Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: Κυριακατικη Βολτα.....

ΦΙΛΕ THEOD ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...
    ΟΜΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΥΠΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΚΑΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..!!!
    ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ...

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕΕ !!!!!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Καλημέρα και από μένα! Σχετικά με αυτά που γράφετε παραπάνω έχω να πω πως κατά τη γνώμη μου φταίει το γεγονός ότι δεν αποφασίσαμε εγκαίρως το που θα πάμε για να το ρίξουμε στο ποστ.... Οι ιδέες που πέσανε αρκετές και συμφωνία κουκουρούκου μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα δεν είμαι της κλίκας ούτε και έχω πρόβλημα με κανέναν.... ίσα ίσα γουστάρω μεγάλη παρέα και χαβαλέ!

Εν πάσει περιπτώσει όμως το τηλέφωνο είναι πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας.

Λυπάμαι ειλικρινά που το πήρατε στραβά (έχετε δίκιο) και θα προσπαθήσουμε καλύτερα την επόμενη.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Οκ παίδες.

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που δεν έριξα post το Σάββατο όπως και την Κυριακή πρωί. Κατανοώ το θέμα «χρόνου» του Theod και λυπάμαι πραγματικά για την άτυπη και κακή συμπεριφορά μου στο Forum.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν και εγώ ζητώ να επανορθώσω με ραντεβού για καφέ, στον Πευκώνα, Αγ. Αναργύρων την Τετάρτη 12/05/04 και ώρα 09:00 μ.μ.

Έχετε δύο [2] μέρες για να μπορέσετε να κανονίσετε τις προσωπικές υποχρεώσεις και να μπορέσουμε να βρεθούμε για την face a face συγνώμη μου.

Συμφωνείτε; Το κλείσαμε;
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
    Οκ παίδες.

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συμφωνείτε; Το κλείσαμε;
    Να βάλεις 5 λυπημένες φατσούλες, 2 που κλαίνε να κάνεις 5 μετάνοιες, να πεις το "Πιστεύω" 5 φορές να πεις "Απαταξάμειν την κλίκα 2 φορές και μετά βλέπουμε!!!χαχα!! Ε τι πετάμε ένα συγνώμη και όλα καλά!!χαχα!

Α ρε Τζιμμάρα!!

The Lamp Chops Master
    Μια κακή συνενόηση ήταν και πέρασε......

Μην τρελένεστε...

Την επόμενη φορά περισσότερη οργάνωση.....

Τι να πούμε και εμείς οι πικραμένοι....
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Μια κακή συνενόηση ήταν και πέρασε......

Μην τρελένεστε...

Την επόμενη φορά περισσότερη οργάνωση.....

Τι να πούμε και εμείς οι πικραμένοι....
    Ρε συ Γιωργο τι κανεις με την μηχανη?
    Την πουλησες?Περιμενεις αλλη?Τι κανεις?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Ε μα τι άλλο να γράψω;;;

Στα δικά μου «βολτάκια» [χωρίς να θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα συμφορουμίστα] έχουν κάποια στοιχεία εξ αρχής. Ε δεν μπορώ να απολογηθώ για όλους.

Κατανοώ ότι έγινε λίγο «κουκουρούκου» που λένε και άλλοι, αλλά εδώ είμαστε για να διορθώνουμε και να βελτιωνόμεθα [πως το είπα ο άτιμος].

Λοιπόν ας το αφήσουμε το θέμα, θεωρείστε λοιπόν ότι εγώ έκανα μαλακία και δεν θα ξανασυμβεί.

Απλά πράγματα.

Τελικά για τον καφέ μπορούμε να βρεθούμε; Θέλετε;

Θέλω να βλέπω συμμετοχές

[για να δείτε πως βάζω συνήθως τα ταξιδάκια μου, έτσι για να έχουμε μια ιδέα στο πως ενημερώνω
    [ http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=1783 ].]

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΛΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ MODENAS ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ 120 ΓΑΜΩΤΟ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΑ 230....
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΕ? ΗΜΟΥΝ?

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Ρε Τζιμάκο δε νομίζω πως είπε κανένας ότι φταις εσύ! Βασικά και εγώ έχω μερίδιο ευθύνης και λυπάμαι ειλικρινά γι' αυτό γιατί το αφήσαμε τελευταία στιγμή..... Πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΦΙΛΕ THEOD ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...
    ΟΜΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΥΠΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΚΑΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..!!!
    ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ...

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕΕ !!!!!

nomizw pos me to parapanw post to thema exei liksei...

Apo edw kai pera ta peri kiriakatikis voltas, toulaxiston ta "pou" kai "pote" tha vrethoume tha kanonizontai apo paraskebi... gia na ta vlepoun oloi... edw einai forum kai merikoi den exoun kai kinita... den tha tous afinoume apeksw.

tin kalimera mou se olous...

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ...

Βρε αλήτη τσαντάκια μηχανόβιε, μήπως μου χρωστάς κάτι; Αλέκιαστο; Ε;

Προς Theod και Thanos_ και φυσικά τους υπόλοιπους: τελικά θα πάμε για καφέ ναι ή ου;;;;;

Παλαιό μέλος
    JIMAKO ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....

Τεσπα ελπιζω να περασατε καλα και βαλτε τιποτα να δουμε και εμεις καμια περιγραφη κανα ευτραπελλο.Τιποτα δεν σας εκανε εντυπωση;
    Και τζιμαρα τα παιδια εχουν δικιο!Αν και το καταλαβες.
    Απλα πολλες φορες καποια παιδια αποφασιζουν τελευταια στιγμη και λενε "α υπαρχει και αυτο δεν παμε μωρο μου!(ειτε μωρο σημαινει μηχανη ειτε ετερον ημισυ ειτε και τα δυο μαζι) "
    Αν θελετε να πατε μονο παρεακι που λενε,δεν το ανακοινωνετε επισημως στο κατω κατω ειναι και δικαιωμα σας αυτο.
    Και μετα ελατε και πειτε και σε μας πως περασατε και ολα αυτα δεν προκειται να σας πει κανενας τιποτα.
    Ενας ευκολος τροπος οταν δεν υπαρχει συγκεκριμενος προορισμος ειναι να βαλτε ενα σημειο συναντησης και αποφασιζετε-ζουμε εκεινη την ωρα.

Αυτα
    Τα σεβη μου
    Σταθης

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    xwris na thelw na riksw efthines se kanena, ithela kai egw na erthw re paidia na sas gnwrisw kiolas, kai mexri kyriaki proi mpika (4:00 to proi!) na dw an tha anakinwsei kaneis simio synantisis tzifos...

alla de trexei tipota.... kala na eimaste tha ta poyme tin allifora vreeeeeee

mi tsakoneste giati tha valw ta klamata

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Φίλε jimbar σταμάτα να ζητάς συγνώμη, μου σπας τα νεύρα
    Δεν φταις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος .Η Λίνα φταιει (πλάκα κάνω εντάξει )

Είναι γεγονός, ότι από την αρχή του ποστ φαινότανε η ανοργανωσιά, η, οι πολλαπλές γνώμες γύρω από τον προορισμό
    Είναι λυπηρό βέβαια, που πολύ μπαίνουν μόνο από την δουλεία και τελικά χάνουμε την δυνατότητα επικοινωνίας
    Και αν δείτε το ποστ που απάντησα στον THEOD του έγραψα Είδες για να μπαίνουν όλοι από τα γραφεία τους τζάμπα !
    Εγώ δεν θέτω θέμα κλίκας επ ουδενι λόγο, αν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει με οποίον θέλει παρέα, όποτε θέλει
    Πέρα από τις οικογενειακές-επαγγελματικές υποχρεώσεις, που ανέφεραν και οι προλαλήσαντες, να σχολιάσω λίγο και την πίκρα την δικιά μου
    Εχθές έπαιζαν πολλές εκδρομές με διάφορα γκρουπ και με διάφορους προορισμούς συν αγώνα στα μέγαρα
    Εγώ είδα ότι λίγο η πολύ, αυτή η εκδρομή, ήταν για μέρη διαφορετικά από την συνηθισμένη Χαλκίδα
    Και το κυριότερο κοντά σε εμένα
    Φαντάζεσθε λοιπόν την πίκρα, ότι τελικά πήγατε τόσο κοντά μου και δεν βρεθήκαμε (μένω στο Κιάτο )
    Τώρα για το θέμα των καφέδων για μένα (και όσους μένουν στην επαρχία )δεν είναι εύκολο να κάνω 110 χιλιόμετρα για να έρθω στην Αθήνα, την στιγμή που δεν έχω και που να μείνω
    Την Τετάρτη, μαλλον θα είμαι Αθήνα και μαλλον θα έρθω (αν γίνει )

Υγ
    1 την προηγούμενη φορά που ήταν η βόλτα στην Αργολίδα, παω να ξεκινήσω το πρωί και μου βραχυκύκλωσε το μπουζί στον ένα κύλινδρο, γιατί το είχα σβήσει με τσοκ
    μέχρι να το αποκαταστήσω, ήταν ήδη αργά και ήδη έβρεχε
    2 μην περιμένουμε, να γίνονται πολλά ποστ για συμμετοχή, τι στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τόπος προορισμού
    3 το τηλέφωνο μου είναι 6973009884 για όλους, είτε είναι για βόλτα, είτε περάσετε από Κιάτο, γιατί κερνάω καφέδες
    4 έχουμε γνωριστεί, στην βόλτα που κάναμε με την γιαγιά αρκούδα για μάθημα, στην αγία Άννα
    Αν θυμάσαι εκεί που περιμένατε στο φανάρι του τσαφ, μου χάρισες δυο χαμόγελα την ώρα που συστήθηκα
    (κοίτα να δεις λεει, για δυο χαμόγελα το έχει κάνει θέμα)
    5 Ασχετο
    jimbar το ότι είσαι αργός με το παρτάλι σου και ότι δεν γουστάρεις χώμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι όλο άμυνα στο φόρουμ, παίξε και λίγο επίθεση (τώρα παρεξηγήσου)
    6 Σχετικο
    η πίκρα θα φύγει, μόλις δούμε τις φωτογραφίες και τα σχόλια
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακατικη βολτα Υμμητος
    από orizontas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 19:18
  2. Μια Κυριακάτικη βόλτα
    από nikoskkk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 00:06
  3. ΧΑΛΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ, ΒΟΛΤΑ 17/7
    από maintenance στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 13:45
  4. Κυριακατικη Βολτα
    από ZazouKaravaki στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:46
  5. Κυριακάτικη βόλτα συνέχεια και εντυπώσεις....
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF