:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!![]()
![]()
![]()
:a32: :a32: :a32:
:a07:
μαζεψτε τον...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!![]()
![]()
![]()
μαζεψτε τον...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μια νέα αγάπη γεννιέται....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!![]()
![]()
![]()
Ιδου τα αποτελέσματα της οινοποσίας....
Κρούκη, γλυκό (brwmiko) αγόρι....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νιαου ρε παπαρες νιαου:rotflmao: :rotflmao:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Και σε δύσκολη ηλικία, θα προσέθετα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΑνθρωπΕς ειμαστε κι ερωτευομαστε ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Τελικά δεν κατάλαβα αν το νόημα του thread είναι: ΑΝ πίνετε, ΠΟΣΟ πίνετε, ΓΙΑΤΙ πίνετε (αν πίνετε..), ΠΡΕΠΕΙ (ή όχι) να πίνετε ??
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!![]()
![]()
![]()
:a07::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εχεις δίκιο Χρήστο, αυτό είναι ένα ακόμα πολύ μεγάλο θέμα. Ακόμα και στην περίπτωση του κράνους (που λέμε ότι παίζεται "μόνο το δικό μας κεφάλι" και είμαστε τόσο cool που δεν μας νοιάζει αν σκοτωθούμε) δεν συνειδητοποιούμε τι θα αφήσουμε πίσω για τους δικούς μας ανθρώπους σε περίπτωση δυστυχήματος...Και όμως Ελενίτσα με την συμπεριφορά μας δείχνουμε ότι δεν ξέρουμε τι θα αφήσουμε πίσω μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν νομίζω ότι δεν ξέρουμε τι θα αφήσουμε πίσω μας,λίγοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζει. Απλά λέμε δεν θα τύχει σε μένα![]()
και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε... εκ φύσεως...![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με την ίδια λογική πρέπει να "δίνουμε" όποιον από το φόρουμ τον πετυχαίνουμε να κυκλοφορεί ακράνωτος, ή χωρίς εξοπλισμό...
Πίστεψέ με είναι πολλοί αυτοί (εγώ μόνο έχω πετύχει πολλούς), όπως πολλοί είναι αυτοί που βάζουν κράνος και κορντούρες μόνο για το Δέλεαρ... για να μην τους την πει κανένας...
Με τον Κώστα (SF) σχεδόν πάντα συμφωνούμε αλλά εδώ έχω τις αντιρήσεις μου... Δλδ αν δεν πίνουμε στο Δέλεαρ όπου μαζεύετε το μοτο αλλά πίνουμε αλλού (όπου δε μας βλέπει κανένας) είναι καλά;
Το είναι ή το φαίνεσθαι μας ενδιαφέρει;
Πολύ καλά τα λες μαι πάκτεν :a34:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
WOW !!!![]()
![]()
![]()
Μοδεράτορες βάλτε και κανα emotion να τσουγκρίζουμε και καμια Pepsi αμα γουστάρουμε.
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
τσαγακι και βουτηματα απο την αλλη δευτερα.....
δεν το 'ξερα οτι οντας μελος του φορουμ θα επρεπε να ειμαι και προτυπο καθωσπρεπισμου για τους υπολοιπους, μην τυχον και τους παρασυρω ή τους χαλασω τη μαγικη εικονα....
...που πουλανε ρε παιδια τον ''οδηγο του καλου μελους'', να τον προμηθευτω και εγω?
δηλαδη τι περιμενανε να βρουν αυτοι που ηρθαν και απογοητευτηκαν? παιδικο σταθμο?
δε λεω οτι καλα κανουν και πινουν ασταματητα, οσοι το κανουν,
το αντιθετο μαλιστα, αλλα αυτο ειναι κατι που θα επρεπε να κουβεντιασει καποιος μαζι τους σε πιο προσωπικο επιπεδο, αν ενδιαφερεται, και οχι να δοθει τετοια εκταση σε δημοσια συζητηση, που μονο τα επιθυμητα αποτελεσματα δε θα εχει....
α, σημερα ηρθα χωρις φωτα, ελπιζω οι υπολοιποι να τα αναψανε!
Δεν εχω έρθει ποτέ σε καμιά εκδρομή ή συνάντηση ή σε κανα Δέλεαρ day (πως λέμε track day :rotflmao: ) αλλα πιστεύω πως οι πιο πολλοί είμαστε ενήλικες με σχετικά πηγμένο μυαλό (ο oldman να μην διαβάζει παρακαλώ).
Το αν κάποιος κυκλοφορεί χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό είναι στη δικιά του σύνεση κατα πόσο Valentino και Superman είναι. Αν πιστεύει πως είναι ο Valentino και αποκλείεται να πέσει ή και ακόμα και ΑΝ πέσει, έστω και με λίγα χιλιόμετρα, δεν θα πάθει ούτε γρατζουνιά, τότε ας έρθει με μαγιό και με μαλλί πύχτρα στο ζελέ.
Το ίδιο ισχύει και με το ποτό. Αν δηλαδή νιώθει πως είναι αρκετά ικανός να οδηγήσει και μετά απο 10 μπύρες, τότε ας τις πιεί και τις 10! Μεγάλος/η είναι και έχει νού κι' αυτογνωσία.
Φιλικά![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Το ίδιο ισχύει και με το ποτό. Αν δηλαδή νιώθει πως είναι αρκετά ικανός να οδηγήσει και μετά απο 10 μπύρες, τότε ας τις πιεί και τις 10! Μεγάλος/η είναι και έχει νού κι' αυτογνωσία.
Φιλικά![]()
και αν "φύγει" κάπου και πέσει σε πεζό? ή σε άλλον και κάνει ζημιά...
Δυστυχώς δεν υπάρχει αίσθηση του κινδύνου... δεν λέω να μην πάμε πουθενά απλά να έχουμε καβάτζες... θες να πιεις, άραξε και άλλες 2 ώρες να ξενερώσεις, (όσοι πούν ότι είναι μια χαρά) να τους βάλω να μου περπατήσουν στην ευθεία με τα χέρια να δούμε κατα πόσο...
και ξαναλέμε ... δεν μιλάμε προσωπικά... αλλά ελπίζω να μην τύχει να πούμε: "κρίμα γμτ που χτύπησε, ναι έπινε λίγο..."
ΟΚ Διάβαζα διάβαζα και διάβαζα και στο τέλος έκανα μια έτσι το κεφάλι λες και είχα φάει μπούφλα
???????????????????????????????????
Έχω μια απορία είμαστε μοτοσικλετιστές ή άνθρωποι?
Είμαστε ένα forum μοτοσικλετιστών ή ένα forum ανθρώπων που αγαπούν την μοτοσικλέτα?
Μήπως
Είμαστε άνθρωποι με όσα αυτό σημαίνει και μετά μοτοσικλετιστές?
Έχουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά την μηχανή μας ?
Και ο εαυτός μας είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει ?
Να δώσουμε σημασία σε αυτά που θα δούνε και θα καταλάβουν οι άλλοι ή σε αυτά που πρέπει να δούμε για τον εαυτό μας ?
Δίνουμε το κακό ή καλό παράδειγμα ή ρε γαμώτο μπορούμε να μπούμε στο κόπο να δούμε να καταλάβουμε από τους γύρω μας, για τους γύρω μας και τελικά για εμάς ?
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά
Αυτός που θα πιει ένα ποτάκι είναι για να χαλαρώσει
Αυτός που θα πιει δύο είναι για να χαλαρώσει περισσότερο
Στα επόμενα να χαλαρώσει τόσο, ώστε να μπορέσει να κάνει και να πει αυτά που αλλιώς δεν θα έλεγε και θα έκανε, να χάσει τον έλεγχο, να θυμηθεί και να ξεχάσει, να δώσει παρέα στη μοναξιά του, να νομίσει ότι γίνεται αποδεκτός από μια ομάδα, να βγάλει μια καθυστερημένη ή μια συνεχιζόμενη εφηβεία, και για να το πω ακόμα πιο σκληρά αλλά τελείως ρεαλιστικά να παλέψει την μειωμένη του αυτοεκτίμηση.
Ας κάνουμε ορέ τις παραδοχές που υπάρχουν
Πίνουμε τόσο όσο, περισσότερο, πολύ …………….
Φοράμε ειδικό εξοπλισμό και κράνος πάντα, μερικές φορές……………….
Κινδυνεύουμε εμείς και οι γύρω μας, ο συνοδηγός………………….
Δείχνουμε τον εαυτό μας ή κάτι άλλο για άλλους λόγους
Ας γνωρίσουμε των εαυτό μας και τα όρια μας, ας ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους που εμείς μπορούμε να προκαλέσουμε και ας έχουμε το νου μας σε τι κίνδυνο μπορούν να μας βάλουν οι άλλοι.
Ναι ας μην βάζουμε ταμπέλες, ας καταλαβαίνουμε τους άλλους και ας απλώνουμε το χέρι όσο μπορούμε όχι για να <<δείρουμε>> αλλά για να <<χαϊδέψουμε>>.
Συγνώμη μπορεί να κάνω και λάθος για όλα τα παραπάνω…….
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
@ gixxerpap, δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος στον πλανήτη που να συμφωνεί στον συνδυασμό αλκοόλ και οδήγηση. Τώρα όπως προαναφέρθηκε ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει ότι τον γεμίζει και τον ολοκληρώνει και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση για αυτό.
Για την δημοσιοποίηση και το παράδειγμα που δίνεις όταν στην δευτεριάτικη συνάντηση της ΜΟΤΟΠΑΡΕΑΣ (των πενήντα ατόμων) πίνεις τον αγλέουρα και μετά βγάζεις και φωτό στο forum να σε δεί και η υπόλοιπη Ελλάδα…. Διαφωνώ και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο από την μια να μιλάμε για προστατευτικό εξοπλισμό και να τον απαιτούμε και να κράζουμε του ακράνοτους και από την άλλη να πηγαίνουμε στην συνάντηση των μελών από μοτοσυκλετιστικά forum και να γινόμαστε ντίρλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Oxi einai sxetiko me to mpekrouliasma sto delear kai me thn ypolipi sizitisi!!!!!!!!!!
re xristako, ean den theleis na simetasxeis sthn sizitisi megia sou me xarasou, mhn thn gamas omos. to thema den einai poios plirose to ice tea toy kai pos tha plironoyme sto delear.... auto einai organotiko thema toy magazioy poy ofilei na to lysei to idio kai oxi to moto.gr
Εγω λεω λοιπον οτι "μπεκρουλιασμα" ΔΕΝ γινεται στο Δελεαρ (για να συμμετεχω και στην συζητηση) ...
Κι επειδη το ιδιο το "μπεκρουλιασμα" ΔΕΝ θα γινοταν καν θεμα, αν δεν ηταν στην μεση κι "Εικονα" του moto.gr, θεωρω, κατα την ταπεινη μου αποψη, οτι ειναι καρασχετικο!
Αποψη μου, την οποια ευκολα μπορειτε να πεταξετε ... :smilea:
Σε 3 μερουλες φευγω για Λευκαδα οποτε ...
ΔΕΝ χαλιεμαι λεμε ...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()