Χρήστο προσωπικά ευχαριστώ για την πρόταση ,
την παρέα, την ανίχνευση και οδήγηση της διαδρομής , και όλα αυτά που ζήσαμε ΜΕΣΑ στην φύση,
οπωσδήποτε να το επαναλάβουμε!!!
Ακου εκεί νόμιζε ότι θα ανεβαινε μόνος του ο άνθρωπας...
ευχαριστώ και όλους για την παρέα και την όμορφη παρέα περάσαμε πολύ όμορφα...
CD με "Κομμένα καυτά video" θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα στο Δέλεαρ μόνο στους συμμετέχοντες, στην τιμή των 10?...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή ανταλαγή με 5 αυτοκόλλητα...
![]()
μπράβο στους τολμηρούς
πολύ ωραία βόλτα
πάντα τέτοια
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Χμμμμ.. μα#ακία έκανα που έφυγα ε;![]()
Δεν θα επαναληφθεί.
Παρεμπιπτόντως, η παρθενική μου εμφάνιση στο Δελεαρ θα αναβληθεί γιά την επόμενη Δευτέρα, ένεκα επαγγελματικού ταξιδιού (μπορώ να κάνω κράτηση γιά μία κόπια του "επίμαχου" CD?)
Συμπληρωμα στον Λαμπρο ...
Ετοιμασα το σακιδιο "ημερας" και κατα τις 8 ξεκινησα για το σημειο του ραντεβου.
Το "ξεκινησα" ειναι μια κουβεντα, μιας και διαπιστωσα οτι τα ημιακαμπτα της Boreal χειμερινα μου ορειβατικα μποτακια, ΔΕΝ χωρουσαν μεταξυ μασπιε και λεβιε ταχυτητων.![]()
Μιας και δεν ειχα χρονο για αλλαγες ενδυμασιας και τα μποτακια ΔΕΝ χωραγαν κι αυτα στην μπαγκαζιερα, περνω τα κλειδια του Accent και ξεκιναω ...
Ετσι εγιναν τα πραγματα κυριε Προεδρε, κι ΟΧΙ οπως λεει η μανα της μικρης εεε... ο Tropeas!!!![]()
:rotflmao:
![]()
Προς μεγαλη μου εκπληξη, στις 08:30 ακριβως καταφτανει ο Λαμπρος (Tropeas) κι ο Μανος (Χωματινος) με τις μηχανες τους καθως κι ο Δημητρης (matsamitsοu) με αυτοκινητο.
Λιιιγο αργοτερα καταφτανει κι ο Κριστιαν (kaps) με την μηχανη του.
![]()
Περιμεναμε μεχρι τις 08:50 κι αφου δεν εμφανιστηκε κανεις αλλος ξεκινησαμε με τα οχηματα, τον ανηφορο μεχρι το παρκινγκ του καταφυγιου Μπάφι του ΕΟΣ Αθηνων, πανω σε βρεγμενο ακομα οδοστρωμα και μεσα σε (οχι πυκνη) ομιχλη.
Επανω (ειναι αληθεια) τα πραγματα ηταν λιγο πιο σφιχτα, και απο κρυο και απο ομιχλη ...![]()
Ξεκινησαμε λοιπον απο το Μπάφι στα 1160μ κι αφου κατηφοριζουμε για λιγο, αρχιζουμε τον ανηφορο, πανω στην ασφαλτο παντα, προς το σημειο που θα βρισκαμε το μονοπατι για την Σκίπιζα στα 1220μ ...
![]()