Είναι που δεν καταλαβαίνουν οι mods τι λέμε, οπότε και δεν μας σφάζουν για σπαμάρισμα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
την προγονικήν γλώτταν ραδίως εκφέροντες.
![]()
![]()
![]()
Είναι που δεν καταλαβαίνουν οι mods τι λέμε, οπότε και δεν μας σφάζουν για σπαμάρισμα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
την προγονικήν γλώτταν ραδίως εκφέροντες.
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ούτως ή άλλως είμαστε γρήγοροι στην λήψη αποφάσεων, οπότε ας δούμε τις συμμετοχές και αποφασίζουμε για το που και πως αύριο το βράδυ ή Παρασκευή πρωί.![]()
ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είναι που δεν καταλαβαίνουν οι mods τι λέμε, οπότε και δεν μας σφάζουν για σπαμάρισμα ...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...........................
Να πώ οτι δέν έχω τη πρόθεση να κάνουμε 150χλμ χώμα!
...........................
Προταση μου ειναι να κανετε την διαδρομη που καναμε και μαζι ... :wacko:
Ειναι καμμια 60αρια χλμ χωμα, που ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για μονοημερο και δη με "απειρους" μαζι ...![]()
Εχετε εναλλακτικη σταση στην Πύλη, οπου και μπορειτε να πατε χωματινα, μεσα απο τα Σκούρτα, κι επιστρεφοντας, ανεβαινετε ξανα στο Κλημέντι και πατε για φαϊ στο Μπάφι ...![]()
Αναλογα με τις "υποχρεωσεις" μου, μπορει και να παρευρισκομαι (μιας και πιθανον η "αναγνωριση" να γινει Κυριακη-Δευτερα) ...![]()
Το ευχόμαστε και σε περιμένουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αναλογα με τις "υποχρεωσεις" μου, μπορει και να παρευρισκομαι (μιας και πιθανον η "αναγνωριση" να γινει Κυριακη-Δευτερα) ...![]()
![]()
Εγώ είμαι απ΄αύτούς τους υπερτυχερούς ανθρώπους που δουλεύουν τα Σάββατα 8-1 επομένως εκ των πραγμάτων δεν μπορώ και πρέπει να εξοπλειστώ πρώτα...ευχαριστώ πάντως που είστε διατεθιμένοι να βοηθήσετε!
Απο προστατευτικά ποιά θεωρείτε τα πιο σημαντικά για αρχή..Το ξέρω όλα..αλλά δεν με παίρνει και όλα μαζί με τη μια, οικονομικά θέλω να πω
1 κρανος
2 μποτες
3 μπουφαν ή θωρακας
4 παντελονι μηχανης ή επιγονατιδες-επικαλαμιδες
5 οτοασπιδες για να μην στα πριζουν οι ξερολες
6 γαντια
7 ψυχη
8 κεφι
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Εγώ πάλι απ' αυτούς που δουλεύουν Π-Π-Σ-Κ ΒΡΑΔΥ οπότε πάω ξενυχτισμένος στις εξορμήσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Εγώ είμαι απ΄αύτούς τους υπερτυχερούς ανθρώπους που δουλεύουν τα Σάββατα 8-1 επομένως εκ των πραγμάτων δεν μπορώ και πρέπει να εξοπλειστώ πρώτα...ευχαριστώ πάντως που είστε διατεθιμένοι να βοηθήσετε!
Απο προστατευτικά ποιά θεωρείτε τα πιο σημαντικά για αρχή..Το ξέρω όλα..αλλά δεν με παίρνει και όλα μαζί με τη μια, οικονομικά θέλω να πω![]()
Anyway, για αρχή πάρε επιγονατίδες και μπότες.Μετά σιγά-σιγά τα υπόλοιπα...
Για έρευνα αγοράς έχω κάποιες καλές προτάσεις! Άν θές pm me...
Λοιπον εφτασε η Πεμπτη και δεν βλεπω κινηση. DimChios τελικα για που ειμαστε?:smilea:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
εγω δε ξερω ακομα.....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Μην ανησυχείς, ετοιμάσου και να είσαι σε κατάσταση ReadinessΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Λοιπον εφτασε η Πεμπτη και δεν βλεπω κινηση. DimChios τελικα για που ειμαστε?:smilea:![]()
![]()
Παιδάααακιααααααααα.....
![]()
έχμμμμμμ, να μωρέ.....:a13:
ΚΣέρετε κάτι?![]()
Άκυρο για αύριο!
Για να μή σας λέω μ@λ@κίες, εγώ θα πάω αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πάω
ώς μέλος της λέσχης μαζί με έναν του Δ.Σ για αναγνώριση της διαδρομής που θα γίνει τη Κυριακή!
2-3 άτομα, κατά τις 11:00 και θα είναι και "γρήγορη" λόγω που το μεσημέρι έχω studio να γράψω...
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
Συμβαίνουν αυτά...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!![]()
Υ.Γ Μήτον πιανίστα (:a31: )
Ρε Μητσ, δε έγινε τίποτε μην τρελαινεσαι!
Δε χρειάζονται συγγνώμες κλπ!![]()
Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα πάω στην "κλασσική" διαδρομή, με τους δικούς μου ρυθμούς :ZZZ: καθαρά για εξάσκηση
![]()
(θα έχει και φρέσκιες λασπούλες...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πανουργιά, αντικατέστησε τα διαζευκτικά "ή" με συμπλεκτικά "και"...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
3 μπουφαν ή θωρακας
4 παντελονι μηχανης ή επιγονατιδες-επικαλαμιδες
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Είναι που δεν θέλουμε να προσθέσουμε και άλλα αρχικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είναι που δεν καταλαβαίνουν οι mods τι λέμε, οπότε και δεν μας σφάζουν για σπαμάρισμα ...!!!
![]()
![]()
![]()
Διαφορετικά.... θα σας τον Σιάζαμε τον πισινό σας..... (Γαλλιστί κωλ@ρΑ).![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.