Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Ομαδα Ζητα

Φοβερο

Ακριβως επειδη ζεις Greece μπορουσες να αντιδρασεις αναλογως σε τετοιες περιπτωσεις. Μου εχουν κατσει και μενα φασεις με μπατσους αλλα δε λεω ιστοριες γιατι ειναι απιστευτες και χαρακτηριστικες (σχετικα με την δικη μου αντιδραση ).

Παντως μου φανηκε πολυ αστειο το περιστατικο και ενω εχω χοντρες φασεις με αστυν., μου περνα απο το μυαλο οτι μπορει ο Ζ να διεκρινε καποιο στιλακι απο μερους σου... μηπως - λεω μηπως?

Μου θυμιζει κατι σε στιλ.. ..κερατουκλη ε κερατουκλη .

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Η "Ζ" ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ "ΖΗΤΑ".ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΟΡΓΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ".ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ .ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "Ζ" ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

Re: Φοβερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Ακριβως επειδη ζεις Greece μπορουσες να αντιδρασεις αναλογως σε τετοιες περιπτωσεις. Μου εχουν κατσει και μενα φασεις με μπατσους αλλα δε λεω ιστοριες γιατι ειναι απιστευτες και χαρακτηριστικες (σχετικα με την δικη μου αντιδραση ).

Παντως μου φανηκε πολυ αστειο το περιστατικο και ενω εχω χοντρες φασεις με αστυν., μου περνα απο το μυαλο οτι μπορει ο Ζ να διεκρινε καποιο στιλακι απο μερους σου... μηπως - λεω μηπως?

Μου θυμιζει κατι σε στιλ.. ..κερατουκλη ε κερατουκλη .

Τι εννοεις στυλακι φιλε μου? Εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να το παιζω μαγκας και τσαμπουκας..ειδικα σε αστυνομικους...

Ουτε καγκουρης ειμαι,ουτε και ψευτομαγκακος..Αν ποτε ερ8ω δελεαρ 8α το διαπιστωσεις και μονος σου..Ακους Crooki?
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Η "Ζ" ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ "ΖΗΤΑ".ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΟΡΓΑΝΟΥ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ".ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ .ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "Ζ" ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
    Ο πατερας μου εχει επισημο χαρτι απο το υπουργειο οτι το διπλωμα του,το ερασιτεχνικο ληγει το 2015

Δεν με πολυενδιαφερει εαν ο Κυριος αυτος ανηκε στην ομαδα Ζ η στην Σ η στη ΑΕΚ και παει λεγοντας..εγω καυτηριασα την συμπεριφορα του..Επισης στη στολη του,μαυρη δερματινη στο δεξι του μπρατσο ειχε το σημα της ομαδας Ζ..ποιος ξερει μπορει να ειχε Kawasaki Z και με μπερδεψε:rotflmao:

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: Re: Φοβερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Τι εννοεις στυλακι φιλε μου? Εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να το παιζω μαγκας και τσαμπουκας..ειδικα σε αστυνομικους...

Ουτε καγκουρης ειμαι,ουτε και ψευτομαγκακος..Αν ποτε ερ8ω δελεαρ 8α το διαπιστωσεις και μονος σου..Ακους Crooki?

στο δελεαρ πανε μονο τραμπουκοι.να δεις με τι μισος χτυπανε τα κλαμπ σαντουιτς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ουτε εγω εχω παει αλλα εχω διαβασει σχετικα
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αν ποτε ερ8ω δελεαρ 8α το διαπιστωσεις και μονος σου..Ακους Crooki?
    Αυτο που ειπες, μου θυμιζει κατι "αν ποτε ερθω σε οργασμο θα σε γαμ...κιολας" - οποτε δεν τρεχει και τιποτα.

Ο Crooki ποιος ειναι - σαν μαιμου ακουγεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Ο Crooki ποιος ειναι - σαν μαιμου ακουγεται.

Εχε χαρη που ειμαι πονοψυχος αθρωπας, και δεν θα ηθελα να σε δω να υποφερεις.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????

Όχι ρε φίλε! Αυτή η ηττοπαθής στάση μας είναι που τους δίνει τροφή και χώρο. Τα ζώα στο μαντρί ανήκουν.

Πας καρφί στον Διοικητή. Ο "Ζ" έχει παραβεί το ΝΟΜΟ. Ασε τις φιλοσοφίες και πήγαινε στον διοικητή του ζώου...
    +++++++
    Ρε πάτε καλά, μην τον καταγγείλετε και αφήστε τον να το ξανακάνει...

Εχε χαρη που ειμαι πονοψυχος αθρωπας, και δεν θα ηθελα να σε δω να υποφερεις.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Ρε τον αληταρά!!!! άκου τρόπος.
    Πήγαινε στο τμήμα και σκίστον.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Κι επι τη ευκαιρία, σύντομα θα ποστάρω ένα "εκπαιδευτικό" ποστ, σχετικό με τα παράπονα προς το κράτος...
    Θα ληταν πολύ χρήσιμο για όλους. Το ατυχές είναι οτι ενώ υπάρχει πληθώρα δικαιωμάτων του πολίτη και οι νόμιμες διαδικασίες διεκδίκησής τους, δυστυχώς αφενός μεν υπάρχει άγνοια αυτών, αφετέρου δε υπάρχει ηττοπάθεια.
    Δεν είναι δοκιχωτισμός να τα βάζεις με το "Κράτος" και τις υπηρεσίες του οταν έχεις δίκιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil

Δεν είναι δοκιχωτισμός να τα βάζεις με το "Κράτος" και τις υπηρεσίες του οταν έχεις δίκιο...
    όχι χάσιμο χρόνου είναι.....!!!!:smilea: :smilea:
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    όποιος θυμάται κάποια περίπτωση αστυνομικού που πήγε φυλακή επειδή σκότωσε έναν αθώο παρακαλείται να την παραθέσει....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Ευτυχώς δεν ειναι όλοι έτσι...
    Κανονικά εφόσον δεν φέρθηκε σωστά, καλά θα κάνεις να τον καταγγείλεις όπως θα γινόταν σε οποιονδήποτε δεν κάνει το καθήκον του καλά... Δυο λόγοι εναντιον του ενός

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΟΠΟΤΕ @@##$%@!#$@@# ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΞΑΡΑ ΤΟΥΣ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΕΠΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ "ΡΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χερουλακι για Ζητα
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 12:52
  2. μανιταρια και καπακια για Ζητα
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2005, 10:32
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί