...τιποτα! παμε μπροστα!![]()
![]()
Σε επιασε το χερι καποιου θεου και ειπε
''ΟΧΙ εσυ ΔΕΝ θα πεσεις'', δεν εξηγειτε αλλιως
Μπορει να ηταν και ο Διας ο ιδιος
Σου ευχομαι να το ξεπερασεις![]()
![]()
![]()
τελος καλο ολα καλα,
αστα τα σιδερα.
Και εγω ειχα σημερα μια μετοπικη (αστεια υποθεση)
πηγα να αποφυγω ταριφα στο Λυκαβυτο που θα με εκλεινε και ''τρακαραν'' το μπροστινο λαστιχο με ενα παπι που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα. Ευτυχως
προλαβα κ φρεναρα αλλα το παπι οχι...
Δεν επεσα, ο αλλος μονο η ποδια του εσπασε. Η κακια στιγμη. Δηλωση και ολα καλα με το παλικαρι.
Αγιο είχες ρε φιλαρακι!
Να είσαι πάντα τόσο τυχερός στις στραβές!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Μπορεί να είναι και το πιο κουφό ατύχημα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου.![]()
Ευτυχώς που είσαι εσύ καλά και σου εύχομαι να μην ξαναμπλεχτείς ποτέ σε τέτοια κουφή κατάσταση.
Σιδερένιος και στο εξής πάντα όρθιος !
![]()
![]()
![]()
Τρομακτικο και μονο να το σκεφτεσαι..!! Μεγαλο μπραβο για την ψυχραιμια! Ο Θεος να μας φυλαει ολους μας απο τετοιους μ@λ@κες...![]()
We never get enough...
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο περιστατικο για εσενα.
Το οτι ηταν Νιγηριανος,τι σχεση εχει και το ανεφερες;
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Sapila εχεις τυχη βουνο !!
Ευτυχως που εισαι καλα !
![]()
Εισαι πολυ τυχερος φιλαρακο,
Κυριωσ γιατι το μπροστα αμξι εφυγε μακρια και ειχες τελικα χωρο να κινηθεις και στην τελικη που επεσες με πολυ λιγα χιλιομετρα και αμιληταια τραυματα
περαστικα και αναψε καμια λαμπαδα...
Φίλε είσαι πράγματι τυχερός . Και εγώ που ανεβοκατεβαίνω καθημερινά την ίδια διαδρομή ( κατάλαβες ποιος είμαι) τα ίδια άγχη τραβάω. Είναι λίαν επικίνδυνοι οι λαλάκες ... Με τα χαζοκούτια τους ...![]()
Πάντα όρθιος και να είναι πάντα τέτοια η τύχη σου σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Μετά από αυτό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές να μη μας (εννοώ όλους) ξανασυμβεί τέτοιο σκηνικό.
Στα 25 χρόνια που καβαλάω μηχανάκι σχεδόν καθημερινά, μου έχουν τύχει πάρα πολλά και είχα αρκετά ατυχήματα.
Αυτό όμως ήταν ΑΛΛΟ πράγμα, τελείως σε άλλο επίπεδο απο άποψης ότι δεν μpορούσε να προβλεφθεί, αλλά και διότι είχε αρκετή χρονική διάρκεια, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο.
Τελικά όλα καλά, εγώ το μόνο χτύπημα που έχω είναι στο γόνατο που κοπάνησε με δύναμη στο τιμόνι![]()
Το Hornet έχει λίγες ζημιές σχετικά, ευτυχώς δεν έπεσε καν κάτω!
- Leo Vince titanium (3 εβδομάδων)
- Λαστιχο πίσω
- Ουρά
- Πίσω φτερό μαζί με φλας, αντανακλαστικά κλπ.
Ο tsoukas77 αναρωτήθηκε γιατί ανέφερα την εθνικότητα του οδηγού.
Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα.....
Κατ αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πιστέυω πως δεν έχω ίχνος ρατσισμού επάνω μου και ότι μπορώ να σκέφτομαι αρκετά καθαρά.
Ομως το γεγονός ότι το 10% περίπου των οδηγών στην Ελλάδα (μετανάστες) είναι υπαίτιο για πάνω από το 40% των ατυχημάτων, είναι τουλάχιστον ανησυχητικό. (στοιχεία στατιστικής πριν από 2 χρόνια, τώρα θα είναι χειρότερα)
Την τελευταί αφορά που είχα σοβαρό κοπάνημα ήταν στα διόδια των Αφιδνών, με Αλβανό οδηγό που διέσχισε σχεδόν ΚΑΘΕΤΑ 5 λωρίδες κυκλοφορίας για να πάει από την 6η καμπίνα διοδίων, στην καντίνα.
Μετά από 3 δικαστήρια, ακόμα πίστευε ότι δεν είχε κάνει κάτι λάθος....
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, ούτε καν όπως οι Ελληνες, αλλά το κράτος τους δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορούν νόμιμα με τα διπλώματα των χωρών τους.
Κατά συνέπεια δεν φταίνει αυτοί αλλά το κράτος, όμως το πρόβλημα παραμένει.......
Ισως θα έπρεπε να περνάνε από κάποια εξέταση πριν τους δοθεί η άδεια να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και κατά συνέπεια στην ΕΕ, αφού πρέπει να μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές συνθήκες απ αυτές των χωρών τους.
Βλέπε μηχανάκια, μεγάλες ταχύτητες, αυτοκινητόδρομοι κλπ εκεί που είχαν να κάνουν με φορτηγά, κάρα, ζωήλατα, χωράφια κλπ
Θα βάλω φωτό από το πίσω λάστιχο να κουφαθείτε όλοι.....
Καλά χιλιόμετρα σε όλους, με ασφαλή επιστροφή ΠΑΝΤΑ!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εχει η ΕΟΚ προδιαγραφη για διπλωματα μη ΕΟΚ !
Δεν θεωρουντα εγκυρα αν δεν εχουν κανει εξετασεις σε προδιαγραφες ΕΟΚ !!
Μάλον αυτό δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι καρεκλοκένταυροι του υπυργείου....η τέλος πάντων δεν έχουν κάνει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχει η ΕΟΚ προδιαγραφη για διπλωματα μη ΕΟΚ !
Δεν θεωρουντα εγκυρα αν δεν εχουν κανει εξετασεις σε προδιαγραφες ΕΟΚ !!
Ο Αλβανός που με τράκαρε το 2000 είχε Αλβανικό δίπλωμα (και τίποτα άλλο συμπληρωματικό), και το ίδιο και με τον Νιγηριανό την Παρασκευή.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957