Και για να εξηγήσω και λίγο την φάση στο φίλο stoubi!
Δεν θα αναφερθώ στο παλιότερο post μου που αναφέρεις γιατί ότι είχα να πω σχετικά το είπα εκεί. Αν ακόμη δεν καταλαβαίνει κάποιος το τι έχω γράψω και τι εννοούσα εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι. (Αν το διαβάσεις και καλύτερα θα δείς ότι δεν θυμάσαι καλά) Άλλο θέμα αυτό πάντως!
Περνάω στο θέμα μας.
Δεν καταδίκασα τα μηχανάκια, ούτε σχολίασα τίποτα σχετικά με τα κυβικά τους (απλά πληροφοριακά αναφέρθηκα σε αυτά).
Σχολίασα τους ίδιους τους αναβάτες!!!!
Έχεις την εντύπωση ότι με τέτοιες ταχύτητες στα "λιμανάκια" με τις πολύ κλειστές απανωτές στροφές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος?????
Είπα ότι λίγο πιο αριστερά να ήμουν για να προσπεράσω τον μπροστινό μου (που δεν θα τους είχα δει λόγω στροφών) θα με έιχαν πάρει και εμένα μιας και ούτε να καταλάβουν τι έγινε δεν θα είχαν χρόνο.
Αν με είχαν χτυπήσει (κούφια η ώρα) όμως και καθόμουν και έγραφα εκ των υστέρων μάλλον τα ίδια θα μου έλεγες.
Εγω έγραψα ότι έγραψα μπας και πείσω κανέναν και αποφευχθεί κάποιο μελλοντικό συμβάν.
Οι κίνδυνοι είναι πάντα υποθετικοί πριν απο κάποιο δυστύχημα. Μετά γίνονται στατιστικές.
Και κατά τη δική σου άποψη μιας και δεν έχουμε πίστα ας χρησιμοποιούμε τους δρόμους!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
Το ίδιο επικίνδυνος είναι αυτός που πάει αριστερά με 60 και αυτός που πάει με 200 παντού!
Φιλικά!