Φώναζε beep beep όταν περνάς από 'κει, μπας και φοβηθεί!![]()
Φώναζε beep beep όταν περνάς από 'κει, μπας και φοβηθεί!![]()
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ.........
Καί γέλασα ρέ φίλε πρωί-πρωί....
Πάντως δέ βλέπω λύση στό πρόβλημα σου...!!!!!!!
Ό ίδιοκτήτης τού θεριού είναι τόσο μαλάκας..????
Δέν άντιλαμβάνεται ότι κάποιος θά άγανακτίσει καί θά ρίξει φόλα στό ζώο......ή....βγάζει τά άπωθημένα του...???
Ρέ μπάς καί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...!!!!!!!!!!
![]()
Φανατικός αυτοκινητάκιας έεεεεεε???Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Ρέ μπάς καί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...!!!!!!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
O σκύλος είναι φανατικός με μένα μάλλον! Κάποια μέρα πάντως θα περάσω απο πάνω του! βατήρας για αλμα!:smilea: :smilea:
Πάντως ο @@@@@@@@ ιδιοκτήτης προσπαθεί να τον ματρώσει αλλα ο @@@@λυκος όλο έξω είναι..μια μέρα είχε πάρει και την αλυσίδα του και με περίμενε!!! :hypnotize :hypnotize
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
Χμμμ φίλε μου εδώ διαφαίνεται μια σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ σας..... :rotflmao: :rotflmao: σοβαρά τώρα δοκίμασες ποτέ να τον καλοπιάσεις με κανένα μπριζολικό??? στο προτείνω γιατί ο μαντρόσκυλος που λες είναι και γείτονας σου οπότε καλύτερα να τον καλοπιάσεις!!!!!![]()
Η ακόμη καλύτερα ένα ρομαντικό δείπνο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Χμμμ φίλε μου εδώ διαφαίνεται μια σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ σας..... :rotflmao: :rotflmao: σοβαρά τώρα δοκίμασες ποτέ να τον καλοπιάσεις με κανένα μπριζολικό??? στο προτείνω γιατί ο μαντρόσκυλος που λες είναι και γείτονας σου οπότε καλύτερα να τον καλοπιάσεις!!!!!![]()
Ποτέ δεν ξέρεις....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδή λυπάμαι το σκύλο κ δεν θέλω να σου προτείνω να του ρίξεις φόλα...δε ρίχνεις καμιά φόλα στον γείτονα????Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
![]()
άκου εκεί προσπαθεί να τον μαντρώσει....δηλαδή αφού ο σκύλος την έχει δει ΣΕΡΓΚΕΙ ΜΠΟΥΜΚΑ δεν μπορεί να τον δέσει???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Φιλικές σχέσεις και ερωτικές αμα λάχει έχω σκεφτει να συνάψω μαζί του...αλλα ρε παιδία μόνο να τον δείτε...είναι γαιδούρι ο σκύλος.
Σήμερα το πρωί με κοίταγε μέσα απο το "κλουβί" του με ενα παραπονιάρικο ύφος....του έλειψα μάλλον. :rotflmao:
Αρκετές μέρες τώρα πάω απο άλλο δρόμο...του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτε! :rotflmao: :rotflmao:
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
Φοβάμαι οτι και φίλος κολλητός να του γίνεις, αυτός πάλι θα σε κυνηγάει, λόγω παιχνιδιού..
Οπότε κάντο όπως στον Αστερίξ, που όταν ο Αστερίξ και ο Οβελίξ κυνηγούσαν κάποιο αγριογούρουνο, αυτό τους οδηγούσε πανω σε Ρωμαϊκά περίπολα..
Ετσι και εσυ, θα οδηγείς τον σκύλο, στην πρώτη γάτα που θα δείς..
![]()
![]()
![]()
![]()