Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Παιδια εγω πρωσοπικα δεν θα εδινα φραγκο στην ελλαδα και στους γ@μωφορους της αν ειχαν κανει ενα τετοιο εγκλημα(ναι εγκλημα ειναι ενα τετοιο κτιριο για φυλακη)και ειχαν μεσα τον βιαστη της κορης μου,τον δολοφονο που θε ειχε σκοτωσει εν ψυχρω κοσμο γιατι ετσι του εκατσε,τους ανευθυνους οδηγους που ξεκληριζουν οικογενειες και κανουν οτι θελουν στον δρομο και δεν τους μιλαει κανεις παρα μονο οταν ειναι γιορτες(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρακι)και αυτο μονο για καθαρα εισπραξη χρηματων(οχι οτι τους νοιαζει αν φοραω κρανος η ζωνη)για να τα φανε οι πολιτικοι και οι ελληνες εργολαβοι που και αυτοι ειναι εγληματιες και θα επρεπε να ειναι και πολλοι απο αυτους μεσα γιατι φτιαχνουν καροδρομους στον βωμο του χρηματος και πολλοι απο εμας χανομαστε γιατι??γιατι δεν εχουν καταλαβει καποιοι οτι και εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΝΑΙ εχουμε και εμεις ψυχη και μας γεννησε ΜΑΝΑ που πονα για μας καθε στιγμη που καβαλαμε την μοτοσικλετα μας!!ΟΥΦ τα ειπα(ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα μου βγηκε αυθορμητα)
![]()
![]()
ενα θηριο οταν το βαζεις στο κλουβι γινετε πιο θηριο ακομα!
η φιλοσοφια της φυλακης δεν ειναι η τιμωρια μονο αλλα και η αναμορφωση του ατομου ετσι ωστε οταν βγει να ειναι χρησιμο μελος στην κοινωνια και οχι ενας κακοποιος!!
Η τιμωρια ειναι στο οτι ειναι κλεισμενος περιορισμενος και δεν χαιρετε την ελευθερια του και οχι στο οτι η τουαλετα ειναι διπλα στο κρεβατι του!