Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Α ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΑΠΛΩς ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΕΥΓΕ
εισαι δικος μας ''παλιος''![]()
![]()
![]()
τα εχω κανει σαλατα μεσα στο κεφαλι μου
τα εχω ξεχασει ολα
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Α ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
ΑΠΛΩς ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΕΥΓΕ
εισαι δικος μας ''παλιος''![]()
![]()
![]()
τα εχω κανει σαλατα μεσα στο κεφαλι μου
τα εχω ξεχασει ολα
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ρε αλητιδοι μαλλιαδες απλυτοι ....
εγω ειμαι μεταλοσκυλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπε κανεις τιποτα?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αλητιδοι μαλλιαδες απλυτοι ....
εγω ειμαι μεταλοσκυλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπε κανεις τιποτα?![]()
![]()
ναι ρε
λεω εγω
BAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNN
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
O όρος heavy metal (thunder) ακούστηκε για πρώτη φορά απο τους Steppenwolf στο born to be wiiiiiiiiiiiiiiiild.....
Let me go wiiiiiiiiiiild μου κάνει πρός Violent femmes , EviZ750
![]()
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rolling stoneΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
o ορος heavy metal δημιουργιθηκε απο εναν δημισιογραφο του περιοδικου rolling stones meta![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
rolling stone![]()
kala καλα μην βαρας το ξερω εκ παραδρομης
ειμαι και στη δουλεια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Κωνσταντίνε (conkark) έδωσες ρέστα.
Αυτά ακριβώς προσπαθώ να πώ (εσύ το εμβάθυνες πολύ το θέμα κ το εβγαλες πολύ καλύτερα) σε όλους τους σκυλολελέδες που λένε τα διάφορα.
Σου αρέσει η μουσική που ακούς; ωραία. κράτα το για την πάρτυ σου. Μην αρχίζεις να κρίνεις τα πάντα απο τη στιγμή που αυτό που ακους σήμερα, αύριο δεν θα υπάρχει. αυτό δεν είναι μουσική. είναι μόδα. Βγαίνει κάτι για να ακουστεί στα club και μετά τέρμα...
---τα υπόλοιπα τα έχεις πεί μια χαρά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
Αυτό που προσπαθώ να κατανοήσουν οι συνάδελφοι, είναι ότι δεν κρίνω ή επικρίνω τίποτα και κανένα. Απλά, διαπιστώνω και περιγράφω την πραγματικότητα. Αλλά αυτό που έχει την ειδοποιπό διαφορά είναι το ότι πολλοί πιστεύουν ότι η μουσική απλά, είναι θέμα γούστου, δηλ αισθητικής του καθενός. Αυτή είναι μια πολύ επιφανειακή κι επιδερμική άποψη, όταν μάλιστα θες να κρίνεις το ποιόν κάποιου απ'το είδος της μουσικής που ακούει. Φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν το περιεχόμενο της πριν απάντησής μου. Το τραγούδι ασφαλώς δεν είναι μόνο μουσική. Εχει και στίχο. Αν ο στίχος έχει κάτι να πει αληθινό, έχει καλώς, και όποιος το επιλέγει, αυτόματα δείχνει ότι έχει επίπεδο. Τώρα, αν αρέσκεται να ακούει σκυλολόγια, τότε ο άνθρωπος αυτός υποβιβάζει μόνος του το επίπεδό του. Αν η αγαπημένη σου μουσική είναι ροκ, τότε είσαι ανατρεπτικός, αναζητάς την αλλαγή από κάτι κακό που υπάρχει γύρω σου, και αυτό φυσικά είναι καλό, διότι έχεις τάσεις να είσαι ενεργός πολίτης. Αν τη βρίσκεις με Πανταζήδες, Μελάδες, Καρράδες, Άντζελες και τα τοιαύτα, τότε είσαι ένας αδιάφορος πολίτης και χαμηλής υποστάθμης άνθρωπος, και επιπλέον συμβιβασμένος μ'αυτό που σε βομβαρδίζουν τα διαπλεκόμενα μμε για να σε διατηρούν σε πολιτική και πολιτιστική καταστολή. Γιαυτό και η ροκ βάλλεται και περιθωριοποιείται. Δηλαδή το τί σου αρέσει ν'ακούς δεν είναι τόσο απλό, διότι η ανάλυσή του έχει τεράστιες προεκτάσεις. Τώρα, γιατί ο περισσότερος κοσμάκης ακούει αυτά που του επιβάλλει η σώου μπιζ και το σταρ σύστεμ, οφείλεται στην έλλειψη παιδείας και συνεπώς στην απουσία ισχυρών αντιστάσεων, και επίσης απ'τη μή ικανότητα αντίληψης των εγκαθέτων επιβαλλόμενων καταστάσεων. Τα πάντα είναι θέμα πολιτικής. Αυτή είναι που σου παρέχεται εσφαλμένα για να δομήσει το χάλι σου. Επίσης η οικογενειακή αγωγή, η οποία κι αυτή είναι ελλειπής από ορθή παιδεία. Η αισθητική και το γούστο συνεπώς, έχουν να κάνουν με την παιδεία. Αυτό είναι όλο. Τόσο δύσκολα τοποθετούμαι;
----Οσο για το ότι λες ν'ακούω εγώ ό,τι μου αρέσει και ν'αφήνω τους άλλους ν'ακούν σκυλάδικα δεν είναι σωστό, διότι έχω ενδιαφέρον για τον τόπο και την πατρίδα μου. Εξάλλου, το σκυλάδικο με φοβίζει ιδιαίτερα, διότι μας βομβαρδίζουν πολλά χρόνια, και κατασκευάζουν τις γενιές του αύριο. Αν όλοι αυτοί με τη σκυλοκουλτούρα αύριο βγούν στη διοίκηση και την παραγωγή, αλίμονό μας! Θα κάνω ό,τι περνάει απ'το χέρι μου μήπως και κάποιος ξυπνήσει απ'τη μακαριότητα του ανέμελου ύπνου που βυθίζεται. Και αυτό ακριβώς είναι που προτείνω να κάνουν, σε όσους έχουν ξυπνήσει ή δε μασάνε τη φόλα που τους ρίχνουν στο πιάτο. Τότε μόνο θα έχουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αν αντίθετα αφήνεις όλους να κοιμούνται, οι επιθέσεις του φαύλου κατεστημένου αποθρασύνονται και τότε δεν θα υπάρχει πια ελπίδα. Χρειάζεται παιδεία για όλες μας τις δραστηριότητες. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, πρέπει να το διεκδικήσουμε με αγώνες. Και χρειάζεται δημόσια δωρεάν παιδεία. Όχι ασφαλώς να πληρώνουμε εγγραφές, εξέταστρα, δίδακτρα, βιβλία, συγγράμματα κα. Απλά πρέπει να πιέσουμε ώστε η κυβέρνηση να δώσει το 5% του προϋπολογισμού τουλάχιστον-όπως η τελευταία χώρα της Εν. Ευρώπης-και όχι το 3,5% που δίνει η κυβέρνηση τώρα, που δεν επαρκεί για σωστή παιδεία, με σκοπό να μας ωθήσει στην ιδιωτική του Βαρδινογιάννη, του Λαμπράκη, του Κυριακού και λοιπών διαπλεκομένων...
Αυτά τα ολίγα για την ώρα.
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
conkark δε καταλαβαινω γιατι μπερδευεις τοσο πολυ τα πραγματα.....κατα πρωτον βλεπεις απο το αβαταρ τι μουσικη ακουω αλλα εδω τωρα θα κανω τον δικηγορο του διαβολου!!!!!
για πες μου σε παρακαλω τη διαφορα αναμεσα στο νινι σερνει καραβι και στον...ανατρεπτικο στιχο i wanna be your backdoor man των zeppelin...
για ενημερωσε με για τη φανταστικη κουλτουρα του αρχιεγωιστη morrison....
πες κατι για τη σημερινη σταση των rooling stones η ακομα και αν θες για το περιοδικο που ενω καποτε εκραζε τη συντιριτικη αμερικη εχει πλεων γεινει φερεφωνο.....
η εστω ρε παιδι μου κατι για τον dillan...........
ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ροκαδες,σκυλαδες,rave-αδες.......ολοι μα ΟΛΟΙ πουλιουντε μολις τους σταξεις δοξα,χρημα και γκομενες!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγα τη νοοτροποια των ροκαδων η μεταλλαδων που απο κει κρινετε καποιος αν ειναι υπερανω!!!!!!!
ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΙΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΚ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
και σε τελικη αναλυση για να καταληξω το τραγουδι δεν ειναι μονο πολιτικοποιημενο.Ποτε δεν ητανε.ακους μια μελωδια και απο πισω καποιους στιχους πολιτικους η και οχι πολλες φορες.Μπορει να ακους μια ιστορια,ενα παραμυθι,μια προσωπικη αποψη του καλλιτεχνη οτιδηποτε ρε παιδι μου...ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!
φιλικα παντα
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν ξέρω κατά πόσο βάλλεται η rock το metal κτλ... αφού αν δείς τις εβδομαδιές πωλήσεις σε εφημερίδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από conkark
ιαυτό και η ροκ βάλλεται και περιθωριοποιείται.
πάντα στις πρώτες θέσεις δεσπόζουν album από group τύπου system of a down , red hot chilli peppers evanesence και iron maiden και πουλάνε τρελά!!! εμπόριο και άγιος ο θεός και σαν τα ζώα θα πάνε όλοι μαζί να δούνε με 60 ευρώ τους iron maiden για 50η φορά live!! σε λίγο θα παίζουν και με αναπηρικά καροτσάκια μαζί με τους scorpions και θα σκάνε τα καπή εκδρομή να τους δούν.. !!!
Τώρα για τα σκυλάδικα τι να πείς ... δεν υπάρχει γιατρειά!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
conkark δε καταλαβαινω γιατι μπερδευεις τοσο πολυ τα πραγματα.....κατα πρωτον βλεπεις απο το αβαταρ τι μουσικη ακουω αλλα εδω τωρα θα κανω τον δικηγορο του διαβολου!!!!!
για πες μου σε παρακαλω τη διαφορα αναμεσα στο νινι σερνει καραβι και στον...ανατρεπτικο στιχο i wanna be your backdoor man των zeppelin...
πες κατι για τη σημερινη σταση των rooling stones η ακομα και αν θες για το περιοδικο που ενω καποτε εκραζε τη συντιριτικη αμερικη εχει πλεων γεινει φερεφωνο.....
ροκαδες,σκυλαδες,rave-αδες.......ολοι μα ΟΛΟΙ πουλιουντε μολις τους σταξεις δοξα,χρημα και γκομενες!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγα τη νοοτροποια των ροκαδων η μεταλλαδων που απο κει κρινετε καποιος αν ειναι υπερανω!!!!!!!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΙΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΚ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
και σε τελικη αναλυση για να καταληξω το τραγουδι δεν ειναι μονο πολιτικοποιημενο.Ποτε δεν ητανε.ακους μια μελωδια και απο πισω καποιους στιχους πολιτικους η και οχι πολλες φορες.Μπορει να ακους μια ιστορια,ενα παραμυθι,μια προσωπικη αποψη του καλλιτεχνη οτιδηποτε ρε παιδι μου...ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ!!!!!!!!!
φιλικα παντα
![]()
+1000
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλικα παντα
![]()
+1000000000000000000000000000![]()
Trooper μαζί σου...
Η μουσική είναι καθαρά θέμα διάθεσης... Μην μου πέιτε τώρα οτι την ώρα που σουβλίζετε το αρνί , χτυπιόσαστε σαν τα χταπόδια με Iron Maiden και το madness ή χορεύετε αρκουδιάρικα με τον Μάκη;
Προσωπικά ακούω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτός ίσως απο τα παραδοσιακά κλαρίνα , γιατί μου φέρνουν πονοκέφαλο με τον μονότονο ήχο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα... μπορεί αν πιω ενα δύο ποτηράκια, να μην ακούω κλαρίνα αλλά καμπάνες ...
Σαν πρώτο άκουσμα, θα έλεγα ίσως ατμοσφαιρική μουσική και κλασσική. Με το σκεπτικό τώρα οτι στο θέμα πολιτικοποιήσης των πάντων , δεν ανήκω ούτε στους μεν, ούτε στους δε, ποιά κοινωνική ομάδα είναι αυτή που είμαι ενταγμένος; Στους καναπεδικούς;
Μην τα παίρνουμε όλα τόσο τοις μετρητοίς... ακόμα και αυτός ο τελικός του πανυγηριού, οικονομικό τέχνασμα κάποιων ήταν... έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+nΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλικα παντα
![]()
![]()
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Ρεεεεεεεε σεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
O όρος heavy metal (thunder) ακούστηκε για πρώτη φορά απο τους Steppenwolf στο born to be wiiiiiiiiiiiiiiiild.....
(Βαριέμαι να κάνω quote σε όλους...)
Ο (πολλάκις) προαναφερθείς όρος, έχει να κάνει με τον ήχο και το στυλ μουσικών συγκροτημάτων που κάνανε τα εμβρυϊκά τους βήματα σε πόλεις-περιοχές που υπήρχε κατ΄αποκλειστικότητα βαριά βιομηχανία μεταλουργίας (εξ ου και ο "χαρακτηρισμός") !!!
Και δεν είμαι "Μεταλάς" ...
(που και που ακούω λίγο Lemmy - αλλά αυτός είναι Hard Rock).
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βρώμισεεεεεεε birmingham !!!τεσπα kαι αυτό μια θεωρία είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρεεεεεεεε σεις....
(Βαριέμαι να κάνω quote σε όλους...)
Ο (πολλάκις) προαναφερθείς όρος, έχει να κάνει με τον ήχο και το στυλ μουσικών συγκροτημάτων που κάνανε τα εμβρυϊκά τους βήματα σε πόλεις-περιοχές που υπήρχε κατ΄αποκλειστικότητα βαριά βιομηχανία μεταλουργίας (εξ ου και ο "χαρακτηρισμός") !!!
Και δεν είμαι "Μεταλάς" ...
(που και που ακούω λίγο Lemmy - αλλά αυτός είναι Hard Rock).
![]()
![]()
![]()
!!πάντως απο θεωρίες πολλές!! ο Lemmy πάντως είναι κατηγορία από μόνος του...:a19: και όποιος τον έχει δει live ξέρει γιατί!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: