αφου τα καταλαβες ολα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
bla
bla
bla
bla
Τελικά από τι κατάλαβα οι ΖΖΖΖΖ επιτρέπεται να την λένε άσχημα σε όποιον να ναι, αλλά για να απαντήσεις πρέπει να σου δώσουν το λόγο.....
αφου τα καταλαβες ολα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
bla
bla
bla
bla
Τελικά από τι κατάλαβα οι ΖΖΖΖΖ επιτρέπεται να την λένε άσχημα σε όποιον να ναι, αλλά για να απαντήσεις πρέπει να σου δώσουν το λόγο.....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
τι καφέδες ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
νομιζω οτι πινετε πολλους καφεδες.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την ξεχασες τη γκευ σοκολατα που μου ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ να πιω;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
Μπορεί ρε συ idi, πάντως δεν νομίζω ότι είμαι λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
νομιζω οτι πινετε πολλους καφεδες.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μπορεί ρε συ idi, πάντως δεν νομίζω ότι είμαι λάθος.![]()
ρε φιλαράκι, δεν είπε κανείς ότι είσαι λάθος στο να λες την άποψή σου.
Αλλά όταν λες "εσεις με τα Ζ...." προσωπικά με θίγει. Και αφού έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μας θα έχεις διαβάσει και ένα που άνοιξα και έλεγα την άποψη του μηχανικού μου και το ότι τραβάει.
αλλά το πιο εύκολο πράγμα είναι να έρχόμαστε (δεν μιλάω αγια τη συγκεκριμένη κατηγορία έτσι) και να ανοίγουμε ένα καινούριο ποστάκι όπου έχουμε την απαίτηση να μας πάρουν στα σοβαρά!
Με συγχωρείς αλλά όταν το θέμα έχει συζητηθεί κλτ κτλ έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε και πλάκα και να ξεσκι το ποστ. Διαφωνείς σε κάτι; (όσι αν δειαφωνείς έλα το απόγευμα στη καντίνα θα έχω φερρει και 158 φιλαρακια μου να το συζητήσουμε δημοκρατικά):rotflmao:
kawasaki street warriors
ρε Ανταμ την αποψη του λεει ο ανθρωπος...
δε πιστευω να ειναι κολλημενος αντι Ζ ο Αρης... εχει και καποια πειρα με τα kawasaki σαν κατοχος και περηφανος μαλιστα....
PEACE!
δεν εχω να πω τπτ αν το πιασες το πιασες...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε Ανταμ την αποψη του λεει ο ανθρωπος...
δε πιστευω να ειναι κολλημενος αντι Ζ ο Αρης... εχει και καποια πειρα με τα kawasaki σαν κατοχος και περηφανος μαλιστα....
PEACE!![]()
kawasaki street warriors
ειναι δυνατον καποιος να κρινει μηχανακι που δεν ειναι δικο του και δεν το καβαλαει καθημερινα για να ξερει τα καλα του και τα κακα του ?
γιαυτο λοιπον τα πηρα λιγακι με το φιλο μου τον madtank .... και του προτεινω να ασχοληθει λιγακι με το bmw του και ας αφησει τα Ζ μας ησυχα
κολλημενος δεν ειμαι ...KAWλομενος ναι με το Ζ μου![]()
Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι κρίνω την Kawasaki επειδή πηγαίνοντας βόλτα την μοτο ενος φίλου, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της συγκεκριμένης μοτο/κλετας. Φυσικά αμέσως σκεφτικά ΕΣΑΣ του Kawasakιδες για να λύσουν την απορία μου.
Αυτό ήταν όλο. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγηθηκα μόνο από το Lazio ενώ όλοι οι άλλοι κατάλαβαν τις καθ' ολά καλόβουλες προθέσεις μου.
Για χαρά παιδια και σας ευχαριστώ ξανά όλους.
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι κρίνω την Kawasaki επειδή πηγαίνοντας βόλτα την μοτο ενος φίλου, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της συγκεκριμένης μοτο/κλετας. Φυσικά αμέσως σκεφτικά ΕΣΑΣ του Kawasakιδες για να λύσουν την απορία μου.
Αυτό ήταν όλο. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγηθηκα μόνο από το Lazio ενώ όλοι οι άλλοι κατάλαβαν τις καθ' ολά καλόβουλες προθέσεις μου.
Για χαρά παιδια και σας ευχαριστώ ξανά όλους.:a026: