Εδώ πραγματικά αισθάνομαι την ανάκγη να ζητήσω συγνώμη γιατί όντως το 605 ΔΕΝ είναι Common Rail (έχει μηχανική αντία ΜΕ ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ακροφύσια)...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αναφέρεις Peugeot 605. E λοιπόν 605 πετρέλαιο άμεσου ψεκασμού ΔΕΝ υπάρχει. Τώρα αν εννοούσες 406 ή αν κατά κάποιον περίεργο τρόπο έχεις βάλει μηχανικά-ηλεκτρονικά από 406 (το θεωρώ από ασύμφορο έως αδύνατο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) δεν μπορώ να το γνωρίζω. Βαλβίδα ψεκασμού.... προφανώς εννοείς τους ψεκαστήρες (μπεκ-injectors) αλλά εδώ μπαίνουν και άλλοι παράμετροι (εγγύησης, μπεκ έχουν και τα προηγούμενα έμμεσου ψεκασμού, κ.τ.λ)
Τυπική συντήρηση= οι απλές αλλαγές λαδιών και φίλτρων όπως περίπου τα περιγράφει ο ΓΙΑΓΙΑΣ bear, δηλαδή τα απολύτως απαραίτητα. Το πετρέλαιο θέλει πιο συχνή αλλαγή λαδιών από το ίδιο μοντέλο με κινητήρα βενζίνης, απλό δεν είναι?
Το μπέρδεμα έγινε διότι ξέχασα ότι ο κάτοχος του 605 (αδερφός μου) το έχει αλλάξει με ένα 406 HDI με αποτέλεσμα να μου μιλά για το 406 ενώ εγώ είχα στο νου μου το 605...![]()
![]()
Κατ' επέκταση οι τιμές που είπα ισχύουν για το 406... αλλα οι διαφορές (οικονομικές) δεν παύουν να είναι πολύ μικρές...
Τώρα όσον αφορά την παρατήρησή σου οτι δεν διαβάζουμε παρα μόνο τις πρώτες γραμμές... δεν θα το σχολιάσω, διότι άν ίσχυε δεν θα μιλούσαμε για common rail , κόστος αντλιών και συνολικό κοστος κτήσης ενός diesel...
και φυσικά Βαλβίδα ψεκασμού = ψεκαστήρας (μπεκ-injectors)... για την ακρίβεια είναι Ηλεκτικά Ελεγχόμενο (με λειτουργία on-off... ΑΡΑ "διακόπτης" άρα βαλδίδα) Ακροφύσιο Ψεκασμού (συγνώμη που χρησιμοποιώ την ελληνική γλώσσα και όχι ψενόφερτες έννοιες, αλλά αν σε μπερδεύει θα προσέχω την επόμενη φορά...)
Βαλβίδα ψεκασμού.... προφανώς εννοείς τους ψεκαστήρες (μπεκ-injectors)
Εν πάσει περιπτώση... Επειδή το ζαλίσαμε αρκετα... όταν θα επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση εσείς κρατήστε τα δικά σας (Βενζινας) εγώ πάντως προτίθεμε να το αλλάξω...
Have a nice day...
![]()
![]()
![]()