Τι λε ρε μπαρτ!!!!!!!!!!! Εγώ έχουμε πιάσει συζήτηση με ουσία, δε το βλέπεις ρε κάγκουρα, μοδ φασίστα κυβερνομπάτσε;;;
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τι λε ρε μπαρτ!!!!!!!!!!! Εγώ έχουμε πιάσει συζήτηση με ουσία, δε το βλέπεις ρε κάγκουρα, μοδ φασίστα κυβερνομπάτσε;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ολα ΟΚ με τα: μοδ, φασιστα, κυβερνομπατσε, αλλα αυτο το καγκουρα επρεπε να μου το θυμισεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σορυ, συνεχιστε την συζητηΚΣη σας, δεν ειχα πιασει το βαθυτερο νοημα της μενεξεδενιας υφης συζητηση σας, μιας και δεν μπορουσα να το εξετασω υπο το φως των χειροποιητων κερινων μπλαβιων κεριων....![]()
ετσι ετσι ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου εχουν γραφτει -30459349068-346 ποστ με το θεμα αυτο το οποιο ξαναβγηκε στην επιφανεια και εσυ ρωτας ποιο ειναι <<ολο αυτο>> μονο σοβαρη απαντηση θα λαβεις
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ολα ΟΚ με τα: μοδ, φασιστα, κυβερνομπατσε, αλλα αυτο το καγκουρα επρεπε να μου το θυμισεις?![]()
σορυ, συνεχιστε την συζητηΚΣη σας, δεν ειχα πιασει το βαθυτερο νοημα της μενεξεδενιας υφης συζητηση σας, μιας και δεν μπορουσα να το εξετασω υπο το φως των χειροποιητων κερινων μπλαβιων κεριων....![]()
ελα νιμπους βγες εξω σε καταλαβα![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ετσι ετσι ακριβως
αφου εχουν γραφτει -30459349068-346 ποστ με το θεμα αυτο το οποιο ξαναβγηκε στην επιφανεια και εσυ ρωτας ποιο ειναι <<ολο αυτο>> μονο σοβαρη απαντηση θα λαβεις
EVI FOR PRESIDENT
EVI FOR GENERAL MOD
![]()
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
EVI FOR PRESIDENT
EVI FOR GENERAL MOD
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ελα νιμπους βγες εξω σε καταλαβα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am not nimbush.
πατα και εσυ το "η κλικα μου" στην υπογραφη μου και βρες και αυτην.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
i am not nimbush.
πατα και εσυ το "η κλικα μου" στην υπογραφη μου και βρες και αυτην.
![]()
![]()
:rotflmao: το εχω δει
και τωρα που το θυμηθηκα και εμενα μου εχετε σβησει ποστ και καθολου δε μου αρεσει και το χειροτερο ειναι οτι δε ξερω ποια ποστ μου εχουν σβηστει![]()
![]()
![]()
![]()
και τωρα θα σβηστουν και αυτα εδω![]()
![]()
![]()
Μάλιστα... πάει κι αυτό το ποστ.
θέλεις να γίνεις και γενικός mod εσύ... ο από πάνω...
Θάνος..
Τωρα δε σβήνεται ΤΙΠΟΤΑ evi! Όλα αυτά τα ηλίθια ποστ θα μένουυυυυυυυυυυυυυννννν!
Π.χ. θα γράφει κάτι σοβαρό και συγκροτημένο ο Θάνος από πάνω (με σύνταξη και ορθογραφία μάλιστα), θα γράφετε εσείς κι εμείς από κάτω 5 (ή 1035) μαλακίες... ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:wacko:
---
Κάτσε να δεις κάπου είχα το τηλέφωνο εκείνου του άραβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τωρα δε σβήνεται ΤΙΠΟΤΑ! Όλα αυτά τα ηλίθια ποστ θα μένουυυυυυυυυυυυυυννννν!
Π.χ. θα γράφει κάτι σοβαρό και συγκροτημένο ο Θάνος από πάνω (με σύνταξη και ορθογραφία μάλιστα), θα γράφετε εσείς κι εμείς από κάτω 5 (ή 1035) μαλακίες... ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:wacko:
Θάνος..
Όχι ρε Θάνε, δε χρειάζεται. Έχω ακόμα βύσματα στο αδμινιστρέισιονΑρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Κάτσε να δεις κάπου είχα το τηλέφωνο εκείνου του άραβα...
Ή που θα βάλουμε EVI γενικό μοδ, ή που θα τον ρίξουμε τον σέρβερ...
---
δε μου λες ρε ες εφ να σου πω κατι
σπαμαρα εγω?εσυ δεν μου απαντησες με χαζομαρες? με τον μπαρτ δε σπαμαρες? εσυ εισαι καλυτερος απο μενα που ΄΄περιπαιζεις'' εδω μεσα????
θανο εγω μοντ δε δηλωσα παρεξηγησης και παντα ημουν υπερ των μοντερειτορ οταν γινοντουσαν διαφορα εδω μεσα διοτι εδω μοντ ηταν ο idi και στο καβασακι και ξερω τι δουλεια εχει και ειμαι υπερ στο να τακτοποιουντε με το καλυτερο δυνατο τροπο τα ποστ στο χωρο του φορουμ.
απο κει και περα ΕΣ ΕΦ μαζεψου λιγο γιατι να ''περιπαιζω'' ξερω και εγω αλλα δε το κανω εχω καλυτερα πραγματα να ασχοληθω
και επισεις δεν ηξερα οτι εφυγες εσυ και κατερευσε το μοτο που δε θα βρεθει κανεις να κανει τη δουλεια σου
αυταπατες εχεις το ποστακι θα καθαριστει οπως ολα τα αλλα δε βαρεσαν δυαλιση![]()
at last we have some business...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais