παλιάνθρωπε!
![]()
![]()
![]()
παλιάνθρωπε!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
file mou mi dosis to mixanaki !!!!
ki i dikia mou mamaka ta idia leei ,
mexri pou eskase kapia stigmi stin antiprosopia tis bmw gia na di tin 316 ke na mou tin paragili gia na poulisi to moto .
ke kathe fora ta idia exoume "poula to na paris ena autokinitaki "
mexri pou kapia stigmi gia na me pisi me estile pesxesi se kapion pou ixe pesi me moto ke ixe aniksi to kefali tou 3 fores , ek ton opion kamia de forouse kranos !!!!
to mono pou mporoume na kanoume ki go ke oli mas ine na tous apodiknioume kathe fora pou bgenoume mia volta , na girname zontani ke artimelis !!!
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΗΔΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ 21 ΕΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟ - ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΗΔΕΨΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ 21 ΕΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟ - ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
[B]file mou mi dosis to mixanaki !!!!
mexri pou eskase kapia stigmi stin antiprosopia tis bmw gia na di tin 316 ke na mou tin paragili gia na poulisi to moto
--------------------------------------------------------------------------
να σου δωσω το τηλεφωνο της μητερας μου μπας και την ψησει η δικη σου η μητερα να μου αγορασει και εμενα μια bmw;
![]()
![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
[B]auto pou niotho otan anigo to gkazaki tis mpoumpous mou de tho alazo oute me to akribotero kouti!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
file mou mi dosis to mixanaki !!!!
mexri pou eskase kapia stigmi stin antiprosopia tis bmw gia na di tin 316 ke na mou tin paragili gia na poulisi to moto
--------------------------------------------------------------------------
να σου δωσω το τηλεφωνο της μητερας μου μπας και την ψησει η δικη σου η μητερα να μου αγορασει και εμενα μια bmw;
![]()
![]()
![]()
m aresoun ta koutia alla ............
san ti mixani mou , tipota ston kosmo !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
auto pou niotho otan anigo to gkazaki tis mpoumpous mou de tho alazo oute me to akribotero kouti!!!
γκουχγκουχferrariγκουχουγκουγκουχ
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ferrari? σαν να ακουσα το ονομα ferrari.μπα!!! η ιδεα μου θα ηταν.:rotflmao: :rotflmao:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
------------------------------------------------------------------------Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
auto pou niotho otan anigo to gkazaki tis mpoumpous mou de tho alazo oute me to akribotero kouti!!!
m aresoun ta koutia alla ............
san ti mixani mou , tipota ston kosmo !!!
-εγω την μηχανη την εχω βαπτιση ''λουιτζη''.![]()
-τελος,καλο ειναι να υπαρχουν και τα δυο.![]()
Οσους αγαπω,θελω να τους βλεπω ευτυχισμενους.Θελω να ειναι υγιεις,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τους στερησω την ευτυχια για καποια ανησυχια μου.
Η ζωη ειναι για να την ζεις,οπως νομιζεις οτι σε κανει ευτυχισμενο.-
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
me 1 2litro a3 ime ok !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
(ke me ti mpoumpou mou etsi !!!
)
σωστός !Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Οσους αγαπω,θελω να τους βλεπω ευτυχισμενους.Θελω να ειναι υγιεις,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τους στερησω την ευτυχια για καποια ανησυχια μου.
![]()
Συμφωνω !Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Αλλα αν ολη την ωρα καποιος θε να κανεις τους αλλους ευτυχισμενους θα ειναι μονιμα δυστυχισμενος γιατι δε κανει ποτε κατι για τη παρτη του.
Και ο εγωισμος δεν ειναι αρρωστια. Επιθυμια ειναι και μοναδικοτητα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
παλιάνθρωπε!
![]()
![]()
![]()
Αγκκκρρρρρρρρρρρρρρρρ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως δεν ειπα οτι ειπα για να προσπαθησω να υποδειξω στον οποιονδηποτε το πως να απανταει στους αλλους... Λογικο ειναι να μην συμφωνουν ολοι με ολους και να υπαρχουν και αρνητικες απαντησεις απο καποιους.. Απλως ο τροπος σου δεν ηταν και ο καλυτερος απεναντι σε καποιον που δεν τον ηξερες και απο χθες,σκεψου πως θα αντιδρουσες αν σου το εκανε καποιος αυτο εσενα... Παρ'ολα αυτα δεν εχω σκοπο να ανοιγω διαμαχες τωρα (ο γραπτος λογος καμια φορα φερνει παρεξηγησεις)... Θελω να πιστευω πως στο φορουμ γινονται συζητησεις μεταξυ ΦΙΛΩΝ που μοιραζονται το ιδιο παθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Λοιπον επειδη την βγηκα στο προβληματισμο του συμφουριτη και πικραθηκε μαζυ με κανα δυο αλλους που ασχοληθηκαν με το θεμα και επειδη νομιζω οτι καλο ειναι να σας πω και γω τη γνωμη μου χωρις να κανω το παλληκαρι περισσοτερο λυπημενο, θα σας εξηγησω γιατι του εγραψα αυτα που σας πειραξαν.
Θεωρω χαζομαρα αφου πηρε την αποφαση του να ρωταει ΟΛΟΥΣ εδω στο φορουμ τη γνωμη τους τι να κανει για να ικανοποιησει τα συναισθηματα της φαμιλιας του.
Οταν εισαι ενηλικος και παιρνεις μια αποφαση τι σχεση εχει η γκρινια μιας μανας η μιας φιλης η οπουδηποτε τεσπα ;;;
Επισης αν θελει υποστηριξη για να κρατησει το μπρα μπρα του ας τολεγε απ' την αρχη !
Εδω γραφει τοπικ "χανω το μωρο μου" λες και προκειται να αποβαλλει κανα βρεφος ! Και μετα τι θελει δλδ ;;
Να του αγορασουμε τη μηχανη ;; η να του δωσουμε κανα φιλακι μπας και συνελθει ;;
Η δικια μου αποψη εστω και αν πειραξε κανα δυο παραμενει η ιδια.
Δεν ειμαστε γιατροι εδω για οικογενειακες συμβουλες !
Αν ειναι κανα 2 λογω επαγγελματος ας τον βοηθησουν μη κοψει και τιπτα φλεβες και λεει οτι εφταιγα εγω....
Αυτα...
![]()
![]()
We never get enough...