Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Φίλε μου ....
Τί μού θύμισες ......
Τίς τελευταίες μου.......άνέμελες νεανικές διακοπές..........
ΚΑΒΟΣ.....!!!!!!!!!!!!
Mallon ta ksek*la tis Agglides tha sou thimisa kai sigginithikes
![]()
![]()
Φίλε μου ....
Τί μού θύμισες ......
Τίς τελευταίες μου.......άνέμελες νεανικές διακοπές..........
ΚΑΒΟΣ.....!!!!!!!!!!!!
Mallon ta ksek*la tis Agglides tha sou thimisa kai sigginithikes
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
OXI ΡΕ ΦΙΛΕ......
Μέ τήν τωρινή μου γυναίκα ήμουν......!!!!!!!!!!!!!
Πάνω άπό είκοσι χρόνια έχει.....
Άλλά γιά τά ξέκωλα πάντως έχεις άπόλυτο δίκαιο...!!!!!!!!!
Είχα πάθει πλάκα.....όλοι οί άντρες μέρα μεσημέρι σταφίδα καταγής...........
καί τά ΞΕΚΩΛΑ......όντως νά σέ κοιτάν στά μάτια.....
μπάς καί τούς κάτσει τίποτε.....
Τώρα πρώτα ζητάς πιστοποιητικό ύγείας καί μετά λές .....
κολλάει τό έιτς μέ τόν πεοθηλασμό??????
Οί καλύτερες μου διακοπές...
Είχα ένα fiesta.....φόρτωσα καί ένα Μοντέσα Η7 έπάνω καί έφυγα
άπό Θεσσαλονίκη γιά Κέρκυρα....
Γαμώ τίς παραλίες....τού Νότου τόν καιρό έκείνο....
Τίς μαγάρισα όλες μέ τό έντουράκι!!!!!!!!!!!!!!!
Είχα ένα fiesta.....φόρτωσα καί ένα Μοντέσα Η7 έπάνω καί έφυγα
άπό Θεσσαλονίκη γιά Κέρκυρα....Αυτό ρε θηρίο πως το κατάφερες?
![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Beltiosame tin zoi mas gia na tin kanoume xiroteri ine to simperasma apo ta legomena sas.
O tsoglanos playstation then tha di POTE. An ego barieme na ton bgalo ekso tha gini fitoulas, alla oxi apo tin elipsi xorou ke pareas ke den ksero ke ego ti allo, alla apo tin mamakia tou mpampa tou.
Mexri stigmis tou matheno oti an then treksi poli aima na min me enoxli, ke ton kinigao na anebi sto Guzzi pou to exi pari me strabo mati (protimouse to X9)
Pantos agapiti sinforumites, apo tin mexri tora empiria mou san pateras exo mathi oti ola osa ixame iparxoun akoma, alla ta exoume barethi ke den ta dixnoume sta pedia mas, gia na min mas poliskotizoun. 200 eura gia to playstation mas apalasoun apo poles grinies.
Exo tin tixi na zo sta BP ke dipla se mia terastia pediki xara i opia ine MONIMOS ADIA. Mono ta bradia tou kalokeriou psiloexi kosmo, epidi kani zesti. Olo ton ximona den ida psixi, ke kana dio fores pou piga ton tsoglano, se 5 lepta me parakalage na figoume. Ke eki katalabenis poso kouragio xriazete gia na peksis mpala me ena trixrono, meta apo mia mera sto grafio.
Ksero oti oli kourasmeni ke baremeni imaste me doulies ke treximata, alla perpi na ksekounithoume ligo an theloume na dixoume sta pedia poso omorfos mpori na ine aftos o kosmos.......
PS Se kanena xrono tha pame gia baby ktm, ke se 3-4 naftoproskopous ke istioploia. Pou simeni oti tha trexo apo piso tou oso aftos tha ksexarmaniazi konta stin fisi. Mipos ime ligo mazoxas?
WIREDGR............
Έχεις πολύ δρόμο άκόμα μπροστά σου.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ...........
Ό δικός μου έγινε 16......καί δέν στάμάτησα νά τρέχω άπό πίσω του......ΑΚΟΜΗ..........!!!!!!!!!!
Τώρα γιά νά άπαντήσω καί στόν άλλο φίλο......
Πήρα μιά σχάρα τήν έβαλα πάνω στό fiesta....
Βγάζω τό μπροστινό καί τό ρίχνω στό καπώ μέσα στό αύτοκίνητο.....
Παίρνω τό ύπολοιπο μηχανάκι βγάζω καί τό τιμόνι καί μέ ένα φίλο...τό φορτώνω στή σχάρα καί βούρ....γιά Κέρκυρα...
Περίπου 70 κιλά...
Όλο μαζί τό montesa ήταν περίπου 90 κιλά...έλαφρύ πράμμα...
Mόνο πού ξέρασε λάδια καί τό γάμισε τό fiesta.....έκαψε τό χρώμα...καί τό μισό άμάξι έγινε μου....ί..........!!!!!!!!
ΑΛΛΑ .......ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ...!!!!!!
...Mόνο πού ξέρασε λάδια καί τό γάμισε τό fiesta.....έκαψε τό χρώμα...καί τό μισό άμάξι έγινε μου....ί..........!!!!!!!!
ΑΛΛΑ .......ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ...!!!!!!
Εσύ όμως έκανες την τρέλα σου!Και γούσταρες, κι ας μαμίθηκε τ'αμάξι... Μπράβο ρε φίλε...αυτά τελικά μένουν! :smilea:
![]()
΄
Άν και για να λέμε του στραβού το δίκιο... πολλά τα κιλά για την οροφή του fiesta έχω την εντύπωση!
![]()
ΑΣΤΑ........
Νά πάνε.....άφού άντεξε...!!!!!!!
Οπως ακριβωςτα λεει ο GST ειναι για και εγω στο ιδιο νησι μεγαλωσα αλλα σε αλλες παρεες και γειτονια.
Τωρα οι παρεες γινανε συμμοριες,οι μπαλες στην γειτονια play station,οι αλανες πολυκατοικιες,οι βολτες chat rooms,τα κουλουρια goodys,τα τοξα μαχαιρια,αληθεια εχω πολυ και καιρο πιτσιρικια να παιζουνε σε γειτονιες......
Που βαδιζουμε αραγε?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....