αστο ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Άντε να βγάλουμε και κανένα φουτερακι τον χειμώνα![]()
![]()
τωρα πια ειναι αργα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστο ρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Άντε να βγάλουμε και κανένα φουτερακι τον χειμώνα![]()
![]()
τωρα πια ειναι αργα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε πολύ τον SοFό Κώστα για όλη την προσπάθεια και διεκπερέωση παραγγελιών και παραδώσεων των T-shirts, όπως επίσης κι όλους όσους συνέβαλλαν να πάρουμε τα μπλουζάκια χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ευχαριστούμε τον φίλο Κώστα - SF για το τρέξιμο που έριξε ώστε να πάρουμε τα μπλουζάκια μας !!!![]()
όλοι μαζί "ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ" !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Είπαμε,είπαμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δε μας είπατε οι πατρινοί, ικανοποιημένοι απο τα μπλουζάκια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
SF και λοιποί που τρέξατε για τα μπλουζάκια και καλά κοριτσάκια που μας τις φέρατε thanx,είναι πολύ ωραία..!![]()
Πάρε ένα MAGNUM..Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
αυτό το φανταστικό παιδί, τον υπέροχο άνθρωπο, τον καταπληκτικό moderator, τον απίστευτο οδηγό μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα…
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ευχαριστούμε πολύ τον SοFό Κώστα για όλη την προσπάθεια και διεκπερέωση παραγγελιών και παραδώσεων των T-shirts, όπως επίσης κι όλους όσους συνέβαλλαν να πάρουμε τα μπλουζάκια χωρίς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1!!! ευχαριστουυυυυυμμμεεεεεεεε![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
( αντε να δω ποτε θα τις παρω και στα χερια μου)
Υ.Γ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣΚΥΡΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ?
Όλες όσες έμειναν είναι πλέον στο σπίτι μου (Ν. Σμύρνη).
Τις επόμενες μέρες θα δω τι έχει περισσέψει και τι λάθη έχουν γίνει.
![]()
Σας ευχαριστώ για τις ευχαριστίες.......... αλλά μια μπύρα δεν είδανα κερνάει κανείς!!!!! Αχάριστοιιι!!! :rotflmao: :rotflmao:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ρε Κώστα ευχαριστούμε πολύ για την όλη διαδικασία αλλά γινόταν πανικός , έλα την άλλη βδομάδα , και κεράσει, μιας και αυτό το μπλε χρώμα T-shirt ήταν όλα τα λεφτα!!!![]()
ααα, έχω τα CD σου , Τετάρτη στα φέρνω, και αν θες κανονίζουμε και εκείνο που λέγαμε με το οδοιπορικό...σπίτι μου , σπίτι σου ή και κάπου αλλού...
ναι ρε φουστη μου και εμενα δε με κερασε κανενας...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Όλες όσες έμειναν είναι πλέον στο σπίτι μου (Ν. Σμύρνη).
Τις επόμενες μέρες θα δω τι έχει περισσέψει και τι λάθη έχουν γίνει.
![]()
Σας ευχαριστώ για τις ευχαριστίες.......... αλλά μια μπύρα δεν είδανα κερνάει κανείς!!!!! Αχάριστοιιι!!! :rotflmao: :rotflmao:
τι θα γινει ρε ρεμαλια γιατι δε κερνατε μπυρες? τοσο κοπο κανανε τα παιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνάδελφοι, να θυμίσω ότι όσοι ήταν εκτός ομαδικής παραγγελίας και θέλουν να πάρουν άμεσα μπλουζάκι από το μαγαζι, θα το πληρώσουν κανονικά (φυσικά). Και το γράφω γιατί ήδη αρκετοί έχουν παει νομίζοντας ότι τα πράγματα είναι απλά... Μπορετε φυσικά να ξεκινήσετε και νέα ομαδική.
---
Εκτός από τους:
clear
ΚΡΗΤΙΚΟΣ
matsamitsu
των οποίων τα μπλουζάκια έχω και τους περιμένουν,
και εκτός από τα 2 που χρωστάω σε tdaf και nrgman,
υπάρχουν ΑΛΛΟΙ χρήστες που δεν έχουν παραλάβει??
---