Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Δεν νομίζετε πως έχει παραγίνει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    για να πω και εγω τη γνώμη μου...

Νομίζω ότι παραφέρεστε και επιτίθεστε ανάρμοστα σε έναν άνθρωπο που απλά είπε τη γνώμη του....

Στο κάτω κάτω όλοι εδώ μέσα λέμε (ανάλογα με την κατηγορία) το μακρύ μας και το κοντό μας.... εγώ προσωπικά λέω το μακρύ μου και το μακρύ μου ( με πιάνεις έτσι; ) ...

Εξάλλου αν ο φίλος που ξεκίνησε το post έχει έρθει στο Δέλεαρ θα έχει βρει μια τέτοια κατάσταση οπότε αν δεν του αρέσει δε τρέχει και τίποτα....

Εγώ αυτό το κάνε τσιγάρο δε κατάλαβα!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!
    Στις κατηγορίες ΑΝΑΒΑΤΗΣ και ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ δε βρίσκει τίποτα το ενδιαφέρον;

Α, υπάρχουν και άνθρωποι (αλήτες, μηχανόβιοι , τσαντάκηδες) που λένε και ακούνε ανέκδοτα 10 φορές τη μέρα και εξορκίζουν τη μιζέρια και πέρνουν χαπάκι γέλιου ή απλά μειδιάματος στην καθημερινότητά τους.

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ MOTO.GR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ?
    φτου σου ρε φούστη.... πάλι καλά που έχω ήδη κοπέλα ... αλλιώς :a31:

ΥΓ1: ξέρω, ξέρω είμαι μ@λάκας, ανεγκέφαλος, χεστήκατε για ότι λέω, άμα γουστάρω να μη ξαναμπώ εδώ κλπ.

ΥΓ2: τα λέμε τη δευτέρα στο Δέλεαρ, ε;

ΥΓ3: με νελέ Sosta στα ποδανά...

απανταω διοτι εκανες παραθεση ενα μερος του μυνηματος μου θα σου απαντησω ως εξης:

Καταρχην δεν τον επιασα εγω απο τα μουτρα οπως προανεφερες,απλα ειπα οτι αυτο που δεν αρεσει σε αυτον αρεσει σε καποιους αλλους και αυτο που αρεσει στους αλλους δεν αρεσει στον τανουκι και σε σε καμποσους ακομα...και τι να κανω τωρα;

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως θελουμε εμεις και απανταω και λεω αμα δεν μας αρεσει ενα πραγμα απλα δεν το κοιτας ...δεν σου ειπε κανεις να φυγεις αλλα ουτε και να μην μιλας...απλα ειναι τουλαχιστον αστειο να θελουμε να σβυσουμε τα ανεκδοτα...γιατι ειναι η ευθυμη νοτα...και πρωτη φορα ακουω στη ζωη μου καποιον να μην θελει το χιουμορ!!

Μην δημιουργουμε ζητηματα εκει που δεν θα επρεπε να υπαρχουν

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Αμ το άλλο που το πας, τόσες καλημέρες σς καθημερινή βάση δεν ανταλλάσουν ούτε τα στρουμφάκια που είναι μεσ' την καλή χαρά.

Κομμένες οι Καλημέρες....χαζοχαρούμενοι!

:rotflmao: :rotflmao:
    Και συ με το ψαλιδι κανεις βολτες ;

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    απανταω διοτι εκανες παραθεση ενα μερος του μυνηματος μου θα σου απαντησω ως εξης:

Καταρχην δεν τον επιασα εγω απο τα μουτρα οπως προανεφερες,απλα ειπα οτι αυτο που δεν αρεσει σε αυτον αρεσει σε καποιους αλλους και αυτο που αρεσει στους αλλους δεν αρεσει στον τανουκι και σε σε καμποσους ακομα...και τι να κανω τωρα;

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως θελουμε εμεις και απανταω και λεω αμα δεν μας αρεσει ενα πραγμα απλα δεν το κοιτας ...δεν σου ειπε κανεις να φυγεις αλλα ουτε και να μην μιλας...απλα ειναι τουλαχιστον αστειο να θελουμε να σβυσουμε τα ανεκδοτα...γιατι ειναι η ευθυμη νοτα...και πρωτη φορα ακουω στη ζωη μου καποιον να μην θελει το χιουμορ!!

Μην δημιουργουμε ζητηματα εκει που δεν θα επρεπε να υπαρχουν
    βρε hornet,

το μήνυμα σου το έκανα παράθεση μόνο για να σχολιάσω το "κάνε τσιγάρο", δεν είπα ότι τον άρπαξες εσύ από τα μούτρα...

για όλα τα υπόλοιπα.... έκανα χιούμορ 5ου επιπέδου...

άντε πάρε και μια ... παρεξηγησιάρη....

~
    moto.gr (2006)--- Εγγεγραμένα μέλη: 14,283, Συζητήσεις: 23,628, Μηνύματα: 398,832

einai tosos o kosmos pou einai to pleon fysiko na yparxoun polles fones k apopseis....

gia mena dektes oles k sizitisimes...

to mono pou theoro aftonoito k thelo einai na vlepo na xerei k aftos pou tis thetei k aftos pou apada to pos exei to pragma k ton tropo na ekfrazete thetika k irema xoris ti granitoura prosvolis-epithetikotikas-eironias-magias-eiste xalies-ktl... (amin )

oso gia ta posts ton anegdoton k ta sxetika...

kathe mera benoun posts gia tis istories kathimerinis trelas pou zoume + atyximata-dystiximata-thanatous...

an exete tpt kalytero gia adidoto.....

That's all folks!

c u @ Ανέκδοτα - humor !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Τα ανέκδοτα δεν είναι χιούμορ... μασημένη τροφή είναι. Το χιούμορ το έχει ο καθένας μέσα του και το εκφράζει στα δικά του κείμενα.

Αυτό είναι το αντίδοτο... Οι καθημερινές συζητήσεις που γίνονται! Νομίζω ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που τους αρέσει το moto.gr για τα ανέκδοτα του.

Τώρα γιατί μπήκαν τόσοι παρεξηγημένοι και φοβήθηκαν μήπως τους κόψουμε το γέλιο δεν καταλαβαίνω. Στην καθημερινότητα τους με ανέκδοτα χαίρονται και γελάνε; γιατί δεν το νομίζω...

Εντέλει δικαιούμαστε όλοι να γουστάρουμε ή να μη γουστάρουμε κάποιες κατηγορίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σβηστούν όπως πολύ βιαστικά μπήκαν κάποιοι να πούνε.

Προσωπικά θεωρώ την κατηγορία chat area και δεν μπαίνω ποτέ. Αλίμονο αν περίμενα αυτά για να ευθυμήσω... Ωστόσο έθεσα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν πατάω new posts, κάτι που ως mod αναγκάζομαι να κάνω συνέχεια.

Σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ το να υπάρχει τόσο μεγάλος όγκος από "ανέκδοτα" το θεωρώ υπερβολή και θα έπρεπε να υπάρχει έστω ένας τρόπος να μην τα βλέπω όταν δεν θέλω!
    Θάνος..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εμενα μου τη δινουν οι σπαμμερς.....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τα ανέκδοτα δεν είναι χιούμορ... μασημένη τροφή είναι. Το χιούμορ το έχει ο καθένας μέσα του και το εκφράζει στα δικά του κείμενα.

Αυτό είναι το αντίδοτο... Οι καθημερινές συζητήσεις που γίνονται! Νομίζω ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που τους αρέσει το moto.gr για τα ανέκδοτα του.

Τώρα γιατί μπήκαν τόσοι παρεξηγημένοι και φοβήθηκαν μήπως τους κόψουμε το γέλιο δεν καταλαβαίνω. Στην καθημερινότητα τους με ανέκδοτα χαίρονται και γελάνε; γιατί δεν το νομίζω...

Εντέλει δικαιούμαστε όλοι να γουστάρουμε ή να μη γουστάρουμε κάποιες κατηγορίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σβηστούν όπως πολύ βιαστικά μπήκαν κάποιοι να πούνε.

Προσωπικά θεωρώ την κατηγορία chat area και δεν μπαίνω ποτέ. Αλίμονο αν περίμενα αυτά για να ευθυμήσω... Ωστόσο έθεσα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν πατάω new posts, κάτι που ως mod αναγκάζομαι να κάνω συνέχεια.

Σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ το να υπάρχει τόσο μεγάλος όγκος από "ανέκδοτα" το θεωρώ υπερβολή και θα έπρεπε να υπάρχει έστω ένας τρόπος να μην τα βλέπω όταν δεν θέλω!

---You live in terror of not being misunderstood---

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Εγώ θα έλεγα ρε παιδιά όπως υπάρχει η ενότητα καλημέρες – ευχολόγια να γίνει και μια ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ έτσι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και αυτοί που θέλουνε να γράφουνε ένα σορό ανέκδοτα που μας κάνουνε να γελάμε αλλά και αυτοί που δεν θέλουνε να ανοίγουνε το προβολή νέον μηνυμάτων και να πλημμυρίζει η οθόνη τους με 40 ανέκδοτα καθημερινά!!!

@ Pokerland

Re: Re: Δεν νομίζετε πως έχει παραγίνει....

Φιλε takuni
    Για να μην επαναλαμβανω κι εγω τα ιδια με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα ο sub_zero και απλως θα επισημανω με κεφαλαια μια φράση του που ειναι -για εμενα- ολο το ρεζουμε της υποθεσης.

----------------------------------------------------------------------
    Δεν θα ήταν σωστό (κατά την άποψη μου) να τεθούν περιορισμοί σε μιά τόσο ποικιλόμορφη "παρέα" γιατί θα χανόταν η μαγεία αυτής και θα καταλήγαμε σαν κάποια forum που το μόνο θέμα συζήτησης είναι το πόσα BMW-AUDI-VW-ΚΤΜ κτλ... "πατησα" χτές στο δρόμο ή το πόσο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ έιναι το παπαράκι που έβαλα κάπου στην μηχανή και μου έδωσε 300+ hp...

Αλλωστε δεν νομίζω ότι και στην προσωπική σου ζωή μέσα στις παρέες σου συζητάτε μόνο για ενα θέμα ή αντικείμενο...
    ------------------------------------------------------------------------

Και να θυμασαι οτι τελικα εσυ επιλεγεις τι θα δεις και τι θα διαβασεις.

Φιλικά κι απο μενα αλλη μια

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω θα ελεγα μερικοι να αρχισουν να κανουν σεξ....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    πάντως σήμερα φαίνεται να έχει πολύς κόσμος διάθεση για παρεξηγήσεις.... Παρασκευή κιόλας...

μαλακία δεν είναι?

εγώ πάλι; να μην παρεξηγούμαι με τίποτα...
    τι στο διάολο, αναίσθητος είμαι?

εγώ από δευτέρα πάντως κόβω τσιγάρο, ψωμί, coca-cola και τις μαλακίες...

πότε θα κάνω κάνα ταξιδάκι με το honda-κι μου δε ξέρω ακόμα...

Δυο πραγματάκια θέλω να πω κι εγώ.

Εμένα προσωπικά τα ανέκδοτα με έφεραν τόσο κοντά με κάποιους ενώ βρίσκομαι τόσο μακρυά απ'όλους σας.

Απαντάω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, σπαμμάρω κιόλας αλλά απαντάω και με σοβαρότητα σε θέματα που δεν χωράει το σπαμ και τα γέλια.

Όμως η κατηγορία των ανέκδοτων με έκανε να είμαι σήμερα φιλαράκι με τον Bartlal, τους Ολλανδούς, την α-μήχανη, τον Καλεσίν, τον Λάμπρο_Φέϊζερ, τον Κώστα81, τον DimChios, την iLia, τον, τον, τον... και φτάσαμε σήμερα να μιλάμε στα τηλέφωνα για να ρωτήσει ο ένας τι κάνει ο άλλος.

Δεν βρίσκομαι στη ίδια θέση με εσάς. Δεν μπορούν να μας φέρουν κοντά πολλά πράγματα, στις βόλτες δεν μπορώ να ακολουθώ, στις υπόλοιπες συζητήσεις θα μιλήσουν τα μέλη περισσότερο για τον τίτλο του εκάστοτε θρεντ. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα απ'αυτό, πρώτον γιατί δεν στέκει και δεύτερον γιατί θεωρείται σπαμ. Και είναι σπαμ ! Στα ανέκδοτα όμως μπορούμε να μιλήσουμε με τη γλώσσα που θα μιλούσαμε εκεί που θα πίναμε και καφέ παρέα !

Δεν θα μπορούσε άλλη κατηγορία να με κάνει να ανταλλάξω τόσα πολλά με τόσους ΦΙΛΟΥΣ !

Κι αυτό μετράει για μένα πάρα πολύ ! Ξέρω οτι μου το πρόσφερε το Μοtο gr γι'αυτό με έχετε καθημερινά κοντά σας ! Αν δεν με θέλετε, απλά μου το λέτε ! Αν δεν σας ήθελα όλους εδώ, τον καθένα για το κάτι διαφορετικό που προσφέρει, απλά θα του το έλεγα !

Όμως όλοι κάτι έχουν να προσφέρουν εδώ μέσα, από ένα λιθαράκι έως έναν ογκόλιθο που στο τέλος κάνουν κατα την ταπεινή μου άποψη το Moto gr μοναδικό !

Σέβομαι τις απόψεις όλων ! Τις διαβάζω και είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, αποδέχομαι !

Δέχομαι λοιπόν όσους σιχαίνονται να διαβάζουν ανέκδοτα και να βλέπουν smillies, μπορούν όμως απλά να προσπεράσουν !

Απλό είναι ! Χαλάει η συνολική εικόνα του φόρουμ ;
    Ίσα ίσα που είναι και πιο ολοκληρωμένο !

Αυτή είναι η δική μου άποψη !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δυο πραγματάκια θέλω να πω κι εγώ.....

....Αυτή είναι η δική μου άποψη !

Συγκινήθηκα λεμε..... σνιφ....σνιφ.... ουααααα....

Γειά σου ρε maki206..... και εμείς γραμμένο σε έχουμε....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Συγκινήθηκα λεμε..... σνιφ....σνιφ.... ουααααα....
    Γειά σου ρε maki206..... και εμείς γραμμένο σε έχουμε....
    Σπάμμερ !

Παλαιό μέλος
    Συνειδητοποιω οτι ΕΓΩ τουλαχιστον ναι, ειμαι εδω για λαθους λογους ( λαθος για μερικους). Μηχανη ΔΕΝ εχω, δεν ειχα και ουτε θα εχω. Κοιτω μονο τις συζητησεις και εχω και 2 αντε 3 ποστ στις υπολοιπες κατηγοριες.
    Δεν αγνοω το υπολοιπο φορουμ επειδη δεν με ενδιαφερει..η μαλλον, ναι, δεν με ενδιαφερει απο την αποψη οτι δεν το καταλαβαινω. Ειμαι μελος γιατι καιρο ηθελα να βρω ενα ελληνικο φορουμ και ευχαριστω τον Dae που μου το εδειξε.

Οσον αφορα τα ανεκδοτα και αλλα τετοια χαριτωμενα....απλα συμφωνω με τον Μακη ( κι ας μην με ανεφερε το τερας).

Και συμφωνω με τον Θανο μονο οσον αφορα τα new ποστς. Οσον αφορα τα ανεκδοτα και την καθημερινοτητα....οχι, δεν ακουω 38 ανεκδοτα την ημερα στην ζωη μου. Αλλα ισως ΑΝ τα ακουγα...να'χα καλυτερη ζωη

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί!!!!!
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 01:27
  3. δεν θυμαμαι να εχει ξαναμπει
    από grsart στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 21:51