Καλημερα σε ολους!!!
καλημερα καπετανακο μου
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΟΟΟ!!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΟΟΟ!!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Θα μου το κλεισεις το σπιτι ρεεεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Και η τελευταια για σημερα !
Αρκετα σας επρηξα .... παω να αναψω τα φωτα ! Σκοτεινιασε !
![]()
![]()
Πολυ καλημερα σας![]()
γιατι, απο το σπιτι σου ειναι τραβηγμενες οι φωτο και φοβασαι τωρα που δημοσιοποιηθηκαν μην και τις δει κανενας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Θα μου το κλεισεις το σπιτι ρεεεεεεεεεεεε![]()
Πολυ καλημερα σας![]()
Ειναι ο δικος μου απο Ολλανδια και θα αρχισει να αναπολει παλιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατι, απο το σπιτι σου ειναι τραβηγμενες οι φωτο και φοβασαι τωρα που δημοσιοποιηθηκαν μην και τις δει κανενας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Εχει ενα χρονο εδω και δεν ετυχε να βρεθει χρημα για ταξιδακι πισω. Οταν κοιταγα τις foto ηταν πισω μου και μια δοση πικρας την ειδα στο ματι του ( και πριν ρωτησεις ( σε εχω ικανο) ) το δεξι το ματι
![]()
:rotflmao:
ναι αλλα δεν διευκρινησες ποιο ματι απο τα δεξια της κουζινας: το μπροστα ή το πισω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
...και μια δοση πικρας την ειδα στο ματι του ( και πριν ρωτησεις ( σε εχω ικανο) ) το δεξι το ματι![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω κουζινα καρδια μου ( πως λεμε den exw aytokinhto?)Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι αλλα δεν διευκρινησες ποιο ματι απο τα δεξια της κουζινας: το μπροστα ή το πισω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
καταλαβα!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Δεν εχω κουζινα καρδια μου ( πως λεμε den exw aytokinhto?)
:rotflmao:![]()
![]()
για αυτο ξερεις ολες τις ταβερνες-ψησταριες-καπηλεια-σουβλατζιδικα-πιτσαριες της περιοχης που εχει επισκεφθει ο αλλος, ο πεινασμενος tifoefs???![]()
![]()
![]()
![]()
Με θιγειςΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καταλαβα!![]()
![]()
για αυτο ξερεις ολες τις ταβερνες-ψησταριες-καπηλεια-σουβλατζιδικα-πιτσαριες της περιοχης που εχει επισκεφθει ο αλλος, ο πεινασμενος tifoefs???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλα μενουμε σε να μικροσκοπικο διαμερισμα οπου
1/ δεν χωραει κουζινα
2/ δεν παιζει χρημα να αγορασουμε
3/ η μανα μενει απο πανω οποτε η συμφωνια ειναι οτι μαγειρευουμε εκει.
Ο μουσακας του πεινασμενου θα μαγειρευτει εκει και θα κατεβει εναν οροφο για να καταναλωθει εδω. ( το flat ειναι μικρο αλλα η βεραντα μεγαλη)![]()
1) αν σε εθιξα, ζητω συγγνωμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Με θιγεις![]()
Απλα μενουμε σε να μικροσκοπικο διαμερισμα οπου
1/ δεν χωραει κουζινα
2/ δεν παιζει χρημα να αγορασουμε
3/ η μανα μενει απο πανω οποτε η συμφωνια ειναι οτι μαγειρευουμε εκει.
Ο μουσακας του πεινασμενου θα μαγειρευτει εκει και θα κατεβει εναν οροφο για να καταναλωθει εδω. ( το flat ειναι μικρο αλλα η βεραντα μεγαλη)![]()
2) πολυ καλα κανεις, ΚΑΙ σπιτικο φαγητο εχεις ΚΑΙ τα τραβηγματα του πριν και του μετα του φαγητου δεν εχεις!![]()
3) τον πεινασμενο να τον αλυσοδεσετε στο δρομο και να του πετατε απο το μπαλκονι τον μουσακα!![]()
ακουσε με, κατι ξερω!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: