Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Φιλε Γιωργο εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες εισαι φοβερα απολυτος και εριστικος.
    Μην βαζεις επαγγελματιες και ιδιωτες στο ιδιο τσουβαλι κρατωντας επιλεκτικα παραδειγματα της καθημερινοτητας, γιατι αν αρχισω να γραφω εδω μεσα για συναδελφους μοτοσυκλετιστες, και για περιστατικα που μου εχουν τυχει, θα πιασω εργολαβεια το υποφορουμ με τις Ιστοριες του δρομου.

Η μονη διαφορα ενος επαγγελματια και ενος ιδιωτη ειναι οτι οτι ο μεν ειναι δεκα και δεκαπεντε ωρες στο τιμονι και ξερει οτι καθε στιγμη μπορει να ειναι η τελευταια του, ενω ο δε ψαχνει να βρει δικαιολογιες για την μαλακια που τον δερνει, εστω και περιστασιακα.

"Βιαζομουνα μωρε να παω σε επαγγελματικο ραντεβου, και το πατησα λιγο, ε παραλιγο να κανω και μια μαλακια".......σου λεει κατι αυτο απο την καθημερινοτητα σου;

Σκεψου να βιαζεσαι καμια δεκαρια ωρες την μερα.Σε ποσα λαθη ανθρωπινα θα υποπεσεις;Και πως θα σε δουν οι αλλοι οταν εισαι με το τουμπανο και πως οταν εισαι με το χρεπι με την κουτα.

Στα λεω φιλικα επειδη σε ξερω, αλλα καπως πρεπει να κοιταξεις να διορθωσεις τον τροπο που εκφραζεσαι μεσα απο τα γραπτα σου.
    Τωρα ειδα το μυνημα.

Επειδη Γιωργο εχω κανει 2 φορες αυτην την δουλεια(του πιτσαδορου), μπορω πιστευω να πω μερικα πραγματα.
    Δυστυχως πεφτει η πλυση εγκεφαλου απο το αφεντικο για γρηγορες παραδωσεις κτλ.
    Θυμαμαι και εγω που ετρεχα σαν τρελος, οποτε και καταλαβα οτι το να παρω 300-400δρχ λιγοτερο πουρ μπουαρ τοτε, δεν ηταν και τιποτα.
    Τωρα δυστυχως δεν εχω χρονο για να γραψω περισσοτερα, ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω(αν οχι....αντε και .... :rotflmao: :rotflmao: )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τωρα ειδα το μυνημα.

Επειδη Γιωργο εχω κανει 2 φορες αυτην την δουλεια(του πιτσαδορου), μπορω πιστευω να πω μερικα πραγματα.
    Δυστυχως πεφτει η πλυση εγκεφαλου απο το αφεντικο για γρηγορες παραδωσεις κτλ.
    Θυμαμαι και εγω που ετρεχα σαν τρελος, οποτε και καταλαβα οτι το να παρω 300-400δρχ λιγοτερο πουρ μπουαρ τοτε, δεν ηταν και τιποτα.
    Τωρα δυστυχως δεν εχω χρονο για να γραψω περισσοτερα, ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω(αν οχι....αντε και .... :rotflmao: :rotflmao: )
    Τεσπα δεν ειναι ακριβως ετσι,αλλου ηθελα να σταθω, αλλα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα βρε παλιοαρχ***
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Τεσπα δεν ειναι ακριβως ετσι,αλλου ηθελα να σταθω, αλλα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα βρε παλιοαρχ***
    ΛΛΟΟΟΟΛΛ
    Πολυ πλακα μιλαμε..... :rotflmao: :rotflmao:

Γ@μ#$%λη

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Eiste kai gantemides.

Erxomenos simera stin katexaki upo vroxin mpam pare enan kathrefti enos mikrou fortigou (ligo, oxi poly). Me to pou to xtypao vlepo sto myalo mou ton crs-k kai ton bartal na mou kanoun :a31: .
    E stamatao kai vlepo mesa sto fortigaki tin oikogeneia Xorafa ( kamia 8aria atoma) kai ton odigo na mou kanei noima, zitontas mou sygnomi.

E ama einai na mou zitane kai sygnomi tha stamatao pio syxna apo edo kai pera, eixate dikio
    δεν ειναι μονο το θεμα αν θα σου ζητανε συγγνωμη, αλλα αν ΕΣΥ ξερεις οτι μετα απο ενα λαθος (λαθος κινηση, λαθος υπολογισμος, λαθος καθρεπτης στο δρομο κλπ) εισαι ΟΚ απεναντι τους. Το αν θα σε βρισουν ή σου πουν συγγνωμη, ειναι το αλλο μισο μιας σωστης παιδειας...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    δεν ειναι μονο το θεμα αν θα σου ζητανε συγγνωμη, αλλα αν ΕΣΥ ξερεις οτι μετα απο ενα λαθος (λαθος κινηση, λαθος υπολογισμος, λαθος καθρεπτης στο δρομο κλπ) εισαι ΟΚ απεναντι τους. Το αν θα σε βρισουν ή σου πουν συγγνωμη, ειναι το αλλο μισο μιας σωστης παιδειας...

Plaka ekana re paliom%$$# (gia na meino sto klima ton proigoumenon)

Exeis dikio

Plaka ekana re paliom%$$# (gia na meino sto klima ton proigoumenon)

Exeis dikio

οκ! δεν το επιασα με την πρωτη!

.....αρχ^&%&%$#!

H κλίκα μου!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Μου έχουν χτυπήσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές τον καθρέφτη του κάρου!

μερικές τυχαίνει να γυρνάει ανάποδα!

Μια φορά μου χτύπησε ένας τον δεξί και με πιάσανε τα γέλια γιατί του έλεγα να γυρίσει να τον ισιώσει για να μην τεντώνομαι!

Το μόνο που κοιτάω είναι αν έσπασε γιατί σε αυτη τη περίπτωση θα πρέπει να τον πληρώσω εγώ στην εταιρεία.
    Αλλιώς δεν τρέχει μία.

¨οταν όμως μια φορά ένας μου το χτύπησε και την έκανε, ε, τα πήρα πολύ άσχημα. Είναι η μεγίστη μλκια και δεν παίζει να μην το παρεις χαμπάρι!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Μου έχουν χτυπήσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές τον καθρέφτη του κάρου!

μερικές τυχαίνει να γυρνάει ανάποδα!

Μια φορά μου χτύπησε ένας τον δεξί και με πιάσανε τα γέλια γιατί του έλεγα να γυρίσει να τον ισιώσει για να μην τεντώνομαι!

Το μόνο που κοιτάω είναι αν έσπασε γιατί σε αυτη τη περίπτωση θα πρέπει να τον πληρώσω εγώ στην εταιρεία.
    Αλλιώς δεν τρέχει μία.

¨οταν όμως μια φορά ένας μου το χτύπησε και την έκανε, ε, τα πήρα πολύ άσχημα. Είναι η μεγίστη μλκια και δεν παίζει να μην το παρεις χαμπάρι!

κάποτε περνά μία οδηγός και βρίσκει ο καθρέφτης της σε ένα άλλο τουτου και κλείνει

οπότε περνώ εγώ από δεξιά και τσακ τον ανοίγω, να την αφήσω να τεντώνεται τη γυναίκα

μα τι τζεντλεμαν τεσπα!

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
    κάποτε περνά μία οδηγός και βρίσκει ο καθρέφτης της σε ένα άλλο τουτου και κλείνει

οπότε περνώ εγώ από δεξιά και τσακ τον ανοίγω, να την αφήσω να τεντώνεται τη γυναίκα

μα τι τζεντλεμαν τεσπα!

:rotflmao: :rotflmao:
    ωραίος ρε μάγκα.μήπως είχες δει από πριν ότι ήταν και ωραίο μωρό?
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    :rotflmao: :rotflmao:
    ωραίος ρε μάγκα.μήπως είχες δει από πριν ότι ήταν και ωραίο μωρό?

μπα φιλε

ήταν κρίση συνείδησης για την καλή πράξη της ημέρας

ευτυχώς από τότε είμαι καλά

Tora pou eipate moro mou thymisate mia fasi pou eimoun stin kolokatexaki, evrexe arketa kai me kleinei mia gyneka odigos toutou.
    Afou tin glitosa sto tsak tin plisiazo me diathesi na tis po kana vari galiko, plisiazontas apo ti deksia meria vlepo sto piso kathisma ena panemorfo moro (kanoniko re) na einai sto kathismataki tou gemato xara. E den mou pigene na arxiso na vrizo, tis katharizo to kathrefti tis apo ta nera kai to tholoma, xeretao ton bebi kai efyga.

Tora pou eipate moro mou thymisate mia fasi pou eimoun stin kolokatexaki, evrexe arketa kai me kleinei mia gyneka odigos toutou.
    Afou tin glitosa sto tsak tin plisiazo me diathesi na tis po kana vari galiko, plisiazontas apo ti deksia meria vlepo sto piso kathisma ena panemorfo moro (kanoniko re) na einai sto kathismataki tou gemato xara. E den mou pigene na arxiso na vrizo, tis katharizo to kathrefti tis apo ta nera kai to tholoma, xeretao ton bebi kai efyga.

τωρα τι να σου πω...

H κλίκα μου!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι δεν πρέπει να ακούσει ποτέ ένας άνδρας....
    από SubZero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:23
  2. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33
  3. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28
  4. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε