τον ακούμπησα...

Και αυτά εδώ πιάνουν... αλλά έξω του δίνουν το όσκαρ και μετά τους φορμάρουν και 2-3 τεμμάχια...

Και αυτά τα ανυσηχητικά σημάδια, τα δείχνει τελευταία και ο Γιαννακόπουλος στην Μπόλτον... λες να ετοιμάζεται για πίσω και κάνει προπόνηση απο τώρα;

Gandalf

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
    η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aek.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	37985
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη του. Το πρωτάθλημα είναι δικό του , εντός της Ελλάδος δίκαια, και να μην ακούω βλακείες για διαιτησίες και τα ρέστα.
    Αυτά είναι για παιδιά... χθες ήταν η ευκαιρία της ΑΕΚ να δείξει αν μπορεί ...ή μάλλον τι μπορεί να κάνει...

Αντί αυτού , είδα μια ομάδα, που μόνο στενοχώρια μου έδωσε , καθώς έπαιξε "βρώμικα"...

και πριν οι φίλοι ΑΕΚτζήδες ξεσηκωθούν , νά τονίσω , οτι πρώτη φορά είδα , παίκτες μας , να κλωτσάνε στην κυριολεξία όπου μπορούσαν , σε στύλ "μπάλα και παίκτης μαζί"...

Ο Τσιρίλο , ανεκδιήγητος στην φάση με τον Ριβάλντο έπρεπε να βγεί με κόκκινη και κακώς έμεινε μέσα. Έτσι ίσως την επόμενη φορά , να μην κάνει πάλι τα ίδια... τώρα ....θα δούμε..

Κέντρο και άκρα δικά μας ανύπαρκτα... απο άμυνα με γιόμες για να βρούν τον αποκλεισμένο Λυμπερόπουλο .Μπράβο στον Σόλιντ εδώ που πήρε τα σώβρακα του Σάντος , μιας και είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι μας.

Επιμένω οτι αυτή η ΑΕΚ δεν με πείθει και αν δεν αλλάξει κάτι , στο CH.L. θα έχουμε απίστευτο ρεζίλεμα.

Εκείνος ο Γεωργέας, όποτε έβλεπε ακραίο μπροστά του ΟΣΦΠ, τον ξάπλωνε κανονικά...

ΕΛΕΟΣ ...

είπαμε η ΑΕΚ είναι νέα ομάδα, και κανείς δεν μίλαγε για "μεγαλεία" , αλλά απο την στιγμή που βγαίνει ο Σάντος και μερικοί παίκτες και αφήνουν υπονοούμενα για την κούπα, ακόμα και αν χάσουν , οφείλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα και οχι την ομάδα αλάνας που είδαμε χθές.

Ο Κατσουράνης σε άλλο γήπεδο (σκέφτεται την Ιντερ , φαίνεται), ο Έμερσον να προσπαθεί αλλά τα χρόνια να φαινονται, ο Λυμπερόπουλος αποκλεισμένος, και ο Λάκης ώς άλλος Αρδίζογλου να τρέχει και στο τέλος να τα χάνει...

Έτσι ο ΟΣΦΠ , χωρίς να παίξει καμιά σοβαρή μπάλα, και με κακή διαίτησία (και για τους δύο..μην σταθούμε εκεί) πήρε αυτό που ζήταγε.

Ο Ριβάλντο να δείχνει τι σημαίνει να ήσουν Νο1 στον πλανήτη της μπάλας, ο Τουρέ να δείχνει οτι αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ και τον κρατήσει , θα κάνει πολλά του χρόνου,΄ίσως και να σπάσει το "σερί ηττών" εκτός , παρέα με τον Ριβάλντο.

Όμως για να είμαστε και ειλικρινής, είχε και στιγμές αδυναμίας ο ΟΣΦΠ, μιας και φάνηκε "λίγος" σε μια-δυο επιθέσεις της ΑΕΚ που αστοχήσαν οι παίκτες της .
    Ανατολάκης με τα χέρια ψηλά...να πηδάει για κεφαλιά και πέναλτυ που δεν δόθηκε, απόκρουση σωτήρια του Νικοπολίδη μετά απο το δοκάρι, επελάσεις του Λάκη απο τα δεξιά που είναι γρήγορος όσο και ενα καλό δεξί χαφ των ομάδων έξω , δείχνει τις αδυναμίες των κόκκινων.

Τώρα το παραμύθι για το ενα κατσαρολικό τελείωσε και απομένει να δούμε τι θα γίνει για την δεύτερη θέση. Αν και όπως είναι η ΑΕΚ, πιστέψτε με, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Θέλω να παίζουμε μπάλα και οχι κλωτσάτε αλά Καλιντζάκη και άλλων εποχών "μόνο παίκτης ή μπάλα, οχι και τα δύο".

Είπαμε... αν θέλει ο Νικολαϊδης "πρότυπα Τσέλσι" αυτό δεν θα πρέπει να περιορίζεται στην οργάνωση μόνο.. θέλει και θέαμα, γιατί απο εκεί έρχονται οι φίλαθλοι και τα έσοδα.

Τι να το κάνω, όταν παίζουμε με τους άμπαλους και τους κερδίζουμε;...

Θέλω να παίζουμε καλά, με όλους και καλύτερα με τους καλύτερους... και ας μην κερδίζουμε...

Αυτό είχε κερδίσει η ΑΕΚ , τόσα χρονιά και με την χθεσινή απόδοση μας , το έχασε...

περαστικά μας... να πάρουμε και άλκα σέλτζερ για την τριάρα τώρα και συγχαρητήρια για την νίκη στους κόκκινους.

Gandalf
    πιστεύω όλο το ματς βρισκεται στο ποστ του μάγου αντικειμενικά.

Τώρα ο idi για χθες διαμαρτυρεται ότι πέφταμε εύκολα(!!!),ενω ο Εμερσον έσπασε μεχρι και την επικαλαμίδα του Τουρε!!!!,ενω στο ματς της Ξάνθης που εκει πραγματικά πεφταν σαν κουνούπια μας τα έλεγε αλλιώς.Φίλε idi σου αρεσει δεν σου αρεσει το "πέφτω κάτω" το έχετε αποκλειστικότητα.Χτες πήγε το ξύλο συννεφο απο μερους σας και να ευχαριστήτε τον διαιτητή που σας προστάτευσε.
    Με την λογική σου και ο Στολτίδης δεν έδωσε αγκωνιά αλλα απώθησε τον Ιβιτς (ο οποιος δεν πήρε κάρτα) άρα δεν έπρεπε να δωθει τπτ ή μόνο κίτρινη.

ο Οκκας στο 6 πιστευω έπεσε απο κεκτημένη ταχυτητα και όχι για να εκβιάσει κάτι.Φάνηκε και απο την αντιδραση του.

Τα αμ υντικά μας κενα απο αριστερα με τον Γεωργάτο αρκετα.Να ναι καλά ο Λάκης που και μονος του να μπει στο γήπεδο θα σουταρει αουτ.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
    η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?
    για κοιτα λίγο τις ποινες μας πριν γραψεις
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Νέο μέλος
    ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!
    ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΕΚΑΚΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ

34+21+11........+1

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πιστεύω όλο το ματς βρισκεται στο ποστ του μάγου αντικειμενικά.

Τώρα ο idi για χθες διαμαρτυρεται ότι πέφταμε εύκολα(!!!),ενω ο Εμερσον έσπασε μεχρι και την επικαλαμίδα του Τουρε!!!!,ενω στο ματς της Ξάνθης που εκει πραγματικά πεφταν σαν κουνούπια μας τα έλεγε αλλιώς.Φίλε idi σου αρεσει δεν σου αρεσει το "πέφτω κάτω" το έχετε αποκλειστικότητα.Χτες πήγε το ξύλο συννεφο απο μερους σας και να ευχαριστήτε τον διαιτητή που σας προστάτευσε.
    Με την λογική σου και ο Στολτίδης δεν έδωσε αγκωνιά αλλα απώθησε τον Ιβιτς (ο οποιος δεν πήρε κάρτα) άρα δεν έπρεπε να δωθει τπτ ή μόνο κίτρινη.

ο Οκκας στο 6 πιστευω έπεσε απο κεκτημένη ταχυτητα και όχι για να εκβιάσει κάτι.Φάνηκε και απο την αντιδραση του.

Τα αμ υντικά μας κενα απο αριστερα με τον Γεωργάτο αρκετα.Να ναι καλά ο Λάκης που και μονος του να μπει στο γήπεδο θα σουταρει αουτ.

φιλε μου δε θα με τρελλανεις οταν βλεπω κατι οσο και να το φερνεις γυρω γυρω δεν αλλαζω γνωμη!

κοκκινη επρεπε να φαει ο ribo και οχι ο cirrilo γιατι πανω στο μαρκαρισμα (φαουλ ναι!) του κανει αγκωνια στη μουρη! μετα ο cirillo παει και τον σπρωχνει με τ0ο στηθος

κοιτα τη φαση στο ριπλει και πες μου αν λεω πιπες ή οχι!

απλα εχετε μαθει ο καλος ribo δε κανει τετοια και ο cirillo ειναι αλητης!!!

εγω δε τρωω κουτοχορτο που πουλαει ο κωλομπαρινι!!!! βλεπω!!!!

στη φαση του Στολτιδη (εντωμεταξυ απο αυτον δε το περιμενα!!! απο παιχτες τυπου γεωργατου τζορτζεβιτσ ναι!) παλι ο Ιβιτσ πιεζει και κανει φαουλ και αυτος του σκαει αγκωνια... που ειναι το περιεργο?

εχετε μαθει ομως.... οι καρτα συνεφο στους αντιπαλους ... και μετα λενε απορθητη εδρα το καραισκαι ε πως να μην ειναι?

στη φαση του τραυματισμου του τουρε (κορυφαιος του γαυρου χθες) ο εμερσον τον παταει καθως πεφτει ενω προσπαθει να μη του κανει σκληρο φαουλ! αν ειναι δυνατον ο εμερσον να θελει να κανει ζημια στο τουρε! παιχτης με το ηθος αναλογο του εμερσον δεν υπαρχει την ομαδα σου...

για το Λακη εχεις δικιο... αλλα το χειροτερο ειναι οτι ηταν ο καλυτερος παιχτης μας

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF