Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Καταπληκτικο βιβλιο!!!!! υπεροχο ειναι επισης και το αρωμα του Πατρικ Ζισκιντ.
το άρωμα ήταν από τα πρώτα βιβλία που διάβασα, και αν και πάνε χρόνια με είχε καθηλώσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Καταπληκτικο βιβλιο!!!!! υπεροχο ειναι επισης και το αρωμα του Πατρικ Ζισκιντ.
το άρωμα ήταν από τα πρώτα βιβλία που διάβασα, και αν και πάνε χρόνια με είχε καθηλώσει
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
εντυπώσεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εγω!![]()
για το καινούριο που ακούστηκε έχεις κάτι υπόψιν σου?
![]()
να προτείνω άλλον ένα που διάβασα πριν λίγο καιρο και μου άρεσε πολύ
James Patterson
Big bad wolf
καταπληκτική περιπέτεια, με τον Alex Cross, βγήκε και το London bridges που είναι συνέχεια του
αντε να δούμε χρόνο πότε θα βρούμε!
![]()
gia to cell exo akousei oti exei ipo8esi giro apo to oti ipovivazetai i an8ropini noimosini me tin sigxroni texnologia opos "cell phone".Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
μηπως εχεις διαβασει το Cell και το Colorado Kid που ειναι τα καινουρια του??
εχεις ξεκινησει με τη σειρα?? πως σου φαινεται??![]()
![]()
To kolorado kid ti einai???![]()
o arnold htan to mono teras me simetria"""
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
εντυπώσεις??
για το καινούριο που ακούστηκε έχεις κάτι υπόψιν σου?
![]()
Κοιτα, δεν τρελλαθηκα κιολας ειναι ενα κλασσικο βιβλιο διακοπων..Εχω διαβασει και τους illuminati και τον κωδικα da vinci,,και το ψηφιακο οχυρο και τον αρκτικο κυκλο...Ειδικα στα πρωτα ειναι επηρεασμενος εμφανως αποΟυμπερτο Εκο ..Βεβαια η δραση τους εξελισεται σε ιστορικα και επιστημονικα τεκμηριωμενο περιβαλλον κι απο αυτη την αποψη το εργο του εχει μεγαλο ενδιαφερον...
Αυτα!!Δεν ξερω ποιο εννοεις καινουριο...
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Το ξαναδιαβασα φετος και με εκπληξη διαπιστωσα οτι μου εδωσε πολλα καινουρια πραγματα. Αλλωστε ετσι δεν κανουν παντα τα σπουδαια βιβλια? οσο περναει ο καιρος γινονται καλυτερα, σαν το καλο κρασι,και σαν μια ιδιαιτερη ρατσα ανθρωπων που αντι να γερνανε απλως παλιωνουν ΟΜΟΡΦΑ...![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Ο Αλχημιστής!!!
Πολύ ωραίο .!
Δεν πρόσεξα αν έχει μπει![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλημέρα![]()
και για να πούμε κάτι για τα εγχώρια ....
"Ο Άλλος" του Μεθενίτη.
Δεν διαβάζω πολλά βιβλία. Το συγκεκριμένο το πήρα μόνο που είδα το εξώφυλλο και στην κυριολεξία το 'ρούφηξα'. Το βιβλίο είναι όλο τρέλα με αρκετά γλαφυρά και πικάντικα στοιχεία.
+1 στις Πύλες της Φωτιάς
Υ.Γ: Τον κώδικα ούτε να με πληρώνουνε δεν το διαβάζω.
ούτε εγώ ξέρω ποιο είναι το καινούριοΑρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Κοιτα, δεν τρελλαθηκα κιολας ειναι ενα κλασσικο βιβλιο διακοπων..Εχω διαβασει και τους illuminati και τον κωδικα da vinci,,και το ψηφιακο οχυρο και τον αρκτικο κυκλο...Ειδικα στα πρωτα ειναι επηρεασμενος εμφανως αποΟυμπερτο Εκο ..Βεβαια η δραση τους εξελισεται σε ιστορικα και επιστημονικα τεκμηριωμενο περιβαλλον κι απο αυτη την αποψη το εργο του εχει μεγαλο ενδιαφερον...
Αυτα!!Δεν ξερω ποιο εννοεις καινουριο...
![]()
ακούστηκει και ρώτησα μηπως έχεις ακούσει κάτι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Υ.Γ: Τον κώδικα ούτε να με πληρώνουνε δεν το διαβάζω.
γιατί όμως???
ούτε εγώ ξέρω ποιο είναι το καινούριο
ακούστηκει και ρώτησα μηπως έχεις ακούσει κάτι!
![]()
Οχι δεν εχω ακουσει τιποτα...
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
γιατί όμως???![]()
![]()
![]()
Το βιβλίο το έχω μόνο ξεφυλλίσει. Δεν ξέρω γιατί δεν με τραβάει. Κάτι το θέμα, κάτι πολύ ντόρος για το τίποτα, κάτι οι μακρόσυρτες περιγραφές και παρενθέσεις ... δεν είμαι και από τα άτομα που ξετρελαίνονται με τα αξιοθέατα μιας πόλης .... ήρθε και έδεσε, μου κάθησε άσχημα. Εντωμεταξύ άκουσα και κάπου ότι το βιβλίο βασίστηκε στην δουλειά της γυναίκας του (συντηρήτρια έργων νομίζω) και ξενέρωσα τελείως.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.![]()
![]()
![]()
![]()
Το βιβλίο το έχω μόνο ξεφυλλίσει. Δεν ξέρω γιατί δεν με τραβάει. Κάτι το θέμα, κάτι πολύ ντόρος για το τίποτα, κάτι οι μακρόσυρτες περιγραφές και παρενθέσεις ... δεν είμαι και από τα άτομα που ξετρελαίνονται με τα αξιοθέατα μιας πόλης .... ήρθε και έδεσε, μου κάθησε άσχημα. Εντωμεταξύ άκουσα και κάπου ότι το βιβλίο βασίστηκε στην δουλειά της γυναίκας του (συντηρήτρια έργων νομίζω) και ξενέρωσα τελείως.
Βέβαια γούστα είναι αυτά.![]()
Πιστευω πως γινεσαι ισοπεδωτικος χωρις λογο..Στα υπολοιπα βιβλια η γυναικα του βοηθησε?δεν νοιμιζω γιατι δεν απτονται του αντικειμενου εργασιας της.Ο ανθρωπος ειναι οπωσδηποτε ταλαντουχος στο ειδος του,ασχετως αν δεν καλυπτει ολα τα γουστα..Αλλωστε δεν ειναι απαραιτητο να αρεσουν ολα τα βιβλια σε ολους...Υπαρχει τεραστια ποικιλια για ολα τα γουστα.
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
Δεν μίλησα για τα άλλα βιβλία του, ούτε τα έχω διαβάσει (έχει μπει στη λίστα μου το ILLUMINATI και σκοπεύω να το κοιταξω αργότερα). Οπότε με το συγγραφέα δεν έχω πολλά πάρε-δώσε, ένα βιβλίο του κοίταξα και δεν με τράβηξε.
Συγνώμη αν σε στεναχώρησα με τις "οδοστρωτηριακές" απόψεις![]()
![]()
Δεν μίλησα για τα άλλα βιβλία του, ούτε τα έχω διαβάσει (έχει μπει στη λίστα μου το ILLUMINATI και σκοπεύω να το κοιταξω αργότερα). Οπότε με το συγγραφέα δεν έχω πολλά πάρε-δώσε, ένα βιβλίο του κοίταξα και δεν με τράβηξε.
Συγνώμη αν σε στεναχώρησα με τις "οδοστρωτηριακές" απόψεις![]()
![]()
Αγαπητε!!Αν ειχες διαβασει πιο πανω την κριτικη μου για το εν λογω βιβλιο, θα εβλεπες οτι ουτε κι εγω ξετρελλαθηκα..Με τον συγγραφεα ουτε ειχα και μαλλον ουτε θ αποχτησω ποτε οποιαδηποτε σχεση,αρα γιατι να με στεναχωρησες εσυ? Απλα υπαρχουν πολλοι
που βρισκουν το βιβλιο εξαιρετικα ενδαφερον και δεν θαθελα να τους κοπει
η διαθεση να το εξερευνησουν μονοι τους..
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche