Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Ένα...Δύο...Τρία...

Κατ'αρχην να πω οτι ειμαι Ολυμπιακος,απλα μετα απο χρονια ενασχοληση μου με την μπαλα βλεπω τα πραγματα λιγο πιο αντικειμενικα θελω να πιστευω.

Δεδομενο ειναι οτι ο Ολυμπιακος(μαζι με τον Παναθηναικο) ειναι αρκετα μπροστα απο τους υπολοιπους στο οικονομικο κομματι.

Το κακο ειναι οτι τα λεφτα που χωνουν για να ξεχωρισουν εδω στην Ελλαδα δεν ειναι τιποτα με αυτα του εξωτερικου και δεν μιλαω για τα μεγαθηρια μονο(ρεαλ,μπαγερν,τσελσι,μπαρτσελονα κτλ).Η ομαδα που πηγε ο Προτασωφ στην Ρωσσια (ουτε καν θυμαμαι το ονομα της)του εδωσε ενα μπατζετ 18 εκ. euro για να φτιαξει την ομαδα.
    Εαν σκεφτει κανεις οτι ακομα και ο Ολυμπιακος αυτα τα λεφτα δεν τα δινει σε ενα χρονο για μεταγραφες,καταλαβαινουμε ευκολα πως δεν μπορει να γινει ανταγωνιστικος ουτε να παρει το ch L οπως δηλωνει ο προεδρος.
    Αυτο που εχω να πω ακομα ειναι οτι ολλοι οι προεδροι των ομαδων ΚΟΝΟΜΑΝΕ και μην νομιζει κανενας πως ο Κοκκαλης τα βαζει απο την τσεπη του.(δεν ειναι τυχαιο πως ολλα τα λαμογια μαζευτηκαν στο ποδοσφαιρο,αφου εκει ειναι τα λεφτα και μπορουν να ξεπλυνουν ευκολα και καποια αλλα εσοδα(μαυρα) που εχουν ολλοι αυτοι χωρις να ελενχωνται.
    Οταν λοιπον το ετησιο μπατζετ του Ολυμπιακου ειναι στα 8-10 εκ.ευρω δηλαδη στην 50-60 θεση στην ευρωπη,πως εχουμε την απαιτηση να παμε στους 8 και στους 4.
    Οταν σαν λαος δεν συμβιβαζομαστε με την λεξη ηττα και θελουμε να κερδιζουμε με οποιοδηποτε κοστος,ακομα και οταν παιζουμε χειροτερα απο τον αντιπαλο,πως θα βελτιωθουμε σαν ομαδα?
    Οταν ο Κοκκαλης απαιτει 60 ευρω τον χρονο απο εμενα για να μπορω να βλεπω τον ολυμπιακο,εγω πως θα το παρω αυτο εκτος απο νταβατζιλικη,στο κατω κατω αυτος ειναι προεδρος,εγω θα τον πληρωσω τον Ντανι για παραδειγμα?Εγω θα πληρωσω εισητηριο για να δω την ομαδα μου,οχι νταβατζιλικη

Και πολλα ακομα ειναι τα κακως κειμενα που θα μας κρατανε μια ζωη στην αφανεια(της Ευρωπης)αλλα εαν τα αναφερω θα μου παρει ωρες.

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    [B]
    ......../B]
    Συμφωνώ και επαυξάνω.

Πρώτα απ'όλα η νωοτροπια του "να νικαω παντα και με οποιονδηποτε τροπο". Προσωπικα πιστευω οτι το 5ετες πλανο του Μαλεζανι ΕΙΧΕ μελλον, και πολυ μαλιστα. Ο ανθρωπος εκανε αυτο που επρεπε να κανουν ΟΛΕΣ οι ελληνικες ομαδες, που κλαιγονται οτι δεν εχουν λεφτα και μπατζετ οπως αυτες του εξωτερικου: Νεα παιδια απο τις ακαδημιες που μεσα σε 1-2 χρονια "ψησιμο" θα ειναι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα. Αλλα που μυαλο ο βαζελος..Το κομπλεξ του πρωταθληματος τους εφαγε!

Αντιστοιχα παραδειγματα του εξωτερικου; Η Σαλκε πριν 2-3 χρονια; Η Πορτο προπερσι; Η Λυων φετος; Ειδικα οι δυο τελευταιες ηταν "του χεριου" του Ολυμπιακου οποτε συναντηθηκαν στο CL, αλλα να τι προοδο εκαναν αυτες και να τι καναμε εμεις..

Νωτροπια, γηπεδα, φιλαθλοι, προγραμματισμος..

"Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη" για να φτασουμε σε επιπεδο ανταγωνισμου "στα ισια" με τις ξενες ομαδες.

Κατι παει να κανει ο Θρυλος φετος στον τομεα του προγραμματισμου αφου εχει σχεδον κλεισει το ροστερ του εδω και ενα μήνα. Του πήρε μια δεκαετία του Κόκκαλη να αντιληφθεί ότι μόνο έτσι, αγοράζοντας δηλαδή παίκτες που θέλει ο προπονητής, έχει τύχη..Ελπίζουμε και βλέπουμε

Ως τοτε ας αρκεστουμε στο αναπάντεχο Euro04..

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τι εγινε Μερφακι?
    Παρεξηγηθηκαμε που σου βρισαμε την TROIA DELL EUROPA?
    E Μερφακο? Γουτσου γουτσου!!!

:a36:
    Exeos plaka Loseri...:a04: :a31:

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Etsi Etsi

Kai opos leei kai o laos "OTI DEN SE SKOTONEI SE KANEI POIO DYNATO" opteeeeeee me tis triares pou tsimpate tha ginete Titanes re

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασικά ο Νίτσε το λέει...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Ένα κανονικό και δύο καμμένα
    από perastikos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 08:33
  2. Ουτε ένα ουτε δυο.... καρφιά!!!!
    από domiemic65 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 13:43