Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 135

Θέμα: Πανελληνια 2006

Re: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από fu man
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ
    ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΠΛΕΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.
    Μεγάλε, μιλάμε, να πούμε, θα είμαι και εγώ και έχω θυριδώσει την πάπια και με την καινούργια την εξάτμα θα γίνει χαμός...
    Θα τρομάξουμε όλη την ασπροβάλτα να πούμε...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΠΛΕΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.

Ζητωωωω τι είπες τώρα και θα κάνω 600 χλμ για να δω τους κάγκουρες, να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί μπορεί να περάσει κανένας μέσα από τη σκηνή μου …

Για να μην αρχίσουμε τα περσινά …
    Γιατί η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και δεν θα έπρεπε να είναι τσιφλίκι κανενός …..

Αλλά δεν θα χαλαστώ πάλι δεν θα πω άλλα….. καλά να περάσετε (και χωρίς απρόοπτα) και εγώ θα περάσω ακόμα καλύτερα…
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Τις καλημέρες μου.

Για όσους δυσανασχέτησαν για την ποιότητα της Ασπροβάλτας σε σχέση με τις παραλίες της Χαλκιδικής, θα συμφωνίσω, αλλά να σας θυμίσω ότι τα κάμπινγκ στην Ελλάδα που μπορούν να υποδεχτούν 5.000> κόσμο, είναι πολύ λίγα και όχι πάντα διαθέσιμα.

Το κόστος των 60 ευρώ για τα μη μέλη της ΜΟΤ.Ο.Ε. περιλαμβάνει πενθήμερη παραμονή στο κάμπινγκ για την μοτό και τους δύο επιβάτες της, τις συναυλιές, τα αναμνηστικά της εισόδου και φυσικά την συμμετοχή ή την παρακολούθηση στα δρώμενα της εκδήλωσης. Αν κάποιος το θεωρεί υπερβολικό (το κόστος), να διορθώσει το ρολόϊ του, γιατί πάει 20 χρόνια πίσω.

Όποιος επίσης θεωρεί ότι τα μέλη της ΜΟΤ.Ο.Ε. θα πληρώσουν λιγότερο για να γίνουν το καροτάκι προσέλκυσης νέων μελών-πελατών με απότερο σκοπό να τα "αρπάξει" η ΜΟΤ.Ο.Ε. (η οποία δεν είναι κάτι απρόσωπο, αλλά το ΔΣ της το παρτίζουν άνθρωποι με σάρκα και οστά), να με πει να του κρατήσω δωμάτιο στον ξενώνα μιας από τις βίλες των μελών του ΔΣ της.

Για τους ανησυχούντες της ψυχικής τους γαλήνης, να ενημερώσω ότι δεν πρόκειται για συμπόσιο ουρολόγων, αλλά για μοτοσυγκέντρωση όπου θα βρεθούν πάνω από 3.000 μηχανές και πάνω από 5.000 άνθρωποι. Υπάρχει πάντα και το back up της μεγάλης έκτασης του κάμπινγκ, που σημαίνει ότι θα μπορέσουν να στήσουν το αντίσκηνό τους μακριά από εστίες θορύβου.

Να τονίσω ότι οι διοργανωτές (μέλη της ΜΟΤ.Ο.Ε και μοτοσυκλετιστές όπως εσείς κι εγώ) δεν είναι αστυνομικοί, δεν είναι σεκιουριτάδες (ούτε και πρόκειται να μισθώσουν τέτοιους) και δεν σκοπεύουν να κρατήσουν την τάξη εντός του χώρου της εκδήλωσης ασκόντας σωματική ή κάθε άλλου είδους βία.
    Εκτός του χώρου της εκδήλωσης, την ευθύνη φέρουμε εγώ, εσείς και τα όργανα τάξης.

Παρακάτω ακουλουθεί το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Τετάρτη 7/6/06 : DJ Βακάρος & DJ Alexis plus Support Groups

Πέμπτη 8/6/06: Transit - Magic De Spell - Just Moment - TsopanaRave

Παρασκευή 9/6/06: Naja - Blues Riders - Micro - Μπλε - Απροσάρμοστοι

Σάββατο 10/6/06: Δευκαλίωνες - SXIMA - Στέλιος Ρόκος - Ελένη Πέτα - Γιώργος Μάγγας

Κυριακή 11/6/06: Third Degree - URIAH HEEP - Zorz Bilali - De Facto

Καλή διαμονή σε όσους πάτε και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας.

Yeeeaah!!!!!!!!!!!!!!

Άρχισα ήδη τα "burn out" στο... Dominator !!!

See ya on the highway...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???????

Αν ΝΑΙ, τότεΝΕΣ να έρθω μαζί με τον crs αρκεί να μου εξασφαλίσει κάποιος οτι θα "παίξουν" στοιχίματα!
    Αλλιώς...

Έχω κάτι έξοδα ξέρεις τελευταία...

Αϊντάααααααααα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Yeeeaah!!!!!!!!!!!!!!

Άρχισα ήδη τα "burn out" στο... Dominator !!!

See ya on the highway...

Κάνε οικονομία Βασίλη στα λάστιχα!

Μήν είσαι ΚΟΥΤΟΣ!!!

Μετά τα στοιχίματα που κανονίζω θα έχεις φράγκα να πάρεις καινούρια όσα θές και τότε λιώσε τα παλιά!

Έμ, είδες η ΔΕΗ?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Φφφςς,φςςςςς,ενα δυο,ενα δυο,οβερ...
    Ελα crs tours ακουει?Οβερ
    Παιζει τιποτα για τ' Αι-Πνευματος,οβερ?
    Ενημερωσατε Κεντρο!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    kante xoro gia tous palabous tis igoumenitsas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    Ζητωωωω τι είπες τώρα και θα κάνω 600 χλμ για να δω τους κάγκουρες, να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί μπορεί να περάσει κανένας μέσα από τη σκηνή μου …

Για να μην αρχίσουμε τα περσινά …
    Γιατί η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και δεν θα έπρεπε να είναι τσιφλίκι κανενός …..

Αλλά δεν θα χαλαστώ πάλι δεν θα πω άλλα….. καλά να περάσετε (και χωρίς απρόοπτα) και εγώ θα περάσω ακόμα καλύτερα…
    Περυσι στον ΑΡΔΑ παντως τους καγκουρες τους εβλεπες μονο αν ηθελες μιας και μπορουσες να στησεις σε μερος που δεν θα σε ενοχλουσαν και σιγουρα δεν θα κινδυνευες να σου ερθει καποιος μεσα στη σκηνη σου.
    το ιδιο θα γινει και φετος και ισως και λιγο καλυτερα μιας και το καμπινγκ ειναι τοσο μεγαλο που εχει χωρο για ολους . και για ησηχους και για φασαριοζους.

μολις βγεις απο ασπροβαλτα εχει εγνατια .........χαρας ευαγγελια για τους γρηγορους που θα πανε

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    μολις βγεις απο ασπροβαλτα εχει εγνατια .........χαρας ευαγγελια για τους γρηγορους που θα πανε

...τα ευαγγέλια είναι σίγουρα!!!

...απ΄αυτούς εξαρτάται αν θα είναι χαράς (όπως λές)...

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis

Thumbs up Re: Re: Re: ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    Περυσι στον ΑΡΔΑ παντως τους καγκουρες τους εβλεπες μονο αν ηθελες μιας και μπορουσες να στησεις σε μερος που δεν θα σε ενοχλουσαν και σιγουρα δεν θα κινδυνευες να σου ερθει καποιος μεσα στη σκηνη σου.
    ...
    Yep...το σωστοστ να λεγεται !!!

"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

το υπερτελειο

εργαλειο και αποσταγμα χρονιας μηχανολογικής μελέτης γνωστο και ως ΚΤΜ DUKE βρισκεται ήδη στην ασπροβαλτα με αυτοκολλητακι μοτο.γρ

Ο οδηγος του (και κατοχος για το 3μερο) ειναι αλητης μαλλιας μηχανοβιος.

Οποιος μου προσκομισει φοτο υλικο με τον ως ανωτερο καγκουρα να σκιζει το μηχανακι μου θα τον κερασω μπυρες και θα τον προσκαλεσω να παρακολουθησει το σοδομισμο του καγκουρα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Etsi poy ta lete 8axei ka8e 100m kai radar !!

Lamp chops Master

Καλά να περάσετε..............

Να γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με πείση η ΜΟΤΟΕ ή κάποια άλλη λέσχη να περεβρεθώ σε πανελλήνια.

ΑΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο τώρα που απάνω βρέχει και οι συναυλίες μάλλον ακυρώνονται οι παριστάμενοι δικαιούνται επιστροφής χρημάτων?
    .......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
    γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2006, 08:17
  2. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας