Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Μαντρόσκυλος ο αδέσποτος.......

Παλαιό μέλος
    Φώναζε beep beep όταν περνάς από 'κει, μπας και φοβηθεί!

Παλαιό μέλος
    ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ.........

Καί γέλασα ρέ φίλε πρωί-πρωί....
    Πάντως δέ βλέπω λύση στό πρόβλημα σου...!!!!!!!
    Ό ίδιοκτήτης τού θεριού είναι τόσο μαλάκας..????
    Δέν άντιλαμβάνεται ότι κάποιος θά άγανακτίσει καί θά ρίξει φόλα στό ζώο......ή....βγάζει τά άπωθημένα του...???
    Ρέ μπάς καί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Ρέ μπάς καί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...!!!!!!!!!!

Φανατικός αυτοκινητάκιας έεεεεεε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    O σκύλος είναι φανατικός με μένα μάλλον! Κάποια μέρα πάντως θα περάσω απο πάνω του! βατήρας για αλμα!:smilea: :smilea:

Πάντως ο @@@@@@@@ ιδιοκτήτης προσπαθεί να τον ματρώσει αλλα ο @@@@λυκος όλο έξω είναι..μια μέρα είχε πάρει και την αλυσίδα του και με περίμενε!!! :hypnotize :hypnotize
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Χμμμ φίλε μου εδώ διαφαίνεται μια σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ σας..... :rotflmao: :rotflmao: σοβαρά τώρα δοκίμασες ποτέ να τον καλοπιάσεις με κανένα μπριζολικό??? στο προτείνω γιατί ο μαντρόσκυλος που λες είναι και γείτονας σου οπότε καλύτερα να τον καλοπιάσεις!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Χμμμ φίλε μου εδώ διαφαίνεται μια σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ σας..... :rotflmao: :rotflmao: σοβαρά τώρα δοκίμασες ποτέ να τον καλοπιάσεις με κανένα μπριζολικό??? στο προτείνω γιατί ο μαντρόσκυλος που λες είναι και γείτονας σου οπότε καλύτερα να τον καλοπιάσεις!!!!!
    Η ακόμη καλύτερα ένα ρομαντικό δείπνο!!!
    Ποτέ δεν ξέρεις....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    επειδή λυπάμαι το σκύλο κ δεν θέλω να σου προτείνω να του ρίξεις φόλα...δε ρίχνεις καμιά φόλα στον γείτονα????
    άκου εκεί προσπαθεί να τον μαντρώσει....δηλαδή αφού ο σκύλος την έχει δει ΣΕΡΓΚΕΙ ΜΠΟΥΜΚΑ δεν μπορεί να τον δέσει???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Φιλικές σχέσεις και ερωτικές αμα λάχει έχω σκεφτει να συνάψω μαζί του...αλλα ρε παιδία μόνο να τον δείτε...είναι γαιδούρι ο σκύλος.
    Σήμερα το πρωί με κοίταγε μέσα απο το "κλουβί" του με ενα παραπονιάρικο ύφος....του έλειψα μάλλον. :rotflmao:
    Αρκετές μέρες τώρα πάω απο άλλο δρόμο...του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτε! :rotflmao: :rotflmao:
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Φοβάμαι οτι και φίλος κολλητός να του γίνεις, αυτός πάλι θα σε κυνηγάει, λόγω παιχνιδιού..
    Οπότε κάντο όπως στον Αστερίξ, που όταν ο Αστερίξ και ο Οβελίξ κυνηγούσαν κάποιο αγριογούρουνο, αυτό τους οδηγούσε πανω σε Ρωμαϊκά περίπολα..
    Ετσι και εσυ, θα οδηγείς τον σκύλο, στην πρώτη γάτα που θα δείς..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF