Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Τα Κοκκινα Φαναρια!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Τελικά τα χιλιάδες μέλη αυτού του φόρουμ είναι όλοι ΤΕΛΟΙΟΙ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ μοτοσυκλετιστές, που ΠΑΝΤΑ κυκλοφορούν με πλήρη εξοπλισμό πίστας ακόμα και με 40 βαθμούς, ΠΑΝΤΑ τοπ ποιότητα κράνος, ΠΟΤΕ δεν περνάνε με κόκκινο, ΠΟΤΕ δεν πάνε ούτε 10 μέτρα ανάποδα στον έρημο μονόδρομο, ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στο πεζοδρόμιο, ΠΑΝΤΑ παρκάρουν προσεκτικά την καλή τους ώστε να μην εμποδίζει τους πεζούς, κλπ

Τι να σας πω ρε παιδιά....τόσο συγκινημένος έχω να νοιώσω χρόνια....

Φυσικά υπάρχουν κάποιες ελαχιστότατες εξαιρέσεις που έχουν το θάρρος να ψελλίσουν ότι εεε που και που περνάνε κανένα κοκκινάκι....τους αλήτες....

Στην πυρά γρήγορα.....:rotflmao: :rotflmao:
    μια απο τα ιδια..

εγω σπανια ειμαι μεσα σε αυτα τα νομιμα πλαισια που περιέγραψες...

ε περναω κανα κοκκινακι που και που..σε ελεγχομενες καταστασεις παντα..

ε κανω τιποτα σουζες..εντο..οπου βρω..
    γενικα...ειμαι λιγο μαλακακος...και παω και που και που και λιγο αναποδα...

αλλα παντα μα παντα...μα παντα σου λεω...

οταν τα κανω αυτα..μετα νιωθω ασχημα..εχω τυψεις..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τελικά τα χιλιάδες μέλη αυτού του φόρουμ είναι όλοι ΤΕΛΟΙΟΙ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ μοτοσυκλετιστές, που ΠΑΝΤΑ κυκλοφορούν με πλήρη εξοπλισμό πίστας ακόμα και με 40 βαθμούς, ΠΑΝΤΑ τοπ ποιότητα κράνος, ΠΟΤΕ δεν περνάνε με κόκκινο, ΠΟΤΕ δεν πάνε ούτε 10 μέτρα ανάποδα στον έρημο μονόδρομο, ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στο πεζοδρόμιο, ΠΑΝΤΑ παρκάρουν προσεκτικά την καλή τους ώστε να μην εμποδίζει τους πεζούς, κλπ

Τι να σας πω ρε παιδιά....τόσο συγκινημένος έχω να νοιώσω χρόνια....

Φυσικά υπάρχουν κάποιες ελαχιστότατες εξαιρέσεις που έχουν το θάρρος να ψελλίσουν ότι εεε που και που περνάνε κανένα κοκκινάκι....τους αλήτες....

Στην πυρά γρήγορα.....:rotflmao: :rotflmao:

ΜΗΝ νοιωθεις και τοση πολυ συγκινηση ρε Θαναση γιατι θα μας παρασυρεις και θα κλαψουμε ...

Συμφωνω οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενας οδηγος μηχανης που ΔΕΝ κανει καποια "παρανομια"!

Και μονο το οτι περναμε αναμεσα απ' τ' αμαξια ειναι παρανομια.

Σε μονοδρομους ΟΛΟΙ εχουν παει αναποδα καποια στιγμη, αν και προσωπικα στο βαθμο που μπορω το αποφευγω.

ΔΕΝ ειναι ομως ΟΛΑ τα πραγματα ΙΔΙΑ!

Το οτι ΠΟΛΛΟΙ απο 'δω μεσα κυκλοφορουν με (οχι κει πληρη, ξυστρες ΔΕΝ φορανε πχ) εξοπλισμο ακομα και στους 40 βαθμους ειναι κατι που εχω δει με τα ματακια μου και με κανει πολυ ευτυχισμενο!

Αν εσυ και καποιοι αλλοι ΔΕΝ το κανετε, θα ειναι μαλλον γιατι το Καλοκαιρι ΔΕΝ πεφτετε ...

Τωρα γιατι εμενα μου φαινεται οτι αυτη η γ@μημενη ασφαλτος που εχουμε ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στους 40 βαθμους και φοραω ΠΑΝΤΑ μπουφαν (καλοκαιρινο) με προστατευτικα, κρανος και μποτες?

Θα φταιει το οτι ειμαι ΚΟΥΛΟΣ φαινεται ...

Για το οτι περιμενω σε ΟΛΑ τα κοκκινα, ακομα κι αυτα μπροστα στο Στρατοπεδο στους Αγ.Αναργυρους (πχ) που ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ νοημα και ΚΑΜΜΙΑ διασταυρωση, μην απαντησεις ασε!
    Την ξερω την απαντηση! Ειμαι Μ@λ@κας!

Ειπαμε οτι ΟΛΟΙ εχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην μ@λ@κια, αλλα ΔΕΝ εχουμε δικαιωμα να την διαφημιζουμε κι απο πανω ...

Μην ξεχναμε ΠΟΤΕ οτι (θελοντας ή μη) το Φορουμ λειτουργει και σαν "δασκαλος" και σκοπος του (εκτος των αλλων) ειναι κι ενας καλυτερος (Μοτοσυκλετιστικος) κοσμος!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΜΗΝ νοιωθεις και τοση πολυ συγκινηση ρε Θαναση γιατι θα μας παρασυρεις και θα κλαψουμε ...

Συμφωνω οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενας οδηγος μηχανης που ΔΕΝ κανει καποια "παρανομια"!

Και μονο το οτι περναμε αναμεσα απ' τ' αμαξια ειναι παρανομια.

Σε μονοδρομους ΟΛΟΙ εχουν παει αναποδα καποια στιγμη, αν και προσωπικα στο βαθμο που μπορω το αποφευγω.

ΔΕΝ ειναι ομως ΟΛΑ τα πραγματα ΙΔΙΑ!

Το οτι ΠΟΛΛΟΙ απο 'δω μεσα κυκλοφορουν με (οχι κει πληρη, ξυστρες ΔΕΝ φορανε πχ) εξοπλισμο ακομα και στους 40 βαθμους ειναι κατι που εχω δει με τα ματακια μου και με κανει πολυ ευτυχισμενο!

Αν εσυ και καποιοι αλλοι ΔΕΝ το κανετε, θα ειναι μαλλον γιατι το Καλοκαιρι ΔΕΝ πεφτετε ...

Τωρα γιατι εμενα μου φαινεται οτι αυτη η γ@μημενη ασφαλτος που εχουμε ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στους 40 βαθμους και φοραω ΠΑΝΤΑ μπουφαν (καλοκαιρινο) με προστατευτικα, κρανος και μποτες?

Θα φταιει το οτι ειμαι ΚΟΥΛΟΣ φαινεται ...

Για το οτι περιμενω σε ΟΛΑ τα κοκκινα, ακομα κι αυτα μπροστα στο Στρατοπεδο στους Αγ.Αναργυρους (πχ) που ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ νοημα και ΚΑΜΜΙΑ διασταυρωση, μην απαντησεις ασε!
    Την ξερω την απαντηση! Ειμαι Μ@λ@κας!

Ειπαμε οτι ΟΛΟΙ εχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην μ@λ@κια, αλλα ΔΕΝ εχουμε δικαιωμα να την διαφημιζουμε κι απο πανω ...

Μην ξεχναμε ΠΟΤΕ οτι (θελοντας ή μη) το Φορουμ λειτουργει και σαν "δασκαλος" και σκοπος του (εκτος των αλλων) ειναι κι ενας καλυτερος (Μοτοσυκλετιστικος) κοσμος!
    φανταζομαι λοιπον οτι και εσυ..οταν μας λες τι ωραια τσιπουρα πινεις στις εντουροβολτες σου...

ειναι και αυτο ενα μαθημα..χμμμ...

σαν να εχεις δικιο...
    αμα οδηγας υπο την επιρεια αλκοολ...ειναι λογικα ολα..

υ.γ":μη παρεξηγηθεις..κουβεντα κανουμε΄.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    φανταζομαι λοιπον οτι και εσυ..οταν μας λες τι ωραια τσιπουρα πινεις στις εντουροβολτες σου...

ειναι και αυτο ενα μαθημα..χμμμ...

σαν να εχεις δικιο...
    αμα οδηγας υπο την επιρεια αλκοολ...ειναι λογικα ολα..

υ.γ":μη παρεξηγηθεις..κουβεντα κανουμε΄.

Εχεις δικιο!

Λαθος μου ειναι !!!

Οχι το οτι πινω και το ποσο πινω, μιας και ελεγχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τον εαυτο μου, αλλα το οτι ο αλλος ΔΕΝ μπορει να καταλαβει αυτην την διαφορα!

Αλλωστε το ειπα και πιο πριν οτι ΟΛΟΙ εχουμε δικαιωμα στην μ@λ@κια ...

:rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν είναι αν μπήκαμε 3 φορές στη ζώη μας ανάποδα σε μονόδρομο, αν περάσαμε 5 φορές κόκκινο φανάρι, αν επιλέξαμε να μη φοράμε κράνος ή μπουφάν (αλλά μετά να μη κλεγόμαστε κιόλας!), ή αν οδηγήσαμε 6 φορές πιωμένοι!

Το πρόβλημα είναι όταν όλα αυτά γίνονται τρόπος οδήγησης και συστηματικές παραβιάσεις! Το να μη φοράει κάποιος προστατευτικά, επιλογή του στην τελική, αυτός θα σκωτωθεί (δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης αλλά από μια πλευρά είναι σωστή).

Το να περάσει με κόκκινο όμως, να πάει ανάποδα, να οδηγεί τύφλα, παίζει και με τις ζωές των άλλων που θα βρεθούν μπροστά του!

Και στην τελική πόσοι φεύγουν κάθε Δευτέρα από το Δέλεαρ, έχοντας πιεί αρκετά?????

Ναι, δεν τους πιάνει, δεν τους πειράζει (μας δουλεύουν?)

Τι να το κάνω το κράνος και το μπουφάν όταν από την άλλη προκαλώ μόνος μου τη μοίρα μου? Ή μήπως τα φοράω όλα αυτά γιατί με τον τρόπο που οδηγάω θα το φάω το κεφάλι μου????

Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί κι εγώ δεν είμαι τέλεια, αλλά ας μη λένε ότι κάποιοι τους θεωρούν μ...κες επειδή περιμένουν σε άσκοπα φανάρια, όταν κάνουν άλλου είδους μ....κιες που είναι πολύ πιο επικίνδυνες από το να περάσεις ένα φανάρι πεζών στη μέση του πουθενά!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Φίλε Χρήστο μάλλον δεν κατάλαβες σε ποιό σημείο εκανα πλάκα....
    Δεν κατηγόρησα τους αναβάτες που κυλοφορούν νόμιμα με σωστό εξοπλισμό και συνετή οδήγηση....Αυτό έλειψε...

Έκανα πλάκα όμως με μια υποκρισία που βλέπω πολλές φορές και με χαλάει....

Αν ρωτήσεις δημόσια στο φόρουμ "φοράτε ΠΑΝΤΑ κράνος ?", "φοράτε ΠΑΝΤΑ εξοπλισμό ?", "οδηγείτε πάντα συνετά χωρίς να προκαλείτε ?" , "κάνετε καγκουριές στην κίνηση ?" κλπ ΠΑΝΤΑ σχεδόν θα πάρεις απαντήσεις του στύλ "εγώ ?? ΠΟΤΕ " "τι είναι αυτά που λες τώρα ???", και άλλα τέτοια χαριτωμένα....

Εμένα όμως η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι αν και εύκολα και αβασάνιστα τα γράφουμε αυτά στο φόρουμ προκειμένου να δείξουμε έναν σωστό και αξιοσέβαστο χαρακτήρα, η πράξη πολλές φορές δείχνει άλλα...

Φυσικά και δεν ισχύει για όλους, αλλά αυτή η υπερβολικά "correct" στάση που όλοι θέλουν να περνάνε δημόσια κάπου μου φαίνεται αστεία υπερβολική....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δεν είναι αν μπήκαμε 3 φορές στη ζώη μας ανάποδα σε μονόδρομο, αν περάσαμε 5 φορές κόκκινο φανάρι, αν επιλέξαμε να μη φοράμε κράνος ή μπουφάν (αλλά μετά να μη κλεγόμαστε κιόλας!), ή αν οδηγήσαμε 6 φορές πιωμένοι!

Το πρόβλημα είναι όταν όλα αυτά γίνονται τρόπος οδήγησης και συστηματικές παραβιάσεις! Το να μη φοράει κάποιος προστατευτικά, επιλογή του στην τελική, αυτός θα σκωτωθεί (δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης αλλά από μια πλευρά είναι σωστή).

Το να περάσει με κόκκινο όμως, να πάει ανάποδα, να οδηγεί τύφλα, παίζει και με τις ζωές των άλλων που θα βρεθούν μπροστά του!

Και στην τελική πόσοι φεύγουν κάθε Δευτέρα από το Δέλεαρ, έχοντας πιεί αρκετά?????

Ναι, δεν τους πιάνει, δεν τους πειράζει (μας δουλεύουν?)

Τι να το κάνω το κράνος και το μπουφάν όταν από την άλλη προκαλώ μόνος μου τη μοίρα μου? Ή μήπως τα φοράω όλα αυτά γιατί με τον τρόπο που οδηγάω θα το φάω το κεφάλι μου????

Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί κι εγώ δεν είμαι τέλεια, αλλά ας μη λένε ότι κάποιοι τους θεωρούν μ...κες επειδή περιμένουν σε άσκοπα φανάρια, όταν κάνουν άλλου είδους μ....κιες που είναι πολύ πιο επικίνδυνες από το να περάσεις ένα φανάρι πεζών στη μέση του πουθενά!

Ολα πανω κατω ετσι ειναι..απλα ο καθένας μας..θεωρει το δικο του λάθος...ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ...

και μαλακα να πω καποιον που περιμενει σε φαναρι κοκκινο ...οπου και αν ειναι αυτο...δεν το κάνω..

μαγκια του που περιμένει.

και αν κατα τυχει ..ειναι κανα αφρικα πρασινο -ασπρο..(DimChios)...να στε σιγουροι οτι θα περιμενω και εγω το πρασινο..για να φυγω..οσο ερημο και να ειναι το σημείο.. :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Αν ρωτήσεις δημόσια στο φόρουμ "φοράτε ΠΑΝΤΑ κράνος ?", "φοράτε ΠΑΝΤΑ εξοπλισμό ?", "οδηγείτε πάντα συνετά χωρίς να προκαλείτε ?" , "κάνετε καγκουριές στην κίνηση ?" κλπ ΠΑΝΤΑ σχεδόν θα πάρεις απαντήσεις του στύλ "εγώ ?? ΠΟΤΕ " "τι είναι αυτά που λες τώρα ???", και άλλα τέτοια χαριτωμένα....

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Είναι μεγάλο ψέμα να λέμε ότι πάμε συνέχεια με τον "σταυρό" στο χέρι! Ναι, κάνω μ....κίες, αλλά όλα έχουν κάποια όρια! Φανάρι και ΄στοπ δε περνάω με τίποτα! Εκτός όπως έχω αναφέρει ένα συγκεκριμένο φανάρι!

Παίζουμε τη ζωή μας κάθε λεπτό που καβαλάμε την αγάπη μας! Ας μη δυσκολεύουμε τη ζωή μας προκαλώντας το ατύχημα!΄Καλό θα ήταν να έχουμε ένα μέτρο σε ό,τι κάνουμε!

Και η ουσία? Για κάποιο λόγο έβαλαν το φανάρι εκεί που το έβαλαν! Για κάποιο λόγο έχει εκείνη την ώρα κόκκινο!

Ίσως γιατί μπορεί να περνάω εγώ με πράσινο από την άλλη!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Φίλε Χρήστο μάλλον δεν κατάλαβες σε ποιό σημείο εκανα πλάκα....
    ........................
    Φυσικά και δεν ισχύει για όλους, αλλά αυτή η υπερβολικά "correct" στάση που όλοι θέλουν να περνάνε δημόσια κάπου μου φαίνεται αστεία υπερβολική....

Και μενα το "υφος" μου ηταν λιγο αποτομο, πραγμα που ΔΕΝ το συνηθιζω, αλλα με χαλασε εκεινο το ρε Θαναση ...

Ξερεις οτι πισω απ' το πληκτρολογιο ο καθενας ειναι ΟΤΙ γουσταρει.
    Γληγορος, τσαμπουκας, καλος, κακος κλπ

Το θεμα ειναι το τι παραδειγμα δινουμε οι καπως πιο εμπειροι, με την συμπεριφορα μας "εξω" κυριως!

Πολλοι απο αυτους που συμπεριφερονται σωστα εξω, τυχαινει να γραφουν κι εδω μεσα ...
    Αλλοι παλι μπορει (οσο κι αν φαινεται παραξενο) να ΕΜΑΘΑΝ απο 'δω μεσα ... :wacko:

Στην ερωτηση "εσυ θ' αλλαξεις τον κοσμο?" εχω μια απλη απαντηση! ΟΧΙ !!!
    Αλλα ταυτοχρονα και μια φιλοσοφια, μια σταση ζωης, συμφωνα με την οποια για να χτιστει το τεραστιο οικοδομημα που πρεπει να κτιστει, ναι μεν εγω ΔΕΝ μπορω να το κτισω, αλλα μπορω να βαλω ενα πετραδακι !!!
    Οταν κι αλλοι βαλουν απο ενα πετραδακι, καποια στιγμη θα κτιστει και τοτε ΟΛΟΙ αυτοι που συμμετειχαν θα ειναι περηφανοι.

Αυτα και σορρυ για το προηγουμενο "υφος", δεν ηταν κατι προσωπικο και το ξερεις φανταζομαι ... :smilea:

και αν κατα τυχει ..ειναι κανα αφρικα πρασινο -ασπρο..(DimChios)...να στε σιγουροι οτι θα περιμενω και εγω το πρασινο..για να φυγω..οσο ερημο και να ειναι το σημείο.. :rotflmao:

:a19:
    γ@μεις τρελα μερικες φορες λεμε...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    .....και αν κατα τυχει ..ειναι κανα αφρικα πρασινο -ασπρο..(DimChios)...να στε σιγουροι οτι θα περιμενω και εγω το πρασινο..για να φυγω..οσο ερημο και να ειναι το σημείο.. :rotflmao:

Γιατί?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Γιατί?

ΜΗΝ ρωτας και περνα το ΚΟΚΚΙΝΟ το γ@μημενο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Μια φορα και ενα καιρο συνηθιζα να ανω και εγω την εξης πολυ απλη παρανομια. Σε ενα Σ πριν το εξιχικ μου, με παρα πολυ καλη ορατοτητα δεν εστριβα τελειως το αυοκινητο αλλα εκοβα σχεδον ευθεια απο την στιγμη που εβλεπα οτι δεν ερχοταν καποιος απο το αντιθετο. Σε μια συχζητηση που ειχα με ενα φιλο μου, κατοικο της εκει περιοχης, μου ειπε το εξης. "Οταν θα εισαι κουρασμενος, ισως να εχει πιει και καν δυο ποτηακια , και τα αντανακλαστικα σου θα ειναι πεσμενα τοτε , επειδη θα εχεις συνηθισει να κοβεις ευθεια στις στροφες , δεν θα κοιταξει, θα κοψεις ευθεια ασυναισθητα, οποτε ειναι καλυτερο να οδηγεις σωστα οταν εισαι νηφαλιος, ξεκουραστος και ηρεμος, για να ξερεις οτι ετσι θα οδηγησεις και οταν εισαι κουρασμενος"
    Στο συγκεκριμενο σημειο παραλιγο ενα αγροτικο να ερθει σε μετωπικη με την αδεφη μου στο μπροστινο αυτοκινητο καθοτι ο τυπος ειχε αφαιρεθει και βεβαια το εκοψε ισια το εσακ, οπως συνηθως εκανε, μερα μεσημερι. απο τοτε μεχρι και στις διαβασεις απο το φαναρι περναω και ας ειναι 200 μετρα μακρια απο εκει που ειμαι. Η παραβαση δεν ειναι εκεινη την στιγμη που δημιουργει το προβλημα, η κατ εξακουλουθηση ομως παραβαση οδηγει σε λαθος συμπεριφορα, ποιος μπορει να πει οτι ΜΙΑ φορα θα περασεις με κοκκινο και ΔΕΝ θα ερχεται καποιος ο οποιος τα εχει υπολογισει και αυτος.
    Η οδικη ασφαλεια ειναι ακριβως αυτο, η θυσια χρονου στη διαδρομη με σκοπο την βεβαιη ολοκληρωση της.

Είχα κάνει "παύση παρακολούθησης από αυτό το θρέντ" γιατί (κακώς) σκέφτηκα απόλυτα!

Έτυχε να το ξαναδιαβάσω και με "μπριζώσατε" λίγο!

Να ξεκαθαρίσω πρίν συνεχίσω οτι είμαι καλοπροαίρετος με ΟΛΟΥΣ όσους συνγράφουμε εδώ γιατί δικαίωμά τους είναι να λένε και να γράφουν Ο,ΤΙ θέλουν! Δέν μπορεί όμως ΚΑΝΕΙΣ να με αμφισβητεί και να μή με αφήνει και να πώ αυτά που θέλω!

THEOD, να αναφερθώ λίγο σε όσα λές (και πάλι αναφέρω) ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!

Όσα έγραψε πιό πάνω ο crs με καλύπτουν σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό! ΌΧΙ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!

Επειδή (δυστυχώς) δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα, δέν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου πίσω από ένα pc. Τον Χρήστο όμως π.χ μπορώ γιατί τον ξέρω αρκετά! ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ λοιπόν στο ότι εκείνος σε ξέρει και με όλο το θάρρος εμπιστεύομαι την κρίση του για σένα...

Μεγάλο πρόλογο έκανα...

Εγώ λοιπόν φοράω ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ! ΠΑΝΤΑ!
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές στη ζωή μου έχω περάσει κόκκινο!
    Το ότι παραπάνω έγραψα: "ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ" το έγραψα γιατί ήμουν ακόμα "ζεστός" από το συμβάν που μου έτυχε!
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ANYWAY!
    ΣΗΜΕΡΑ (πρώτη φορά ώς τώρα), ΔΕΝ έβαλα το δερμάτινό μου!
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ θα με ξαναδείς όμως χωρίς αυτό!!! Δέν ένιωθα καλά ρε φίλε και δεν ζεσταινόμουν και λιγότερο να σου πώ την αλήθεια!
    Στην γενική συζήτηση τώρα...
    Έχω κάνει σούζα ΚΑΙ μέσα στην Αθήνα! Η τελευταία σήμερα το πρωΐ! Ένιωσα άσχημα μετά γιατί ένα DL1000 με προσπέρασε με "ύφος" όμως εκείνη τη στιγμή ήθελα κάπου να ξεσπάσω...
    Μαλακία μου...ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    Ανάποδα σε μονόδρομο πάω καθημερινά! Άν κάποιος έρθει εκεί που μένω και φτάσει σπίτι μου χωρίς να περάσει απαγορευτικό τότε μάλλον ήρθε με ελικόπτερο!!!
    Τις ξέρω τις βλακείες μου...τις καταλαβαίνω ρε αδερφέ αλλά δεν έχω βάλει κανενος τη ζωή σε κίνδυνο! Όταν μου έτυχε και αυτό ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ, σταμάτησα και ζήτησα ΣΥΓΝΩΜΗ!

Δεν είμαι ο MR PERFECT, και κάποιοι κολητοί μου έχουν επισημάνει κάποια πράγματα στην οδήγησή μου ΕΝΤΟΣ πόλης!
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ να γίνομαι συνετότερος και καλύτερος οδηγός ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
    Άν σε δώ να κάνεις μ@λ@κί@ και με βάλεις σε κίνδυνο θα στην πώ standar! Δέν θα τη χαρίσω με τίποτα!
    Άν δέν με ενοχλήσεις ίσως το μόνο που θα κάνω είναι να σε κοιτάξω απλά και θα καταλάβεις!
    Άν ζητήσεις συγνώμη τότε όλα καλά! Κι εγώ αυτό κάνω...
    Άν μου τσαμπουκαλευτείς...την κάτσαμε και οι δύο! ΜΑΛΛΟΝ θα μλπέξουμε!

Ο καθένας έχει μάθει να φέρεται και να λειτουργεί με κάποιον τρόπο. Δέν ξέρω όμως ποιός είσαι αληθινά και το ίδιο κι εσύ για μένα! Μήν ασχοληθείς παραπάνω απ' όσο πρέπει με την πάρτη μου στη "δύσκολη" όπως κι εγώ φροντίζω νά κάνω το ίδιο!

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!

Το "πρώτο" πρόσωπο που χρησιμοποίώ δέν απευθύνεται σε κανέναν συγκεκριμένα...είναι απλώς "τρόπος" να με καταλάβεις καλύτερα ΕΣΥ που έχεις τη διάθεση να το κάνεις!

Προσπαθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος εδώ (πίσω από το pc) αλλά και face2face! Κάποιοι το ξέρουν αυτό...

ΣΕΒΑΣΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ "ΑΓΝΗ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Αν δέν μπορείς δεν πειράζει! Επισήμανέ μου το κατα τη γνώμη σου λάθος μου, αλλά ΜΗΝ προσπαθήσεις να με αλλάξεις!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Δημήτρης Ελευθερίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΜΗΝ ρωτας και περνα το ΚΟΚΚΙΝΟ το γ@μημενο!

Φαντάσου φίλε, εσένα που σε ξέρω κάπως και παρ' όλα ταύτα ΔΕΝ κατάλαβα το ύφος σου....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόκκινα φανάρια και Νόμοι: το περιούσιον
    από monstermind στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 01:18
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά
    από swtos στο forum Προτάσεις & σχόλια