απανταω διοτι εκανες παραθεση ενα μερος του μυνηματος μου θα σου απαντησω ως εξης:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
για να πω και εγω τη γνώμη μου...
Νομίζω ότι παραφέρεστε και επιτίθεστε ανάρμοστα σε έναν άνθρωπο που απλά είπε τη γνώμη του....
Στο κάτω κάτω όλοι εδώ μέσα λέμε (ανάλογα με την κατηγορία) το μακρύ μας και το κοντό μας.... εγώ προσωπικά λέω το μακρύ μου και το μακρύ μου ( με πιάνεις έτσι; ) ...
Εξάλλου αν ο φίλος που ξεκίνησε το post έχει έρθει στο Δέλεαρ θα έχει βρει μια τέτοια κατάσταση οπότε αν δεν του αρέσει δε τρέχει και τίποτα....
Εγώ αυτό το κάνε τσιγάρο δε κατάλαβα!![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!
Στις κατηγορίες ΑΝΑΒΑΤΗΣ και ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ δε βρίσκει τίποτα το ενδιαφέρον;
Α, υπάρχουν και άνθρωποι (αλήτες, μηχανόβιοι , τσαντάκηδες) που λένε και ακούνε ανέκδοτα 10 φορές τη μέρα και εξορκίζουν τη μιζέρια και πέρνουν χαπάκι γέλιου ή απλά μειδιάματος στην καθημερινότητά τους.
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ MOTO.GR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ?
φτου σου ρε φούστη.... πάλι καλά που έχω ήδη κοπέλα ... αλλιώς :a31:
ΥΓ1: ξέρω, ξέρω είμαι μ@λάκας, ανεγκέφαλος, χεστήκατε για ότι λέω, άμα γουστάρω να μη ξαναμπώ εδώ κλπ.
ΥΓ2: τα λέμε τη δευτέρα στο Δέλεαρ, ε;![]()
ΥΓ3: με νελέ Sosta στα ποδανά...![]()
![]()
Καταρχην δεν τον επιασα εγω απο τα μουτρα οπως προανεφερες,απλα ειπα οτι αυτο που δεν αρεσει σε αυτον αρεσει σε καποιους αλλους και αυτο που αρεσει στους αλλους δεν αρεσει στον τανουκι και σε σε καμποσους ακομα...και τι να κανω τωρα;
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως θελουμε εμεις και απανταω και λεω αμα δεν μας αρεσει ενα πραγμα απλα δεν το κοιτας ...δεν σου ειπε κανεις να φυγεις αλλα ουτε και να μην μιλας...απλα ειναι τουλαχιστον αστειο να θελουμε να σβυσουμε τα ανεκδοτα...γιατι ειναι η ευθυμη νοτα...και πρωτη φορα ακουω στη ζωη μου καποιον να μην θελει το χιουμορ!!
Μην δημιουργουμε ζητηματα εκει που δεν θα επρεπε να υπαρχουν