Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οχι. Δεν είπα αυτό. Απλά να ξέρουμε ΤΙ κάνουμε, ΓΙΑΤΙ το κάνουμε... αλλιώς είμαστε γραφικοί, σαν τους συμφοιτητές που είχαμε στις σχολές που στη γενική συνέλευση έθεταν θέμα Νικαράγουας! Και απλά έπεφτε γέλιο (και οι σχολές ένα μπουρδέλο)

Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας. Ήξεραν ΓΙΑΤΙ παλευαν και το διεκδίκησαν...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!!

Για ψύλλου πήδημα κλεινουν οι δρόμοι απο μικρες ομάδες διαδηλωτών.

Αποτέλεσμα; Παύουν να έχουν σημασία γιατί απλά είναι δεδομένες.. Το ξέρει η Ραις πολύ καλά τι γνώμη έχουμε στην Ελλάδα για την πολιτική της χώρας της. Παντού την ίδια έχουν... Δεν περιμένει μια διαδήλωση για να το μάθει...

Όταν κάτι το κάνεις συνέχεια, χάνει τη σημασία του (εκτός από το sex :wacko: )

Θα συμφωνήσω μαζί σου μέχρι τέλους

Ναι πρέπει να μειωθούν οι πορείες γιατί χάσανε το νόημά τους!!!!
    Πρέπει να φτιάξουν όμως πολλά ακόμα στην Ελλάδα για να μειωθούν οι πορείες, και πρώτα απ' όλα η νοοτροπία του έλληνα, "να πεθάνει η καστικα του γείτονα". Να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Όλοι λίγο πολύ βάλαμε το χεράκι μας σ' αυτό το χάλι!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Οχι. Δεν είπα αυτό. Απλά να ξέρουμε ΤΙ κάνουμε, ΓΙΑΤΙ το κάνουμε... αλλιώς είμαστε γραφικοί, σαν τους συμφοιτητές που είχαμε στις σχολές που στη γενική συνέλευση έθεταν θέμα Νικαράγουας! Και απλά έπεφτε γέλιο (και οι σχολές ένα μπουρδέλο)

Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας. Ήξεραν ΓΙΑΤΙ παλευαν και το διεκδίκησαν...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!!

Εδώ σχεδόν ΚΑΘΕ πορεία καταλήγει στην Αμερικάνικη πρεσβεία (απένανατι δουλεύω και το ξέρω - θυμηθείτε να σας πω και παρασκήνια από κοντά... έχει απίστευτο γέλιο να δείτε πόσο "αυθόρμητες" είναι οι εκδηλώσεις του κόσμου!!! )

Για ψύλλου πήδημα κλεινουν οι δρόμοι απο μικρες ομάδες διαδηλωτών.

Αποτέλεσμα; Παύουν να έχουν σημασία γιατί απλά είναι δεδομένες.. Το ξέρει η Ραις πολύ καλά τι γνώμη έχουμε στην Ελλάδα για την πολιτική της χώρας της. Παντού την ίδια έχουν... Δεν περιμένει μια διαδήλωση για να το μάθει...

Ειδικά όταν κάθε λίγο και λιγάκι περνάνε μπροστά απο την πρεσβεία (ακόμα και για την πορεία για το ασφαλιστικό πάλι εδώ ήρθε το ΠΑΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Όταν κάτι το κάνεις συνέχεια, χάνει τη σημασία του (εκτός από το sex :wacko: )

Δεν λέμε να γίνονται διαδηλώσεις υποκινούμενες από κόμματα γιατί σίγουρα οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν έχουν συνείδηση που πάνε και τι κάνουν και άπλά ακολουθούν σαν πρόβατα.

Ένας αγώνας που έχει σκοπό ποτέ δεν είναι μάταιος.
    Μόνο σε ένα τέλειο κόσμο δεν θα χρέιάζονταν αγώνες αλλά επειδή δεν υπάρχει, καλό είναι να παλέψουμε να τον βελτιώσουμε.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ναι πρέπει να μειωθούν οι πορείες γιατί χάσανε το νόημά τους!!!!

Πρέπει να φτιάξουν όμως πολλά ακόμα στην Ελλάδα για να μειωθούν οι πορείες, και πρώτα απ' όλα η νοοτροπία του έλληνα, "να πεθάνει η καστικα του γείτονα". Να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Όλοι λίγο πολύ βάλαμε το χεράκι μας σ' αυτό το χάλι!!!!

Εγώ πάλι πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ οι πορείες και ΟΤΑΝ θα ξαναγίνουν θα καταλαβαίνουν οι πολιτικοί οτι το πράγμα είναι σοβαρό...

Αλλά συμφωνώ οτι τα χάλια μας είναι δικα μας... και οι πολιτικοί μας έλληνες είναι, όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί κλπ.

Γιατί να είναι καλύτεροι...

Αν προσέξεις, ο δημοφιλέστερος (γραμματικά) αριθμός στην Ελλάδα είναι ο τρίτος πληθυντικός : "μα γιατί δεν ΚΑΝΟΥΝ κάτι"

Πάντα κάποιοι άλλοι....

Άλλοι καίνε δάση

Αλλοι μπαζώνουν ρέματα

Αλλοι χτίζουν παράνομα

Αλλοι να δεχτούν τα σκουπίδια ΜΑΣ

Αλλοι να τα μαζέψουν

Αλλοι να καθαρίσουν

Πλημμύρισε η Πράγα και ο λαός κινητοποιήθηκε για να σώσει την πόλη και τα μνημεία της...

Εδώ καλούμε την πυροσβεστική να αντλήσει νερά από το δικό μας σπίτι...

και πολλά άλλα... δυστυχώς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ πάλι πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ οι πορείες και ΟΤΑΝ θα ξαναγίνουν θα καταλαβαίνουν οι πολιτικοί οτι το πράγμα είναι σοβαρό...

.......
    και πολλά άλλα... δυστυχώς
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι! Το κακό είναι πως τα πράγματα 'εχουν χαλάσει πολύ! Το ξέρεις (απλό παράδειγμα) πως για να πάρω μπουφάν για τη μηχανή πρέπει να δώσω πάνω από τον μισό μισθό μου? Με 200 ευρώ να περάσω το μήνα μου? Ναι ΟΚ το δέχομαι! Κι αν θέλω να πάρω και κράνος? Τον επόμενο μήνα! Ας μου πει κάποιος πώς θα ανοίξω μεθαύριο σπιτικό?

Κι όμως δε βγήκα σε τέτοιες διαδηλώσεις, θα την παλέψω! Αλλά αν (χτύπα ξύλο) τώρα που φεύγει ο Θωμάς τον στείλνουν πουθενά προς τα κάτω???? Ο Θωμάς και ο κάθε Θωμάς πώς θα την παλέψει???

Δηλάδή στη Γαλλία σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις και μετά ξανάρχισαν οπότε και οι πολιτικοί επείσθησαν?????
    Δεν νομίζω.
    Οι διαδηλώσεις-εξεγέρσεις δεν σταμάτησαν καθόλου. Ίσα ίσα εντείνονταν μέρα με τη μέρα δείχνοντας ότι ο λαός είναι αποφασισμένος και για αυτό και πέτυχαν.

Αυτό χρειαζόμαστε και εδώ. Επιμονή μέχρις επίτευξης του σκοπού μας και όχι μιας μέρας διάρκειας.
    Δεν θα πεθυμήσουν οι πολιτικοί τις διαδηλώσεις οπότε θα πειστούν να κάνουν πίσω όταν αυτές ξαναρχίσουν. Θα κάνουν πίσω όταν δουν ότι δεν έχουν άλλη λύση πλέον.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ρε δεν πανε να γαμηθουν και οι αμερικανοι!!!!οι παλιοπουστηδες!!!!!
    μεχρι και το φεγγαρι εχουν αγορασει!!!!!

πριν λιγα χρονια ο παπαροσημιτης ειχε πει φιλους τους αμερικανους και στην βουλη κατι νεοπαπαριδες τον γιουχαρανε....αυτοι τι θα κανουν τωρα?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Ola ta goyroynia ta idia moytra exoyn...

ta pragmata einai apla...

an me mia diadilwsi ipirxe pithanotita na allajei i domi tou kosmou or na mazeutei i ameriki oi diadilwseis tha itan paranomes...

jespaste stis diadilwseis ipo tis kokkines, prassines, ble, mavres simaies twn komatwn alla min jexasete sta 4 xronia na anaparajete tin koinonia kai tin politiki pou katakrinete...

telika stis diadilwseis mono oi "anarxikoi" kai ta MAT jeroun giati pane... :wacko:

vriste me eluthera.. kai auto sto programma einai... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(to isopedwsa arketa?)

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    'Απο πιτσιρικάς γούστερνα να τραβιέμαι σε πορείες,να φωνάζω για όλα αυτά που πίστευα -και που ακόμα πιστεύω-.
    Κάτι που είμουνα ανήσυχο παιδί, κάτι το Κόμμα, δεν έχανα διαδήλωση,με τπτ.Όταν λίγο μεγάλωσα,κατάλαβα την εκμετάλευση,και ξέκοψα από το κόμμα.
    Κάποια 17η Νοέμβρη θέλοντας να τηρήσω το """έθιμο""" και να τιμήσω τον αγώνα αλλά κυρίως την ενότητα του αγώνα του πολυτεχνείου, κατεβαίνω Αθήνα. - Καλά δεν έκανα και κανα ταξίδι Αθηνα είμαι και ΄γω - .
    Ξεκινάει η πορεία, και είμαι μπροστά-μπροστά με τους "εργολάβους" του τότε ξεσικωμού. Πάω παραπίσω, άλλο κόμμα, "εργολάβοι" και αυτοι. "Ρε παιδιά κανα group που να ήρθε για να φωνάξει,γιά να αποδώσει σεβασμό υπάρχει,ή ολοι ήρθατε για διαφήμιση του κομματος σας?"
    Χάθηκε η μπάλα παιδιά.Και δεν ξέρω και αν θα την ξαναβρούμε ..
    Κομματόσκυλα και τσιράκια,λαμόγια και ευνούχοι μας κυβερνάνε.Και εμείς οι ΟΠΑΔΟΙ ψηφίζουμε και παρακαλάμε για μια θεσούλα.Και τσακωνομαστε κιολας! Για τα τσιράκια!!!
    Ωχ η πίεση μου πάλι. 51psi eftase.
    .

sorry αν σας κουρασα με τις βλακείες που εγώ θεωρώ σημαντικες
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Αν και είναι δημοκρατικώς υγειές να γίνονται διαδηλώσεις, είναι σφάλμα να πιστεύουμε ότι σε αυτές εξαντλήται η όποια δύναμη έχουμε ως πολίτες.

Η μοναδική στιγμή που έχουμε πραγματική δύναμη είναι στις εκλογές. Τι νόημα έχει η συμμετοχή μου σε όλες τις διαδηλώσεις που γίνονται, όταν προεκλογικά αφήνω τον εαυτό μου να παρασυσθεί από τον καταιγισμό της προπαγάνδας που γίνεται μέσω των ΜΜΕ και ψηφίζω "μία από τα ίδια"..

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ και όταν ένας υπάλληλος κάνει τα ίδια λάθη επί σειρά δεκαετιών, δεν τον μαλώνεις, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παιδιά....Θα μου πεί κανείς.....

Ποιά είναι επιτέλους αυτή η Κοντολίζα ???? :a34: :a34: :a34:

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ποιά είναι επιτέλους αυτή η Κοντολίζα ???? :a34: :a34: :a34:
    to mavro stroumfaki... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μην έχει καμμία σχέση με αυτήν στο τραγούδι...."πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα....." ???

Με αυτά και με αυτά...........
    ποιά είναι η στάση της μανταμίτσας???

Αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά για την άρση της απομόνωσης των τουρκοκυπρίων και επίσης ότι η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να μπεί στην ευρωπαϊκή ένωση ασχέτως αν εφαρμοστούν οι υποχρώσεις της Άγκυρας.

Αλλά και από δική μας πλευρά το κάναμε το καθήκον (σκύψε να στον βάλω δηλ. ) μιας και ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι η Σούδα είναι διαθέσιμη για τις αμερικανικές δυνάμεις.

Μπράβο πάλι πατήσαμε πόδι!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Με αυτά και με αυτά...........
    ποιά είναι η στάση της μανταμίτσας???

Αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά για την άρση της απομόνωσης των τουρκοκυπρίων και επίσης ότι η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να μπεί στην ευρωπαϊκή ένωση ασχέτως αν εφαρμοστούν οι υποχρώσεις της Άγκυρας.

Αλλά και από δική μας πλευρά το κάναμε το καθήκον (σκύψε να στον βάλω δηλ. ) μιας και ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι η Σούδα είναι διαθέσιμη για τις αμερικανικές δυνάμεις.

Μπράβο πάλι πατήσαμε πόδι!!!

Ε τώρα κακα τα ψέματα ή Σούδα είναι στη διάθεσή του πάντα, ανεξάρτητα από το τι θα πουμε εμείς!

Όσο για τα άλλα σιγα και μη γίνουν! Δεν πα να λένε!!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕρΧεται Καλοκαιρι, Βγαλτε Τισ Κορμαρεσ Σασ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 23:29
  2. Για το 3ήμερο που έρχεται...
    από kapeos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 06:37
  3. έ ... έ ... έρχεται ο Θεός !!!
    από jimbar στο forum Αγωνιστικά νέα