Διακρινω να'χεις μια ιδιαιτερη εξικοιωση με τις γλιτσες. δεν απορω ομως για το πασιφανες.
Διακρινω να'χεις μια ιδιαιτερη εξικοιωση με τις γλιτσες. δεν απορω ομως για το πασιφανες.
Εξηγείστε μου κάτι ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνω...Γιατί σε άλλες συζητήσεις τα χώνεται στα κουτιά(όπως τα αναφέρεται ) και τους οδηγούς τους ,όταν παραφέρονται (απροειδοποίητες προσπεράσεις –αλλαγές κατεύθυνσης – κατασκήνωση αριστερά , μικρή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρόμων ) σχεδόν στα πλαίσια του νόμου και εδώ το αντίθετο ;;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Να σαι καλά....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε μαστορακο δεν ταυτιζεται κανεις με κανεναν ο καθενας σκεφτεται και κανει οτι νομιζει για τον εαυτο του.
Και εχουμε τα εξης;
Ετρεχες με πολλα σε ενα δημοσιο δρομο (ολοι το εχουμε κανει...εγω εχω και διπλωμα-κληση για τα πολλα)
Σου πεταχτηκε ενας παππους που ενδεχομενα εριξε μια γρηγορη ματια στο καθρεφτη του γιατι δεν διανοειται οτι υπαρχει οχημα που παει με πολλα και αν ακομα σε ειδε δεν φανταστηκε οτι στο επομενο δευτερολεπτο εσυ θα βρισκοσουν διπλα-πισω του
Τωρα τι να πεις ...να τον πλακωσεις στις βρυσιες (η γνωστη βρυση που πινουμε νερο) η την επομενη φορα θα εχεις το νου σου να πηγαινεις με λιγοτερα οταν ο δρομος ειναι φορτωμενος...εγω προσωπικα εαν δεν ειναι ο δρομος παντελως αδειος (μιλαμε να προσγειωνεται boeing) δεν ανοιγω
Δεν σχολιαζω τιποτα αλλο παραμονο σου λεω τι να σκεφτεις την επομενη φορα....και μην σου περασει ουτε για κλασμα δευτερολεπτου απο το μυαλο οτι εισαι ο μοναδικος που το εχει κανει...απλα την επομενη φορα σκεψου και παρατηρησε καλυτερα τις συνθηκες που επικρατουν εκεινη τη στιγμη στο δρομο που τρεχεις .Οι περισσοτεροι που σου απαντησαν προσπαθουν να σου μεταφερουν την εμπειρια τους ...οκ καποιοι με λαθος τροπο αλλα ισως για δικους τους λογους χρησιμοποιησαν αυτον τον τροπο
Στερνη μου γνωση......εαν σου θυμιζει κατι γιατι εμενα μου θυμιζει!!!!!!!!!
Αυτα παντα ορθιος φιλε και μακρυα απο τις κακοτοπιες
Σταθης
Οχι βεβαια.μην σου περασει ουτε για κλασμα δευτερολεπτου απο το μυαλο οτι εισαι ο μοναδικος που το εχει κανει
Συμφωνω. Το προβλημα ειναι οτι εχουμε τοσα πολλα αυτοκινητα πλεον που παρακωλυουν την κυκλοφορια που ειναι σχεδον αδυνατο εκτος... αν βολταρεις 2.30-4.30 πρωι.εγω προσωπικα εαν δεν ειναι ο δρομος παντελως αδειος (μιλαμε να προσγειωνεται boeing) δεν ανοιγω
Ολοι οδηγουν σημερα... μα ΟΛΟΙ!
Και να φανταστεις οτι εχω περισσοτερη εμπειρια με αμαξι...τωρα παει να αλλαξει.
Δεν θελω να τσακωνομαι με κανενα...δεν ειμαι τετοιος τυπος. Ειμαι ηρεμος οταν δεν σπερνονται στα χωραφια μου. Μου αρεσει η ηρεμια και την επιζητω μανιωδως.
Ολα καλα, αλλα δεν εχω καλες αναμνησεις με αυτο το μαστορακο.Ρε μαστορακο
Το πρωτο και βασικο απο ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι βγηκες γερος και δεν κολλησες στο κουτι του χριστιανου που αποτι καταλαβα δεν θα καταλαβαινε τι τον χτυπησε.Να θυμασαι παντα τη φαση αυτη οταν θα θες να ανοιξεις το γκαζι.Για μενα το μεγαλο μαθημα δεν ειναι ποσο τελικιαζει το εργαλειο του καθενος αλλα πως φρεναρει σωστα σε ασχημες συνθηκες και αυτο δεν μπορει να στο μαθει κανεις με λογια.Νομιζω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε τρεξει στο οριο τα μηχανακια μας.Με την γνωση που μαζευεται με τα χρονια καταλαβαινεις απο ολους που εγραψαν οτι :
α.Παντα μπορει να υπαρχει καποιος στο δρομο ειτε με κουτι ειτε με μηχανη που ειναι κουρασμενος μεροκαματιαρης η μεγαλης ηλικιας ανθρωπος που θα κανει λαθος.
β.Παντα μπορει να υπαρχει καποιος ποιο γρηγορος απο σενα που ισως και να σε προκαλεσει-δικο σου ζητημα τι θα κανεις.
(Στην Αγγλια με περασε σαν σταματημενο σε επαρχιακο δρομο οδηγος με speed triple σε δυσκολο στροφιλικι με βρεγμενο -κι εγω πηγαινα με πολλα - και τον βρηκα μετα απο κανα 20λεπτο σε χωραφι ευτυχως ζωντανο)
γ.Παντα να διαβαζεις σωστα τις συνθηκες που κινεισαι =δρομος,κινηση οχηματων,συνθηκες προσφησης,κατασταση μηχανης και ενα σωρο αλλα
δ.Αν θες ξεκαπνισμα ριχτο σε πιστακι
Παντα ορθιος ευχομαι![]()
(Αν θεωρεις τα 200 οριο που να πας στην Autostrada που σε περναει το κοκκινο κουτακι απο αριστερα με 280+ !!
Όντως μεγαλο σχολειο οι δρομοι και οι συνθηκες στην πραγματικη ευρωπη)
Εγω νομιζω οτι ο φιλος μας δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα και να με συγχωρεσει κιολας αλλα πιστευω οτι μπορει να ακουσει την γνωμη μου και ας μην συμφωνει.
Αλλωστε γνωριζει πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχει ελευθερια λογου και θα μπορεσει ο καθε ενας να εκφερει την γνωμη του.
Αλλωστε σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα που ετρεξε σε δημοσιο δρομο και ουτε η τελευταια, και σιγουρα τετοια περιστατικα θα του εχουν ξανατυχει.
Μαλλον κατι αλλο ηθελε να θιξει που καλυτερα να μην το σχολιασω και επελεξε αυτον τον τροπο.
Ισως και να ειμαι καχυποπτος, και να τα σκεφτομαι ετσι πονηρα, αλλα επειδη ξερω οτι και αλλοι ειναι σαν εμενα εδω περαμπορω παρακαλω να ρωτησω τους συγκεκριμενου φιλους γιατι δινουν συνεχεια σε ενα αν μη τι αλλο κακεντρεχες θρεντ που απο την γεννηση του σταζει χολη;
Η σιωπη πολλες φορες ειναι η καλυτερη απαντηση.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω νομιζω οτι ο φιλος μας δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα και να με συγχωρεσει κιολας αλλα πιστευω οτι μπορει να ακουσει την γνωμη μου και ας μην συμφωνει.
Αλλωστε γνωριζει πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχει ελευθερια λογου και θα μπορεσει ο καθε ενας να εκφερει την γνωμη του.
Αλλωστε σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα που ετρεξε σε δημοσιο δρομο και ουτε η τελευταια, και σιγουρα τετοια περιστατικα θα του εχουν ξανατυχει.
Μαλλον κατι αλλο ηθελε να θιξει που καλυτερα να μην το σχολιασω και επελεξε αυτον τον τροπο.
Ισως και να ειμαι καχυποπτος, και να τα σκεφτομαι ετσι πονηρα, αλλα επειδη ξερω οτι και αλλοι ειναι σαν εμενα εδω περαμπορω παρακαλω να ρωτησω τους συγκεκριμενου φιλους γιατι δινουν συνεχεια σε ενα αν μη τι αλλο κακεντρεχες θρεντ που απο την γεννηση του σταζει χολη;
Η σιωπη πολλες φορες ειναι η καλυτερη απαντηση.
Υπέρσωστος....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ετσι για το κους-κους
Φίλε FZR600R,
να σου πώ εγώ λοιπόν οτι εσύ έχεις δίκο και πάς με τα 200, και να σου κάνω και το όριο 200 να είσαι και νόμιμος, να δώσω και το φταίξιμο 100% στο κουτί, και να θεωρήσω οτι είσαι και ο Rossi. έχουμε και λέμε:
-Είσαι εντός του ορίου των 200 που σου έδωσα
-Είσαι στη σωστή λωρίδα
-Φταίει 100% το αμάξι
-Είσαι μέγας και μάγκας οδηγός και τους πατάς όλους
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ;;; (Για να μην το πω το χειροτερο):hypnotize
![]()
(Ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ που υπερβάλλω και να γίνω κατανοητός...)
Φιλικά πάντα![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
.......και μην σου τυχει στα καλα καθουμενα να ερθουν να σε τσιμπησουν απο το σπιτι σου .........γιατι καποιος αλλος οδηγος σου σταμπαρε την πινακιδα.........ενω εσυ εκανες σφηνες και ετρεχες σαν παλαβος
παιζει κι αυτο ε...........ψαχτε την![]()
γιατι κατι διαβασα για κ*λ*δαχτυλα........εν κινησει........ΗΡΕΜΙΑ
ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος και τι ρολο βαραει.........και δεν πα να εχεις χιλια δικαια........
ετσι για την ιστορια δηλαδη...η προσπεραση απο δεξια ισχυει ΜΟΝΟ σε δρομους με μια λωριδα,και φυσικα οχι σε δρομους με τρεις λωριδες....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Zolota, ναι οδηγω αυτοκινητο χρονια απο 18+ (τωρα δεν εχω εδω και μηνες).
Απο δεξια προσπεραση δεν εχει καμια ευθυνη κανεις παρα αυτος που προσπερνα. Αλλη στη δικια σου περιπτωση, τουλαχιστο εσυ δειχνεις ευαισθησια (οχι αναισθησια).
Σιγουρα ειναι πολλα τα χλμ, και το ρισκο υψηλο αλλα επρεπε ο γερος να ακολουθησει το πολυ μεσαια λωριδα οπως και οι αλλοι οδηγοι και οχι να το παιζει ανετος συνομιλωντας.
Και μετα τον προσπερασα απο αριστερα, οσο χωρο ειχε απομεινει και του εκανα χαρη που του υπεδειξα τον μακρυτερο δακτυλο αφου το μοτορι δουλευε αγερωχα, ακομα.
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
ειχε την υποχρεωση αυτος που κατασκηνωσε στην αριστερη,να κανει η δεξια κατοπιν ελενχου των καθρεπτων,απο την στιγμη που υπαρχει γρηγοροτερος απο πισω..ετσι λεει ο κοκ..αν δεν κανω λαθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
εσύ φιλαράκο πας με 220+ στο δρόμο (παρανόμως και χωρίς εξοπλισμό) και την λες σε κάποιον που πάει νόμιμα επειδή εσύ αναγκάστηκες να κάνεις κάτι που δεν περίμενες; αν φρενάρεις με 220? που πας ρε καραμήτρο με τέτοια ταχύτητα όταν δεν ξέρεις να φρενάρεις;
γιατί κι εγώ οδηγάω F-16 και γουστάρω να πηγαίνω με 560χλμ/ωρα ένα μέτρο πάνω απο την γή στην αριστερή λωρίδα της εθνικής... έτσι για εξάσκηση... και άμα δω κανένα ανόητο μικρούλη με κανενα πατίνι που πάει με 220 τον εξαυλώνω με μια ρουκέτα....
καληνύχτα και να σκεπάζεσαι.....
τωρα για το παλικαρι που πηγαινε με 200 αυτο ειναι δουλεια της τροχαιας να το εξακριβωσει και κανενος αλλου...
αν δεν πιστοποιηθει απο την τροχαια αυτο,κανενανς αλλος δεν μπορει να το πει οτι ""ετρεχε""
η παραβαση ομως το γερου η του καθε γερου ειναι εμφανης,αποτομη αλλαγη λωριδας χωρις φλας,που σημαινει 33 ευρω και 5 ποντους στο διπλωμα....
το λες και μονος σου...ο ελληνας ουτε να περπαταει δεν ξερει,ποσο μαλλον να οδηγαει!!!και το περπατημα δεν θελέι διπλωμα,και ουτε αν χτυπησεις την γρια περπατοντας θα σε πανε μεσα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οδηγούν πουθενά.....
απλά με την υπερβολή ήθελα να τονίσω πόσο ανόητος μπορεί καποιος να γίνει κάνοντας κάτι παράνομο και επικίνδυνο (γι' αυτόν και τους άλλους γύρω του) και μετά να έχει και το θράσσος να βρίζει δημόσια κάποιον που έκανε ένα λαθος στο όριο του νόμου πάντως.....
σαν να τρέχεις στο πεζοδρόμιο ένα πράγμα και να μπει ξαφνικά μπροστά σου μια γριούλα 90 χρονών και να αναγκαστείς να σταματήσεις.... και να αρχιζεις να φωνάζεις : "Η κωλόγρια, η πουτ@να, η έτσι, η γιουβέτσι" και να της ρίξεις και καμμιά σφαλιάρα...... 'ετσι για να την κάνεις μπλε......
Μόνο μην σε δει κανένας άλλος που έχει όρεξη να σε κάνει μωβ ....
![]()