Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: VIDEO SOK apo tin Ellada

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    το πρωτο βιντεακι τα παιδια φυγαν με κοκκινο, η δεν σταματησαν καθολου. αν ακουσετε το βιντεο ο τυπος με τα ασπρα πρεπει να ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου

Επειδή δεν έχουμε καλή ορατότητα δεν μπορούμε να ξέρουμε με απόλυτη σιγουριά ποιός έφτεγε σε κάθε ατύχημα (εκτός ίσως από την αναστροφή των εθελοντών (πλεκτάνη πλεκτάνη ) ). Αν και ο μηχανόβιος που έπεσε στο αμάξι αυτό περνούσε διαστάυρωση με κάποια ταχύτητα και νομίζω μπορούσε να το δει το αμάξι απο μακριά (γιατί έκανε την αναστροφή σχετικά αργά). Ποτέ με ταχύτητα στις διασταυρώσεις παίδες...γιατί βλέπετε τι γίνεται. όλα τα ατυχήματα γίναν σε διασταυρώσεις.

Εάν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά απ΄όλα αυτά που είδαμε (και να το συγκρατήσουμε και για τους εαυτούς μας) είναι πως τα παιδιά στο πρώτο ατύχημα εγώ είδα μόνο τον τύπο που φορούσε κράνος και σηκώθηκε. Ο άλλος χωρίς κράνος δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έπαθε και αν ήταν σοβαρό.
    2004 R1 red-black

Μέλος Το avatar του/της KLX
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Πάντως άμα έχεις κανένα βιντεάκι με καμιά γκόμενα με τεράστια "καλη" ρίχτο κι αυτό στη λίστα. [/B]

Αρχικά δημιουργήθηκε από KLX
    Εκείνος που έλεγε " ΕΙΧΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΜΩ !@$%%^^%*$"
    Ναι όντως. Είχε άγιο και τον λέγαν Τιραμόλα. Είδατε πως πετάχτηκε πάνω πριν καλά καλά πέσει στο έδαφος; Και αντί να κάτσει να δει άμα είναι καλά ή του λείπει κανένα χέρι ή πόδι, η πρώτη του αντίδραση ήταν να αρχίσει το βρισίδι.

Εμένα μου φάνηκαν όλοι καλά, εκτός από τον συνοδηγό στο πρώτο και τον τύπο που έκανε το 360-σάλτο μορτάλε όταν χτύπησε το αμάξι στο τελευταίο βίντεο. Ας ελπίσουμε να ήταν καλά όλοι.
    2004 R1 red-black

Ανήσυχο Μέλος...
    το παιδι να ναι καλα ηταν εξυπνο. αν προσεξετε προλαβε και σηκωσε το αριστερο του ποδι. σωτήρια κινηση.

μετα σκαει με το κεφαλι στο τζαμι του yaris και νομιζω πρεπει να το εσπασε κιολας. απορω πως σηκωθηκε ελατηριο ο τυπος.
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    το παιδι να ναι καλα ηταν εξυπνο. αν προσεξετε προλαβε και σηκωσε το αριστερο του ποδι.
    Αυτό όταν το πρωτοείδα μου φάνηκε ώς αντανακλαστική κίνηση καθώς προσπαθούσε να σταματήσει την μηχανή. ϊσως πάλι να κάνω και λάθος
    2004 R1 red-black

Πωπω.. δολοφόνοι...

Ανατρίχιασα..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τα video θα ενωθούν σε ενα , συν οτι άλλο βρεθεί με παρόμοιες ΑΛΗΘΙΝΕΣ καταστάσεις όπως είπα στην αρχή...
    αρκεί ο φίλος μας , εδώ να προσθέσει και 1-2 μεγαλύτερα που είπε, γιατί αυτά ούτε 5 λεπτά δεν βγάζουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Τωρα να γίνω λίγο κακός?
    Παρατήρησε κανείς πως εκτός από το βίντεο στη Θηβών οπου μάλλον το αμάξι είχε πράσινο, στις άλλες 3 περιπτώσεις που έγινε καθαρή μ@λ@κί@ οι οδηγοί των αυτοκινήτων ήταν...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ελα ρε συ, τυχαιο ειναι που οι 3 στις 4 ηταν ....

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Μια στις δεκα διαφημισεις του ΟΠΑΠ που υποτιθεται οτι προσφερει κοινωνικο εργο να ηταν ενα απο αυτα τα βιντεο θα ειχαν αλλαξει πολλα πραγματα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Επειδη το ηλιθιο FireWall της εταιρειας βλεπει το rapidshare σαν Hacking Site......μου το κόβει.

Μπορει να μου στειλει κάποιος τα videos ???

ή

να τα κατεβάσω απο αλλού ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Μια στις δεκα διαφημισεις του ΟΠΑΠ που υποτιθεται οτι προσφερει κοινωνικο εργο να ηταν ενα απο αυτα τα βιντεο θα ειχαν αλλαξει πολλα πραγματα..
    Πάντως εδώ παίδες (στο Αγγλία) όταν δεν παίζουνε με τις τάπες των βαρελιώνε, δείχνουν αρκετές διαφημήσεις προς τους οδηγούς αυτοκινήτων να προσέχουνε για μηχανές. Μερικά από αυτά τα βίντεο είναι αρκετά γραφικά αλλά περνάνε μια χαρά το μήνυμα τους.
    Στο Ελλάντα τι γίνεται; Μήπως πρέπει να διαμαρτηρηθούν μερικοί μερικοί μπας και πάρει το κράτος καμία "πρωτοβουλία";
    2004 R1 red-black

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    πάντως βλέπω αρκετά λάθη ρε σεις...δηλαδή ο Άφθαρτος απο πάνω λεει ''έχεις κόκκινο την Πα..''.

Τι παει να πει έχεις κόκκινο;Υφίσταται τέτοιο πράγμα?

Το βλέπεις καθημερινά είμαι με κόκκινο στο φανάρι ανάβει πράσινο και ρίχνω το βλέμα μου στην δίπλα λωρίδα να δω αν σταμάτησαν τ αμάξια...ως συνήθως κάποιοι περνάνε με κόκκινο ακολουθώντας το μπούγιο και βλέπω ένα τύπο με παπί παει να φύγει κοιτώντας δεν ξέρω κι εγώ που και παραλίγο να χαμε σύγκρουση...άρχισα να παταω κόρνες και να φωνάζω ΠΡΟΣΕΧΕ.Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα πλεον ότι όταν οδηγείς μηχανή Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΕ-ΤΑΙ να σαι αφηρημένος και κοιτάς συνέχεια ποιο όχημα ΑΝ κανει τη μαλακία σε θέτει σε κίνδυνο.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά τη γ@μησες.

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Δυστηχως πρεπει να σκαφτεις τι μ@μ@κια θα καναει ο αλλος αν θες να επιβιωσεις στην κινηση της πολη.... Χτες κιωλας ξεκιναω στο φαναρι σε μια διασταυρωση οπυ στην μια πλευρα εχει τουνελ.. ι με την ακρη του ματιου μου κοιταω την εξοδο του τουνελ και βλεπω εναν τυπο με αλφα να ερχεται σαν να μην τρεχει τιποτα... χωρις πανικο και με απολυτο ελεγχο εκανα οτι πηγαινα κατα πανω του να πεσω (να φοβηθει λιγο)... δεν πιστευω οτι ειχα παρει χαμπαρι οτι υπηρχε φαναρι... . Στις διασταυρωσεις ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ το "σβησιμο" του τελευταιου φαναριου πριν το δικο μας
    Φταει δεν φταει ο αλλος αν μου σαπσει ενα ποδι τι να το κανω? (τυχερος θα ειμαι)

Οταν ο πατερας μου με μαθαινε να οδηγω αυτοκινητο στα 13-14 μου ελεγε... δεν θα γινεις ποτε καλος οδηγος αν δεν μαθεις να προβλεπεις τι μ@μ@κια που θα κανει καθε οδηγος. Να κοιτας ακομα και τους καθρεπτες των αλλων να δεις αν σε ειδαν... και να θυμασαι.... οπου δεν το περιμενεις εχει πιτσαδορο με παπι που βγαινει..
    Τοτε μου φαινοταν υπερβολη και χαζομαρα. τωρα απλα λεω ευχαριστω!

καλα με εχει πιασει το στομαχι μου μιλαμε!!!
    Τα εχω δει ολα γαματα!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    για να μην ανοιγω καινουργιο thread, μου ηρθε αυτο το επιμορφωτικο κατα τ'αλλα βιντεακι.
    οκ, δεν εχει σχεση με μηχανες, αλλα αναφερεται στα μετρα προστασιας γενικοτερα που πρεπει να τηρουμε.

ΥΓ: εχει παρει (συμφωνα με τα γραφοντα του αποστολεα του email) 8 βραβεια...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. diaroi apo tin kylindrokefali!
    από Filippos_Aachen στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2010, 20:02
  2. Fotia Apo Tin Eksatmisi
    από kyrtasos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11