Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: Πανελληνια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Σωστός! :hypnotize
    Λες;;;

Τι να φοβηθεί ένας Βόρρειος ρε;

Παντως το 80% των μαλακιων που γινονται στη πανελληνια τις κανουν βορειοι......

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Ratsismos

To 90% ton malakion pou ginonte stis apantaxou panelinies tis kanoune MALAKES (kai os gnosto h malakia einai yperpontia kai xronia den koita klp klp)

kai gia na mhn pareksigitho malakies enoo, karagiozilikia pou kaneis me to dykyklo sou vazontas thn asfalia ton allon se kindino mesa sto camping.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31

Ντροπή....
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Έχει κανείς αμφιβολία ότι στην ΠΣΜ τρώγονται πολλά λεφτά????
    Θέλετε να αρχίσουμε τα ξεμπροστιάσματα με ονόματα??
    Σημειώστε ότι είμουν διοργανωτής μέσω της Ε75 εώς και το 2002! Όχι απλά κονόμα.....πλιάτσικο κανονικό.....! Όποιος έχει αμφιβολίες...εδώ είμαστε!
    Always made to mean nothing

anisoropos

nai nai xalkidiki!!!!

elate apo do na sas doume ki emeis oi borioi!!!

H Πανελληνια ειναι οριστικα ΣΑΛΑΝΤΗ στο ΠΟΡΤΟ - ΧΕΛΙ.
    Οταν βγαζει λεφτα η πανελληνια , τα κερδη τα μοιραζονται καμμια 60αρια λεσχες απο ολη την Ελλαδα.
    οταν ομως δεν βγαζει τιποτε , οσοι δουλευουν , δουλευουν τσαμπα.
    τα λεφτα δεν τα παιρνουν ατομα αλλα λεσχες. δεν καταλαβα ειναι κανεις αντιθετος στο να υπαρχουν λεσχες μοτοσυκλετας?
    τελικα στην Ελλαδα οι μισοι νομιζουν , οτι οι αλλοι μισοι ειναι κλεφτες?
    ειπαμε δεν ειναι υποχρεωμενος να ερθει κανεις.
    τα ατομα που ανηκουν σε λεσχες μεσα σε μια πανελληνια ειναι περιπου 40-60 % . πιστεψτε με θα περασουμε καλυτερα και εμεις που ειμαστε σε λεσχες, και αυτοι που δεν ειναι (αλλα ολη την μερα ψαχνουν κατι να κατηγορησουν σ αυτη τη ρημαδα τη ζωη) αν σε καποια φαση αποφασιστει η πανελληνια να ειναι μονο για λεσχες.
    η τουλαχιστον οσοι ερχονται στην πανελληνια να μην νομιζουν οτι οποιος μ@λ@κ\@ς παραταει την δουλεια του για μια βδομαδα , για να δουλεψει στην πανελληνια , παει για να βγαλει φραγκα.
    Δεν ειναι το παν τα λεφτα σ αυτην την πουτ@ν@ την ζωη

.
    Δυσκολο να μας πεισουν οτι τα πραγματα θα φτιαξουν. Εγω προβλεπω οτι οντως μεσα στο Camping τα πραγματα μπορει να ειναι ok αλλα ο χαμος θα μεταφερθει ακριβως εξω γιατι δεν μπορεις να σταματησεις ολους αυτους που λογω του μικρου τους πεους βγαζουν το κομπλεξ τους με "ταρζανιες" κρυβωντας ετσι επιμελως το προβλημα τους....

Το εισητηριο ειναι σχετικα ακριβο - θα προτιμουσα αντι να μοιραζουν τα χρηματα στις λεσχες να τα βαζουν μονο για την συγκεντρωση μηπως και υπαρξει καποια βελτιωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Πορτοχέλι;;;

πφφφφ....

Ωραία! Δίπλα στην Αθήνα! Κάθε 15 μέρες πάμε Επίδαυρο για καφέ... ας κάνουμε άλλα 60 χιλιόμετρα και φτάσαμε!

χαχα! ά ρε ταξιδιάρηδες...

Μήπως πηγαίναμε για τους κάγκουρες ή για το μοτοσυκλετιστικό ιδεώδες που αναδεικνύεται στην Πανελλήνια...; Λέγαμε να γίνει Χαλκιδική ή κάπου αλλού λίγο μακρυά, να κάνουμε και μερικά χιλιόμετρα, να πάμε και κάπου διαφορετικά, να δούμε και τους φίλους μας από τα βόρεια που δεν μπορούμε να τους βλέπουμε κάθε μέρα...

Δηλαδή να χαλάσω το τριήμερα για να πάω ένα τσιγάρο δρόμο;

Μπάα..
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Δυσκολο να μας πεισουν οτι τα πραγματα θα φτιαξουν. Εγω προβλεπω οτι οντως μεσα στο Camping τα πραγματα μπορει να ειναι ok αλλα ο χαμος θα μεταφερθει ακριβως εξω γιατι δεν μπορεις να σταματησεις ολους αυτους που λογω του μικρου τους πεους βγαζουν το κομπλεξ τους με "ταρζανιες" κρυβωντας ετσι επιμελως το προβλημα τους....

Το εισητηριο ειναι σχετικα ακριβο - θα προτιμουσα αντι να μοιραζουν τα χρηματα στις λεσχες να τα βαζουν μονο για την συγκεντρωση μηπως και υπαρξει καποια βελτιωση
    Ωραίος!

Τελικά πόσο είναι το εισητήριο;
    Αν και αν γίνει Πορτο Χέλι, δεν με βλέπω να έρχομαι...

Καταρχην στη Πανελληνια οσοι συμμετεχουν το κανουν για να καταφερουν οι λεσχες να βγαλουν τα εξοδα τους (1 χρονο μονο το νοικι ειναι μερικες χιλιαδες ευρω........Εγω ημουν σε περιφρουρηση..... μεγαλο πακετο
    Τωρα για το μερος αν στην χαλκιδικη το καμπιν ζηταει τα μαλλια της κεφαλης του τοτε τι παραπονιεστε?
    Περσι με 30 ευρω ηταν ολα πληρωμενα 3μερο με συναυλιες 2 βραδια σκηνη μηχανη,(οι ντοπιοι πληρωσαν μονο για να δουν 1 συναυλια 10 ευρω)
    Αν θελετε να πληρωσεται πανακριβα εκτος απο την διοργανωση και φαγητο νερο ε τοτε θα λετε τι τιμες ηταν αυτες!!!!!!!!!!
    Η πανελληνια πρεπει να γινεται με χαμηλες τιμες για να ρχονται και πολλοι που δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα.........

!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    [B]H Πανελληνια ειναι οριστικα ΣΑΛΑΝΤΗ στο ΠΟΡΤΟ - ΧΕΛΙ.
    Οταν βγαζει λεφτα η πανελληνια , τα κερδη τα μοιραζονται καμμια 60αρια λεσχες απο ολη την Ελλαδα.
    οταν ομως δεν βγαζει τιποτε , οσοι δουλευουν , δουλευουν τσαμπα.
    τα λεφτα δεν τα παιρνουν ατομα αλλα λεσχες. δεν καταλαβα ειναι κανεις αντιθετος στο να υπαρχουν λεσχες μοτοσυκλετας?
    τελικα στην Ελλαδα οι μισοι νομιζουν , οτι οι αλλοι μισοι ειναι κλεφτες?
    ειπαμε δεν ειναι υποχρεωμενος να ερθει κανεις.
    τα ατομα που ανηκουν σε λεσχες μεσα σε μια πανελληνια ειναι περιπου 40-60 % . πιστεψτε με θα περασουμε καλυτερα και εμεις που ειμαστε σε λεσχες, και αυτοι που δεν ειναι (αλλα ολη την μερα ψαχνουν κατι να κατηγορησουν σ αυτη τη ρημαδα τη ζωη) αν σε καποια φαση αποφασιστει η πανελληνια να ειναι μονο για λεσχες.
    η τουλαχιστον οσοι ερχονται στην πανελληνια να μην νομιζουν οτι οποιος μ@λ@κ\@ς παραταει την δουλεια του για μια βδομαδα , για να δουλεψει στην πανελληνια , παει για να βγαλει φραγκα.

Μάλλον δεν κατάλαβες κάποια πράγματακια....
    Και σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που έχει δουλέψει εκεί.Τα φράγκα που τρώγωνται δεν τα τρώει αύτος που δουλέυει στην πύλη ή αύτος στην περιφρούρηση.... Και όντως το καθεστός είναι -και σώστα κατά τη γνώμη μου-τα χρήματα να μοιράζονται στις λέσχες ανάλογα της δραστηριοποίησης τους τόσο κατά την ΠΣΜ όσο και κατά την διάρκεια του έτους(πόσους αγώνες έχει οργανώσει κτλ...)
    Αλλά..... πχ ΠΣΜ Γυθέιου .... Θυμάσαι τα εκτρώματα που είχαν στολίσει τον χώρο εισόδου-εξόδου του κάμπινγκ?? Μάθε ποιο μέλος του ΔΣ της ΜΟΤΟΕ(υπάρκτο ακόμα και τώρα) τα είχε κατασκευάσει και ΠΟΣΟ είχε πληρωθεί για αυτό από την ΜΟΤΟΕ....
    Αν έχεις αμφιβολίες επ'αυτού όπως είπα έχω ονόματα. Και έχω και για τα μπλουζάκια,και για τις κονκάρδες.
    Και για εξηγησε μου το σκεπτικό σου "τα λεφτα δεν τα παιρνουν ατομα αλλα λεσχες. δεν καταλαβα ειναι κανεις αντιθετος στο να υπαρχουν λεσχες μοτοσυκλετας?" Για εξήγησε μου πως απο το ένα καταλήγουμε δογματικά στο άλλο...
    Σαφώς και δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει κανείς.... Σαφώς και όσοι ερχόμαστεθα συνεχίσουμε να ερχόμαστε.... αλλά ότι τρώνε στο ΔΣ τρώνε....(και άσχετο βέβαια ειναι και καρεκλοκένταυροι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

δεν επέστρεψα
    να πω κάτι not politicaly correct? (δεν θα είναι η πρώτη μου φορά)

και μένα δεν μου αρέσει μπλα μπλα μπλα

αλλά όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν φτάσει ημιεπαγγελματικά να ασχοληθούν με κάτι που εμείς περνάμε και δεν αγγίζουμε (δηλ. την πραγματική ασχολία με τα εσωτερικά και την οργάνωση κλπ. κάποιας λέσχης) δεν είναι "μοιραίο" να βγάλουν κάτι από αυτό; εκτός αν είναι όλοι ζάμπλουτοι και έπρεπε να είναι χρέος τους να βάζουν στην άκρη δουλειά (ίσον "μαμ") και οικογένεια για τσι-ψυχή-τσι-μάνας-τωνε

εγώ κάπου "στο βάθος" το καταλαβαίνω... ίσως το έκανα και εγώ αν δινόταν η ευκαιρία...

εντωμεταξύ κάπου που ψηφίζει ο κόσμος δεν καταλαβαίνω το καρεκλοκέντραυροι - δεν γουστέρνετε; στείλτε τους... έχουν μαζέψει κλίκα; πείτε εσείς αντίο... (και φτιάχτε δικιά σας και κάντε τα ίδια)

αυτά

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    αλλά όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν φτάσει ημιεπαγγελματικά να ασχοληθούν με κάτι που εμείς περνάμε και δεν αγγίζουμε (δηλ. την πραγματική ασχολία με τα εσωτερικά και την οργάνωση κλπ. κάποιας λέσχης) δεν είναι "μοιραίο" να βγάλουν κάτι από αυτό; εκτός αν είναι όλοι ζάμπλουτοι και έπρεπε να είναι χρέος τους να βάζουν στην άκρη δουλειά (ίσον "μαμ") και οικογένεια για τσι-ψυχή-τσι-μάνας-τωνε
    Ναι ρε συ NLS, αλλά σου φαίνεται εσένα λογικό αυτό που λες;
    "Ημιεπαγγελματικά"...

"-Τι δουλειά κάνεις φίλε;
    -Το πρωί δουλέυω (π.χ.) δάσκαλος σε σχολείο και τα απογευματάκια δουλεύω μέλος Δ.Σ. λέσχης μοτοσυκλετιστών. Που να τα βγάλεις πέρα φίλε μου με το μισθό του δασκάλου;"

Εμένα μου φαίνεται μέγιστη μαλακία να πληρώνω κάποιον (για να κάνει τι; ) στο κάτω- κάτω της γραφής!
    Για να οργανώνει εκδρομές;

Απλά το λες και στο τέλος...
    Αφού τους ψηφίζουν στις λέσχες, καλά κάνουν και τρώνε!
    Αφού τους δίνουν την άδεια...
    ΌΠως και στις βουλευτικές εκλογές ένα πράγμα...
    Και αφού αυτοί (καλώς ή κακώς) οργανώνουν την Πανελλήνια, θα φάνε και πάλι...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  2. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  3. Επιτελουσ Πανελληνια !
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 14:48
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας