EKEI STO BORA POY LETE...OI MOTOSIKLETES..EXOYNE 2 RODES;;;TO GAZI STO DEXI GRIP;;;
TO PENTAL TOY FRENOY STH DEXIA MERIA;;;
EMEIS OI NTOPIOI..SNOMPAROYME TOYS MALAKES...
AN EISAI MALAKAS...DEN EXEI SHMASIA AN EISAI BORIOS H NOTIOS...
EKEI STO BORA POY LETE...OI MOTOSIKLETES..EXOYNE 2 RODES;;;TO GAZI STO DEXI GRIP;;;
TO PENTAL TOY FRENOY STH DEXIA MERIA;;;
EMEIS OI NTOPIOI..SNOMPAROYME TOYS MALAKES...
AN EISAI MALAKAS...DEN EXEI SHMASIA AN EISAI BORIOS H NOTIOS...
Ωραία τα λες . Λες την γνώμη σου και καλά κανείς .Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ.ΕΑΝ ΓΙΝΗ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
.
Αλλά αυτό το «Βόρειοι» και οι «νότιοι» ………..
.
Δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά αλλά μόνο στο μυαλό σου
Υπάρχουν.
![]()
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
το ''βόριοι'' και ''νότιοι'' βασίζεται μόνο στην ηλίθια νοοτροπία ανεγκέφαλων και κομπλεξικων οπαδών ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.... (που δεν είναι όλοι τέτοιοι εννοείται)
κατα τα άλλα εμείς οι πολιτισμένοι άνθρωποι δεν έχουμε τέτοιου είδους ρατσιστικές αντιλήψεις... κι εγώ βόρειος είμαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα με νότιους... άλλωστε τα τελευταία 6 χρόνια μένω άνάμεσα σε νότιους (Πάτρα)...
μία διαφορετική νοοτροπία μπορεί να υπάρχει και ίσως να ενοχλεί κάπως τους μεν και τους δε αλλά όχι και ρατσισμός!!! ΕΛΕΟΣ!
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Εγκώ τέλει γκαμήσει άβαταρ μπιμπίκου.
Μπιμπίκος αφήσει εμένα ? (και καμμιά δεκαρία φίλους???)
Καλημέρα Παλιοφόρουμ
[KAI KAMIA DEKARIA ALOYS...]
ALA DE PISTEYO NA EISAI ''BORIOS;;''
ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΡΟΜ-ΝΟΤΙΩΝ-ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΜΑΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΣ (ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΑ) ΜΠΕΡΔΕΒΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.
Ευκαριστώ μπιμπίκους. Για μένα οι Βόρειοι είναι Νότιοι.
Ασε που αν βάλεις τον χάρτη ανάποδα, έρχονται τα πάνου κάτου ....
Re : στους γκαμιάδες ....
Κατουράτε και λίγο παιδιά, θα πάθετε προστάτη
Μπουχα χαχαχ αχαχα χαχαχαχ αχαχα χαχαχαχα
DIKIO EIXA!
EMEIS POY LES OI NOTIOI DE TIMAME TH PANELHNIA GIATI TH KANETE ESEIS OI BORIOI !!ESEIS OI BORIOI TH TIMATE GIATI TH KANETE ESEIS OI BORIOI!
TELEIA KAI PAYLA BORIOI EISTE KAYLA!!!
και κάτι για να ανανεώσω το αρχικό θέμα του thread
ο μεν σπύρος έβρισε χοντρά αλλά έβρισε ΜΗ προσωπικά (έβρισε καταστάσεις κλπ.)
ο δε άλλος έβρισε χοντρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
για να μη ξεχνάμε και το νόημα
σωστόόός!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
και κάτι για να ανανεώσω το αρχικό θέμα του thread
ο μεν σπύρος έβρισε χοντρά αλλά έβρισε ΜΗ προσωπικά (έβρισε καταστάσεις κλπ.)
ο δε άλλος έβρισε χοντρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
για να μη ξεχνάμε και το νόημα![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.......ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ,ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΟΤΙΟΥΣ Η" ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΤΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΥΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ).ΕΑΝ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΒΑΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΤΣΑΡΚΑ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ,ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.(ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΚΑΖΑ).ΤΟ ΣΑΛΑΝΤΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.