Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Yamaha και λάδια ... lost in translation

pantos apo peira mporo na soy po oti o sigekrimenos kinitiras me fisiologiki odigisi 8a soy vgali mia katanalvsi se ladia giro 500-800ml sta 5000km eno kinigimeno ayto ginete sta 3000km .sinithos pezei megalo rolo a) to ladi , diladi pisteyo oti ena ROC OIL semisynthetic 20-50 8a exei diafora opos kai me YAMALUB semi 20-50(exo pelati me TDM/850 poy eide katanalosh 1L /1000km kai h opoia allaxe me thn allagh markas ladioy) b) to gegonos toy oti h mhxanh exei meinh akiniti sthn ek8esh gia kapoio xroniko diastima kai ayto 8a epoireasei tin katanalosei ladioy.telos se ayto ton kinitira xana leo oti allazei h katanalvsh ladioy analoga me ton ri8mo odigisis kai sigoyra th xrono gia ton opoio douleyi psila.
    WWW.YAMAHA-TEAM.GR

παντωσ τα durablend η yamaha (μοτοδυναμικη) μου τα εβαλε,αν και θα δοκιμασω αυτη την αλλαγη που μου λεσ...

...ο πελατησ σου (tdm850) τι ειχε και τι εβαλε και ειδε την βελτιωση που μου λεσ?...

...και σ ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σου...

eixe yamalube semi 20-50 kai balame roc oil semi 20-50
    WWW.YAMAHA-TEAM.GR

...σ ευχαριστω,θα δoκiμασω rock oil και θα σου πω τ αποτελεσματα...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από genesis1955
    καλησπερα

μια καταναλωση λαδιου ειναι θεμιτη,αλλα 1 lt στα 1000κμ σημαινει οτι ακολουθωντασ το manual που θετει τα 6000km για αλλαγη λαδιων τοτε το δικο μου θα τα εχει φτυσει ηδη απο τα 4000km

Ωπα,εδω υπαρχει ΖΟΓΚ!!!!Αν εισαι παρατηρητικος θα δεις οτι σε ΚΑΝΕΝΑ manual που σου λεει πχ αλλαγη λαδιων καθε 6000χλμ δεν σου λεει βαλε λαδια και ξανακοιταξε τα μετα απο εξι χιλιαδες!!!Σου λεει ΣΑΦΩΣ να ελεγχεις ΣΥΧΝΑ την σταθμη του λαδιου.Αν θελει συμπληρωμα,σου λεει συμπληρωσε και αλλαξε τα μετα τον προβλεπομενο αριθμο χλμ!Αμα ηταν ετσι κατι ΒΜW μεγαλα δικυλινδρα(που περιπου τοσο λαδι,ειδικα το καλοκαιρι με τις ψηλες θερμοκρασιες) θα ειχαν...καει ολα!!

ΟΚ,μην αρχισετε τωρα οι Μπεμβεδακηδες να πυροβολειτε!!!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Λοιπόν οτι και να λέμε η κατανάλωση αυτή είναι αφύσικη.
    Τι έλεγχο να κάνεις αν θέλει συμπλήρωμα 1 λίτρο.
    Αυτό το λάδι που πάει?
    Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή διαροή υποθέτω οτι καίγεται, άρα χτίζει κατάλοιπα στο θάλαμο καύσης.
    Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα αν δεν αποκατασταθεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ωπα,εδω υπαρχει ΖΟΓΚ!!!!Αν εισαι παρατηρητικος θα δεις οτι σε ΚΑΝΕΝΑ manual που σου λεει πχ αλλαγη λαδιων καθε 6000χλμ δεν σου λεει βαλε λαδια και ξανακοιταξε τα μετα απο εξι χιλιαδες!!!Σου λεει ΣΑΦΩΣ να ελεγχεις ΣΥΧΝΑ την σταθμη του λαδιου.Αν θελει συμπληρωμα,σου λεει συμπληρωσε και αλλαξε τα μετα τον προβλεπομενο αριθμο χλμ!Αμα ηταν ετσι κατι ΒΜW μεγαλα δικυλινδρα(που περιπου τοσο λαδι,ειδικα το καλοκαιρι με τις ψηλες θερμοκρασιες) θα ειχαν...καει ολα!!

ΟΚ,μην αρχισετε τωρα οι Μπεμβεδακηδες να πυροβολειτε!!!
    symfono apolita .mesa stis basikes ipoxreoseis toy anabath ka8imerina einai na elegxei thn katastash ths moto (lastixa alisida ladia klp) alla safos mia katalosi 1L/1000km einai para poli dhl ti nohma exei h allagh ladion ka8e 6000km eann symplironis 1L/1000km ta ladia den8a xriastei na ta allaxeis pote 8a einai panta kainoyria. ego pantos poy exo ena super tenere t ladia ta allazo ka8e 5000km kai service kano ka8e 10000km ,opoy theoro oti einai to idaniko.
    WWW.YAMAHA-TEAM.GR

Vstrommer 71

η γνωμη μου ειναι αυτη του Y.DELAMANIS.T.
    οσο για τα BMW,ο καθενασ τη βρισκει οπωσ γουσταρει.....

stefanos

παντωσ απο πισω βγαζει ελαφρωσ καπνο σε αγρια ανοιγματα και οχι παντα.δεν εχει σταξει ποτε ουτε μια σταγονα(σαν κοιλιδα)αλλα μετα απο γυρω 1500km απο την τελευταια φορα που το πλυνα ο κινητηρασ εχει γινει σχεδον μαυροσ...

Y.DELAMANIS.T

ωραιο συστημα αλλαγησ λαδιων χωρισ βιδωματα και ξεβιδωματα:hypnotize

παντωσ το κολλημα μου ηταν που η μαμα εταιρεια δεν ξερει το τι λενε τα παιδια τησ που αυτη μεγαλωσε και μορφωσε,για να μην πω για το ελληνικο μαγαζι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ στη θέση σου θα μέτραγα συμπίεση και μετά θα το άνοιγα για τα υπόλοιπα, με την προυπόθεση βέβαια οτι θα το κρατήσεις το μηχανάκι.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. lost in moto space SOS!
    από Dios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 12:04
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 02:24
  3. Lost In Translation
    από JAD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2009, 19:54