για στασου ρε συ,επειδή δεν λυπάμαι το τσογλάνι που γυρευε μπελαδες (ανεξαρτήτως ομάδας) σημαίνει ότι το επικροτώ?Μην λέμε ότι θέλουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ς δείχνεις ότι σαφώς το επικροτείς σαν ενέργεια όταν λες αυτά που λες.
για στασου ρε συ,επειδή δεν λυπάμαι το τσογλάνι που γυρευε μπελαδες (ανεξαρτήτως ομάδας) σημαίνει ότι το επικροτώ?Μην λέμε ότι θέλουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ς δείχνεις ότι σαφώς το επικροτείς σαν ενέργεια όταν λες αυτά που λες.
Φίλε μου, ο τσαμπουκάς και το ξύλο είναι κατά κάποιο τρόπο αν θέλεις συμπεριφορά "αντρίκεια", όλοι κάποτε τις παίξαμε για κάποιον λόγο .................... όχι προς θεού ότι το επικροτώ, η βία δεν λύνει τίποτα. αλλά ο βιασμός είναι θρασύδειλη πράξη και πάνω απ'όλα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ...............
Εσύ όπως τα λες αν σε πιάσουν βάζελοι και σε βιάσουν στη σειρά, όλα καλά γιατί είσουν με άλλους γαύρους. Άρα πήγαινες για τσαμπουκά, άρα καλά σου έκαναν.
Η λογική σου έχει χαιρετήσει έδω και καιρό τα εγκόσμια.................
Μακάρι να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, ώστε όλοι οι κωλοπαιδαράδες να μπούνε μέσα να ησυχάσουμε.
Τόσο οι δικοί σας όσο και οι δικοί μας!!!!!
Πρόσεχε μόνο με την λογική που κουβαλας να μην είσαι μέσα σε αυτούς..........
Μαλλον κάτι έχεις μπερδέψει μου φαίνεται.
Το "αθώο" παιδι που την έπαθε,στο ξαναλέω,ήταν μέλος μιας ομαδας ατόμων οι οποίοι στήσανε ενέδρα με προφανή σκοπό τα επισόδια με τους αντιπαλους(γαυρους).
Πες μου εσύ ποιος νοήμων άνθρωπος θα στήσει ενέδρα για πέσιμο στην εθνική οδό???
προφανώς και αν υπερίσχυαν θα κάνανε τα ιδια ή και χειροτερα.δεν έχει νομίζω σημασία ποιος κέρδισε τη "μαχη".
Τεσπα το αφήνω κάπου εδώ το θέμα,μιας και προφανώς κανείς μας δεν συμφωνεί με την ουσία της πράξης.
Απλά καλό θα ήταν να μη θεωρείται όλους τους Ολυμπιακούς χουλιγκάνους,επειδή υπήρχε ένας γραφικός με αφάνα που έλεγε τα δικά του.
Το θέμα μας φίλοι μου ,δεν είναι οι γραφικοί με ονόματα , όπως Τσουκαλάς, Καπετάνιος, Χατζηχρήστος , ο μπάμπης ο σουγιάς, ο κώστας ο πετούγιας, και ο μήτσος ο χασάπης...
Το θέμα μας , είναι πως αυτοί έχουν την ανοχή πρώτα των ομάδω τους, που τους δίνουν καταφύγιο..
Να δώσω εδώ τον Κόκκαλη , με το "αυτούς τους οπαδούς έχουμε , τι να κάνουμε;".. και τους αφοι Γιαννακόπουλοι με το " Ευχαριστούμε τον κόσμο μας" ακόμα και αν αυτός ο κόσμος, μπορεί να πέταγε νταμάρια μέσα στο γήπεδο.
Δυστυχώς η μοναδική πράξη που έχω να θυμάμαι απο τον ίδιο τον κόσμο, σαν αντίδραση στον χουλιγκανισμό , ήταν το "πέταγμα" στην κυριολεξία απο την εξέδρα του ηλίθιου που πέταξε το μπουκάλι στον Ριβάλντο στο ΟΑΚΑ, μεταξύ ΟΣΦΠ - ΑΕΚ... και αυτό απο μόνο του δείχνει , πως όταν οι περισσότεροι θέλουν , μπορούν και απομονώνουν τέτοια περιστατικά.. ακόμα και αν είναι 100-1000 αυτοί που το κάνουν.
Να θυμίσω και τον αγώνα της Εθνικής , στο Καραισκάκη πριν απο 2-3 χρόνια που κάποια μαλακισμένα έβριζαν παίκτες του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ, και μόνο που δεν τους πέταξε κάτω η υπόλοιπη εξέδρα....
Η θεραπεία της ασθένειας αυτής δεν πρόκειται να έρθει με τιμωρίες και λοιπές αστυνομεύσεις.. πρέπει πρώτα να έρθει απο την δική μας νοοτροπία και μετά απο τους υπόλοιπους. Γιατί αν ο κάθε πρόεδρος χάσει το πάτημα του και τα κέρδη του , απο την αντίδραση των πολλών , θα αναγκαστεί να πάει με το κύμα και θα τους αποσχίσει απο την ομάδα τους ταραξίες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
mages i kouventa ksefige kata ti gnomi mou!
i sizitisi einai dekti opos kai kathe apopsi antitheti me ti diki mou!!!!!!
alla xoris na vriso kanenan diavasa gia zoa kai diafora alla tina ta opoia apla antiparerxomai!!!!!
afto pou ithela na po loipon einai oti kata ti gnomi mou oi thiasotes tis vradias prepei na einai perifanoi gia tat pepragmena tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo loipon stin omada tou panathinaikou kai stous filathlous touskathos kai se ola ta kalopaida edo mesa pou niosate perifanoi gia oti sinevei (kai den ennoo tin koupa pou sikosate dikaia!)
![]()
![]()
![]()
opoios thelei na pei se mena prosopika to otidipote as erthei apo to delear ti deftera.ego se afti ti kouventa de prokeite na ksanampo mesa sto forum
:a41: :a41: :a41:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...