Πουλάκια μου φάγατε και ψητό εεε???
Πολύ όμορφα μπράβο στην ιδιοσυγκρασία και εγκράτια όλων στην διαδρομή, ευτυχώς τα ατυχή γεγονότα περάσαν με ελάχιστες υλικές ζημιές (γράψτε όσοι ξέρετε με πμ στον Rouxla κάνα μαγαζί ακρη με καλές τιμές σε αντ/κα για το CB400SF του) εύχομαι να πήρες τα πάνω σου μετά και να χάρικες το υπόλοιπο... και θυμίσου ότι τα δύσκολα μας κάνουν ποιο δυνατούς, δεν χρειάζεται πάντα να τα αποφεύγουμε αλλά να τα αντιμετωπίζουμε...![]()
Πολύ ωραία όλη η διαδρομή, αλλά προσωπικά και ιδιαίτερα την τελευταία διαδρομή απο Ερυθρές Χασιά την απόλαυσα , με πολύ λιγότερο άγχος, γούστα, και πολύ κλειστή στροφή σε σβέλτους και πολύ ωραίους ρυθμούς!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η επιστροφη απο Χασιά (Φυλή) ηταν απολαυση ...![]()
Ειχε προηγηθει πανω απο μια ωρα σταση για καφε και παγωτο στο Κρυοκούκι (Ερυθρές)!![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε Χρήστο , μακάρι να μας βάζεις τα γυαλιά συνέχεια αν είναι με τέτοιον τρόπο, εγώ γουστΆρω!!!
Πάει παιδάκια ο SFΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αλλού είναι το θέμα. Ο Gixxerpap είναι κάτοχος ενός αντικειμένου που κάποιος άλλος ξαφνικά το ποθεί με τρέλα. :rotflmao::rotflmao:
-"δεν ήθελα να κατέβω απο πάνω , δεν ήθελα να το αφήσω"
τρεύλιζε μετά τις βόλτες με το σκαπτικό του Γιώργου gixxerpap....
H Hayabusa έχει είδη μπει πωλητήρια, γνωριμίες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δέχτηκαν στην αντιπροσωπία της KTM απειλητικά τηλεφωνήματα για να υπάρχει αύριο ξημερώματα στοκ....![]()
:rotflmao:
![]()