Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: έξω οι εποχικοί... ας παίρνουν το ΜΕΤΡΟ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Απορία...
    Αυτοί που έχουν πρόβλημα με όσους πάνε στο σουπερ μάρκετ με μηχανή και τη φορτώνουν με σακούλες...

Αυτοί τι κάνουν ?
    Πάνε με το αμάξι σουπερ μάρκετ ¨η με τα πόδια και τους τα φέρνει το σούπερ μάρκετ delivery ώστε να έχουν τη μηχανή τους στη βιτρίνα και να μην ενοχλούν αισθητικά ?

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    Απορία...
    Αυτοί που έχουν πρόβλημα με όσους πάνε στο σουπερ μάρκετ με μηχανή και τη φορτώνουν με σακούλες...

Αυτοί τι κάνουν ?
    Μπαγκαζιερουλα, τσαντα πλατης και αν δε φτασει ο χωρος 2η διαδρομη (κατα προτιμηση σε κοντινοτερο σουπερμαρκετ)..
    Silence in the studio!

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αν σας φοβίζουν τόσο πολύ όλοι αυτοί να πάρετε εσείς το Μετρό,το τραμ,το τρένο και το λεωφορείο.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Πάντως δεν είναι τυχαίο το ότι ο "επαγγελματισμός σκοτώνει την οδήγηση". Οταν κάτι σου γινετε καθημερινότητα και μεροκάματο είναι αλλιώς. Δείτε ταξιτζήδες που τρώνε σαντουιτς και πίνουν καφέδες, λεοφοριατζίδες που πριν το δρομολόγιο έχουν πιεί το μισό Πλωμάρι, ντιλιβεράδες και κούριερ που από ανάγκη για δουλειά βγάζουν τακα τακα δίπλωμα και μέσα σε ένα μήνα πάνε τάπα και σταυροπόδι. Για να μην αναφέρω φορτηγατζήδες λιώμα το βράδυ στις εθνικές να πηγαίνου βάρκα γιαλό. Επίσης να πούμε κιόλας οτι όποιος οδηγεί εταιρικό αμάξι είναι ακόμα πιο πολύ στα αρ!#%ια του καθώς και στραβή να του κάτσει η εταιρεία θα πληρώσει. ΑΑΑΑ!!!!!!! και τα κινητά τα πληρώνει η εταιρεία. Εγω δεν τα έχω με τους "αυτοκινητάδες" ούτε με τους "μηχανόβιους". Εγώ απλά θέλω να πάω σπίτι μου μετά την βόλτα. Δυστυχώς λόγω νοοτροπίας του Ελληνα υπάρχουν οι μεν που προκαλούνται αν τους περάσει γκόμενα και οι δε που νομίζουν οτι είναι άρχοντες του δρόμου και γράφουν στα καλαμπαλίκια τους τους πάντες. Αν όλοι οι παραπάνω οδηγοί είχαν παιδεία θα πήγαιναν όπως πρέπει με ότι και να οδηγούσαν και δεν θα έθεταν σε κίνδυνο τους άλλους. Οσον αφορά τους νέους οδηγούς καλό θα είναι να οδηγούν όχι απαραίτητα αυτό που τους αρέσει (μπορεί να μην το "έχουν" ακόμα), αλλά αυτό με το οποίο νιώθουν ασφάλεια να οδηγήσουν για την εμπειρία τους. Πάντως κι εσείς σαν νέοι που είσασταν κάποτε μη μου πείτε οτι δεν γαμωσταυρίζατε τους κάγκουρες που σταμάταγαν δίπλα σας στο φανάρι με έντο και έφευγαν σούζα, κόβοντας σας τότε τη χολή!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Δεν ειπε κανεις οτι οι εμπειροι μηχανοβιοι ειναι rossi και εχουν μετατρεψει τους δρομους σε πιστες, αλλα οταν εισαι αρχαριος βρε αδερφε και φοβασαι να χωθεις τσεκαρε τους καθρεφτες σου που και που και ριχνε μια ματια και πισω και αν δεις να εχει μαζευτει ουρα κανε λιγο χωρο να περασουν οι γρηγοροι...Εγω ουτε rossi ειμαι ουτε κανω μ@λ@κιες (τουλαχ. οχι χοντρες) και πολλες φορες φρακαρω στην κινηση, επειδη ντε και καλα καποιος αρχαριος εχει πιασει την γραμμη μπροστα του και πηγαινει κοτα...και εγω υπηρξα αρχαριος αλλα μεχρι να μαθω αφηνα τους αλλους να περνανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δεν καταλαβαινω πως μπορει να κολλησει στην κινηση ενας κ ας ειναι αρχαριος.....τελος παντων.....το χειμωνα εγω προτιμω να παιρνω το μηχανακι(στην κρητη ειναι πιο ηπιος ο χειμωνας) γιατι εχει κινηση κ σου σπαει τα νευρα το αμαξι.πιστευω οτι ειναι ενας λογος που πολλοι οδηγοι αυτοκινητου ειναι νευρικοι κ συχνα βριζουν για ασημαντους λογους. τωρα για το κρανος εγω το βαζω κ για ενα αλλο λογο(εκτος απ την ασφαλεια κ για να μην με γραψουν).ξεκρανωτος,πως να το πω,δε λεει,λες κ ειμαι κανα ψωνιο,ενω με κρανος δειχνω ετσι,πιο μοτοσυκλετιστης,γνωστης του αθληματος που λεμε! ξερω γω,τους ξεκρανωτους τους βλεπω λιγο αυ υψηλου,μου φαινονται λιγο ασχετοι..εεε καλα δεν ξερω αν κανεις καταλαβε τιποτα,παντως ετσι εχω αυτη την αισθηση.

Παιδια αν φορατε το κρανος για να μην σας γραψουν, τοτε το χασατε το παιχνιδι

Δεν το φοραμε για κανενα βλαχομπατσο που γραφει ακρανωτους παπιαδες στην γωνια, το φοραμε για την ασφαλεια μας!

Παλαιό μέλος

Thumbs up

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Δεν το φοραμε για κανενα βλαχομπατσο που γραφει ακρανωτους παπιαδες στην γωνια, το φοραμε για την ασφαλεια μας!

+1

Επιπλέον το κράνος προστατεύει από το κρύο και τα στοιχεία της φύσεως γενικά και σου δίνει και αίσθηση ασφάλεια που αποζημιώνει για την ταλαιπορία, ακόμα και τους θερινούς μήνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Μπαγκαζιερουλα, τσαντα πλατης και αν δε φτασει ο χωρος 2η διαδρομη (κατα προτιμηση σε κοντινοτερο σουπερμαρκετ)..
    Μάλιστα... για να μη βάλουμε σακούλες στη μηχανή , θα πρέπει να κάνεις απανωτά δρομολόγια στα σούπερ μάρκετ να στήνεσαι διπλές φορές στις ουρές και να ζεύεσαι πχ τα γάλατα και τους χυμούς που θα κουβαλάς καλοκαιριάτικα...

Δε μπορώ να πω... ενδιαφέρουσα άποψη..
    Αλλά δε θα πάρω.

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Δεν το φοραμε για κανενα βλαχομπατσο που γραφει ακρανωτους παπιαδες στην γωνια
    Τωρα αυτοι τι σου εφτεξαν? την Δουλεια τους κανουν. Μπας και εφαγες καμια κληση τελευταια?

Επίσης να θεωρήσω πως με τη μηχανή πρέπει να πηγαίνουμε διακοπές σε κοντινά κατά προτίμηση μέρη και αν δεν χωράνε στη μπαγκαζιέρα τα πράγματα κάνουμε κι άλλα δρομολόγια για να μη βάζουμε καμιά ψάθα πιασμένη με κανένα χταπόδι και ενοχληθεί αισθητικά κανείς ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Απορία...
    είμαι ένας από αυτούς... (που έχουν πρόβλημα, όχι από αυτούς που βάζουν σακούλες στο τιμόνι)

Αυτοί τι κάνουν ?
    Πάνε με το αμάξι σουπερ μάρκετ ¨η με τα πόδια και τους τα φέρνει το σούπερ μάρκετ delivery ώστε να έχουν τη μηχανή τους στη βιτρίνα και να μην ενοχλούν αισθητικά ?...
    ναι, ή με αμάξι ή με τα πόδια ή στο scooter στην ποδιά ή στη βαλίτσα ή delivery....

και εκτός αυτών...
    η μηχανή χρησιμοποιείται ή στο super market ή για βιτρίνα?
    καμία άλλη χρήση?

το πρόβλημα είναι για τους άλλους αισθητικό? όχι ασφάλειας?

Μάλιστα... για να μη βάλουμε σακούλες στη μηχανή , θα πρέπει να κάνεις απανωτά δρομολόγια στα σούπερ μάρκετ να στήνεσαι διπλές φορές στις ουρές και να ζεύεσαι πχ τα γάλατα και τους χυμούς που θα κουβαλάς καλοκαιριάτικα... ...
    από το να σκιστεί καμιά σακούλα στο δρόμο και να φύγουν τα μαρούλια, οι χυμοί, τα γάλατα και οι κονσέρβες ή το πακέτο με τα κωλόχαρτα (συγνώμη χαρτιά υγείας ήθελα να πω) στην άσφαλτο με κίνδυνο να τα πατήσεις εσύ ή ο ανύποτος που έρχεται από πίσω σου ή με κίνδυνο να τρομάξεις την ώρα που θα καταλάβεις ότι σου σκίστηκε ή σου έπεσε η σακούλα και να προσπαθήσεις να συνδυάσεις οδήγηση με ζογκλερίστικη προσπάθεια να πιάσεις τη σκισμένη σακούλα ή/και να σταματήσεις επι τόπου απότομα...

ε , ναι ...αν το μονάδικό μέσο για να πας στο super market έιναι το μηχανάκι σου.... πήγαινε περισσότερες φορές....

Αλλά δε θα πάρω.
    εσύ μη πάρεις ... εγώ τι φταίω που είσαι εν δυνάμει επικίνδυνος για τη σωματική μου ακεραιότητα?

Επίσης να θεωρήσω πως με τη μηχανή πρέπει να πηγαίνουμε διακοπές σε κοντινά κατά προτίμηση μέρη και αν δεν χωράνε στη μπαγκαζιέρα τα πράγματα κάνουμε κι άλλα δρομολόγια για να μη βάζουμε καμιά ψάθα πιασμένη με κανένα χταπόδι και ενοχληθεί αισθητικά κανείς ...
    αν η ψάθα είναι με χταπόδι δεμένη σωστά επάνω στη μηχανή στο πίσω μέρος και όχι επάνω στο τιμόνι... οκ

και ξαναρωτάω η ενόχληση είναι η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ?

από θέμα ασφάλειας για τον εαυτό σου και τους άλλους είσαι εντάξει?

φιλικά πάντα....

αν πιάνεις τα ψώνια με τις σακούλες με διχτυ ή με χταπόδι ... καλώς

αν έχεις scooter (τύπου typhoon) και βάζεις τις σακούλες στη ποδιά ...πάλι καλώς

αν έχεις βαλίτσα και χωράνε εκεί μέσα... τα μάλα καλώς

αν κρεμάς σακούλες στο τιμόνι..... και θεωρείς ότι είσαι ασφαλής για σένα και τους γύρω σου .... σε ό,τι και να σου τύχει στο δρόμο.... κακώς, κάκιστα

διαφωνώ...
    για μένα που έρχομαι πίσω σου ή που θα προσπαθήσω να σε προσπεράσω ... είσαι επικίνδυνος ...πολύ επικίνδυνος .-

άποψή μου....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

εγώ το φοράω γιατι με κανει ομορφο...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    φιλικά πάντα....

αν έχεις scooter (τύπου typhoon) και βάζεις τις σακούλες στη ποδιά ...πάλι καλώς

αν κρεμάς σακούλες στο τιμόνι..... και θεωρείς ότι είσαι ασφαλής για σένα και τους γύρω σου .... σε ό,τι και να σου τύχει στο δρόμο.... κακώς, κάκιστα

διαφωνώ...
    για μένα που έρχομαι πίσω σου ή που θα προσπαθήσω να σε προσπεράσω ... είσαι επικίνδυνος .-

άποψή μου....
    και τις σακούλες τις φοράω στο κεφαλι...
    γιατί ορισμένες δε βλέπονται λεμε..

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Απορία...
    είμαι ένας από αυτούς... (που έχουν πρόβλημα, όχι από αυτούς που βάζουν σακούλες στο τιμόνι)

Αυτοί τι κάνουν ?
    Πάνε με το αμάξι σουπερ μάρκετ ¨η με τα πόδια και τους τα φέρνει το σούπερ μάρκετ delivery ώστε να έχουν τη μηχανή τους στη βιτρίνα και να μην ενοχλούν αισθητικά ?...
    ναι, ή με αμάξι ή με τα πόδια ή στο scooter στην ποδιά ή στη βαλίτσα ή delivery....

και εκτός αυτών...
    η μηχανή χρησιμοποιείται ή στο super market ή για βιτρίνα?
    καμία άλλη χρήση?

το πρόβλημα είναι για τους άλλους αισθητικό? όχι ασφάλειας?

Μάλιστα... για να μη βάλουμε σακούλες στη μηχανή , θα πρέπει να κάνεις απανωτά δρομολόγια στα σούπερ μάρκετ να στήνεσαι διπλές φορές στις ουρές και να ζεύεσαι πχ τα γάλατα και τους χυμούς που θα κουβαλάς καλοκαιριάτικα... ...
    από το να σκιστεί καμιά σακούλα στο δρόμο και να φύγουν τα μαρούλια, οι χυμοί, τα γάλατα και οι κονσέρβες ή το πακέτο με τα κωλόχαρτα (συγνώμη χαρτιά υγείας ήθελα να πω) στην άσφαλτο με κίνδυνο να τα πατήσεις εσύ ή ο ανύποτος που έρχεται από πίσω σου ή με κίνδυνο να τρομάξεις την ώρα που θα καταλάβεις ότι σου σκίστηκε ή σου έπεσε η σακούλα και να προσπαθήσεις να συνδυάσεις οδήγηση με ζογκλερίστικη προσπάθεια να πιάσεις τη σκισμένη σακούλα ή/και να σταματήσεις επι τόπου απότομα...

ε , ναι ...αν το μονάδικό μέσο για να πας στο super market έιναι το μηχανάκι σου.... πήγαινε περισσότερες φορές....

Αλλά δε θα πάρω.
    εσύ μη πάρεις ... εγώ τι φταίω που είσαι εν δυνάμει επικίνδυνος για τη σωματική μου ακεραιότητα?

αν η ψάθα είναι με χταπόδι δεμένη σωστά επάνω στη μηχανή στο πίσω μέρος και όχι επάνω στο τιμόνι... οκ

και ξαναρωτάω η ενόχληση είναι η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ?

από θέμα ασφάλειας για τον εαυτό σου και τους άλλους είσαι εντάξει?

φιλικά πάντα....

διαφωνώ...
    για μένα που έρχομαι πίσω σου ή που θα προσπαθήσω να σε προσπεράσω ... είσαι επικίνδυνος ...πολύ επικίνδυνος .-

άποψή μου....

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΙΣ 12/05/2008 ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    από luxaeterna στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2008, 18:25
  2. Έξω οι ηλίθιοι του ποδοσφαίρου απο το Basket...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 15:55
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 11:05
  4. Στη Δανία όλοι παίρνουν το λεωφορείο!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 04:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF