Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: CBR 600RR vs ανταγωνισμός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Λίγο ?????? :rotflmao: :rotflmao:

Τι λίγο ρε παλικάρι που το 636 το βλέπει με τηλεσκόπιο. Εδώ χιλιάρια ζορίζονται να το μαζέψουν σε ρεπρίζ. Μιλάτε εκ του ασφαλούς μου φαίνεται. Να πεις ότι δεν σου αρέσει μαζί σου, αλλά όχι και λίγο ... μην τρελαθούμε κιόλας.

οπως εγραψα και πιο πανω...τις διαφορες των μηχανακιων στην δυναμη πρεπει να εισαι πολυ "γνωστης" για να τις καταλαβεις....

καθως επισης και οτν περνεις ενα μηχανακι δεν το περνεις αποκλειστικα για τις ρεπριζ του, τις τελικες του, τα γεμισματα του....και αλλα πολλα...

το συνολο ειναι που περνεις και ερωτευεσαι!!

δεν χρειαζεται να μιλησω για την θεση οδηγησης και κατα ποσο ειναι βολικη η σελα για τον αναβατη ή τον συνεπιβατη...

το μηχανακι ειναι καλο...αλλα δεν παυει να ειναι daytona TRIUMPH τρικυλινδρο...

μ@λακες ειναι ΟΛΟΙ οι Ιαπωνες που φτιαχνουν τετρακυλινδρα??

αλλωστε ειναι και που εμπιστευεται ο αλλος τα λεφτα του...

εγω παντως δεν τα εμπιστευομαι σ'αυτην την μαρκα...

οσο για το τι βλεπει τι με τηλεσκοπιο ειναι καθαρα θεμα οδηγου και μονο!!!!

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ!!!

οποτε ξαναπεφτουμε στα ιδια....
    δηλαδη τι αρεσει σε σενα (ή στο παλικαρι που εκανε το post) και τελειωσε!!

onireum
    θα συμφωνήσω με την τελευταία άποψη.. Τρελός ανταγωνισμός...τρελές κόντρες εντός και εκτός πίστας/dragstrip... Προσωπικά μου αρέσουν όλα..
    Αλλά τελικά φαίνεται να με κερδίζει συνολικά το ZX-6R.. με μικρή διαφορά από το προηγούμενο R6..

Πάντως ... για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα... το 749 το ducati είναι αλλού... Αλλού σε πάθος...σε επιδόσεις.. αλλά αλλού και σε τιμή...

Και κάτι τελευταίο... επειδή το αίμα νερό δε γίνεται..μπορεί τελικά να γίνω ένας μαύρος ninja... αλλά η ψυχή μου πάντα θα γράφει : "RSV 1000R factory..." Δεν πειράζει όμως...

onireum
    Παιδιά κάτι ακόμα... Σε θέμα service... Ποια απο τις μηχανές που είπαμε θέλει τα λιγότερα service??? Εννοώ τα προκαθορισμένα απο το εργοστάσιο...

Ένας γνωστός μου λέει πως τα kawasaki έχουν πιο ακριβά service από τα yamaha.. Αληθεύει?????

Παλαιό μέλος
    675 είναι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	675.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	84,7 KB 
ID:	49967

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Το οτι ενας κατασκευαστης φτιαχνει το μηχανακι του τρικυλινδρο δεν παει να πει οτι ειναι μαλακας, μιας και βγαζει λιγοτερα αλογα.
    Αλλωστε δεν ειναι εκει το ζουμι.
    Τα τρικυλινδρα εχουν αλλη αισθηση, αλλο τροπο λειτουργιας, αλλη κατασκευη, και εντελως διαφορετικη φιλοσοφια χρησης,οδηγησης κτλ, και μπορει εσενα να σε αφηνουν αδιαφορο ολα αυτα, αλλα πολλοι ζουν μονο και μονο για να καβαλανε τετοια μηχανακια και για να τα ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
    Τωρα το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ δικυλινδρων,τρικυλινδρων και τετρακυλινδρων,δεν λεει κατι, ( Α ΝΑΙ συμφωνα με τα λεγομενα σου τα αλογα ειναι το παν), αλλα το να μην καταλαβαινεις οτι μηχανακια δεν ειναι μονο τα τετρακυλινδρα λεει πολλα για τον τροπο με τον οποιο βλεπεις καποια πραγματα.

Να δω ρε συ τι θα τα κανεις τα εκατοντοσα τετρακυλινδρα αλογατα σου, αλλωστε εκει που μετρανε ουτε τα μισα δεν θα μπορεσεις να αξιοποιησεις...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Λοιπόν πρόσεξε να δεις. Έχεις ένα 749 του Μπούστα στημένο με αγωνιστικό κιτ παγκοσμίου και ένα CBR Ten kate του Πολίτη που στοιχίζουν έκαστο άνω των 50000?. Έχεις και ένα στοκ 675 του Συνιώρη με μόνη αλλαγή μία Arrow ολόσωμη και ένα πίσω Ohlins. Τα τρία αυτά τα οδηγάνε περίπου ισάξιοι οδηγοί και βλέπεις στις Σέρρες ότι πάνε τρενάκι. Τι σου λέει αυτό;

Εμένα μου λέει ότι το μηχανάκι ξεκ@λιάζει ότι τετρακύλινδρο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή χαλαρά.

Τώρα σχετικά με την εμπιστοσύνη στη μάρκα, θες να μιλήσουμε για την δήθεν αξιοπιστία των Ιαπωνικών? Μήπως ξέρεις ποιό γνωστό και ακριβό ιαπωνικό τετρακύλινδρο χτυπάει συχνά πυκνά μπιέλα στον τρίτο; Για να σε βοηθήσω αρχίζει από K.
    Triple 1050

...νομισα οτι θα ελεγε απο Σ. και θα χεζομασταν
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

...νομισα οτι θα ελεγε απο Σ. και θα χεζομασταν
    Όχι ρε τα Suzuki είναι σκυλιά (τα τετρακύλινδρα, για τα άλλα δεν βάζω το χέρι στη φωτιά :rotflmao: )
    Triple 1050

Όχι ρε τα Suzuki είναι σκυλιά (τα τετρακύλινδρα, για τα άλλα δεν βάζω το χέρι στη φωτιά :rotflmao: )
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ

:rotflmao: :rotflmao:
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ
    Σεμνααααά μας βλέπουν (sorry διαβάζουν) και άλλοι :rotflmao:
    Triple 1050

πρωην μελος Το avatar του/της idi

...χτυπάει συχνά πυκνά μπιέλα στον τρίτο; Για να σε βοηθήσω αρχίζει από K.
    πρωτη φορα το ακουω αυτο!

παντως και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο το 675 αλλωστε ειναι ενα 636 με 3κυλιδρο κινητηρα (αντιγραφη της αντιγραφης Ω αντιγραφη!)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    πλακα κανω για την αντιγραφη και σοβαρα τωρα ειναι πιστολι το 675 αλλα μη λετε σαχλαμαρες για αξιοπιστια kawasaki (τουλαχιστον για τα μοντελα των τελευταιων 5 ετων...) εχει αποδειχτει στη πραξη με "κανιβαλους" ιδιοκτητες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    πρωτη φορα το ακουω αυτο!
    Και εμένα μου έκανε εντύπωση (είχα πάει για δυναμομέτρηση στο Μόνο και το είδα μπροστά μου ένα ZXR1200) Είναι κοινό μυστικό στους μηχανικούς και το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το σκίζεις συνέχεια με πολύ φορτίο (δικάβαλο ή υπέρβαρος οδηγός). Έτσι τουλάχιστον έλεγε ο Μόνος και ένας άλλος που τον ρώτησα.
    Triple 1050

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    το οτι στις σερρες πανε τρενακι μπορει και να σημαινει οτι η πιστα ειναι μικρη για τα αλογα των 4κυλινδρων....και για την ιστορια οι μεγαλητερες ταχυτητες στην ευθεια των σερρων δεν ξεπερνανε και πολυ τα 220 στους αγωνες....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    το οτι στις σερρες πανε τρενακι μπορει και να σημαινει οτι η πιστα ειναι μικρη για τα αλογα των 4κυλινδρων....και για την ιστορια οι μεγαλητερες ταχυτητες στην ευθεια των σερρων δεν ξεπερνανε και πολυ τα 220 στους αγωνες....
    Σε πολλά σημεία της πίστας πάνε τέρμα γκάζι, άσχετα αν δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν χιλιόμετρα και όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ένα stock μηχανάκι να πηγαίνει στα ίσια το CBR ten kate.
    Triple 1050

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600rr vs yzf R6
    από ποπαϋ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 23:40
  2. CBR 600RR vs R6
    από giorgos600rr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:19
  3. cbr-125 vs CBR-600RR!!!
    από Kizoku στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 11:14
  4. cbr 600rr vs yamaπα r6
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις