Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 96

Θέμα: ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ρε 'σείς!!!!!!!

Και για να εξηγήσω και λίγο την φάση στο φίλο stoubi!

Δεν θα αναφερθώ στο παλιότερο post μου που αναφέρεις γιατί ότι είχα να πω σχετικά το είπα εκεί. Αν ακόμη δεν καταλαβαίνει κάποιος το τι έχω γράψω και τι εννοούσα εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι. (Αν το διαβάσεις και καλύτερα θα δείς ότι δεν θυμάσαι καλά) Άλλο θέμα αυτό πάντως!

Περνάω στο θέμα μας.
    Δεν καταδίκασα τα μηχανάκια, ούτε σχολίασα τίποτα σχετικά με τα κυβικά τους (απλά πληροφοριακά αναφέρθηκα σε αυτά).
    Σχολίασα τους ίδιους τους αναβάτες!!!!

Έχεις την εντύπωση ότι με τέτοιες ταχύτητες στα "λιμανάκια" με τις πολύ κλειστές απανωτές στροφές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος?????

Είπα ότι λίγο πιο αριστερά να ήμουν για να προσπεράσω τον μπροστινό μου (που δεν θα τους είχα δει λόγω στροφών) θα με έιχαν πάρει και εμένα μιας και ούτε να καταλάβουν τι έγινε δεν θα είχαν χρόνο.
    Αν με είχαν χτυπήσει (κούφια η ώρα) όμως και καθόμουν και έγραφα εκ των υστέρων μάλλον τα ίδια θα μου έλεγες.

Εγω έγραψα ότι έγραψα μπας και πείσω κανέναν και αποφευχθεί κάποιο μελλοντικό συμβάν.

Οι κίνδυνοι είναι πάντα υποθετικοί πριν απο κάποιο δυστύχημα. Μετά γίνονται στατιστικές.

Και κατά τη δική σου άποψη μιας και δεν έχουμε πίστα ας χρησιμοποιούμε τους δρόμους!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Το ίδιο επικίνδυνος είναι αυτός που πάει αριστερά με 60 και αυτός που πάει με 200 παντού!

Φιλικά!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δηλαδή όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή τότε κι εσυ θα κάνεις αυτά που κάνανε οι "επικίνδυνοι καραγκιόζηδες";

Δεν λέω ότι καλά κάνανε, αλλά πολλές φόρες κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος....
    Ρε παιδιά παρεξηγούμε τα πάντα!

Εννοώ την μαγική στιγμή που θα πάρω και εγώ τη μηχανή που ονειρεύομαι.

Όταν είναι να τρέξω με τη μηχανή αυτή θα το κάνω σε πίστα (σε αυτές που έχουμε έστω).

the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Ρε παιδιά παρεξηγούμε τα πάντα!

Εννοώ την μαγική στιγμή που θα πάρω και εγώ τη μηχανή που ονειρεύομαι.

Όταν είναι να τρέξω με τη μηχανή αυτή θα το κάνω σε πίστα (σε αυτές που έχουμε έστω).

καλά - μην βάλεις και ταχογράφο... σε πιστεύουμε
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φίλε Kizoku δεν στην λέμε...

απλά άσε λιγο περιθώριο στον εαυτό σου... μην είσαι απόλυτος στο τι θα κάνεις ή δεν θα κάνεις όταν πάρεις ένα μοτοσακό που με μονο την 1η ταχύτητα είσαι εκτός ορίων του ΚΟΚ....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

YEC Το avatar του/της alexk
    Φίλε Kizoku, όταν με το καλό πάρεις και εσύ τη μοτοσικλέτα που θέλεις θα δεις πολλά πράγματα.

Άν πηγαίνεις για παράδειγμα από το σπίτι σου, στη δουλειά και η Ποσειδώνος είναι πηγμένη, περνάς πολύ σιγά ανάμεσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα. Το μηχανάκι έχει σηκώσει θερμοκρασία, γιατί το ψυγείο δεν παίρνει αέρα. Εσύ ο κακομοίρης που έχεις σκάσει σχεδόν 17k ευρώ, προσέχεις πολύ μην ακουμπήσεις κανένα, και το δάχτυλο ακουμπάει το φρένο. Εκεί, σου σκάει μύτη το cbr125 από πίσω και σου πατάει κόρνα . Τον καθυστερείς...

Για να μην αναφέρω όταν άλλες μοτοσικλέτες σε περνάνε στις στροφές στην Ποσειδώνος, επειδή "είσαι κουλός" και "το πήρες μόνο για τις καφετέριες".
    www.clubcsl.com

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Kizoku

Δεν καταδίκασα τα μηχανάκια, ούτε σχολίασα τίποτα σχετικά με τα κυβικά τους (απλά πληροφοριακά αναφέρθηκα σε αυτά). Σχολίασα τους ίδιους τους αναβάτες!!!!

Έχεις την εντύπωση ότι με τέτοιες ταχύτητες στα "λιμανάκια" με τις πολύ κλειστές απανωτές στροφές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος?????
    Σοβαρολογεις τωρα ??? Πιστευεις οτι η υποθεση σου οτι πηγαιναν με 170 στις απανωτες στροφες στα λιμανακια ειναι σωστη ??? Εγω πιστευω οτι οι συκγεκριμενοι αναβατες σε περασαν με - 60 κατω απο οσα λες !! Αλλα καπου μου το πας σαν μερικους παπουδες.. Που τρακαρουν με την βεσπα και λενε στο τροχονομο οτι η βεσπα κατεβαινε την Πειραιως τουλαχιστον με 200 !!!

Kizoku
    Είπα ότι λίγο πιο αριστερά να ήμουν για να προσπεράσω τον μπροστινό μου (που δεν θα τους είχα δει λόγω στροφών) θα με έιχαν πάρει και εμένα μιας και ούτε να καταλάβουν τι έγινε δεν θα είχαν χρόνο.
    Δεν το ξερεις !! Αν ησουν πιο αριστερα Μπορει να ειχαν κοψει πολυ γρηγοροτερα απο οσο σταματας εσυ στο φαναρι βαδιζοντας με 40 και σου πεταχθει στον δρομο ενας πεζος !! Σημασια εχει οτι την συγκεκριμενη στιγμη που περιγραφεις μαλλον δεν εχει τεθει η σωματικη σου ακεραιοτητα σε κινδυνο.. ακομα βρισκομαστε στο ΑΝ !!

Kizoku

Οι κίνδυνοι είναι πάντα υποθετικοί πριν απο κάποιο δυστύχημα. Μετά γίνονται στατιστικές.
    Συμφωνω απολυτα!! Αρκει η υποθεση μας να βασιζετε σε σωστα επειχηρηματα και να γνωριζουμε τι λεμε οταν υποθετουμε
    !!!

Kizoku
    Το ίδιο επικίνδυνος είναι αυτός που πάει αριστερά με 60 και αυτός που πάει με 200 παντού!

Επικυνδινοι ειναι και οι δυο οταν κυριο χαρακτηριστηκο τους ειναι η αγνοια και οποιος καταλαβε-καταλαβε !!!

Kizoku Κοιταξε ... Εχω αποκυρυξει τις σημερινες ςς μοτο λογο οτι τις θεωρω <<μοτο αν εχεις τυχη διαβενε >> Εχω εκνευριστει με αρκετους απο αυτους γιατι το να σε παιρναν στον ποντο με 220 ενω τους δινεις χωρο για προσπερασμα το εχουν χομπυ ! Αλλα ας μην τα χωνουμε ολα στο ιδιο τσουκαλι και τα ανακατευουμε Δεν θεωρησα οτι οι συγκεκριμενοι μοτοσυκλετιστες σε εθεσαν σε κινδυνο για να τους αποκαλεις καραγκιοζηδες μονο και μονο με τα ΑΝ και τις ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!

ΥΓ

Ρε παιδιά παρεξηγούμε τα πάντα!Εννοώ την μαγική στιγμή που θα πάρω και εγώ τη μηχανή που ονειρεύομαι.

Να σε ενημερωσω οτι δεν εχουμε καμμια πιστα στην ελλαδα ( εκτος απο μια αλανα στην αττικη που για παρηγορια στον αρρωστο την λεμε πιστα!!

Τι να πω ρε παιδιά έχετε μεγαλύτερες μηχανές και κάτι παραπάνω θα ξέρετε απο τη μια.
    Δεν είπα ότι δεν θα τρέξω και εγώ όταν αποκτήσω το 600 των ονείρων μου. Αλλά τουλάχιστον μέσα σε λογικά πλαίσια που θα εξασφαλίζουν πρώτα απ' όλα την ακεραιότητά μου.
    Τα παλικάρια είχαν μπει στη στροφή με γόνατο. Σε μια στραβή, τι περιθώριο αντίδρασης υπάρχει δεδομένου και της ταχύτητάς τους?

Φίλε stoubi κατ' αρχάς μην προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν γνωρίζεις!
    Όταν είμαι με 70-80 στο δρόμο και δεν προλαβαίνω καν να αντιληφθώ τι μηχανές με προσπέρασαν δεν μπορεί να πήγαιναν με 110 όπως λες. Δηλαδή τι? Με πέρασαν με 30Km/h διαφορά και δεν πρόλαβα να τις δω?
    Δεν είμαι τόσο άσχετος!!! Αυτοκίνητο οδηγώ 6 1/2 χρόνια οπότε όλο και κάτι μπορώ να αντιληφθώ περί ταχύτητας.
    Συγνώμη αλλά οδήγηση στο δρόμο σημαίνει και πρόβλεψη του τι μπορεί να συμβεί και διατήρηση της ταχύτητάς μας σε επίπεδα τέτοια ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε με ασφάλεια. Αν δεν υπολογίσεις αυτά τα ΑΝ απλά παίζεις με την τύχη σου.

Τη μ@λ@κία την έχω κάνει 1 φορά στη ζωή μου και έχω ταρακουνηθεί πολύ από αυτή!

Σας εύχομαι να είστε πάντα γεροί και ας έχουμε και άλλες τόσες διαφωνίες!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash

PcBox.GR

YEC Το avatar του/της alexk

Αφιερωμένο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Πολύ γέλιο χθες!
    Κάθησα έπλυνα το μηχανάκι μου και έπειτα το έβγαλα βόλτα για να στεγνώσει και ο κινητήρας από την υγρασία. Σε κάποια φάση λοιπόν περιμένω σε φανάρι (Χαμοστέρνας) και δίπλα μου σταματάει καραγκιόζης τυπάς με CBR-600RR, χωρίς κράνος, μπουφαν τίποτα. Δεν του δίνω σημασία και απλά δίνω γκάζι με το που ανάβει πράσινο για να φύγω γρήγορα χωρίς εννοείται να ψάχνω για κόντρες και μαλ...ίες. Τα παίρνει ο πάπαρμαν
    (λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να ρίξω σε 600άρα) και φεύγει φουλ γκάζι μπροστά μου.
    Έλα όμως που ερχόταν στροφή και από ότι φάνηκε ο μηχανόβιος μας την είχε μόνο για τις ευθείες. Λοιπόν, ξαφνικά απο αριστερά του βλέπει το ταπεινό και καταφρωνεμένο CBRάκι (με τα νέα του τα λαστιχάκια) να του ρίχνει κανονικά πάνω στη στροφή!!! Στην ευθεία μετά δε ο καραγκιόζης για να πάρει το αίμα του πίσω πάλι τα έδωσε όλα στο γκάζι και φυσικά μου έριξε κανονικά. Πάντως γέλασα πάρα πολύ και ήθελα να δω και τη φάτσα του πάνω στη στροφή.
    Δεν ψαρώνουμε ρε!!!!!
    Δεν τρέχουν τα ss στην στροφή, είναι μαλάκας ο οδηγός.
    Τρέχουνε τα ss στην στροφή, πάλι μαλάκας ο οδηγός.

Ζήτω μας! Είμαστε μαλάκες

www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Οπως ειπωθηκε η φαση αρχικα,εγω πιστευω οτι η ταχυτητα δεν ηταν 170 αλλα 140 το πολυ. Τα λιμανακια μονο στο ευθειακι της πρωην καντινας μπορεις να πας 170 οποτε ειναι ευθεια και βλεπεις. Μετα οι στροφες στα λιμανακια ειναι παρατεταμενες οποτε αν μπεις στη στροφη και δεν πεσεις μετα δεν πεφτεις γιατι εχεις γνωριστει με την προσφυση. Οποτε ο κινδυνος δεν ηταν τοσο μεγαλος αφου και απο το αποτελεσμα φανηκε οτι αυτοι που ετρεχαν δεν επεσαν.
    Φυσικα δεν ειναι σωστο να οδηγαει κανεις ετσι ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι δεν οδηγουν παντου ετσι γιατι αυτοι που το κανανε δεν ειναι πια σε αυτο το κοσμο.

Re: Αφιερωμένο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Δεν τρέχουν τα ss στην στροφή, είναι μαλάκας ο οδηγός.
    Τρέχουνε τα ss στην στροφή, πάλι μαλάκας ο οδηγός.

Ζήτω μας! Είμαστε μαλάκες

:rotflmao: :rotflmao:

--------------------------------------
    Είπαμε προσοχή στον δρόμο και τα μάτια 114, αλλά να μήν τρελαινόμαστε κιόλας...
    Το 1000άρι γιατί το παίρνεις? Για βόλτες στα μπαράκια και δώστου τα γκομενάκια?
    (όχι οτί είναι και κακό αυτό... )...

Αν ο δρόμος είναι καλός και η κίνηση μικρή, θα πάω τάπα, στροφή - ξεστροφή!

Αλλιώς το βάφω μπλέ και του δίνω μία από τον φάρο...
    vrooommmmm!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Kizoku

Kizoku
    Φίλε stoubi κατ' αρχάς μην προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν γνωρίζεις!
    Oi απαντησεις μου ηρθαν ως επακολουθο στον χαρακτηρισμο σου καραγκιοζηδες στην κατα τα αλλα σωστη απο καθε αποψη παρεα αναβατων των μοτο που σε προσπερασαν στο δρομο και αφορουν μονο το παρων ποστ!!! Καλλυτερα λοιπον να αποκτησεις καποια πειρα παραπανω στο θεμα μοτοσυκλετα ! Να αποκτησεις μια μεγαλυτερη μοτοσυκλετα ! Να βγεις με την παρεα σου μια βολτα με μεγαλυτερη μοτοσυκλετα , ντυμενος σωστα οπως αυτοι που αναφερεις παραπανω , και μετα να ερθεις και να αρχισεις να κολησεις ταμπελες ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ --ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΩΝ Κ.Λ.Π. οπως εκανες στο αρχικο ποστ σου !!!!

Kizoku
    Δεν είμαι τόσο άσχετος!!! Αυτοκίνητο οδηγώ 6 1/2 χρόνια οπότε όλο και κάτι μπορώ να αντιληφθώ περί ταχύτητας.
    ΕΛΕΟΣ !!

.................................................................................................... ..
    ΥΓ.

Το οριο ταχυτητας στο συγγεκριμενο σημειο στις στροφες στα λιμανακια ειναι (50 κμ )

Εσυ κατα ομολογια σου πηγαινες στο συγγεκριμενο σημειο με 80 κμ με το cbrακι.. Με τα φρενα απο παπακι και τις αναρτησουλες καλαμακια !!! Μακαρι να μπορουσα να σου εξηγησω ποσο πιο πολυ εθετες το εαυτο σου σε κινδυνο εσυ ο ιδιος σε συγκριση με τα << τερατα >> που σε περασαν !! Και φυσικα οτι και εσυ ο ιδιος ησουν παραβατης !!

Kizoku
    [QUOTE]Όταν είμαι με 70-80 στο δρόμο και δεν προλαβαίνω καν να αντιληφθώ τι μηχανές με προσπέρασαν δεν μπορεί να πήγαιναν με 110 όπως λες. Δηλαδή τι? Με πέρασαν με 30Km/h διαφορά και δεν πρόλαβα να τις δω?[QUOTE]

Φιλικα κατ΄΄άλλα !!

Παλαιό μέλος
    [i]Δε λεω να πηγαινεις αριστερα με 80 ειναι μαλακια, αλλα οταν κινουμαι χαλαρα δεξια, ο αλλος σε αδειο δρομο μου πεταγεται ξυστα γιατι δεν ξερω τι εχει πιει και πως την ειδε, τη στιγμη μαλιστα που οδηγω κατι που πανω απο 100 δεν πιανει, ε φιλε μου εισαι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ μαλακας!!!

[/B]
    Σοβαρά μιλάς; Νόμιζα πως το ΑΧ πιάνει τουλάχιστο 140... με 250 κυβικά και τόσο ελαφρύ. Σκεφτόμαι ακόμα να το πάρω κι εγώ αν βρω κανένα σε καλή κατάσταση. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ φυσικά.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εσυ κατα ομολογια σου πηγαινες στο συγγεκριμενο σημειο με 80 κμ με το cbrακι.. Με τα φρενα απο παπακι και τις αναρτησουλες καλαμακια !!! Μακαρι να μπορουσα να σου εξηγησω ποσο πιο πολυ εθετες το εαυτο σου σε κινδυνο εσυ ο ιδιος σε συγκριση με τα << τερατα >> που σε περασαν !!
    ότι να'ναι! Δηλαδή άμα πέσεις με 160 αλλά οδηγούσες ss δε χτυπάς, ενώ με 80 με το cbr125 είσαι σε μεγάλο κίνδυνο!!

Ρε Στούμπι απάνω στο ζήλο σου πρόσεξε τι σου ξεφεύγει! Το 125 δεν ήταν ούτε καν κοντά στα όριά του, τι κίνδυνο να τραβούσε ο άνθρωπος? Επειδή τα όρια στα ss είναι πιο μακριά ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι ασφαλέστερα σε 2πλάσια χιλιόμετρα. Άλλωστε και η ίδια η στροφή έχει κάποια όρια.

Πρόσεξε τι γράφεις, διαβάζουν και πιτσιρίκια, άιντε. Η ταχύτητα σκοτώνει, τέλος. Ότι και να λες και εσύ ή εγώ.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Σοβαρά μιλάς; Νόμιζα πως το ΑΧ πιάνει τουλάχιστο 140... με 250 κυβικά και τόσο ελαφρύ. Σκεφτόμαι ακόμα να το πάρω κι εγώ αν βρω κανένα σε καλή κατάσταση. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ φυσικά.
    OTI NA NAI

Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...
    ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ...
    ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ...
    ΚΑΙ ΤΟ AIDS...
    KAI O KAΡΚΙΝΟΣ
    ΑΛΛΑ ΑΝ...ΚΑΙ ΑΝ,ΘΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΦΥΓΩ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΕΙ...
    ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.
    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΧΩ
    ΚΑΙ ΣΤΑ @@@@@(ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΣΤΟΝ
    ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
    ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ
    ΜΥΑΛΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ
    ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ
    ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΙΑ ΣΕ 150ΧΡΟΝΙΑ.
    ΩΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    :a17:
    ΥΓ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 13:12
  2. Ρε σεις.......
    από GyPsy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 08:38
  3. Ρε σεις ....
    από superfour στο forum Off topic