Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: R1 Vs Busa...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Νικόλα, ταυτίζονται οι απόψεις μας περί του θέματος απόλυτα!
    Μαζί σου!

(το μόνο που λυπάμαι είναι ότι θύμησα λίγο άφρο σε κάποια σημεία - γμτ...)
    Ρε γαμώτο και εγώ το παθαίνω τελευταία...
    ...και άλλα παιδιά...
    ...μας έχει αρρωστήσει όλους ο άρρωστος!

δεν επέστρεψα

Re: ΝΛΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.....

Επειδή δεν είμαι απ' αυτούς που θα κάτσω τώρα να γράψω 22 σελίδες να σου απαντήσω σε όλα όσα λες, (δεν μ' αποσχολεί κιόλας), θα εστιάσω μόνο σε ένα, που είναι και ο λόγος που αναφέρθηκα στην πάρτη σου.:
    Μην αναφέρεσαι άσχημα και προκλητικά για ανθρώπους που έπαθαν, από πράγματα ή καταστάσεις που εσύ δεν κατανοείς!! Το ότι εσύ δεν γουστάρεις κάτι, δεν σου δίνει και το δικαίωμα να σχολιάζεις τόσο αρνητικά και προκλητικά άλλους που έχουν αντίθετη άποψη!! Σου λέω τόσο απτά, πως αναφερόμενος σε κάποιον που σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε ή ο,τιδήποτε έπαθε με τον α'-β' τρόπο, μιλάς και λες καλά να πάθει-α το μαλάκα- ας πρόσεχε κι ένα κάρο άλλες μαλακίες, είναι τουλάχιστον ερειστικό, και να εύχεσαι να μην φτάνει στα αυτιά (ή στα μάτια) κάποιου που να είναι πιο άμεσα εμπλεκόμενος!!! Τότε δεν θα έχεις και πολύ χρόνο για να εξηγήσεις τις ηλίθιες απόψεις σου!!
    οκ δυο-τρια απλά πράγματα:

- ποιές καταστάσεις "δεν κατανοώ" μπορείς να μου πεις; (μπας και κατανοήσω) ή δεν έχεις και συ χρόνο που ειρωνεύεσαι για τον δικό μου;

- δεν έβρισα κανέναν συγκεκριμένο που τραυματίστηκε ή έπαθε τίποτα (ίσως εκτός από τον τυπά με τη σούζα-μαλακία μπροστά μου τις προάλλες), έβρισα μια "φιλοσοφία" (μαλακίες φιλοσοφία, αλλά δεν ξέρω και πως να το λέω)

- είμαι εμπλεκόμενος με τέτοιο συμβάν σε ανθρώπους που με αφορούν (δεν έχεις την πολυτέλεια μόνο εσύ, αν εννοείς εσένα) και όμως εξακολουθώ να το λέω

- και εγώ τις δικές σου σταμάτης-γαρδέλης-εξελιγμένος απόψεις, ηλίθιες τις θεωρώ μην το κάνουμε θέμα και για τους δυο το ίδιο ισχύει

Καλά.. τα άλλα δεν τα σχολιάζω, είναι "κλασσική" διαμάχη.. και βαριέμαι τώρα

Αλλά..
    είμαι εμπλεκόμενος με τέτοιο συμβάν σε ανθρώπους που με αφορούν
    για αυτό και μόνο, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πως δεν εκφράζονται αρνητικά, του στυλ
    και μετά... φταίνε οι δρόμοι

"α τα καημένα τα παιδιά"

δεν μας χέζετε λέω γω
    πρώτα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, κι επομένως η λύπη, και πολύ μετά ο θυμός...

Στη τελική μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα... Δεν είναι αδιαφορία και γενικότερα όπως τη βλέπεις εσύ... Δεν είμαστε και παιδιά πλέον (όχι όλοι δηλαδή..).
    Είναι πολύ πιο απλό να κατανοήσεις πως υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις (όπως και για άλλα θέματα, έτσι και) για τη ζωή...
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    οκ μη μαλώνετε

και τα δυο μια μαλακία για κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο είναι

επίσης για κάποιους που αδιαφορούν:

- για τη ζωή τους
    - τη ζωή των γύρω τους
    - το έταιρο μισό όταν έχουν (να ξεκινήσουμε από τον τουρλωμένο κώλο που προσφέρετε στα φανάρια στους 50άρηδες "δείτε έχω ξέκωλο" ακόμα και αν αυτή είναι η γυναίκα σας ή η αδερφή σας που την πήγατε μια βόλτα και να φτάσουμε μέχρι την αδιαφορία για το πόσο άνετα είναι εκεί πίσω στον περιστερώνα, αν τη βρίσκει με αυτό και αν είναι cool όταν αποφασίζετε να μάθετε αν το αυτί σας ακουμπά στην άσφαλτο χωρίς να πέσετε)

και μετά... φταίνε οι δρόμοι

"α τα καημένα τα παιδιά"

δεν μας χέζετε λέω γω

άντε και Χριστός Ανέστη!
    Τώρα τι σχέση είχαν όλα αυτά με το εν λόγω videάκι κανείς δεν ξέρει!

Ποιος σε προκάλεσε και επιτέθηκες με τόση εμπάθεια στις συγκεκριμένες μηχανές, στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες τους επίσης κανείς δεν ξέρει...

Τι ακριβώς ήθελες να πεις μέσα από όλο αυτό το παραλήρημα μόνο εσύ ξέρεις.

Όσο για τις δήθεν εξαιρέσεις.. μάλλον τις αναφέρεις για να κρατήσεις τα προσχήματα.. δεν κολλάνε με το όλο ύφος...

Το γεγονός ότι χαρακτηρίζεις πουτάνες, έστω και ως θέαμα τις συνοδηγούς στις συγκεκριμένες μηχανές θα το αφήσω ασχολίαστο για να μην το μετανιώνω...

Θα μπορούσαμε όλοι να μιλάμε το ίδιο άσχημα και προσβλητικά για ό,τι δεν γουστάρουμε, αλλά ξέρεις κάτι;

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Mιας και μιλάμε για "καγκούρικες" ταινιούλες...
    ...το dvd του moto αυτού του μήνα το είδε κανένας;

Αυτό με τον Ghost Rider λέω!

Εκεί να δεις Νίκο σκηνικά να σου πέσουν τα μαλλιά, από ένα τύπο που βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και μιας ολόκληρης πόλης!

Παρ' όλα αυτά είναι διασκεδαστικό!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ
    ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ.
    ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΓΥΡΟ ΜΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΛΙΓΟ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ
    ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑ SPORT TOURING, STREET, ON OFF Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...)ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Κι έλεγα τόση ώρα γιατί δεν γράφει κάτι ο φιλόσοφος...

Με απόζημίωσες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Κι έλεγα τόση ώρα γιατί δεν γράφει κάτι ο φιλόσοφος...

Με απόζημίωσες!

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑ SPORT TOURING, STREET, ON OFF Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...)ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    Ξέρεις κάτι ρε συ nimbus;

Νομίζω και ο νίκος nls μάλλον κάτι παρόμοιο ήθελε να πει...

Μετά από 14 ώρες δουλειάς όμως δεν είχα τη διάθεση να ψάχνω για κρυμμένα νοήματα ανάμεσα στα μπινελίκια που τους έχωνε...

Σήμερα που ξύπνησα με κέφι το είδα αλλιώς!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΤΗΑΝΟΟΟΟ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Αλλά..

για αυτό και μόνο, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι πως δεν εκφράζονται αρνητικά, του στυλ
    πρώτα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, κι επομένως η λύπη, και πολύ μετά ο θυμός...

Στη τελική μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα... Δεν είναι αδιαφορία και γενικότερα όπως τη βλέπεις εσύ... Δεν είμαστε και παιδιά πλέον (όχι όλοι δηλαδή..).
    Είναι πολύ πιο απλό να κατανοήσεις πως υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις (όπως και για άλλα θέματα, έτσι και) για τη ζωή...
    πρώτα βέβαια αλλά πες μου το εξής, δεν είναι ανθρώπινος παράγοντας όταν ο Χ δικός μου ή δικός σου συγχωρεμένος, είναι και δολοφόνος; επίσης ακόμα και αν δεν είναι (γιατί δεν πήρε κανένα μαζί), δεν είναι αυτοκτονία; δηλ. τι λέμε; α τον καημένο που ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε; φταίει που δεν είχε τέντες από κάτω;

καταλαβαίνεις τι εννοώ - τέσπα δεν το πάω πιο πέρα

υπάρχουν άπειρες διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτές που πάνε προς εκείνη τη συμπεριφορά για την οποία γκρινιάζω και έχω... παραλήρημα κατά κάποιους "ενοχλημένους", είναι αυτές ακριβώς που ΔΕΝ δείχνουν ότι ο άλλος δεν έχει μεγαλώσει - και όταν είσαι "ανήλικο" στο μυαλό καλό είναι να μην σου βάζουν καραμπίνα στα χέρια - λάθος;

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Τώρα τι σχέση είχαν όλα αυτά με το εν λόγω videάκι κανείς δεν ξέρει!

Ποιος σε προκάλεσε και επιτέθηκες με τόση εμπάθεια στις συγκεκριμένες μηχανές, στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες τους επίσης κανείς δεν ξέρει...

Τι ακριβώς ήθελες να πεις μέσα από όλο αυτό το παραλήρημα μόνο εσύ ξέρεις.

Όσο για τις δήθεν εξαιρέσεις.. μάλλον τις αναφέρεις για να κρατήσεις τα προσχήματα.. δεν κολλάνε με το όλο ύφος...

Το γεγονός ότι χαρακτηρίζεις πουτάνες, έστω και ως θέαμα τις συνοδηγούς στις συγκεκριμένες μηχανές θα το αφήσω ασχολίαστο για να μην το μετανιώνω...

Θα μπορούσαμε όλοι να μιλάμε το ίδιο άσχημα και προσβλητικά για ό,τι δεν γουστάρουμε, αλλά ξέρεις κάτι;

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    το βάζω εδώ ως επανάληψη και δείγμα argumentative συζήτησης

α τις εξαιρέσεις τις έκανα και συγκεκριμένες (άμα θες σου δείχνω κι άλλους), τώρα το αν κολάνε ή όχι και γιατί τις είπα (με ξέρετε φαίνεται να έχω συχνά διάθεση πολιτικής τούμπας), άσε να το ξέρει αυτός που τις έβγαλε από το πληκτρολόγιο του

άσχημα και προσβλητικά; εγώ; α όχι η ΠΡΑΞΗ; ΕΓΩ που την αναφέρω... α οκ ναι οκ... τώρα είμαστε οκ (φταίει το δάχτυλο που δείχνει)

ναι δεν είχε άμεση σχέση με το thread (το είπα) αλλά μου ήρθε όταν είδα το βίντεο και την εν μέρη θεοποίηση μιας κατάστασης

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Mιας και μιλάμε για "καγκούρικες" ταινιούλες...
    ...το dvd του moto αυτού του μήνα το είδε κανένας;

Αυτό με τον Ghost Rider λέω!

Εκεί να δεις Νίκο σκηνικά να σου πέσουν τα μαλλιά, από ένα τύπο που βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και μιας ολόκληρης πόλης!

Παρ' όλα αυτά είναι διασκεδαστικό!

το έχω και ναι σε κάνει να θες να το δεις όλο

η απορία είναι η εξής - αν κάπου εκεί ο τύπος γινόταν κιμάς ή εκτόξευε κανέναν αμέριμνο 15 μέτρα πέρα σε κομάτια... θα την έβαζαν να διδαχθούμε; όχι ε; εκεί χαλάει το σενάριο

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ
    ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ.
    ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΓΥΡΟ ΜΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΛΙΓΟ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ
    ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑ SPORT TOURING, STREET, ON OFF Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...)ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
    σωστά τα λες - με ένα λάθος

όλοι είμαστε λίγο πολύ από αυτό που αναφέρεις

ακόμα και εγώ γουστάρω αν δεν την δώσω ακόμα να την κάνω 55 στον τροχό (αν και δεν έχει φοβερό νόημα), έτσι γιατί ένα κομάτι μου θέλει να περνάει τα άλλα με ίδια κυβικά και είδος και ναι ακόμα και ο τύπος με το rat bike πάλι να γυρίσουν κεφάλια ΚΑΠΟΥ ψάχνει...

το θέμα είναι τι μέτρο βάζεις

όταν η προσπάθεια αναγνώρισης και αυτοαναγνώρισης φτάνει στο να είσαι κίνδυνος για σένα ή τους άλλους (γιατί κάτι τέτοια μου μοιάζουν σαν να παίρνει κάποιος ένα πιστόλι και να βγαίνει στην Ομόνοια και να λέει "κοίτα πως θα πετύχω τον στόχο απέναντι χωρίς να ακουμπήσει κανέναν η σφαίρα (αλβανό χεχεχε)"... ναι αν είναι καλός θα το πετύχει 2-3 φορές αυτό... και μια όχι)

τέσπα το βαρέσαμε μέχρι θανάτου το θέμα - ελπίζω να βάλει ΛΙΓΟ μυαλό σε κάποιους (όχι εκ μέρους του "πάνσοφου NLS" που ήθελε να διδάξει ξέρω γω) και να έχουν ένα μέτρο - πριν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    σωστά τα λες - με ένα λάθος

όλοι είμαστε λίγο πολύ από αυτό που αναφέρεις

ακόμα και εγώ γουστάρω αν δεν την δώσω ακόμα να την κάνω 55 στον τροχό (αν και δεν έχει φοβερό νόημα), έτσι γιατί ένα κομάτι μου θέλει να περνάει τα άλλα με ίδια κυβικά και είδος και ναι ακόμα και ο τύπος με το rat bike πάλι να γυρίσουν κεφάλια ΚΑΠΟΥ ψάχνει...

το θέμα είναι τι μέτρο βάζεις

όταν η προσπάθεια αναγνώρισης και αυτοαναγνώρισης φτάνει στο να είσαι κίνδυνος για σένα ή τους άλλους (γιατί κάτι τέτοια μου μοιάζουν σαν να παίρνει κάποιος ένα πιστόλι και να βγαίνει στην Ομόνοια και να λέει "κοίτα πως θα πετύχω τον στόχο απέναντι χωρίς να ακουμπήσει κανέναν η σφαίρα (αλβανό χεχεχε)"... ναι αν είναι καλός θα το πετύχει 2-3 φορές αυτό... και μια όχι)

τέσπα το βαρέσαμε μέχρι θανάτου το θέμα - ελπίζω να βάλει ΛΙΓΟ μυαλό σε κάποιους (όχι εκ μέρους του "πάνσοφου NLS" που ήθελε να διδάξει ξέρω γω) και να έχουν ένα μέτρο - πριν...
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΝΙΚΟ?
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΥΘΟ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΗΚΝΙΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΕΙΜΑΙ ΘΗΒΩΝ, ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΟΓΟ? ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΟΥΖΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ? ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ...ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 vs Everything !!!
    από Da.Vintage στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 768
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2007, 19:48
  2. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  3. R1 Vs Carrera4
    από as_pino στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 01:23
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία