Με τι τα έκανες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενδεικτικα σου λέω οτι μια εβδομάδα που είχα κάτσει διακοπές το '03 έκανα περίπου 1000 χλμ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τι τα έκανες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενδεικτικα σου λέω οτι μια εβδομάδα που είχα κάτσει διακοπές το '03 έκανα περίπου 1000 χλμ...
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Με το αυτοκίνητο ρε παπαρα, αφου δεν είχα μηχανή τότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Με τι τα έκανες???
![]()
ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;
![]()
![]()
![]()
Για θυμήσου...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Την Ρόδο δεν είχα την ευκαιρία να την οργώσω ακόμα…Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με το αυτοκίνητο ρε παπαρα, αφου δεν είχα μηχανή τότε...
![]()
ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ;
![]()
![]()
![]()
Για θυμήσου...![]()
αν και με αυτά που διάβασα σε αυτό το post το σκέφτομαι….![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Course captain?
Ευκαιρία είχες...Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Την Ρόδο δεν είχα την ευκαιρία να την οργώσω ακόμα…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το θέμα είναι τι έκανε όσο εσύ όργωνες; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ευκαιρία είχες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άσε... δε θες να ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το θέμα είναι τι έκανε όσο εσύ όργωνες; :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
παρ' ολίγο να μη βρω και εισιτήρια εξ΄αιτίας του...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
"Όργωνα", "έσκαβα" αλλού, μια φορά πάντως "δούλευα"…Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το θέμα είναι τι έκανε όσο εσύ όργωνες; :rotflmao: :rotflmao:
Course captain?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Πλακα πλακ ειχε κατι φλαταδουρες εκει πανω με πατημενο χωμα και 6 μετρα φαρδος ο δρομος, να μην ισιωνει το μηχανακι ποτε!!
![]()
![]()
![]()
ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ!!!
![]()
![]()
Καπετάνιο, θα βάλω μόνιμο ρε να μήν ψάχνω τις δύσκολες ώρες!![]()
![]()
one, εμείς θα τα πούμε από κοντά... Μάλλον σε σπίτι θα μένω, δεν ξέρω ακόμα! Άσε να έρθω, να τελειώσω με τις πρόβες στο μαγαζί και θα πιούμε 7up μιά μέρα! Μπύρες ξέρω πως λόγω ηλικίας δεν πίνεις!![]()
Καπετάνιε, λαγέ και Σνίπερμου σπαμάρετε το πόστ!!!
![]()
Λαγέ, για να σε συγχωρήσω, δε μου δίνεις συντεταγμένες από τα "χωράφια" που "όργωνες" ή ήταν κάποτεΣ και τώρα ποιά θα έχουν γίνει "αλώνια"?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Κατσε μου ηρθε φλασια! Δημοσια 000 εχει στο Μαντρακι, μεσα στο κεντρο της πλατειας που δημιουργειται απο το κτισμα, εισοδος απο την πλευρα της παλιας πολης, επισης εχει διπλα απο την ταφρο, στα αριστερα οπως ανεβαινεις ενα μεγαλο και λιγο πιο πανω κοντα στις καφετεριες παλι στο αριστερο σου χερι. ακουγετια γελιο αλλα εγω πχ που εμενα Αγ.Νικολαο και πηγαινα με τα ποδια ηθελα 35 λεπτα να γυρισω σπιτι και με εχουν σωσει αρκετες φορες. Αυτα στο Μαντρακι και ακριβως απεναντι ειναι σχετικα πιο ανετα και καθαρα.
Εχω υπηρετησει εκει κατω 9 μηνες και εχω γυρισει το νησι εμ τις διαφορες αποσπασεις μου αλλα εχω κατεβει και στο ξεμπαρκο.
Δεν θελω γελια!
τιπ 2
στην παλια πολη πηγαινε στις πλατεια με το συντριβανι, οπως ακτεβαινεις το κυριο δρομο κανε αναστροφη (με τα ποδια) δεξια, εχει σουβλατζιδικο και πηγαινε πανω στο στενο , εχει ταβερνες , μπαρακια, ειδικα δε να το ψεξεις στην παλια πολη νομιζεις οτι πας πισω στον χρονο, αν εισαι της περιπετειας μην παρεις χαρτη. Θασ δεις οτι ακομα και οι πλατειες τους ειναι με τοιχο γυρω γυρω, περπατας στο δρομο και δεν ξερεις η πορτα που βλεπεις τι εχει απο πισω της.
Τιπ 3
Σου ειπα να ΜΗΝ πας προς Αγ. Φανουριο;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το tip με τα 000 είναι όλα τα λεφτά!!!
![]()
![]()
![]()
Στον Αγ. Φανούριο γιατί να μήν πάω?![]()
![]()
Είχε κάτι σαν τσιμεντένια ράμπα που ξεκινούσε από χαμηλά και ανηφόριζε και έφτανε σε ύψος 1-1,5 μέτρο. Από εκεί πήρα την φωτογραφία. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι υπήρχε πίσω μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Η αλλη πλατεια ειναι ακριβως στην πλατη του φωτογραφου. Αληθεια ρε Ιππεα, πως την εβγαλες , φτανει τοσο αριστερα και μεσα στο δρομο, το κεφαλοσκαλο στα σκαλακια?
Πάντα όρθιοι
Ρε Ζακυνθινέμετά την Λίνδο πηγαίνοντας για νότια, στο πρώτο χωριό που θα βρείς, (Πευκί), ο δρόμος πάει δεξιά για Κατταβιά. Κάνε μια παράκαμψη και πήγαινε αριστερά για 2-3 χλμ, έχει πολλά απόμερα λιμανάκια για 2-3 άτομα. Μπορεί να βρεις, αν είσαι τυχερός και καμιά γυναικεία συντροφιά να λιάζονται γυμνές. Πάνε με κοτεράκια στα συγκεκριμένα λιμανάκια για αυτήν την δουλειά.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...Μπορεί να βρεις, αν είσαι τυχερός και καμιά γυναικεία συντροφιά να λιάζονται γυμνές. Πάνε με κοτεράκια στα συγκεκριμένα λιμανάκια για αυτήν την δουλειά.![]()
![]()
Now we are talking!![]()
Πορνόγερε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελειώσαν τα ψέμματα!
Απόψε στις 19:00 φεύγω! Θα ησυχάσετε από μένα για λίγο καιρό!
Καλά να περάσω, καλά να δουλέψω, καλά φράγκα να πάρω, καλά(δέν το λέω ντρέπομαι
) και να γυρίσω μαυρισμένος και αδυνατισμένος! :rotflmao:
Άν κάποιος έρθει στο νησί να με ενημερώσει να πιούμε καμμιά μπύρα!
Θα φροντίσω όσο μπορώ και μ'αφήνουννα σας κάνω τον ανταποκριτή!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
Γρήγορη ανάρωση για να προλάβουν να χαρούν τη θάλασσα!!!
ΚΑΙ το βουνό οι αμετανόητοι!![]()
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!![]()
Σας φιλώ στα μούτρα!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Μία σ'υντομη ανταπόκριση από τη Ρόδο μιάς και είμαι σε internetcafe.... (Ξέρω, χεστήκατε!!!) :rotflmao: :rotflmao:
Όλα ΤΕΛΕΙΑ μέχρι στιγμής!
Θα βρώ τρόπο να ποστάρω κάποια στιγμή φωτό αν και το πιθανότερο είναι όταν έρθω Αθήνα να φτιάξω ένα συνολικό ταξιδιωτικό!![]()
Ένα σας λέω πάντως! ΜΟΛΙΣ κατέβηκα από το καράβι, φορτωμένος και ΤΕΤΡΑ-βάλιτσος (!!!)ήρθε να με πάρει ένας φίλος να με πάει στο ξενοδοχείο!
Μπροστά εκείνος με το τζίπ και πίσω εγώ! Ξάφνου σταματάει μιά "χαμούρα" μπροστά του, έτσι γιτί τις την κάρφωσε και σταματάει και ο φίλος! Εγώ ο μ@λ@κ@ς χάζευα το πρώτο πιπίνι που είδα και ...... μπάμ!Τον κοπάνησα από πίσω, δεν έπεσα αλλά δεν μπόρεσα και να κατεβάσω αμέσως το πόδι κάτω με αποτέλεσμα να μήν αντέξω το βάρος της μοτό! Αποτέλεσμα, πτώση με 0 klm, νεύρα, μικρή ζημιά σε πλαστικό της Africa, κόσμος να τρέχει να βοηθήσει να σηκώσουμε τη μοτό κι εγώ με το φίλο να βρίζουμε τον π@ύστη που μας καταράστηκε να ξεκινάει το καλοκαίρι έτσι! Τελικά τη μηχανή τη σήκωσα μόνος με την "τσίτα" που είχα εκείνη τη στιγμή!
![]()
Κατά τα άλλα,
έκανα τά πρώτα μου ψιλοεντουράκια! Έχει κάτι φλαταδούρες, ΧΑΡΜΑ!!! Thanks σε αυτούς που μΕ δώσανε γνώμες άν και να θές να τα αποφύγεις είναι λίγο αδύνατον εκτός άν κινήσε μόνο εντός της παλιάς πόλης!
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ!!!!
Με την άμμο έχω ένα μικρό προβληματάκι αλλά πού θα μου πάει!![]()
....to be continued....
Γεια σου Μητσάρααααααααααααα
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan