Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΡΕΝΤΑΜ (νομιζω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Παιδια εγω πρωσοπικα δεν θα εδινα φραγκο στην ελλαδα και στους γ@μωφορους της αν ειχαν κανει ενα τετοιο εγκλημα(ναι εγκλημα ειναι ενα τετοιο κτιριο για φυλακη)και ειχαν μεσα τον βιαστη της κορης μου,τον δολοφονο που θε ειχε σκοτωσει εν ψυχρω κοσμο γιατι ετσι του εκατσε,τους ανευθυνους οδηγους που ξεκληριζουν οικογενειες και κανουν οτι θελουν στον δρομο και δεν τους μιλαει κανεις παρα μονο οταν ειναι γιορτες(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρακι)και αυτο μονο για καθαρα εισπραξη χρηματων(οχι οτι τους νοιαζει αν φοραω κρανος η ζωνη)για να τα φανε οι πολιτικοι και οι ελληνες εργολαβοι που και αυτοι ειναι εγληματιες και θα επρεπε να ειναι και πολλοι απο αυτους μεσα γιατι φτιαχνουν καροδρομους στον βωμο του χρηματος και πολλοι απο εμας χανομαστε γιατι??γιατι δεν εχουν καταλαβει καποιοι οτι και εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΝΑΙ εχουμε και εμεις ψυχη και μας γεννησε ΜΑΝΑ που πονα για μας καθε στιγμη που καβαλαμε την μοτοσικλετα μας!!ΟΥΦ τα ειπα(ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα μου βγηκε αυθορμητα )

ενα θηριο οταν το βαζεις στο κλουβι γινετε πιο θηριο ακομα!
    η φιλοσοφια της φυλακης δεν ειναι η τιμωρια μονο αλλα και η αναμορφωση του ατομου ετσι ωστε οταν βγει να ειναι χρησιμο μελος στην κοινωνια και οχι ενας κακοποιος!!

Η τιμωρια ειναι στο οτι ειναι κλεισμενος περιορισμενος και δεν χαιρετε την ελευθερια του και οχι στο οτι η τουαλετα ειναι διπλα στο κρεβατι του!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Παιδια εγω πρωσοπικα δεν θα εδινα φραγκο στην ελλαδα και στους γ@μωφορους της αν ειχαν κανει ενα τετοιο εγκλημα(ναι εγκλημα ειναι ενα τετοιο κτιριο για φυλακη)και ειχαν μεσα τον βιαστη της κορης μου,τον δολοφονο που θε ειχε σκοτωσει εν ψυχρω κοσμο γιατι ετσι του εκατσε,τους ανευθυνους οδηγους που ξεκληριζουν οικογενειες και κανουν οτι θελουν στον δρομο και δεν τους μιλαει κανεις παρα μονο οταν ειναι γιορτες(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρακι)και αυτο μονο για καθαρα εισπραξη χρηματων(οχι οτι τους νοιαζει αν φοραω κρανος η ζωνη)για να τα φανε οι πολιτικοι και οι ελληνες εργολαβοι που και αυτοι ειναι εγληματιες και θα επρεπε να ειναι και πολλοι απο αυτους μεσα γιατι φτιαχνουν καροδρομους στον βωμο του χρηματος και πολλοι απο εμας χανομαστε γιατι??γιατι δεν εχουν καταλαβει καποιοι οτι και εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΝΑΙ εχουμε και εμεις ψυχη και μας γεννησε ΜΑΝΑ που πονα για μας καθε στιγμη που καβαλαμε την μοτοσικλετα μας!!ΟΥΦ τα ειπα(ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα μου βγηκε αυθορμητα )

Φιλε μου συμφωνουμε ολοι σε αυτα που λες...
    Αλλα δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη φυλακη να ειναι υψιστης ασφαλειας?
    Μπορει να ειναι φυλακη για μικροεγκληματα,π,χ εφορια,κτλ...οπως οι δικες μας αγροτικες φυλακες ενα πραμα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    Φιλε μου συμφωνουμε ολοι σε αυτα που λες...
    Αλλα δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη φυλακη να ειναι υψιστης ασφαλειας?
    Μπορει να ειναι φυλακη για μικροεγκληματα,π,χ εφορια,κτλ...οπως οι δικες μας αγροτικες φυλακες ενα πραμα..

οποτε μακη ειμαστε για μεσα!!!!
    παμε να την πεπσουμε σε καμια εφορια στο αμστρενταμ να μας συλαβει η μπατσινα και να μας χωσει μεσα!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

opos to theteis exeis dikiio, alla sigoura gia na exoun tetoies filakes tha iparxei enas politismos apo piso..
    eimai sigouros oti stin ollandia oi perissoteroi odigoun ipeythina,
    oi ergolavoi kanoun kala tin douleia tous ftiaxnontas dromous diamantia,(plirononte kai aftoi kala, apla logika den trone mizes)..

tora oson afora tous dolofounous viastes klp, fantazomai aftoi tha vriskonte << poio vatheia xomenoi >>

oson afora tous ipoloipous den mporo na katalavo ti oraio vrisketai se aftes tis dimetres ksanthies me ta iperoxa podia pou xanese mesa tous, ta galazia matia pou se magevoun, kai ta stithoi fotia..ti na po..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γενικά στην Ολλανδία υπάρχει μια τάση φιλελευθερισμού.

Βλέπε coffee shops, οι γνωστές βιτρίνες, ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Το θέμα είναι που μπάινουν τα όρια σε μια κοινωνία. Και το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά ιδρύθηκε πρόσφατα κόμμα από Ολλανδούς παιδεραστές.
    Έχουν μάλιστα και προτάσεις περί νομιμοποίησης των σεξουαλικών σχέσεων από την ηλικία των 12, της παιδικής προνογραφίας αρκεί να μην γίνεται για εμπορικούς σκοπούς και άλλα.

Έχω την εντύπωση ότι έχουν χάσει κάπου το νόημα της έννοιας ελευθερία με πιθανό αποτέλεσμα να τους γυρίσει μπούμεραγκ. Αν και δεν μπορώ να κρίνω πλήρως μιας και δεν έχω ζήσει από κοντά τη ζωή στην εν λόγω χώρα.

(Πάει για αναζητήσεις - προβληματισμούς μάλλον ε?)
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ο tifoefs δεν ειναι απο κει?μαλλον μενει εκει?
    θα ξερει να πει καποια πραγματα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman
    Ρε παιδιά ελικοδρόμιο έχει? :smilea:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Εκει εχουν κοττερα δεν εχουν ελικοδρομια λογω απαγορευσης πτησεων στην πολη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00005.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	54352

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Xωρια την πλακα, οταν εισαι περιορισμενος, οτι κι αν σου δινουνε για ανταλαγμα, ειναι φυλακη!
    με 2 ολλανδες δεσμοφύλακες, πισι, ιντερνετ και καμια πιστα καρτ και μινι-μοτο παω
    κι ας είναι φυλακη!!! :P

Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    ENO OLOI EMEIS ZOUME ELEYFTHERA KE APOLAMBANOUME TIN FISI, TIN OMORFIA TIS POLIS MAS, KE TOUS XALAROUS RITHMOUS TIS ZOIS MAS KAPOIOI ALLOI IPOFEROUN EKI MESA....

PEDIA MONO KE MONO TO PARAMITHI OTI IMASTE ELEFTHEROI DEN LEEI TIPOTA. EKI MESA IPARXOUN ANTHROPOI POLOI PIO ELEFTHEROI APO OLOUS MAS.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    ENO OLOI EMEIS ZOUME ELEYFTHERA KE APOLAMBANOUME TIN FISI, TIN OMORFIA TIS POLIS MAS, KE TOUS XALAROUS RITHMOUS TIS ZOIS MAS KAPOIOI ALLOI IPOFEROUN EKI MESA....

PEDIA MONO KE MONO TO PARAMITHI OTI IMASTE ELEFTHEROI DEN LEEI TIPOTA. EKI MESA IPARXOUN ANTHROPOI POLOI PIO ELEFTHEROI APO OLOUS MAS.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Η ελευθερία είναι ο μοναδικός τρόπος τελειοποίησης. Χωρίς την ελευθερία μπορεί να τελειοποιθεί η βαριά βιομηχανία, αλλά όχι και η δικαιοσύνη και η αλήθεια.

Α. Καμύ

Το στιλέτο που καρφώνεται εν ονόματι της Ελευθερίας, καρφώνεται στο στήθος της Ελευθερίας.

Χ. Μαρτί

Η ελευθερία είναι αδιαίρετη, και όταν ένας άνθρωπος είναι σκλαβωμένος, οι άλλοι δεν είναι ελεύθεροι.

Τζ. Κέννεντυ

Όσοι εγκαταλείπουν την ουσιώδη ελευθερία, για να αποκτήσουν λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία, ούτε ασφάλεια.

Μπ. Φράνκλιν

Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.

Β. Ουγκώ

Ο άνθρωπος κυριαρχώντας πάνω στους άλλους, χάνει τη δική του ελευθερία.

Φ. Μπέικον

Η τυραννία είναι πάντα καλύτερα οργανωμένη από την ελευθερία.

Σ. Πεγκύ

Κανένας δεν μπορεί να είναι εντελώς ελεύθερος, αν δεν είναι όλοι ελεύθεροι. Κανένας δεν μπορεί να είναι εντελώς ηθικός, αν δεν είναι όλοι ηθικοί. Κανένας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος, αν δεν είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Χ. Σπένσερ

Η ελευθερία της σκέψης είναι η ζωή της ψυχής.

Βολταίρος

Ποτέ μου δε θα θεωρήσω σαν πράμα ανώτερης αξίας τη ζωή μπρος στην ελευθερία.

Όρκος των αρχαίων Ελλήνων

Ελευθερία σημαίνει ότι μαθαίνεις να έχεις απαιτήσεις μόνο από τον εαυτό σου, όχι από τη ζωή ή τους άλλους.

Α. Ταρκόφσκι

Κανένας δεν μπορεί ν' αγαπήσει την ελευθερία μ' όλη του την καρδιά, εκτός από τους καλούς ανθρώπους. Οι υπόλοιποι δεν αγαπούν την ελευθερία, αλλά τα προνόμια.

Τζ. Μίλτον

Επειδή ελευθερία σημαίνει ευθύνη, πάρα πολλοί τη φοβούνται.

Μπ. Σω

Θέλω να είμαι ελεύθερος, γι' αυτό το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να με σκοτώσετε.

Νίκος Καζαντζάκης
    I had a dream ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Ελευθερια ειναι το δικαίωμα της επιλογής.
    Φύλλου ??

(Ράφλα, τελικά πιστεύω ότι είσαι σκλαβωμένος μέσα σ'αυτό το αντρικό -λέμε τώρα - σώμα)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Φύλλου ??

(Ράφλα, τελικά πιστεύω ότι είσαι σκλαβωμένος μέσα σ'αυτό το αντρικό -λέμε τώρα - σώμα)

μιλησε κανεις? ο κανονικος ή ο αναγραμματισμενος? σκ@τα επιλογες εχουμε τελικα: ιδιος εισαι...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 19:03
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF