eforia piges na dilokeis to kotero ???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα πρωτα χρονια σημαινε Kick Twenty Minutes...με την παροδο του χρονου και μετα απο πληθος βελτιωσεως κατεληξε σε Kick Two Minutes...![]()
eforia piges na dilokeis to kotero ???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τα πρωτα χρονια σημαινε Kick Twenty Minutes...με την παροδο του χρονου και μετα απο πληθος βελτιωσεως κατεληξε σε Kick Two Minutes...![]()
Πατατα ειναι το κρατος που αντι να παρει FMX στους αστυνομικους , πηρε DORSO κ τρωνε την ωρα τους στα συνεργεια για τα ηλεκτρικα ........
Το ξερω οτι εχω πλακα , πανω απολα , αλλα οφειλεται στη χαρα που πατησα το κατεμακι χτες ....
Κ δεν μιλαω για 2 dukes 640 που τον ηπιαν γιατι εχασαν την αλλαγη 3 η 4η , το οποιο επαθα κ εγω με το 690 , αισχος , εγω αλλαζω ταχυτητα στο FMX κ καυλωνει το ποδι , το δαχτυλο κ το νυχι μαζι , απο την αισθηση του κυβωτιου ............
love will save the planet,hate is a good start.
exeis xefygei des giatro...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Πατατα ειναι το κρατος που αντι να παρει FMX στους αστυνομικους , πηρε DORSO κ τρωνε την ωρα τους στα συνεργεια για τα ηλεκτρικα ........
Το ξερω οτι εχω πλακα , πανω απολα , αλλα οφειλεται στη χαρα που πατησα το κατεμακι χτες ....
Κ δεν μιλαω για 2 dukes 640 που τον ηπιαν γιατι εχασαν την αλλαγη 3 η 4η , το οποιο επαθα κ εγω με το 690 , αισχος , εγω αλλαζω ταχυτητα στο FMX κ καυλωνει το ποδι , το δαχτυλο κ το νυχι μαζι , απο την αισθηση του κυβωτιου ............
Ενω εσυ εισαι καλα .......... :a028:
Γιατι δεν καταλαβα δηλ, τι ειναι αυτο ? ........ ΚΤΜ = εχουμε γρηγορες μηχανες / ε βγαζουν κ τα προβληματακια τους .......... εχουμε καλο στησιμο / ε το κυβωτιο ταχητυτων ειναι λιγο χαλια ........
εχουμε φρεναρες / ε τα ηλεκτρικα μας εχουν καποια προβληματακια ........... Βεβαια το εργαλειο ειναι καυλα κ ομορφο / ε θα σε μαδησουμε ομως γιαυτο ...............
Δεν καταλαβα τη ξηγα ειναι αυτη ............ η honda δεν ξηγιεται ετσι...........
Συγκρινεις βουρτσες με καστανοχωμα...μη πω τιποτε αλλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Γιατι δεν καταλαβα δηλ, τι ειναι αυτο ? ........ ΚΤΜ = εχουμε γρηγορες μηχανες / ε βγαζουν κ τα προβληματακια τους .......... εχουμε καλο στησιμο / ε το κυβωτιο ταχητυτων ειναι λιγο χαλια ........
εχουμε φρεναρες / ε τα ηλεκτρικα μας εχουν καποια προβληματακια ........... Βεβαια το εργαλειο ειναι καυλα κ ομορφο / ε θα σε μαδησουμε ομως γιαυτο ...............
Δεν καταλαβα τη ξηγα ειναι αυτη ............ η honda δεν ξηγιεται ετσι...........
Πες μας κι εσυ πως ταξιδευεις με +170 ανετα...
![]()
...cause the place seems still alive...
Παντως ολοι με τα ΚΤΜ βλεπω ασχολουνται και μου αρεσει αυτο...![]()
![]()
![]()
Ετσι συνεχιστε μπας και ανεβουν και οι πωλησεις και πεσουν και οι τιμες να τσιμπησουμε το 990!!!![]()
Εϊ ψιτ εσύ ο από πάνω μην πεις από που πήρα το παρακάτω κείμενο MAG σε εσένα το λέω!![]()
![]()
Λοιπόν το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί είναι από γειτονικό φόρουμ και εξιστορεί τις ζημιές
που του έβγαλε το κατά τα άλλα άσπαστο 690 μέσα σε 35000 χιλιόμετρα!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν κάθεσε;
Έχουμε και λέμε
Μπίελα
2 ρουλεμάν κοκοράκι
2 κοντέρ
1 φίσα κλιδαριάς
1 σπασμένη αλυσιδα -> αλλαγή και τρόμπα συμπλεκτη
1 τρομπα συμπλεκτη (ακόμα)
σωμα ψεκασμου + injectoras
ουρα (ελυσε και έπεσε μεταξυ λαστιχο εξάτμισης)
δοχείο υγρών συμπλέκτη
διακόπτης συμπλέκτη
διακόπτης δεξιος (kill switch)
o-ring μιζας
2 φορες πρόβλημα με το ηλεκτρονικό γκαζι
έλυσε η βάση του σταντ και έπεσε
έλυσε το φανάρι, το φτερό, ο προφυλακτήρας, τα καλάμια
ένας καθρέπτης κόπηκε (κραδασμοί)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μη το πάρετε σαν πρωταπριλίατικο αστείο γιατί ΔΕΝ είναι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
MAG/FMX νομίζω ότι είσαι ισοπεδωτικός...
Έχεις τουμπανιάσει το δικό σου για να μ@μ@ς τα μαμά ΚΤΜ και το θεωρείς και άθλο...
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πατρονάρω καμια ΚΤΜ και καμια HONDA, αλλά, μου τη σπάει το τσουβάλιασμα και οι κρίσεις από τα "λεγόμενα" άλλων και τους αστικούς μύθους.
Έχω αλλάξει 2 ΚΤΜ και 1 HONDA και πρόβλημα δεν είχα σε κανένα από τα 3!
![]()
Υ.Γ. Την παροιμία με την αλεπού και τα κρεμαστάρια την έχετε ακουστά;
Ρε μλκ δεν βαρεθηκατε ακομηΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εϊ ψιτ εσύ ο από πάνω μην πεις από που πήρα το παρακάτω κείμενο MAG σε εσένα το λέω!![]()
![]()
Λοιπόν το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί είναι από γειτονικό φόρουμ και εξιστορεί τις ζημιές
που του έβγαλε το κατά τα άλλα άσπαστο 690 μέσα σε 35000 χιλιόμετρα!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν κάθεσε;
Έχουμε και λέμε
Μπίελα
2 ρουλεμάν κοκοράκι
2 κοντέρ
1 φίσα κλιδαριάς
1 σπασμένη αλυσιδα -> αλλαγή και τρόμπα συμπλεκτη
1 τρομπα συμπλεκτη (ακόμα)
σωμα ψεκασμου + injectoras
ουρα (ελυσε και έπεσε μεταξυ λαστιχο εξάτμισης)
δοχείο υγρών συμπλέκτη
διακόπτης συμπλέκτη
διακόπτης δεξιος (kill switch)
o-ring μιζας
2 φορες πρόβλημα με το ηλεκτρονικό γκαζι
έλυσε η βάση του σταντ και έπεσε
έλυσε το φανάρι, το φτερό, ο προφυλακτήρας, τα καλάμια
ένας καθρέπτης κόπηκε (κραδασμοί)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μη το πάρετε σαν πρωταπριλίατικο αστείο γιατί ΔΕΝ είναι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ασχολειστε αλλο με τα ΚΤΜ τα 3μπουρδελα...Αφηστε να τα καβαλαμε εμεις που γουσταρουμε και εσεις παρτε κανενα ασπαστο honda...![]()
![]()
Προκαλειται ...... κ επειδη σας ξερω δεν απαντησα χτες ......... Λοιπον με 140 "καπνιζω" κ με 160 με γαργαλαει το αερακι ........... στα 180 νιωθω μια αδρεναλινη αλλα κοβω , γιατι θελω ναμαι σωστος ......... ουτε ανασφαλεια ........ τρενο κ το τιμονι σταθερο ..........
...και καπου στα 200 αλλαζεις σε 5η...ετσι να πεσουν οι στροφες????Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Προκαλειται ...... κ επειδη σας ξερω δεν απαντησα χτες ......... Λοιπον με 140 "καπνιζω" κ με 160 με γαργαλαει το αερακι ........... στα 180 νιωθω μια αδρεναλινη αλλα κοβω , γιατι θελω ναμαι σωστος ......... ουτε ανασφαλεια ........ τρενο κ το τιμονι σταθερο ..........
:rotflmao:![]()
Το΄χει η μερα σημερα...
Μηπως εχεις Vstrom???Αν ειναι ετσι αλλαζει το θεμα...
...cause the place seems still alive...
Ρεεεεεεεεεεεεε στα ανέκδοτα είμαστε φτάνει!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε μλκ δεν βαρεθηκατε ακομη![]()
Τοπαραπανω κειμενο δεν ηθελα να δημοσιευτει γιατι ηθελα ΕΠΙΤΕΛΟΥς καποιον κατεμα να μην ντρεπεται να καταγραφει τις ζημιες του , για να ξερουμε κ εμεις οι λογικοι που βαδιζουμε ..........
Δεν το εχω τουμπανιασει φιλε μου , μια εξατμιση , φιλτρο , ζιγκλερ κ ενα σκαλισμα εχει φαει ......... ουτε FCR δεν φοραει .............. 53 αλογα αξιοπιστα και ευκολα ...........
Του 640 ποσα ειναι τα αλογα κ ποσο αξιοπιστα ειναι .......... ???
Δεν ηρθε εδω κανενας με XRr me 70 aloga να αρχισει να λεει ............ τι κανει στα KTM
Α τωρα το πηρα γραμμη οτι ειμαστε ανεκδοτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρεεεεεεεεεεεεε στα ανέκδοτα είμαστε φτάνει!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Λοιπον,ακουστε τι επαθα προχθες...Ειχα παρει το vstrom ενος φιλου να παω για μια δουλεια...
Εκει που εχω βγει στην εθνικη και σταματαω στο φαναρι να σου διπλα μου ενα BUSA...![]()
Mαυρο ολο, μεσα στην κακια μου σκαει 3 ξερογκαζα...Φορτωνω και εγω που λετε,καρφωνω πρωτη και περιμενω το πρασινο...
Με το που αναβει πρασινο φευγουμε και οι 2 με τα λαστχα να ουρλιαζουν...![]()
2αρα-3η-4η πηγαινουμε μαζι...Κανω γρηγορη αλλαγη 5η και καριδωνω το γκαζι...Σκυβω και λιγο πισω απο την ζελατινα... Του ριχνω μισο μηχανακι πλεον του αλλου...
Καρφωνω και την 6η και εκει πια το vstromaki δειχνει τι αξιζει...Το μοτερ κανει ενα "μπραααααφ!!!"
και το σωμα μου πεταγεται πισω...Σφιγγω τα ποδια στο ντεποζιτο και κολλαω πισω απο την ζελατινα...Με μια πεταχτη ματια στο κοντερ βλεπω 296km/h...![]()
Το BUSA εχει ξεμεινει πισω και τον βλεπω που παλευει...![]()
Τι να κανουμε ρε παιδια,ή εχεις εργαλειο να πουμε ή παρε ποδηλατο καλυτερα...
![]()