Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: EΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ

το μονο που με χαλαει στην Αθηνα ειναι οι αποστασεις και η ανωνυμια.
    Στην επαρχια ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις καριερα αν εισαι καλος στην δουλεια που κανεις.
    Μιλουσα με ενα παλικαρι που γνωρισα κατω και μου ελεγε οτι για να παω στη δουλεια μου(εργοστασιο της big)θελω μιαμιση ωρα,επαθα πλακα ειναι σαν να ξυπναω στη Λαρισα και δουλεω στην σαλονικη.
    Οσο για το κουτσομπολιο δεν νομιζω οτι ειναι κακο να ασχολειται καποιος μαζι σου.Αν εισαι σωστος μονο καλο θα σου κανει.Εγω οταν πηρα το ninja μαθευτηκε σε χρονο dt και να σου και τα μωρα απο διπλα για βολτα.......Οταν εμεινα χωρις δουλεια χτυπησανε και 5τηλεφωνα απο εργοδοτες
    Καλη ειναι η Αθηνα αλλα μονο για Σαββατοκυριακο ολα τα αλλα εκτος απο διασκεδαση για ειδικα γουστα τα βρισκεις παντου.
    Παντως την θεσαλονικη μην την βραζετε στο ιδιο καζανι με τις μεγαλουπολεις.Πιστευω και ας με διαψευσει καποιος οτι εχει ολα που εχει η πρωτευουσα και κινειται σε ρυθμους επαρχιας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    .
    Παντως την θεσαλονικη μην την βραζετε στο ιδιο καζανι με τις μεγαλουπολεις.Πιστευω και ας με διαψευσει καποιος οτι εχει ολα που εχει η πρωτευουσα και κινειται σε ρυθμους επαρχιας.
    ε οχι και ολα......τωρα αν εννοεις μπουζουκια εχει και δω ...........γενικα ειναι χωριο μπροστα στην αθηνα.Οι αποστασεις δεν ειναι και τεραστιες .

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    το μονο που με χαλαει στην Αθηνα ειναι οι αποστασεις και η ανωνυμια.
    .
    +2 .......και μονο απο τον τροπο που οδηγανε καταλαβαινεις οτι υπαρχει μεγαλη πιεση εκει .......μερα με την νυχτα σε σχεση με εδω.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    gia na zeis stin athina kai na to xeresai prepei na xeis mia oikonomiki anesi..

an meneis se ena 3ari sta patisia i poio kentro, den palevetai..prosopika to kentro tis perissoteres ores tis meras me eknevrizei apistefta

an eixa ena aplo spiti pros marousi meria, eixa douleia pou na mi me ipoxreonei na katevo kentro, ena scooter gia tin poli, ena aftokinito me trailer kai ena katharo tha zousa aneta oli mou ti zoi

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τελικά αυτό που παίζει ρόλο είναι και τι σου ταιριάζει περισσοτερο .....
    πχ στην πολη που έχω αναφέρει πιο πάνω για να βγεις σαββατο για ένα ποτό, πρεπει να σαι ντυμένος στην τριχα , για τις γυναικες να χεις παει κομμωτήριο, να έχεις βαφτεί δεν ξέρω και πόσο και μετά να βγεις ασκληπιου για πασαρελα ........!!!

και ναι το παραδεχω , οι τρικαλινες είναι μοντέλα (οι παρούσες εξαιρούνται )αλλά να κάτσω να ετοιμαστω 3 ώρες για να βγω για 1 ποτό και να ακουσω σκυλάδικα .....
    δεν το κάνω με την καμία !!!!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

an eixa ena aplo spiti pros marousi meria, eixa douleia pou na mi me ipoxreonei na katevo kentro, ena scooter gia tin poli, ena aftokinito me trailer kai ena katharo tha zousa aneta oli mou ti zoi

λίγα ζητάς ............
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αν δεν εχεις ζησει χρονια στην επαρχεια δεν μπορεις να εκτιμησεις τα καλα της.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Την περίοδο 1999 - 2003, έφευγα τα καλοκαίρια γιά 7 μήνες κάθε χρόνο εργαζόμενος ως barman στην Σαντορίνη. Κάθε φορά που επέστρεφα στο κλεινόν άστυ ένιωθα σαν βούδας και ενώ εγώ λειτουργούσα στο Play, όλα γύρω μου ήταν στο Fast Forward. Κάθε φορά έλεγα "του χρόνου δεν θα γυρίσω στην Αθήνα" , άλλά μετά από 30-40 ημέρες εγκλιματιζόμουν και καθόμουν στ' αυγά μου.

Έκτοτε μου έχει μείνει απωθημένο.

( Τώρα που το καλοσκέφτομαι, τότε ήταν που άρχισα να παίρνω τα βουνά με την μηχανή. Λες; Τι σου είναι βρε παιδί μου η ψυχολογία..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Κοπέλλια,η Αθήνα μια χαρά είναι...

Οι Αθηναίοι δεν είναι τόσο καλά.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑΞΟ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΡΥΘΜΟ ΖΩΗΣ.ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΖΩΗΣ.ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ.ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,Ε ΚΑΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ . ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕ ΙΩΔΙΟ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
    ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑΞΟ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΡΥΘΜΟ ΖΩΗΣ.ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΖΩΗΣ.ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ.ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,Ε ΚΑΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ . ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕ ΙΩΔΙΟ

από δουλειά πως τα βολεύεις???

γιατί το πιο σημαντικό είναι αυτο??

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Δ.Υ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ.ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Εχω ζησει 14 χρονια στην Ολυμπια και αλλα 15 στην Αθηνα οποτε νομιζω οτι η γνωμη μου εχει καποια αξια. Αν αυριο μπορουσα να παω στην Ολυμπια θα πηγαινα με κλειστα τα ματια. Δεν μπορω να το εξηγησω σε καποιον που εχει ζησει ολη του τη ζωη στην Αθηνα, αλλα οι υπολοιποι μπορουν να με καταλαβουν.
    Η Ολυμπια (τα ολύμπια ) ειναι μια πολυ καλη περιπτωση, ιδιως αν μενεις μεσα αφου ειναι ολο το χρονο ΟΚ με ηπιο καιρο, εγω αν και εχω γεννηθει Πατησια και δεν εχω φυγει ποτε τωρα αρχιζω και καταλαβαινω πως θελω να ζησω μακροπροθεσμα εκει... οταν πηγαινω ηρεμο. Ολα τα καλοκαιρια μου τα εχω περασει στο Κατακολο και τις αναμνησεις του να πηγαινουμε με την παρεα απο το αντιλιοστασιο για ενα κλεφτο τσιγαρο στο λιμανι ή στο ηφαιστειο για να την πεσουμε στα κοριτσακια δεν τις αλλαζω με τιποτα...

Παντως ρε παιδια εγω τωρα θα αρχισω την ζωη μου και λεω... αφου ψαχνω την Ιθακη μου μηπως αυτη δεν βρισκεται στην Ελλαδα....

Εννοω οτι με ελκυει και το εξωτερικο αλλα δεν ξερω ακομα πραγματικα μπερδευομαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    H Αθηνα ειναι μεγαλουπολη ανωτερη σε ζωη και δρασεις απο τις Ευρωπαικες πολεις. Αλλα οι Ευρωπαικες πολεις συνδυαζουν τα καλα της πολης και της επαρχιας.Πχ Στοκχολμη10 λεπτα εξω απο το κεντρο με τα μεσα μεταφορας εξοχη,ταξη,πρασινο,ποδηλαταδα,χαμηλοι ρυθμοι ζωης. Αυτο πρεπει να ειναι το μοντελο και της επαρχιας και της Αθηνας.Και το μοντελο αυτο το εχω δει στις ακριβες περιοχες της Αθηνας που συνδυαζουν ησυχια,πρασινο,πολιτισμενο περιβαλλον.
    Συμπερασμα Αν εχεις λεφτα συμφερει η μεγαλουπολη στα καλα της προαστια. Εχεις ομως λεφτα ;

Δεν μιλώ γιατί αν μάθετε τα μυστικά του χρυσού συνδυασμού θα μετακομίσετε όλοι και μετά θα πρέπει να την ξαναψάχνω.......

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και παλι κράνος...
    από skous στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:01
  2. Kλοπή R1 και πάλι απο Ηράκλειο Αττικής , παληκαριού...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 08:44
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 15:44
  4. Καλώς σας Βρήκα και πάλι ...
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 18:40
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 04:18

Κανόνες δημοσιεύσεων