Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Προς χωματερούς

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Julius
    Α πούσε man, τα παράγγειλα απο τον Ποιμενίδη, αύριο το πρωί θα τα έχωωωωωω

Τι παραγγειλε ο ποιητης απο τον Ποιμενιδη ???

Ειμαι και περιεργος γμτ μου !!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    .......................................
    αλλά αν σε ξαναδώ να τρως κρέας απο ζωάκι που εκτέλεσαν σε σφαγείο θα φας κλωτσιά.....

Αυτο ειναι ενα ευπεπτο παραμυθακι ...

Απλως ειναι μια προσπαθεια αποκαταστασης, ενος ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ μερους της οικολογικης αλυσιδας (για την εκτροφη ζωων μιλαω φυσικα)!

Προσωπικα παντως αποτελει μικρο μερος της διατροφης μου ...

Εξ' αλλου ΟΛΑ τα "ανωτερα" θηλαστικα (ανθρωπος, πιθηκος, αρκουδα κλπ) ειναι καρποφαγα και το κρεας μπαινει στο διαιτολογιο τους ελαχιστες φορες, για ληψη πρωτεϊνων!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ......
    Απλως ειναι μια προσπαθεια αποκαταστασης, ενος ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ μερους της οικολογικης αλυσιδας (για την εκτροφη ζωων μιλαω φυσικα)!
    .....
    Σφάζονται καθημερινά χιλιάδες γελάδια, αρνιά, γουρούνια, κότες (τι χιλιάδες - εκατομμύρια) και σε πείραξαν τα πολύ λίγα των κυνηγών.... (μιλάμε για κυνηγούς πάντα και όχι λαθροκυνηγούς)...

Με κουράζει αυτή η κουβέντα κάθε φορά Χρήστε.... Δεν μας πάει πουθενά...

Κι εγώ λέω ότι η μηχανή σου παράγει αέρια του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε αυτοκίνητα και μηχανές.... το δέχεσαι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σφάζονται καθημερινά χιλιάδες γελάδια, αρνιά, γουρούνια, κότες (τι χιλιάδες - εκατομμύρια) και σε πείραξαν τα πολύ λίγα των κυνηγών.... (μιλάμε για κυνηγούς πάντα και όχι λαθροκυνηγούς)...

Αυτά που σφάζονται ΔΕΝ διαταράσσουν την οικολογική ισορροπία.

Αυτά τα ΠΟΛΛΑ που σκοτώνουν οι λαθροκυνηγοί και τα λιγότερα που σκοτώνουν οι κυνηγοί την διαταράσσουν.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτά που σφάζονται ΔΕΝ διαταράσσουν την οικολογική ισορροπία.

Αυτά τα ΠΟΛΛΑ που σκοτώνουν οι λαθροκυνηγοί και τα λιγότερα που σκοτώνουν οι κυνηγοί την διαταράσσουν.

ΟΚ - ας σταματήσουμε τους λαθροθήρες τότε...

Και οι τσαντάδηκες καβαλάνε μηχανές - να τις απογορεύσουμε εντελώς;

Τα πρωτα "εκτρεφονται" και αναπληρωνονται, ενω τα δευτερα ΟΧΙ!

Και γιατι πρεπει να βγαλουμε εξω τους Λαθροκυνηγους?
    Αυτοι δεν προκαλουν και τις μεγαλυτερες καταστροφες?

Να απαγορευτει γενικα λοιπον!!!

Με κουράζει αυτή η κουβέντα κάθε φορά Χρήστε.... Δεν μας πάει πουθενά...
    Ολους τους κυνηγους τους κουραζει, μιας και βλεπουν πολυ "κοντα" και το κυριωτερο, ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ επιχειρημα!

Κι ουτε μπορουν να δικαιολογησουν φυσικα το "χομπυ" να αφαιρουν καποια ζωη!

Ακομα κι ο Σφαγεας εχει την δικαιολογια οτι ειναι υποχρεωμενος ...

Κι εγώ λέω ότι η μηχανή σου παράγει αέρια του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε αυτοκίνητα και μηχανές.... το δέχεσαι;
    Τι σοϊ παραδειγμα ειναι αυτο?
    Τι σχεση εχει με τα προηγουμενα?

ΒΕΒΑΙΩΣ και παραγει, αλλα η λυση ειναι να αντικαταστησουμε τους κινητηρες με αλλους που ΔΕΝ παραγουν ...

ΟΚ - ας σταματήσουμε τους λαθροθήρες τότε...

Και οι τσαντάδηκες καβαλάνε μηχανές - να τις απογορεύσουμε εντελώς;
    Μη θέτεις ψευτοδιλήμματα.

Ξέρεις πολύ καλά οτι στην Ελλάδα το συντριπτικό ποσοστό των κυνηγών είναι παράνομοι

Είτε λόγω αδείας κυνηγιού (δεν υπάρχει ή έχει λήξει), είτε λόγω αδείας όπλου, είτε γιατί κυνηγούν εκτός περιόδου είτε γιατί αφαιρούν τον μειωτήρα από τις επαναληπτικές και ρίχνουν 5 ή 6 αντί για τρείς.

Οι τσαντάκηδες διαπράττουν μια παρανομία - την κλοπή - χρησιμοποιώντας απλά ένα μέσο που τους βολεύει.

Δεν είναι το μέσο το πρόβλημα, ούτε η μηχανοκίνηση σαν ιδεολογία.

Κάτι άλλο: Στις μηχανές υπάρχει - και εφαρμόζεται - αστυνόμευση και πολλές φορές (λόγω της κακής φήμης) υπερβολική.

Η λαθροθηρία είναι - πρακτικά - ανεξέλεγκτη.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ...
    Τι σοϊ παραδειγμα ειναι αυτο?
    Τι σχεση εχει με τα προηγουμενα?

.....
    έχει σχέση χρήστο... με την οικολογική συνείδηση που μάλλον δεν έχετε παρά τα όσα διακυρύσσετε....

Απλό είναι. Αν πιστεύεις αυτό που κάνεις ότι γ@μάει τον πλανήτη τότε απλά δεν το κάνεις..... Τα ημίμετρα είναι σαν την ημιμάθεια.... και θέλω να σας δω χωρίς πετρέλαιο (για τα εργοστασια) να ντύνεσαι με τομάρια και να κάνεις τρεκιν.... χωρίς τα πλαστικά ποτηράκια μαζί κλπ κλπ

Αφήστε λοιπόν τα κυρήγματα και ας κοιτάξουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι

Μη θέτεις ψευτοδιλήμματα.

Ξέρεις πολύ καλά οτι στην Ελλάδα το συντριπτικό ποσοστό των κυνηγών είναι παράνομοι

Είτε λόγω αδείας κυνηγιού (δεν υπάρχει ή έχει λήξει), είτε λόγω αδείας όπλου, είτε γιατί κυνηγούν εκτός περιόδου είτε γιατί αφαιρούν τον μειωτήρα από τις επαναληπτικές και ρίχνουν 5 ή 6 αντί για τρείς.

Οι τσαντάκηδες διαπράττουν μια παρανομία - την κλοπή - χρησιμοποιώντας απλά ένα μέσο που τους βολεύει.

Δεν είναι το μέσο το πρόβλημα, ούτε η μηχανοκίνηση σαν ιδεολογία.

Κάτι άλλο: Στις μηχανές υπάρχει - και εφαρμόζεται - αστυνόμευση και πολλές φορές (λόγω της κακής φήμης) υπερβολική.

Η λαθροθηρία είναι - πρακτικά - ανεξέλεγκτη.
    τα παράπονά σας (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΕΣ) στο κράτος.... δεν φταίμε οι νόμιμοι αν υπάρχουν οι παράνομοι...

τα παράπονά σας (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΕΣ) στο κράτος.... δεν φταίμε οι νόμιμοι αν υπάρχουν οι παράνομοι...
    Προφανώς.

Αλλά τι γίνεται όταν οι νόμιμοι είναι μειοψηφία;

Και για να έρθω στο παράδειγμά σου, αν 7 στους 10 οδηγούς μηχανής έκλεβαν τσάντες νομίζεις οτι θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις με μηχανή;

Οι μεγαλύτεροι (άντε και συνομήλικοι ) εξ' υμών θα θυμάστε την απίστευτα ΚΑΚΗ φήμη που είχε η μηχανή την δεκαετία του '80 λόγω της έξαρσης τότε των τσαντάκιδων (και των αφελέστατων ταινιών που είχαν βγεί)

Η καλή αυτή φήμη μηχανόβιος=αλήτης μας κυνηγάει ακόμα και σήμερα και το βλέπουμε και το ζούμε κάθε μέρα στους δρόμους από την συμπεριφορά των υπολοίπων

Εαν λοιπόν οι λαθροκυνηγοί ήταν μειοψηφία και εαν οι κυνηγετικές οργανώσεις περα απο τις φιέστες απελευθέρωσης μερικών θηραμάτων είχαν τον τρόπο να τους ελέγξουν, να τους απομονώσουν, να τους καταγγείλουν, να ξέρεις οτι δεν θα γινοταν τόσος θόρυβος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

.....

Εαν λοιπόν οι λαθροκυνηγοί ήταν μειοψηφία και εαν οι κυνηγετικές οργανώσεις περα απο τις φιέστες απελευθέρωσης μερικών θηραμάτων είχαν τον τρόπο να τους ελέγξουν, να τους απομονώσουν, να τους καταγγείλουν, να ξέρεις οτι δεν θα γινοταν τόσος θόρυβος.
    Οι κυνηγητικοί σύλλογοι από μονοι τους έφτιαξαν αυτή την περίφημη θυροφυλακή που όντας μη κρατική δεν μπορεί και να κάνει και πολλά....

επειδή όμως ο κόσμος δεν γνωρίζει πάμε στην περίπτωση των τσακαλιών....

Τεσπα... να μην το κουράζουμε άλλο ρε Νίκο αφου δε θα συμφωνήσουμε...

Είμαι κατά του κυνηγιού και δεν θα αλλάξω άποψη γιατί:

- Είναι βάρβαρο
    - Είναι αντιοικολογικο και κυρίως,
    - Δεν είναι αναγκαίο μια και υπάρχουν τα πάντα για να τραφούμε

Επίσης την ίδια άποψη έχω και για το ψάρεμα (όπου εκεί συντελείται μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ καταστροφή με τις μαζικές αλιείες από τράτες κλπ την οποία απλώς δε βλέπουμε...)

(άσε που το βαριέμαι το ψάρεμα... )

Αυτά.

Προτιμώ την τοξοβολία και το trap.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

έχει σχέση χρήστο... με την οικολογική συνείδηση που μάλλον δεν έχετε παρά τα όσα διακυρύσσετε....

Απλό είναι. Αν πιστεύεις αυτό που κάνεις ότι γ@μάει τον πλανήτη τότε απλά δεν το κάνεις..... Τα ημίμετρα είναι σαν την ημιμάθεια.... και θέλω να σας δω χωρίς πετρέλαιο (για τα εργοστασια) να ντύνεσαι με τομάρια και να κάνεις τρεκιν.... χωρίς τα πλαστικά ποτηράκια μαζί κλπ κλπ

Αφήστε λοιπόν τα κυρήγματα και ας κοιτάξουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι

Δεν ειναι "απαντηση" η ισοπεδωση !!!

Δεν ειπα εγω να ΜΗΝ υπαρχει τεχνολογια.
    Ουτε να ΜΗΝ χρησιμοποιουμε τον Πλανητη για αντληση πορων.

Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την τεχνολογια για να σταματησουμε την "υπεραντληση", που μονο σκοπο εχει το κερδος, ομως.

Κι εγω κουραζομαι, μην νομιζεις οτι εχεις μονο εσυ αυτο το "προνομιο", αλλα αυτην την στιγμη ειναι το μονο που μπορω να κανω, ωστε να γινουμε ολοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλυτεροι.

Δεν μ' αρεσει ιδιαιτερα να κανω "κηρυγμα" και να γινομαι και "γραφικος" (για καποιους).
    Θα μπορουσα να ΜΗΝ γραψω τιποτα απο την αρχη και να εχω το κεφαλι μου ησυχο ...
    Δεν θα ειχα ομως ησυχη και την συνειδηση μου.

Πιστευω οτι η παραθεση (εστω και των ελαχιστων) στοιχειων που εκανα, μπορει να δουλεψει σαν αφυπνηση σε καποιους (εστω και σε εναν) απο 'δω μεσα.

Τοτε κατι θα εχω πετυχει, αλλιως χανω απλως τον χρονο μου ...

Οι "οικολογοι" (οχι το κομμα του γραφικου) ειναι ανθρωποι κατα κανονα μορφωμενοι που ειδαν τα στοιχεια και καταλαβαν πως "ηρθε το τελος" (για να κανουμε αβαντα και στην εταιρεια του αρχιμοντ ).

Το μεγαλο προβλημα ειναι να το καταλαβουν "οι πολλοι", που δυστυχως, λογω παιδειας και κουλτουρας, βλεπουν ΜΟΝΟ το πως θα περναν καλα ΣΗΜΕΡΑ και το τι ειναι πιο "ξεκουραστο" (πχ να πεταμε το σκουπιδι κατω).

Στην ζωη μου παντως εχω συνηθισει να "μιλαω" περισσοτερο με το παραδειγμα, παρα με λογια, και οσοι με εχουν ζησει λιγο πιο πολυ, το ξερουν αυτο!
    Απο το βουνο (πχ), επιστρεφω στον "πολιτισμο", φορτωμενος (στην πλατη) με σκουπιδια τριπλασια και τετραπλασια, απο αυτα που δημιουργησα εγω και που τα κουβαλαω για 2-6 μερες!

Τελικα εγω, αυτο το "λιθαρακι" μπορω να βαλω, κι αυτο βαζω!
    Ας βοηθησουν κι αλλοι να "χτιστει" το οικοδομημα ...

Συμφωνούμε.... (@crs @Κ. Χουκ εν μέρη)

το είπα και πριν.... ας γίνουμε ΟΛΟΙ μας καλύτεροι και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Συμφωνούμε.... (@crs @Κ. Χουκ εν μέρη)

το είπα και πριν.... ας γίνουμε ΟΛΟΙ μας καλύτεροι και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.
    Διαφωνούμε..

ΧΑΝΤΟΚ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άλλη μια συμφιλίωση
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF