Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 140

Θέμα: Το όνομα αυτού... Hayden!!!

gourou
    Δηλαδή επειδή όλοι οι υπόλοιποι είχαν την ατυχία να έχουν αντίπαλο τον κορυφαίο κατα τη γνώμη μου αναβάτη της συγχρονης εποχής πρέπει να τους βάλουμε στον κουβά;;;. Είναι απίστευτο να διαβάζεις αλλά και να ακούς απο αντιαθλητικούς τύπους που το πρώτο πράγμα που μάθανε στον ως τώρα μικρό τους μοτοσυκλετιστικό βίο είναι ο Rossi (και αυτόν λόγω του σύγχρονου και αδίστακτου marketing) να σχολιάζουν αναβάτες αδιαμφισβίτητης αξίας και ικανότητας. Τα άτομα γυρνάνε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ τους στο ίδιο δευτερόλεπτο, απλώς υπάρχει κάποιος απο εκεί μέσα που περπατάει και οργώνει - και αυτός είναι ο V.R.
    Δυστυχώς το groupthinkg επιτάσσει σύμπλευση με τον ισχυρό, είτε αυτος λέγεται υπερδύναμη/ αθλητικό σωματίο/ οδηγός/ κτλ... δεν θα πάρω.
    κ..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σωστός ο mike_thedoctor

fazerakis δεν τα λές καλά....
    Λές οτι
    O Heyden?
    O Capirossi?
    O Nakano?
    O Edwards?
    O Pedrosa?
    O Melandri?
    O Gibernau?
    O Vermulen?
    O Hopkins?
    O Stoner?
    O Roberts?

.
    Όπως πρόσεξες δεν ανέφερα πουθενά το Γιατρό. Γιατί;;;;;
    Γιατί φυσικά και είναι ανώτερος. Όπως είπα για όλους τους υπόλοιπους βελτιωθήκαν ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ το γιατρό. Αλλά τους σέβομαι όλους αυτους γιατί ανα καιρούς όλο και κάποιος κλέβει την νίκη και πάντα κάποιος ακολουθάει και το να είσαι από πίσω από τον Rossi δεν είναι καθόλου υποτιμητικο.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
    Δηλαδή επειδή όλοι οι υπόλοιποι είχαν την ατυχία να έχουν αντίπαλο τον κορυφαίο κατα τη γνώμη μου αναβάτη της συγχρονης εποχής πρέπει να τους βάλουμε στον κουβά;;;. Είναι απίστευτο να διαβάζεις αλλά και να ακούς απο αντιαθλητικούς τύπους που το πρώτο πράγμα που μάθανε στον ως τώρα μικρό τους μοτοσυκλετιστικό βίο είναι ο Rossi (και αυτόν λόγω του σύγχρονου και αδίστακτου marketing) να σχολιάζουν αναβάτες αδιαμφισβίτητης αξίας και ικανότητας. Τα άτομα γυρνάνε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ τους στο ίδιο δευτερόλεπτο, απλώς υπάρχει κάποιος απο εκεί μέσα που περπατάει και οργώνει - και αυτός είναι ο V.R.
    Δυστυχώς το groupthinkg επιτάσσει σύμπλευση με τον ισχυρό, είτε αυτος λέγεται υπερδύναμη/ αθλητικό σωματίο/ οδηγός/ κτλ... δεν θα πάρω.
    κ..
    Οταν εχεις 20 πιλοτους , μονο και μονο το γεγονος οτι ειναι και τρεχουν εκει σημαινει οτι αξιζουν.
    Απλα τυχαινει να εχουν αντιπαλο τον "εξωγηινο " βαλεντινο πουτ τους ριχνει στον κουβα.
    Σε αυτο το πειπ[εδο ολοι ειναι ισοι αλλα καπιοι ξεχωριζουν. εχουν το κατι το παραπανω που τους κανει να ειναι διαφορτικοι...
    οπως παραδειγμα στα φρενα ο μελαντρι τρωει ακομα και τον δοκτορ πολλες φορες.
    Ολοι εχουν κατι αν πουν αλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο αλλοι απλα ελαχιστα... με τον ροσσι να γρεφει ιστορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    εκτος αν βλεπω αλλο πρωταθλημα εγω φετος...

μα τοτε να ακυρωθει το φετινο πρωταθλημα...σα δεν ντρεπονται...
    να συνεχιζουν να τρεχουν ενω ο γιατρος εχει ατυχιες...

κ το ελεγα εγω να αλλαξουν οι κανονισμοι κ να βαθμολογειται μονο ο πρωτος σε καθε αγωνα...δεν με ακουνε
    ετσι για να δουμε ποιος εχει @@ για πρωταθλημα...

στις -μονο-2 νικες του ηταν εξω ο γιατρος???
    α ναι μωρε,η μια ηταν στο ''σπιτι του'' κ την αλλη ο γιατρος ειχε τσακιστει(ολομοναχος)

ε μαντεψε...εχω πει ΚΑΙ οτι δεν πρεπει να γινεται αγωνας στην seca γιατι εκει ''μενει'' ο hayden αλλα ΚΑΙ οτι πρεπει να αναβαλλονται οι αγωνες οταν ο βαλεντινος εχει χτυπησει...
    ποιος μ'ακουει εμενα ομως...

.

σιγουρα εκεινη τη μερα ο ροσσι ηταν πολυ πιο χαρουμενος απο τον krjr...μη σου πω κ οτι ο krjr ευχοταν να ηταν στη θεση του γιατρου....

Το θεμα είναι μαικ ότι οι οπαδοι του βαλεντινου δεν δεχονται την πραγματικοτητα κ γινονται χειροτεροι γκρινιαρηδες από τους αντιστοιχους του max κ του gib που τοσα χρονια κατηγορουν...ολο δικαιολογιες...αν κ αν...

τα υπολοιπα,οπως βλεπεις,είναι απλα παιχνιδια με τις λεξεις κ τις εντυπωσεις...

Το χειροτερο όμως είναι ότι εκει που ολοι υποστηριζαν τον hayden(ο ρουκης,ο θεαματικος,ο ντιφτερ, ο δεν μασαω από mgp παιδια,ο τι είναι τα 2μισι? Ο ετσι ο αλλιως...μεχρι κ πουλεν του rossi τον λεγαν μερικοι...)τωρα που εγινε κ επισημα αντιπαλος του rossi ολοι το γυρισανε στο φτυαρι...αν είναι δυνατον

Εγω μια ζωη παπαρα τον ελεγα αλλα δεν γινεται να μην παραδεχτω 2 πραγματα

1ον παιζει το παιχνιδι που πρεπει κ το γουσταρει κιολας...

2ον ΝΤΡΙΦΤΑΡΕΙ...

αυτα ειναι ομως,θα'χει ο hayden κ δεν θα'χει ο max..
    γεια μας

Εκτός της παραπάνω παιδιάστικης ανοησίας να σχολιάζεις τις λέξεις μου μια προς μια έχεις κάποια σαφή θέση και άποψη?

Είναι γενική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ή προσπάθεια να μας πεις "κάτι" που ούτε ξέρεις τι είναι και δε καταλήγεις πουθενά?

Ποιος είπε κουλό τον Hayden ή τους υπόλοιπους? Ποιοι τον έλεγαν γαμάτο παλιά και τώρα τον λένε κουλό?...και αν κάποιοι το έχουν κάνει γιατί το αναφέρεις σχολιάζοντας δικές μου κουβέντες?

Ποιος είπε ότι πέπει να σταματήσουν οι άλλοι να τρέχουν ή να βαθμολογείται μόνο ο πρώτος?

Τι μαλακίες λες τέλος πάντων?

Άποψη έχεις?...εγώ την κατέθεσα...δε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε έκρινα με βάση άλλους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οποιος και να βγει πρωταθλητης(δηλαδη ο ροσσι,στα μισα του πρωταθληματος ειμαστε ακομα),εγω ξερω οτι ο μακραν καλυτερος αναβατης απ ολους αυτους εκει κ της εποχης μας,των 990 τουλαχιστον,ειναι ο βαλεντινο ροσσι.-

Το πρωτάθλημα έχει άλλο τόσο. Υπομονήήήήήήή.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

εκτος αν βλεπω αλλο πρωταθλημα εγω φετος...

στις -μονο-2 νικες του ηταν εξω ο γιατρος???
    α ναι μωρε,η μια ηταν στο ''σπιτι του'' κ την αλλη ο γιατρος ειχε τσακιστει(ολομοναχος)

γεια μας

πρεπει να ξερεις ενα πραγμα .. το μουτχελο ειναι το σπιτι της ντουκατι. εκει δοκιμαζει εκει μετραει εκει κανει τα παντα.
    ο βαλεντινο μονο το οτι ειναι ιταλος τον κανει να ειναι σπιτι του.. αλλα υπαρχει καπιροσσι , υπαρχει μελαντρι , υπηρχε μπιατζι...
    Να υποθεσω οτι το παγκοσμιο πρωταθλημα το βλεπεις απο τοτε που ειναι στην ερτ 3 και μαλλον σου λειπουν καποια επεισοδεια... οπως οταν ο ροσσι ηταν στα 125 στα 250.....

εγω δεν θα πω τιποτε αλλο... απλα να δουμε στο τελος... προσεχε μην αρχεισεις εσυ τα αν και αν και αν στο τελος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor
    Εκτός της παραπάνω παιδιάστικης ανοησίας να σχολιάζεις τις λέξεις μου μια προς μια έχεις κάποια σαφή θέση και άποψη?

Είναι γενική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ή προσπάθεια να μας πεις "κάτι" που ούτε ξέρεις τι είναι και δε καταλήγεις πουθενά?

Ποιος είπε κουλό τον Hayden ή τους υπόλοιπους? Ποιοι τον έλεγαν γαμάτο παλιά και τώρα τον λένε κουλό?...και αν κάποιοι το έχουν κάνει γιατί το αναφέρεις σχολιάζοντας δικές μου κουβέντες?

Ποιος είπε ότι πέπει να σταματήσουν οι άλλοι να τρέχουν ή να βαθμολογείται μόνο ο πρώτος?

Τι μαλακίες λες τέλος πάντων?

Άποψη έχεις?...εγώ την κατέθεσα...δε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε έκρινα με βάση άλλους...

παμε αλλη μια,

''Το θεμα είναι μαικ ότι οι οπαδοι του βαλεντινου δεν δεχονται την πραγματικοτητα κ γινονται χειροτεροι γκρινιαρηδες από τους αντιστοιχους του max κ του gib που τοσα χρονια κατηγορουν...ολο δικαιολογιες...αν κ αν...

τα υπολοιπα,οπως βλεπεις,είναι απλα παιχνιδια με τις λεξεις κ τις εντυπωσεις...

Το χειροτερο όμως είναι ότι εκει που ολοι υποστηριζαν τον hayden(ο ρουκης,ο θεαματικος,ο ντιφτερ, ο δεν μασαω από mgp παιδια,ο τι είναι τα 2μισι? Ο ετσι ο αλλιως...μεχρι κ πουλεν του rossi τον λεγαν μερικοι...)τωρα που εγινε κ επισημα αντιπαλος του rossi ολοι το γυρισανε στο φτυαρι...αν είναι δυνατον

Εγω μια ζωη παπαρα τον ελεγα αλλα δεν γινεται να μην παραδεχτω 2 πραγματα

1ον παιζει το παιχνιδι που πρεπει κ το γουσταρει κιολας...

2ον ΝΤΡΙΦΤΑΡΕΙ...

αυτα ειναι ομως,θα'χει ο hayden κ δεν θα'χει ο max..
    γεια μας ''

αυτο σου κανει για αποψη?
    η στραβωσες τοσο με τα προηγουμενα που δεν εφτασες μεχρι εκει?...
    τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω να σου πω ''κατι''???ειχαμε κ χτες μηπως καμια αντιπαραθεση κ το ξεχασα?...

δεν ειχα προθεση να ειρωνευτω ΕΣΕΝΑ.γι'αυτο κ το εγραψα οταν τελειωσα με τις ειρωνιες,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,για να εξιλεωθω απεναντι σου κ μετα προσπαθησα να παρω κ γω μερος στην γενικη συζητηση κ στην ανταλλαγη αποψεων αλλα μαλλον δεν τα καταφερα γιατι δεν κατεληξα οχι πουθενα,αλλα στο οτι ο ροσσι ειναι ο γαμαω κ δεν πρεπει να γινεται πρωταθλημα με την μορφη που το ξερουμε τοσα χρονια(καλα,εγω απο τοτε που το δειχνει η ετ3...) αλλα να μαζευομαστε ομορφα ολοι μαζι κ να λεμε ποιος ειναι ο καλυτερος?
    ροσσι?παρ'το...
    γιατι να τρεχουν τα παλικαρια κ να σκοτωνονται(κυριολεκτικα μερικες φορες...) αφου οτι κ να γινει στο τελος,θα βγεις ΕΣΥ κ οι φιλοι σου κ θα πειτε,τι κ αν εχει αλλος περισσοτερους βαθμους,ο ροσσι ειναι καλυτερος...

αυτες τις μαλακιες λεω λιγο πολυ...

υγ.για τη ειρωνια,σου εγραψα παραπανω την προθεση που ειχα.
    προφανως δεν το καταλαβες οποτε το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να ζητησω συγγνωμη...
    δεν νομιζω οτι σε εκρινα καπου παντως...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
    πρεπει να ξερεις ενα πραγμα .. το μουτχελο ειναι το σπιτι της ντουκατι. εκει δοκιμαζει εκει μετραει εκει κανει τα παντα.
    ο βαλεντινο μονο το οτι ειναι ιταλος τον κανει να ειναι σπιτι του.. αλλα υπαρχει καπιροσσι , υπαρχει μελαντρι , υπηρχε μπιατζι...
    Να υποθεσω οτι το παγκοσμιο πρωταθλημα το βλεπεις απο τοτε που ειναι στην ερτ 3 και μαλλον σου λειπουν καποια επεισοδεια... οπως οταν ο ροσσι ηταν στα 125 στα 250.....

εγω δεν θα πω τιποτε αλλο... απλα να δουμε στο τελος... προσεχε μην αρχεισεις εσυ τα αν και αν και αν στο τελος....
    γιατι?
    ας μου θυμισει καποιος ποτε εγινα οπαδος του hayden κ γιατι πρεπει να τον υπερασπιστω?

να δουμε τι στο τελος?αν το παρει ο ροσσι?αν το παρει θα σημαινει οτι ΜΑΖΕΞΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ...χαιρω πολυ!αυτο δεν λεω τοση ωρα,οποιος παρει τους βαθμους,τσιμουδια...γιατι να βγω κ να πω αν κ αν???

οσο για το μουτζελο,οποιος ιταλος κερδισει εκει θα ειναι καλπικη η νικη του?ή μηπως ο hayden κανει δοκιμες εξελιξης στη seca?...ζυγισε τα

κ κατι προς ολους,
    οτι υποστηριζα τοσα χρονια(περυσι μονο δηλαδη ) τον μαξ δεν σημαινει οτι δεν παω τον γιατρο...αλλιμονο...
    i'm a reasonable man,get off my case...
    (μερικους υποστηρικτες του ομως τωρα που το σκεφτομαι... )
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

γιατι?
    ας μου θυμισει καποιος ποτε εγινα οπαδος του hayden κ γιατι πρεπει να τον υπερασπιστω?

να δουμε τι στο τελος?αν το παρει ο ροσσι?αν το παρει θα σημαινει οτι ΜΑΖΕΞΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ...χαιρω πολυ!αυτο δεν λεω τοση ωρα,οποιος παρει τους βαθμους,τσιμουδια...γιατι να βγω κ να πω αν κ αν???

οσο για το μουτζελο,οποιος ιταλος κερδισει εκει θα ειναι καλπικη η νικη του?ή μηπως ο hayden κανει δοκιμες εξελιξης στη seca?...ζυγισε τα

κ κατι προς ολους,
    οτι υποστηριζα τοσα χρονια(περυσι μονο δηλαδη ) τον μαξ δεν σημαινει οτι δεν παω τον γιατρο...αλλιμονο...
    i'm a reasonable man,get off my case...
    (μερικους υποστηρικτες του ομως τωρα που το σκεφτομαι... )
    τωρα εξηγειται γιατι ο γιατρος δεν σου αρεσει.... αυτοι οι δυο ουτε σε φωτογραφια δεν θελουν να βλεπονται.....
    κανα δυο φορες εχουν κιολας πλακωθει στις μπουνιες

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike_thedoctor

Και ο Kenny Roberts JR πήρε κάποτε κάπως έτσι το πρωτάθλημα (1 νίκη)....Στον τελευταίο αγώνα στο Rio όμως κανείς δε του έδωσε σημασία...Ο νικητής Rossi αποθεώθηκε...

Απλως να μπουν καποια πραγματα στην θέση τους, ο roberts τοτε (2000) είχε 4 νίκες και όχι μία (τις πίο πολλές εκέινη την χρονιά), όντως στην βραζιλία οδήγησε σαν κότα! Και γενικα είναι κρύος οδηγός αλλά τις νίκες τις έκανε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Καλά δεν πάτε καλά ρε!!! Καθόλου!!!

Είπα εγώ ότι ο Rosi είναι χειρότερος από τον Heyden; Ή ότι ο αμερικανός φίλος μας είναι ο καλύτερος όλων;;;
    Δεν είπα τέτοια πράγματα ο άνθρωπος...

Απλώς θυμήθηκα ότι στην αρχή της χρονιάς από διαίσθηση και ΜΟΝΟ είχα πει ότι ο Heyden θα σκίσει φέτος. Τον γουστάρω ως οδηγό και πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Αυτό είχα πει και το έγραψα. Τι μου λέτε για Rosi και τους άλλους;;;

Τεσπα επεδιή το ποστ έγινε διαμάχη να πω την άποψη μου όπως το βλέπω.
    Καταρχάς το να λέμε άσχετος ο τάδε οδηγός άσχετος ο άλλος κλπ είναι μία σκέτη παπαριά. Υπάρχουν οδηγοί που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν. μας την σπάνε ή τους πάμε. ¨Ασχετοι όμως δεν είναι!!!

Πάμε τώρα παρακάτω... για το αμερικανάκι μας...
    Ο Heyden είναι ένας οδηγός όχι θεαματικός. Ούτε ιδιαίτερα τολμηρός και ριψοκίνδυνος νομίζω.
    Είναι όμως σταθερότατος και μεθοδικός. Σιγά σιγά προχωρά προς τον στόχο του. Κι αυτό μου αρέσει.
    Και νομίζω ότι δείχνει βελτίωση χρόνο με το χρόνο.

Όσο για τους υπόλοιπους...
    για τον Rosi δεν έχω να πω κουβέντα. Είναι μακράν ο καλύτερος όλων.
    Ο Stoner επίσης μου αρέσει πάρα πολύ αλλά για Meladri και Zibernau δεν θέλω να ακούω τίποτα. Ειδικά ο δεύτερος... μεγάλη κομπλεξάρα πιστεύω...
    Και κάτι τελευταίο:
    Αυτή η καραμέλα ότι κάποιος κερδίζει επειδή όλοι οι άλλοι έχουν ατυχίες πρέπει να πάψει κάποτε. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας ΟΚ αλλά όχι ο μόνος.
    Γιατί ο Rosi άτυχος ο meladri εκτός ο Kapirosi το ίδιο... έτρεχε όμως και ο Stoner και ο Edwards και ο Pedrosa και ο Roberts Jr...
    και τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από v2power
    Απλως να μπουν καποια πραγματα στην θέση τους, ο roberts τοτε (2000) είχε 4 νίκες και όχι μία

Έχεις δίκιο! :smilea:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παιδες αν για να βγει ο Χειντεν πρωταθλητης πρεπει να εχει ατυχιες ο Ροση τοτε ειναι πρωταθλητης του γλυκου νερου. Δεν τον εχει κερδισει στα ισια ποτε. Ο πρωταθλητης δεν βγαινει στα χαρτια αλλα στην καρδια.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Πρωταθλητης βγαινει αυτός που στο τέλος έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς

.&-
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    από LIBYKOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2015, 14:15
  2. αντε να το πεις το όνομα...
    από Gi_4ce στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2010, 17:37